NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik
CFB követő 2024
1 510
42
18:00 #9 Ole Miss @ Florida - NET4+
A fórummal kapcsolatos észrevételek
20 feliratkozó
több mint 14 éve
hét jelenete topic nem lesz? pl Tomlinson szaltós 1st downja nem volt szar, de voltak még bőven nagy momanetumok. 😊 nagyon jó arra ez a topic, hogy észrevegyük az ehez hasonló momentumokat.ZsocaPont ezt reklamáltam én is tegnap az NFL csevegő topikban.
több mint 14 éve
hét jelenete topic nem lesz? pl Tomlinson szaltós 1st downja nem volt szar, de voltak még bőven nagy momanetumok. 😊 nagyon jó arra ez a topic, hogy észrevegyük az ehez hasonló momentumokat.
több mint 14 éve
A hozzászólások között legalább 60 másodpercnek kell eltelnie. Várj egy kicsit, majd próbáld meg újra.megírod, kijelölöd, másolod, beidézed a másik hsz-t, válaszolsz arra is, beilleszted az előzőt, kész az emeletes hsz és időlimitet se kell várnod.
Ez továbbra is csak nálam gond?
Főleg eredménykövetőben,ha egy reklámszünetben két gyors hozzászólást akarok írni.Bazzani
több mint 14 éve
😀 😀 😀 😀 😀 Erre nem is gondoltam....Nejem is mindig ezt mondja. 😉BazzaniA hozzászólások között legalább 60 másodpercnek kell eltelnie. Várj egy kicsit, majd próbáld meg újra.Nem csak nálad, nem kell olyan gyorsnak lenni.... 😀 😀apeszos
Főleg eredménykövetőben,ha egy reklámszünetben két gyors hozzászólást akarok írni.Bazzani
több mint 14 éve
Nejem is mindig ezt mondja. 😉A hozzászólások között legalább 60 másodpercnek kell eltelnie. Várj egy kicsit, majd próbáld meg újra.Nem csak nálad, nem kell olyan gyorsnak lenni.... 😀 😀apeszos
több mint 14 éve
A hozzászólások között legalább 60 másodpercnek kell eltelnie. Várj egy kicsit, majd próbáld meg újra.Nem csak nálad, nem kell olyan gyorsnak lenni.... 😀 😀
több mint 14 éve
A hozzászólások között legalább 60 másodpercnek kell eltelnie. Várj egy kicsit, majd próbáld meg újra.Ez továbbra is csak nálam gond?
Főleg eredménykövetőben,ha egy reklámszünetben két gyors hozzászólást akarok írni.
több mint 14 éve
Az általános témáknál a bowl.hu cikkelemzések topikban viszont továbbra is várjuk az észrevételeket. 😊Sajnos szarakodik a kommentelés a cikkeknél, vagy csak nekem??? A hozzászólásomból 6 betűt ha meghagyott, mondjuk kritikai jellegű volt, úgyhogy lehet, hogy ez már a moderálás? 😂Szilgyoha ékezetes betűt használsz, ott levágja a rendszer a szöveg maradék részétJJ Tiller
The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 14 éve
Sajnos szarakodik a kommentelés a cikkeknél, vagy csak nekem??? A hozzászólásomból 6 betűt ha meghagyott, mondjuk kritikai jellegű volt, úgyhogy lehet, hogy ez már a moderálás? 😂Szilgyoha ékezetes betűt használsz, ott levágja a rendszer a szöveg maradék részét
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 14 éve
Szilgyo
14
Sajnos szarakodik a kommentelés a cikkeknél, vagy csak nekem??? A hozzászólásomból 6 betűt ha meghagyott, mondjuk kritikai jellegű volt, úgyhogy lehet, hogy ez már a moderálás? 😂
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
mondanám azt hogy mert Blikk-nésön a magyar. de sajna máshol is ez a legnépszerűbb, ha a nagyobb oldalakat nézzük (nfl.com, espn, cbs). A másféle infókra ott is sokkal kisebb az igény mint az ilyen egyszerűen értelmezhetőekre mint a PR. Csak ugye ott 10 millióból 2 milliót érdekel a nagyobb dolog, itt meg 4-5 ezerből 500-600at.A főoldali szavazás állása elég durva...F.SchleckHát igen, ez tényleg nem semmi...Rataccess
több mint 14 éve
Főleg, hogy nem is jó, mert nem mi vagyunk az elsők 😕A főoldali szavazás állása elég durva...F.SchleckHát igen, ez tényleg nem semmi...Rataccess
Amúgy most, hogy felhívtad rá a figyelmem Schleck szavaztam is egyet az öröknaptárra.
több mint 14 éve
A főoldali szavazás állása elég durva...F.SchleckHát igen, ez tényleg nem semmi...
