Wild Card vasárnap
1 feliratkozó
több mint 1 éve
A nézőknek. Vszeg az egyik olyan csapat, akik a szezon végi állapotukban meg tudtak volna verni bárkit. Csak hát későn keltek fel.Csak kellett volna a Bengals ide a 7. helyre.Kinek?
shagi0206
StormST
több mint 1 éve
Csak kellett volna a Bengals ide a 7. helyre.Talán jövőre bejutnak...
shagi0206
több mint 1 éve
Csak kellett volna a Bengals ide a 7. helyre.Kinek?
shagi0206

THIS ONE'S FOR PAT!!!!!!!!
több mint 1 éve
Csak kellett volna a Bengals ide a 7. helyre.
több mint 1 éve
Valóban. Vagy nagyon elrontottak v én olvastam félreAkkor ez nem sikerült nekik, ami hirtelen eszembe jut 13/14 es szezonba a WC körben az Eagles ellen 7-6 os háttányban volt a Saints az tuti, és utána nyertünk. De lehet van még, de ez tutira rémlik.Ugye CBS írta ezt félidőben. (Not including Super Bowls).Ez irónia volt?jó estét, jó a meccs?Payton még sosem nyert félidei hátrányból a palyoffban szóval akar ki is lehet kapcsolni
Löfli
csebi
Colts - Saints Super bowl?
bobi0092
csebi
kapitnono
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 1 éve
McLaughlin-nak nem szóltak, hogy annak a póznának az elérése lenne a cél?

több mint 1 éve
:Cjó estét, jó a meccs?Eddig jó volt, de megjöttél.
Löfli
Sixo
Löfli
több mint 1 éve
ez a 3. olyan labda amit a wr basz elSajnos egész évben ez volt, meccsenként 3-4 drop legalább simán elkapható labdáknál...
ezért mondtam, hogy azért értem, hogy nem esélyes a Denver, de miért kell még szarul is játszaniuk?
NB2

több mint 1 éve
Akkor ez nem sikerült nekik, ami hirtelen eszembe jut 13/14 es szezonba a WC körben az Eagles ellen 7-6 os háttányban volt a Saints az tuti, és utána nyertünk. De lehet van még, de ez tutira rémlik.Ugye CBS írta ezt félidőben. (Not including Super Bowls).Ez irónia volt?jó estét, jó a meccs?Payton még sosem nyert félidei hátrányból a palyoffban szóval akar ki is lehet kapcsolni
Löfli
csebi
bobi0092
csebi
Szerk.: De most nézem kíváncsiságból 18/19 es szezonban div roundban szintén az Eagles ellen 14-10 es félidei háttányból nyertünk.
Szerkesztette: kapitnono

több mint 1 éve
:Cjó estét, jó a meccs?Eddig jó volt, de megjöttél.
Löfli
Sixo

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
több mint 1 éve
Most nem a Chiefs fakó jön szembe. Idén ennyi volt benne.Mondjuk a billsnek elegge kellett az a kamu td 13-7-nel negyedik kiserletre, nem volt klasszikus tukorsima meccs.jó estét, jó a meccs?A Denvernek volt 2 kiváló perce az elején
Löfli
James007
Cruyffista
A következő években valszeg több vitamin lesz a Broncosban.
több mint 1 éve
ez a 3. olyan labda amit a wr basz elezért mondtam, hogy azért értem, hogy nem esélyes a Denver, de miért kell még szarul is játszaniuk?
több mint 1 éve
Szabályt erősítő kivételAzert tavaly az egyik hetedik kiemelt elegge lerendezte a masodikat…Amíg 1-6 volt addig sokkal jobb volt a WC kor sztemAkkor is ezt magyaráztam, hogy az nfl wc kör mindig ilyen, mégse akarja mindenki szétbombázni ezt a formátumotNagyon rrrrrgya eddig a PlayoffsNCAA playoff első kör is ez volt, de azóta parádé
Willie Parker
zacknorb
r.baggio
csebi
casaubon
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 1 éve
Azert tavaly az egyik hetedik kiemelt elegge lerendezte a masodikat…Amíg 1-6 volt addig sokkal jobb volt a WC kor sztemAkkor is ezt magyaráztam, hogy az nfl wc kör mindig ilyen, mégse akarja mindenki szétbombázni ezt a formátumotNagyon rrrrrgya eddig a PlayoffsNCAA playoff első kör is ez volt, de azóta parádé
Willie Parker
zacknorb
r.baggio
csebi
több mint 1 éve
Amíg 1-6 volt addig sokkal jobb volt a WC kor sztemAkkor is ezt magyaráztam, hogy az nfl wc kör mindig ilyen, mégse akarja mindenki szétbombázni ezt a formátumotNagyon rrrrrgya eddig a PlayoffsNCAA playoff első kör is ez volt, de azóta parádé
Willie Parker
zacknorb
r.baggio
több mint 1 éve
Mondjuk a billsnek elegge kellett az a kamu td 13-7-nel negyedik kiserletre, nem volt klasszikus tukorsima meccs.jó estét, jó a meccs?A Denvernek volt 2 kiváló perce az elején
Löfli
James007
több mint 1 éve
Akkor is ezt magyaráztam, hogy az nfl wc kör mindig ilyen, mégse akarja mindenki szétbombázni ezt a formátumotNagyon rrrrrgya eddig a PlayoffsNCAA playoff első kör is ez volt, de azóta parádé
Willie Parker
zacknorb

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 1 éve
Ja a Wild Card committeenak a Bamát kellett volna berakni a Chargers helyettNagyon rrrrrgya eddig a PlayoffsNCAA playoff első kör is ez volt, de azóta parádé
Willie Parker
zacknorb
Lesz ez még így se!
több mint 1 éve
Curtis Samuelnek volt elkapása az Ohio State legutolsó bajnoki győzelménél, 2015-ben az Oregon ellen

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 1 éve
Ugye CBS írta ezt félidőben. (Not including Super Bowls).Ez irónia volt?jó estét, jó a meccs?Payton még sosem nyert félidei hátrányból a palyoffban szóval akar ki is lehet kapcsolni
Löfli
csebi
bobi0092
több mint 1 éve
Maximum 8 pont lehet itt még
Poloska vagyok.