NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik
CFB követő 2024
1 565
42
18:00 #9 Ole Miss @ Florida - NET4+
A fórummal kapcsolatos észrevételek
20 feliratkozó
több mint 14 éve
Nem gondolkodtok a dislike-on? Legalább 1 hét próbaidőre.catattackEgyszer visszahoztuk és 1 nap alatt kiderült, hogy nem működik. Így nem lesz többé.
The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 14 éve
Nosza, le vele....Nem gondolkodtok a dislike-on? Legalább 1 hét próbaidőre.catattackNem, mert az emberek fejlettségi szintje egyelőre nem teszi lehetővé. 😀
Egyébként én legszívesebben le is vetetném már az egész extensiont, annyira nincs értelme a user karmának.gsn
több mint 14 éve
catattack
3 520
Nem, mert az emberek fejlettségi szintje egyelőre nem teszi lehetővé. 😀Tényleg nincs értelme. Így, hogy csak Like van még annyi sincs.
Egyébként én legszívesebben le is vetetném már az egész extensiont, annyira nincs értelme a user karmának.gsn
több mint 14 éve
gsn
3 548
Nem gondolkodtok a dislike-on? Legalább 1 hét próbaidőre.catattackNem, mert az emberek fejlettségi szintje egyelőre nem teszi lehetővé. 😀
Egyébként én legszívesebben le is vetetném már az egész extensiont, annyira nincs értelme a user karmának.
Oldal: http://www.profootballbusiness.com
Hírek: http://www.twitter.com/pfbusiness
több mint 14 éve
Nem gondolkodtok a dislike-on? Legalább 1 hét próbaidőre.catattackÉn ezt szeretném dislikeolni 😉
A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 14 éve
catattack
3 520
Nem gondolkodtok a dislike-on? Legalább 1 hét próbaidőre.
több mint 14 éve
Köszi akkor az volt a gond, hogy magas volt a megengedettnél. Pedig azt szerkesztettem át kisebbre ami fenn volt, de akkor még kicsinyítenem kell.Köszi a segítséget.
Az életben nem az tragédia, ha valaki nem éri el a célját. A tragédia az, ha valakinek nincs célja.
több mint 14 éve
Bocsi én nem nagyon értek az ilyen dolgokhoz : de mi az az animált kép és miért nem lehet használni?animált : mozgó kép, gif kiterjesztés általában
Az én képaláírásomat letörölték. Milyen képeket lehet akkor használni, feltölteni? :rolleyes:danyly
tiédet gondolom azért szedték ki, mert 150 pixelnél magsabb volt. Ha van egy magas aláírás, akkor menj ide (http://bowl.hu/modules/forum/viewtopic.php?id=121), linkeld be, és kérd meg az ott lévőket, méretezzék át neked (ha nem vágod, hogyan kell).
több mint 14 éve
Bocsi én nem nagyon értek az ilyen dolgokhoz : de mi az az animált kép és miért nem lehet használni?Az én képaláírásomat letörölték. Milyen képeket lehet akkor használni, feltölteni? :rolleyes:
Az életben nem az tragédia, ha valaki nem éri el a célját. A tragédia az, ha valakinek nincs célja.
több mint 14 éve
vissza is rakom mingyá a dislike-ot 😊haromtJó lenne, még nem diszlájkoltam az Eagles-topic nyitóhozzászólását 😛 😀
GM game champion 2015 (Vikings)
GM game champion 2024 (Eagles)
Ex-Rataxes
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
vissza is rakom mingyá a dislike-ot 😊
több mint 14 éve
Ámberek Hurka pozitivban! - csak kis idő kérdése volt :cool:
Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 14 éve
Eredmények részben a főoldalon Eagles mérlege rosszul szerepel, 5-3-mal áll "csak" a csapat, nem 5-2-vel.
több mint 14 éve
Tavaly ilyenkor kétségbe voltam esve, mi lesz az NFL nélkül, de idén már néha sokkal jobban leköt NCAA, úgy hogy egyáltalán nem zavar 😊Kösz a gratulát cat (a hibákat eszerint jól elrejtettem 😊) és valóban, sok-sok NCAA-cikk olvasásával készüljetek a reménybeli lockoutra 😛DzsokijuingGratula az NCAA podcast-hez. Dzsoki bácsi nagy meglepetés volt számomra. Akár egy professzor. A Kossuth rádión hallani ilyet. Hihetetlen. 😊catattackújabb érv amellett, hogy olvassatok sok NCAA cikket. ilyen kaliberű szerkesztők munkáit kihagyni bűnkonqueror
Podcast-et pedig most fogom indítani, Big 12 commish remélem nem okozol csalódást 😀
több mint 14 éve
Kösz a gratulát cat (a hibákat eszerint jól elrejtettem 😊) és valóban, sok-sok NCAA-cikk olvasásával készüljetek a reménybeli lockoutra 😛Gratula az NCAA podcast-hez. Dzsoki bácsi nagy meglepetés volt számomra. Akár egy professzor. A Kossuth rádión hallani ilyet. Hihetetlen. 😊catattackújabb érv amellett, hogy olvassatok sok NCAA cikket. ilyen kaliberű szerkesztők munkáit kihagyni bűnkonqueror
Nézz egyenesen előre. Mi van ott?
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
(Bassui Tokusho zen mester tanácsa a Line of Scrimmage-en)
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
a szavazásnál miért nincs olyan opció h az összesről? :rolleyes: szvsz nagyon jó ötlet volt és a kivitelezés is király lett
több mint 14 éve
Köszi a gyors választ!Bocs a kérdésért. Lusta vagyok visszaolvasni.sajnos nemJJ Tiller
Meg lehet már fordítani a hsz-k időrendi sorrendjét?
Előre is köszi a választ!Fighting
Play like a champion today
több mint 14 éve
Bocs a kérdésért. Lusta vagyok visszaolvasni.sajnos nem
Meg lehet már fordítani a hsz-k időrendi sorrendjét?
Előre is köszi a választ!Fighting
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 14 éve
Bocs a kérdésért. Lusta vagyok visszaolvasni.Meg lehet már fordítani a hsz-k időrendi sorrendjét?
Előre is köszi a választ!
Play like a champion today
több mint 14 éve
Gratula az NCAA podcast-hez. Dzsoki bácsi nagy meglepetés volt számomra. Akár egy professzor. A Kossuth rádión hallani ilyet. Hihetetlen. 😊catattackújabb érv amellett, hogy olvassatok sok NCAA cikket. ilyen kaliberű szerkesztők munkáit kihagyni bűn
több mint 14 éve
catattack
3 520
Gratula az NCAA podcast-hez. Dzsoki bácsi nagy meglepetés volt számomra. Akár egy professzor. A Kossuth rádión hallani ilyet. Hihetetlen. 😊
több mint 14 éve
Ezmegmiez??Törölj sütit, az mindig segít 😀
A biztonsági lenyomat ellenőrzése sikertelen. Ennek valószínűleg az az oka, hogy egy idő eltelt az oldalra történő első lépésed és aközött, hogy elküldtél egy űrlapot vagy egy hivatkozásra kattintottál. Ebben az esetben, ha szeretnéd folytatni a megkezdett műveletet, kattints a Megerősítés gombra, egyébként a Mégse gombra (ekkor visszatérsz oda, ahol az előbb voltál).
Ezt akkor írta ki, mikor be akartam az oldalra lépni, és beírtam a jelszót meg a felhasználónevet.GRAFI
több mint 14 éve
Ezmegmiez??A biztonsági lenyomat ellenőrzése sikertelen. Ennek valószínűleg az az oka, hogy egy idő eltelt az oldalra történő első lépésed és aközött, hogy elküldtél egy űrlapot vagy egy hivatkozásra kattintottál. Ebben az esetben, ha szeretnéd folytatni a megkezdett műveletet, kattints a Megerősítés gombra, egyébként a Mégse gombra (ekkor visszatérsz oda, ahol az előbb voltál).
Ezt akkor írta ki, mikor be akartam az oldalra lépni, és beírtam a jelszót meg a felhasználónevet.
több mint 14 éve
Az Öröknaptár sorozat ugye csak ideiglenesen csúszik...? (arról nem is beszélve, hogy ilyenkor már a fantasy report is kint szokott lenni). Semmiképp se vegyétek sürgetésnek, csak "aggódok" 😊 Nyugtassatok meg! 😀Rataccessfantasy azért nincs mert Rajna írja az AFC East körképet amíg briareos elő nem keveredik.
mivel rajta kívül Gabó már az 1. héttől kezdve nettelen, így elfogytunk.
több mint 14 éve
az Öröknaptár csak ideiglenesen.Oks, őszintén szólva pont az Öröknaptár miatt aggódtam, hiszen itt volt számottevő kimaradás 😊
holnap délelőtt leadom a "rendelésem" 😉Szabler
GM game champion 2015 (Vikings)
GM game champion 2024 (Eagles)
Ex-Rataxes