NCAA eredménykövetés NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik

A fórummal kapcsolatos észrevételek

20 feliratkozó

több mint 14 éve
vadibandi 1 438 — Giants fan
hét jelenete topic nem lesz? pl Tomlinson szaltós 1st downja nem volt szar, de voltak még bőven nagy momanetumok. 😊 nagyon jó arra ez a topic, hogy észrevegyük az ehez hasonló momentumokat.Zsoca
Pont ezt reklamáltam én is tegnap az NFL csevegő topikban.

több mint 14 éve
Zsoca Atlanta Falcons 769 — next time, maybe...
hét jelenete topic nem lesz? pl Tomlinson szaltós 1st downja nem volt szar, de voltak még bőven nagy momanetumok. 😊 nagyon jó arra ez a topic, hogy észrevegyük az ehez hasonló momentumokat.

több mint 14 éve
Höri Indianapolis Colts West Virginia Mountaineers 32 136 — bútor
A hozzászólások között legalább 60 másodpercnek kell eltelnie. Várj egy kicsit, majd próbáld meg újra.

Ez továbbra is csak nálam gond?
Főleg eredménykövetőben,ha egy reklámszünetben két gyors hozzászólást akarok írni.Bazzani
megírod, kijelölöd, másolod, beidézed a másik hsz-t, válaszolsz arra is, beilleszted az előzőt, kész az emeletes hsz és időlimitet se kell várnod.

több mint 14 éve
apeszos Washington Commanders Florida State Seminoles 8 158 — Cserecsapat
A hozzászólások között legalább 60 másodpercnek kell eltelnie. Várj egy kicsit, majd próbáld meg újra.

Főleg eredménykövetőben,ha egy reklámszünetben két gyors hozzászólást akarok írni.Bazzani
Nem csak nálad, nem kell olyan gyorsnak lenni.... 😀 😀apeszos
Nejem is mindig ezt mondja. 😉Bazzani
😀 😀 😀 😀 😀 Erre nem is gondoltam....
több mint 14 éve
Bazzani Detroit Lions Michigan Wolverines 23 643 — Axel Foley

Nem csak nálad, nem kell olyan gyorsnak lenni.... 😀 😀apeszos
Nejem is mindig ezt mondja. 😉

több mint 14 éve

Nem csak nálad, nem kell olyan gyorsnak lenni.... 😀 😀
több mint 14 éve
Bazzani Detroit Lions Michigan Wolverines 23 643 — Axel Foley

Főleg eredménykövetőben,ha egy reklámszünetben két gyors hozzászólást akarok írni.

több mint 14 éve
Soldados Pittsburgh Steelers Penn State Nittany Lions 12 174 — Defense wins the Championship!
Sajnos szarakodik a kommentelés a cikkeknél, vagy csak nekem??? A hozzászólásomból 6 betűt ha meghagyott, mondjuk kritikai jellegű volt, úgyhogy lehet, hogy ez már a moderálás? 😂Szilgyo
ha ékezetes betűt használsz, ott levágja a rendszer a szöveg maradék részétJJ Tiller
Az általános témáknál a bowl.hu cikkelemzések topikban viszont továbbra is várjuk az észrevételeket. 😊

The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 14 éve
r.baggio Washington Commanders Army Black Knights 62 366 — no es importante
Sajnos szarakodik a kommentelés a cikkeknél, vagy csak nekem??? A hozzászólásomból 6 betűt ha meghagyott, mondjuk kritikai jellegű volt, úgyhogy lehet, hogy ez már a moderálás? 😂Szilgyo
ha ékezetes betűt használsz, ott levágja a rendszer a szöveg maradék részét

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 14 éve
Szilgyo 14
Sajnos szarakodik a kommentelés a cikkeknél, vagy csak nekem??? A hozzászólásomból 6 betűt ha meghagyott, mondjuk kritikai jellegű volt, úgyhogy lehet, hogy ez már a moderálás? 😂
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
A főoldali szavazás állása elég durva...F.Schleck
Hát igen, ez tényleg nem semmi...Rataccess
mondanám azt hogy mert Blikk-nésön a magyar. de sajna máshol is ez a legnépszerűbb, ha a nagyobb oldalakat nézzük (nfl.com, espn, cbs). A másféle infókra ott is sokkal kisebb az igény mint az ilyen egyszerűen értelmezhetőekre mint a PR. Csak ugye ott 10 millióból 2 milliót érdekel a nagyobb dolog, itt meg 4-5 ezerből 500-600at.
több mint 14 éve
tenorx Pittsburgh Steelers 13 378 — Wrath of Khan
Hát igen, ez tényleg nem semmi...Rataccess
Főleg, hogy nem is jó, mert nem mi vagyunk az elsők 😕
Amúgy most, hogy felhívtad rá a figyelmem Schleck szavaztam is egyet az öröknaptárra.
több mint 14 éve
pgabtb Philadelphia Eagles 10 175 — Eagles fan
Hát igen, ez tényleg nem semmi...

