NCAA eredménykövetés NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik

A fórummal kapcsolatos észrevételek

20 feliratkozó

több mint 14 éve
pgabtb Philadelphia Eagles 10 175 — Eagles fan
Ezeket a photobucketes szarokat nem lehetne valahogy likvidálni?GRAFI
Ha firefox böngészőt használsz van megoldás a problémára - szedd le az adblock plus nevű kiegészítőt. Ezután jobb klikk a photobucketes képre, kép blokkolása, és a listából a legfelsőt válaszd, ahol a teljes elérési út megtalálható fájlnévvel együtt. Mivel ez egy sablon gif fájl, ezért a böngésző egyik user aláírásában sem fogja Neked megjeleníteni, viszont amikor lejár a PB korlátozás visszakerülnek majd a "normál sigek" a helyükre.

GM game champion 2015 (Vikings)
GM game champion 2024 (Eagles)

Ex-Rataxes
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
Ezeket a photobucketes szarokat nem lehetne valahogy likvidálni?GRAFI
a photobuckettel vagy az onnan linkelő userekkel beszéld meg.
több mint 14 éve
GRAFI New England Patriots 1 823 — Next Game Up!!
Ezeket a photobucketes szarokat nem lehetne valahogy likvidálni?
több mint 14 éve
gsn 3 548
Lehet volt már kérdés, csak nem láttam / olvastam, szóval még ne most kövezzetek meg érte 😊
Lehet az, hogy bár ki van pipálva, hogy ,,feliratkozás a fórumra'' illetve az új hsz megírása után is ott van a pipa ,,feliratkozva maradás'' mégse kapok email-es értesítőt, ha az adott fórumba új hsz érkezik.
Vagy ennek a böngészőm hibája az oka, vagy más? 😊
A beállításaimnál is be van (tudtommal) pipálva, bár ha Tibi ezeket is kiszedegeti, nem értem, minek piszkálja...kando777
Egészen biztos, hogy Tibi piszkálja. :rolleyes: 😂 Úristen, hogy ez felmerül valakiben. 😀
Amikor az aláírásokat letiltjuk, az sem a profilokban történik, hanem az admin felületen. Három dolog miatt nyúlhat hozzá az admin valakinek a profiljához, ha egyéni rangot kér, ha esetleg az idő átállításkor volt valakinek gondja/kérése vagy pedig ha az aláírása nem felel meg a feltételeknek.

Szerintem az van, ha neked nem működik, hogy ez a funkció egyszerűen bugos. Nem hiszem, hogy sokan használják, szóval nem lenne meglepő, ha csak most derülne ki.

Oldal: http://www.profootballbusiness.com
Hírek: http://www.twitter.com/pfbusiness
több mint 14 éve
kando777 San Francisco 49ers 120 — 49ers fan
Lehet volt már kérdés, csak nem láttam / olvastam, szóval még ne most kövezzetek meg érte 😊
Lehet az, hogy bár ki van pipálva, hogy ,,feliratkozás a fórumra'' illetve az új hsz megírása után is ott van a pipa ,,feliratkozva maradás'' mégse kapok email-es értesítőt, ha az adott fórumba új hsz érkezik.
Vagy ennek a böngészőm hibája az oka, vagy más? 😊
A beállításaimnál is be van (tudtommal) pipálva, bár ha Tibi ezeket is kiszedegeti, nem értem, minek piszkálja...

több mint 14 éve
JéBé Green Bay Packers 7 035
Lehet hogy volt már vagy csak én vagyok vak és megtalálható de a prospect ismertetőkkel miújság? A régiek nem kerülnek fel ide? Érdekes dolog ilyenkor olvasgatni őket hogy kitől mit vártak hol tart most stb.JayB
a fórumba be tudom tenni de a főoldali prospect menüpont nem működik mégHöri
danke
több mint 14 éve
davemayer Chicago Bears 14 750 — "Grammar maci"
Srácok ha kérdezték akkor bocs lehet nem lapoztam vissza eléggé : miért nem frissült az óra a fórumon? köszi és bocs ha lerágott csont 😀davemayer
szedd ki a pipát a nyári időszámításrólshawnka
OMG sorry 😂

BEARS BABY!

Sir Alex immortal
több mint 14 éve
shawnka Buffalo Bills Washington Huskies 15 296 — Tyrone Creek
Srácok ha kérdezték akkor bocs lehet nem lapoztam vissza eléggé : miért nem frissült az óra a fórumon? köszi és bocs ha lerágott csont 😀davemayer
szedd ki a pipát a nyári időszámításról
több mint 14 éve
davemayer Chicago Bears 14 750 — "Grammar maci"
Srácok ha kérdezték akkor bocs lehet nem lapoztam vissza eléggé : miért nem frissült az óra a fórumon? köszi és bocs ha lerágott csont 😀

BEARS BABY!