GM game champion 2015 (Vikings)
GM game champion 2024 (Eagles)
Ex-Rataxes
több mint 14 éve
nekem nincs semmi gondom szóval lehet, hogy valakinek a sigje akozza ezt
több mint 14 éve
xrace77
4 515
Off Topikkal valami baj lehet, belépéskor ez az üzenet fogadott:http://img685.imageshack.us/img685/7222/figyelmeztets.jpg
több mint 14 éve
Esetleg ha csinálnánk egy Lájkoltatórobot nevű usert? 😀Rataccessna idefigyelj Miles Dyson... szedd a cókmókod, mert már úton van feléd szerintem Sarrah Connor 😀
több mint 14 éve
Ááá, azért mégse szeretnék érdemtelen lájkokhoz jutni... Esetleg ha csinálnánk egy Lájkoltatórobot nevű usert? 😀 Szvsz. tökéletes lenne bármilyen kérdés megszavaztatására, használhatná mindenki aki akarja 😊
Ex-Rataxes
több mint 14 éve
gsn
3 548
Ha egy lájkolt hozzászólást törlök, attól a lájkjaim megmaradnak? Azért kérdem, mert bizonyos szavazásokat (pl. sig battle topicban) lájkoltatással lenne a legegyszerűbb eldönteni 😊 Viszont nem szeretnék ezáltal lájkkirályt csinálni magamból 😀RataccessHa hszedet törlik, akkor a hozzászólásaid száma nem csökken, gondolom akkor ez áll a likera is. De egyébként teljesen mindegy, az értelmes fórumozókat nem érdekli a like statisztika, meg hogy ki hogyan áll benne...
Oldal: http://www.profootballbusiness.com
Hírek: http://www.twitter.com/pfbusiness
több mint 14 éve
Ha egy lájkolt hozzászólást törlök, attól a lájkjaim megmaradnak? Azért kérdem, mert bizonyos szavazásokat (pl. sig battle topicban) lájkoltatással lenne a legegyszerűbb eldönteni 😊 Viszont nem szeretnék ezáltal lájkkirályt csinálni magamból 😀
Ex-Rataxes
több mint 14 éve
Ezt a verziót nem lehet integrálni?egyébként érdekes nekem az előző oldalon csinálta ezt itt meg nem 😊kristofCsak egy kérdés: Miért kell külön bejelentkeznem a forum oldalon, ha a bowl.hu-n bejelentkeztem már? Hiába klikkelem az automatikus beléptetést minden bejelentkezéskor opciót. Mondjuk nem nagy gáz kibírom.diverdocTechnika ördöge. Régóta létező probléma. Egyelőre nincs rá megoldás.DoM
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
egyébként érdekes nekem az előző oldalon csinálta ezt itt meg nem 😊Csak egy kérdés: Miért kell külön bejelentkeznem a forum oldalon, ha a bowl.hu-n bejelentkeztem már? Hiába klikkelem az automatikus beléptetést minden bejelentkezéskor opciót. Mondjuk nem nagy gáz kibírom.diverdocTechnika ördöge. Régóta létező probléma. Egyelőre nincs rá megoldás.DoM
több mint 14 éve
Csak egy kérdés: Miért kell külön bejelentkeznem a forum oldalon, ha a bowl.hu-n bejelentkeztem már? Hiába klikkelem az automatikus beléptetést minden bejelentkezéskor opciót. Mondjuk nem nagy gáz kibírom.diverdocTechnika ördöge. Régóta létező probléma. Egyelőre nincs rá megoldás.
több mint 14 éve
Csak egy kérdés: Miért kell külön bejelentkeznem a forum oldalon, ha a bowl.hu-n bejelentkeztem már? Hiába klikkelem az automatikus beléptetést minden bejelentkezéskor opciót. Mondjuk nem nagy gáz kibírom.
"First down az, amikor átviszik a sárga vonalon a labdát" P.P
több mint 14 éve
az OFF-topikra bejelez a chrome. vmi nem kerek.
ami nem hajlik, az törik!