GM game champion 2015 (Vikings)
GM game champion 2024 (Eagles)

Ex-Rataxes
több mint 14 éve
Schleck New England Patriots Oregon Ducks 11 271 — ʞɔǝlɥɔS
A főoldali szavazás állása elég durva...

több mint 14 éve
Ork Indianapolis Colts 1 904 — Manningless
nekem nincs semmi gondom szóval lehet, hogy valakinek a sigje akozza ezt
több mint 14 éve
xrace77 Denver Broncos 4 515
Off Topikkal valami baj lehet, belépéskor ez az üzenet fogadott:
http://img685.imageshack.us/img685/7222/figyelmeztets.jpg
több mint 14 éve
Höri Indianapolis Colts West Virginia Mountaineers 32 136 — bútor
Esetleg ha csinálnánk egy Lájkoltatórobot nevű usert? 😀Rataccess
na idefigyelj Miles Dyson... szedd a cókmókod, mert már úton van feléd szerintem Sarrah Connor 😀

több mint 14 éve
Ááá, azért mégse szeretnék érdemtelen lájkokhoz jutni... Esetleg ha csinálnánk egy Lájkoltatórobot nevű usert? 😀 Szvsz. tökéletes lenne bármilyen kérdés megszavaztatására, használhatná mindenki aki akarja 😊

Ex-Rataxes
több mint 14 éve
gsn 3 548
Ha egy lájkolt hozzászólást törlök, attól a lájkjaim megmaradnak? Azért kérdem, mert bizonyos szavazásokat (pl. sig battle topicban) lájkoltatással lenne a legegyszerűbb eldönteni 😊 Viszont nem szeretnék ezáltal lájkkirályt csinálni magamból 😀Rataccess
Ha hszedet törlik, akkor a hozzászólásaid száma nem csökken, gondolom akkor ez áll a likera is. De egyébként teljesen mindegy, az értelmes fórumozókat nem érdekli a like statisztika, meg hogy ki hogyan áll benne...

Oldal: http://www.profootballbusiness.com
Hírek: http://www.twitter.com/pfbusiness
több mint 14 éve
Ha egy lájkolt hozzászólást törlök, attól a lájkjaim megmaradnak? Azért kérdem, mert bizonyos szavazásokat (pl. sig battle topicban) lájkoltatással lenne a legegyszerűbb eldönteni 😊 Viszont nem szeretnék ezáltal lájkkirályt csinálni magamból 😀

Ex-Rataxes
több mint 14 éve
Csak egy kérdés: Miért kell külön bejelentkeznem a forum oldalon, ha a bowl.hu-n bejelentkeztem már? Hiába klikkelem az automatikus beléptetést minden bejelentkezéskor opciót. Mondjuk nem nagy gáz kibírom.diverdoc
Technika ördöge. Régóta létező probléma. Egyelőre nincs rá megoldás.DoM
egyébként érdekes nekem az előző oldalon csinálta ezt itt meg nem 😊kristof
Ezt a verziót nem lehet integrálni?
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
Csak egy kérdés: Miért kell külön bejelentkeznem a forum oldalon, ha a bowl.hu-n bejelentkeztem már? Hiába klikkelem az automatikus beléptetést minden bejelentkezéskor opciót. Mondjuk nem nagy gáz kibírom.diverdoc
Technika ördöge. Régóta létező probléma. Egyelőre nincs rá megoldás.DoM
egyébként érdekes nekem az előző oldalon csinálta ezt itt meg nem 😊
több mint 14 éve
DoM New England Patriots Northwestern Wildcats 5 165 — vaccpáör fan
Technika ördöge. Régóta létező probléma. Egyelőre nincs rá megoldás.
több mint 14 éve
diverdoc San Francisco 49ers Notre Dame Fighting Irish 3 382 — Badminton is Goodminton
Csak egy kérdés: Miért kell külön bejelentkeznem a forum oldalon, ha a bowl.hu-n bejelentkeztem már? Hiába klikkelem az automatikus beléptetést minden bejelentkezéskor opciót. Mondjuk nem nagy gáz kibírom.

"First down az, amikor átviszik a sárga vonalon a labdát" P.P
több mint 14 éve
gabtsi Cincinnati Bengals 6 698 — one & done
az OFF-topikra bejelez a chrome. vmi nem kerek.

ami nem hajlik, az törik!