Sir Alex immortal
több mint 14 éve
Höri Indianapolis Colts West Virginia Mountaineers 32 136 — bútor
Lehet hogy volt már vagy csak én vagyok vak és megtalálható de a prospect ismertetőkkel miújság? A régiek nem kerülnek fel ide? Érdekes dolog ilyenkor olvasgatni őket hogy kitől mit vártak hol tart most stb.JayB
a fórumba be tudom tenni de a főoldali prospect menüpont nem működik még

több mint 14 éve
JéBé Green Bay Packers 7 035
Lehet hogy volt már vagy csak én vagyok vak és megtalálható de a prospect ismertetőkkel miújság? A régiek nem kerülnek fel ide? Érdekes dolog ilyenkor olvasgatni őket hogy kitől mit vártak hol tart most stb.
több mint 14 éve
szaba Los Angeles Chargers 10 543
Nem tudom ki írta a MNF előzetest főoldalon, de Ryan Diem az Kris Dielman akar lenni. :/szaba
Nálatok tavaly is beszoptam, akkor Harfwicket kevertem össze Hartwiggel, valamiért nem mennek ezek a Bolts falemberek. 😀Döme
Azon csodálkozom, hogy McNeill nem lett még McNabb 😀
több mint 14 éve
Döme Las Vegas Raiders 2 731 — Sworn to the Black
Nem tudom ki írta a MNF előzetest főoldalon, de Ryan Diem az Kris Dielman akar lenni. :/szaba
Nálatok tavaly is beszoptam, akkor Harfwicket kevertem össze Hartwiggel, valamiért nem mennek ezek a Bolts falemberek. 😀
több mint 14 éve
a csoportmeccseket afc nyugatról mindig Döme írja

mióta ilyen powerhouse a Raiders úgy tűnik felületes a kiscsapatokkal 😂

több mint 14 éve
szaba Los Angeles Chargers 10 543
Nem tudom ki írta a MNF előzetest főoldalon, de Ryan Diem az Kris Dielman akar lenni. :/
több mint 14 éve
Ez a durva, hogy semmit konkrétumot nem ír ki hibának, csak "visszairányít", és olyan, mintha nem csináltam volna semmit. Magyarán, mintha nem lett volna profil frissítés. :rolleyes:Vrijbloed
Pedig elvileg ennek akkor kéne történnie, ha sikerese volt a profil frissítés. De most én sem látom nálad azt, hogy új avatar lenne. Ez már tényleg csak tipp, és valami okosabb mindjárt segít, de ha megpróbálnád a cookiekat és a gyorsítótárat törölni?F.Schleck
Bejött a tipped, köszi szépen, így már jó. 😊Vrijbloed
nyomj rá máskor a frissítésre és jó lesz azonnal.

több mint 14 éve
catattack 3 520
igen 😛 én hibám, de már fent vanFucu
Sejtettem, hogy ki a bűnös! :rolleyes:
több mint 14 éve
Vrijbloed Baltimore Ravens 4 295 — No ghosts left to haunt you
Milyen hibát ír ki?F.Schleck
Ez a durva, hogy semmit konkrétumot nem ír ki hibának, csak "visszairányít", és olyan, mintha nem csináltam volna semmit. Magyarán, mintha nem lett volna profil frissítés. :rolleyes:Vrijbloed
Pedig elvileg ennek akkor kéne történnie, ha sikerese volt a profil frissítés. De most én sem látom nálad azt, hogy új avatar lenne. Ez már tényleg csak tipp, és valami okosabb mindjárt segít, de ha megpróbálnád a cookiekat és a gyorsítótárat törölni?F.Schleck
Bejött a tipped, köszi szépen, így már jó. 😊
több mint 14 éve
Fucu Arizona Cardinals Stanford Cardinal 11 633 — #BeRedSeeRed
A 11. heti beharangozóból direkt maradt ki 2 meccs?catattack
igen 😛 én hibám, de már fent van

Fucu on Twitter, Bowl.hu Twitter
több mint 14 éve
Schleck New England Patriots Oregon Ducks 11 271 — ʞɔǝlɥɔS
PNG-s fájlt nem enged feltölteni, és a kép kisebb mint 80-szor 80 pixel, és kevesebb mint 25kb. Mi lehet a baj? :rolleyes:Vrijbloed
Pedig elvileg ennek akkor kéne történnie, ha sikerese volt a profil frissítés. De most én sem látom nálad azt, hogy új avatar lenne. Ez már tényleg csak tipp, és valami okosabb mindjárt segít, de ha megpróbálnád a cookiekat és a gyorsítótárat törölni?

több mint 14 éve
catattack 3 520
A 11. heti beharangozóból direkt maradt ki 2 meccs?
több mint 14 éve
PNG-s fájlt nem enged feltölteni, és a kép kisebb mint 80-szor 80 pixel, és kevesebb mint 25kb. Mi lehet a baj? :rolleyes:Vrijbloed
Ez a durva, hogy semmit konkrétumot nem ír ki hibának, csak "visszairányít", és olyan, mintha nem csináltam volna semmit. Magyarán, mintha nem lett volna profil frissítés. :rolleyes:
több mint 14 éve
Schleck New England Patriots Oregon Ducks 11 271 — ʞɔǝlɥɔS
Milyen hibát ír ki?

több mint 14 éve
PNG-s fájlt nem enged feltölteni, és a kép kisebb mint 80-szor 80 pixel, és kevesebb mint 25kb. Mi lehet a baj? :rolleyes:
több mint 14 éve
r.baggio Washington Commanders Army Black Knights 62 404 — no es importante
a Pac 10 konferencia beharangozó elmarad vagy lesz?davekid
sajnos elmarad, és az is biztos, hogy jövő héten sem fogok tudni írni figyelőt
már csak a szezon végi összefoglalót illetve a pac-10-es bowlok beharangozóit tudom megígérni

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal