NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik
CFB követő 2024
1 510
42
18:00 #9 Ole Miss @ Florida - NET4+
A fórummal kapcsolatos észrevételek
20 feliratkozó
több mint 14 éve
Biztos valamelyik Bradford-hater 😊hajaj, hát ezzel nem igazán szűkítetted le a kört 😀konqueroramióta én anno arra kaptam mínuszt, hogy "de jó, hogy megújult formában is jól pörög a fórum" azóta nem lepődök meg semminkonquerorBiztos megbántottál valakit és most törleszteni próbált. 😐catattack
Amúgy ilyen formában tényleg totál felesleges a rep.
több mint 14 éve
hajaj, hát ezzel nem igazán szűkítetted le a kört 😀amióta én anno arra kaptam mínuszt, hogy "de jó, hogy megújult formában is jól pörög a fórum" azóta nem lepődök meg semminkonquerorBiztos megbántottál valakit és most törleszteni próbált. 😐catattack
több mint 14 éve
catattack
3 520
amióta én anno arra kaptam mínuszt, hogy "de jó, hogy megújult formában is jól pörög a fórum" azóta nem lepődök meg semminkonquerorBiztos megbántottál valakit és most törleszteni próbált. 😐
több mint 14 éve
amióta én anno arra kaptam mínuszt, hogy "de jó, hogy megújult formában is jól pörög a fórum" azóta nem lepődök meg semmin
több mint 14 éve
de azért tényleg hihetetlen hogy valaki erre veri otthon h bármit ír az adott ember már nyomja a mínuszt...azt sem értettem h amit offtopicban írt haromt a mekis kajáról az pl miért mínusz.
több mint 14 éve
Nem tudom mit kell ebből nagy ügyet generálni. Ha ki sem lett volna kapcsolva, már rég megunta volna az az 1-2 ember, aki nem bírja a saját hülyeségét kontrollálni.GRAFITe csak azt hiszed.
A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 14 éve
Nem tudom mit kell ebből nagy ügyet generálni. Ha ki sem lett volna kapcsolva, már rég megunta volna az az 1-2 ember, aki nem bírja a saját hülyeségét kontrollálni.
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
nekemis, de nemérdekel az arc.szerk: meg a like-dislike gomb se. ha van néha használom, ha nincs nem hiányzik. 😊
Na mindegy, de mintha valaki dislikeolná Matthew minden posztját, valami 60at zuhant a repje.tenorxMondjuk erre lenne egy erős tippem, hogy ki csinálta...F.Schleck
több mint 14 éve
Na mindegy, de mintha valaki dislikeolná Matthew minden posztját, valami 60at zuhant a repje.tenorxMondjuk erre lenne egy erős tippem, hogy ki csinálta...
több mint 14 éve
már egy ideje újra ki lett kapcsolva, mert még mindig nem tudjátok használni rendesenAsszem meg is halt a dislike gomb ismét.tenorxKíváncsi vagyok, hogyNe törődj vele.Matthew99
ez mitől lett -3. Na mindegy, de mintha valaki dislikeolná Matthew minden posztját, valami 60at zuhant a repje.tenorx
több mint 14 éve
Asszem meg is halt a dislike gomb ismét.Kíváncsi vagyok, hogyNe törődj vele.Matthew99
Lennék zsűri és valamikor témaindító.Matthew99ez mitől lett -3. Na mindegy, de mintha valaki dislikeolná Matthew minden posztját, valami 60at zuhant a repje.tenorx
több mint 14 éve
Kíváncsi vagyok, hogyNe törődj vele.
Lennék zsűri és valamikor témaindító.Matthew99ez mitől lett -3. Na mindegy, de mintha valaki dislikeolná Matthew minden posztját, valami 60at zuhant a repje.tenorx
A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 14 éve
Kíváncsi vagyok, hogy Lennék zsűri és valamikor témaindító.Matthew99ez mitől lett -3. Na mindegy, de mintha valaki dislikeolná Matthew minden posztját, valami 60at zuhant a repje.
több mint 14 éve
Azért az elég nevetséges, ha a csapatom fórumán, nem lehet megjegyzést tenni a nyilvánvalóan ellenséges viszonyban lévő csoportellenfélre, mert benéz valaki akinek nem tetszik és minuszol.nyugalom! az újdonság varázsa először elveszi az emberek eszét. 😀
Ráadásul még csak nem is volt durva mondat.
Ennyi erővel mindenki benéz más fórumokba és agyba főbe minuszol.zinedine5
....hét jelenete?
több mint 14 éve
Azért az elég nevetséges, ha a csapatom fórumán, nem lehet megjegyzést tenni a nyilvánvalóan ellenséges viszonyban lévő csoportellenfélre, mert benéz valaki akinek nem tetszik és minuszol.Van még akinek nem sikerül.Matthew99Visszakerült a minuszozás?F.Schleckhátha már feltudja dolgozni ezt a fórum.haromt
Ráadásul még csak nem is volt durva mondat.
Ennyi erővel mindenki benéz más fórumokba és agyba főbe minuszol.
több mint 14 éve
bocs, de csak holnapra leszek meg vele. aztán viszont lehet, hogy jó ideig nem lesz újabb. vagy egyáltalán nem lesz.nem tudom hogy kérdezték e már de mi van az NFL öröknaptárral? :odavekidfolyamatos csúszásban vagyok, de holnap estére elkészül az újabb cikkSzabler
Report all obscene mail to your Potsmaster!
több mint 14 éve
Van még akinek nem sikerül.Visszakerült a minuszozás?F.Schleckhátha már feltudja dolgozni ezt a fórum.haromt
több mint 14 éve
nem tudom hogy kérdezték e már de mi van az NFL öröknaptárral? :odavekidfolyamatos csúszásban vagyok, de holnap estére elkészül az újabb cikk
Report all obscene mail to your Potsmaster!
több mint 14 éve
nem tudom hogy kérdezték e már de mi van az NFL öröknaptárral? :o
több mint 14 éve
Nem fontos, csak már régebben is előfordult, azért kösz.Valmiért nem tudok kommentálni cikket (mondjuk PR). Pontosabban megírom és amikor elküldöm, akkor csak egy betű jelenik meg nálam a kommentekben. Ez mitől lehet?próbáld meg ékezetes betű nélkül.
Előre is kösz.zinedine5
vagy a power ranking topikba írj megjegyzést.Höri
több mint 14 éve
Valmiért nem tudok kommentálni cikket (mondjuk PR). Pontosabban megírom és amikor elküldöm, akkor csak egy betű jelenik meg nálam a kommentekben. Ez mitől lehet?próbáld meg ékezetes betű nélkül.
Előre is kösz.zinedine5
vagy a power ranking topikba írj megjegyzést.
több mint 14 éve
Valmiért nem tudok kommentálni cikket (mondjuk PR). Pontosabban megírom és amikor elküldöm, akkor csak egy betű jelenik meg nálam a kommentekben. Ez mitől lehet?Előre is kösz.
több mint 14 éve
Jó, h visszahoztátok, szívesen nyomtam volna mínuszt már néhányszor.Visszakerült a minuszozás?F.Schleckhátha már feltudja dolgozni ezt a fórum. mármint a fórumozók és nem nyomogatják minden szarra. A plusznál már úgy ahogy sikerültharomt
Ez most miért ennyire gáz megjegyzés? 😊
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
Visszakerült a minuszozás?F.Schleckhátha már feltudja dolgozni ezt a fórum. mármint a fórumozók és nem nyomogatják minden szarra. A plusznál már úgy ahogy sikerült