NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik
CFB követő 2024
1 649
44
21:30 #14 BYU @ #21 Arizona State - NET4+
A fórummal kapcsolatos észrevételek
20 feliratkozó
több mint 13 éve
Sebii
3 526
Valamiért nem tudom lecserélni a proilképemet. Betöltöm az újat, méret, minden stimmel, frissítem és nem változik. Nálam van a hiba?
több mint 13 éve
Csak nálam szarakszik az oldal...? A délután folyamán többször előfordult hogy huzamosabb ideig nem akart betölteni (pl. most is pár perce)RataccessNálam is.
több mint 13 éve
JéBé
7 035
Csak nálam szarakszik az oldal...? A délután folyamán többször előfordult hogy huzamosabb ideig nem akart betölteni (pl. most is pár perce)Rataccessdettó
több mint 13 éve
Csak nálam szarakszik az oldal...? A délután folyamán többször előfordult hogy huzamosabb ideig nem akart betölteni (pl. most is pár perce)
GM game champion 2015 (Vikings)
GM game champion 2024 (Eagles)
Ex-Rataxes
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
Próbáltam hozzászólni egy cikkhez,de valamiért nem engedte befejezni az üzenetet.rendszerben, vagyis már voltak ebből problémák ha jól emlékszem
(mai NFC North cikk).
Nálam van a hiba vagy a rendszerben?Bazzani
több mint 13 éve
Próbáltam hozzászólni egy cikkhez,de valamiért nem engedte befejezni az üzenetet.(mai NFC North cikk).
Nálam van a hiba vagy a rendszerben?
több mint 13 éve
örülök,hogy segíthettem 😊a kint lévő "minicikk"-ben az van írva,hogy Gerald Hayest kapták el a zsaruk,egész pontosan Geno Hayest (hacsaknem a Gerald rövidítése a Geno,de nem hiszem 😛)NewmanJavítva, kösz, hogy szóltál. 😊gsn
több mint 13 éve
a kint lévő "minicikk"-ben az van írva,hogy Gerald Hayest kapták el a zsaruk,egész pontosan Geno Hayest (hacsaknem a Gerald rövidítése a Geno,de nem hiszem 😛)NewmanKöszi, én basztam el, de szerencsére valamelyik kolléga már javította is.
több mint 13 éve
gsn
3 548
a kint lévő "minicikk"-ben az van írva,hogy Gerald Hayest kapták el a zsaruk,egész pontosan Geno Hayest (hacsaknem a Gerald rövidítése a Geno,de nem hiszem 😛)NewmanJavítva, kösz, hogy szóltál. 😊
Oldal: http://www.profootballbusiness.com
Hírek: http://www.twitter.com/pfbusiness
több mint 13 éve
a kint lévő "minicikk"-ben az van írva,hogy Gerald Hayest kapták el a zsaruk,egész pontosan Geno Hayest (hacsaknem a Gerald rövidítése a Geno,de nem hiszem 😛)
több mint 13 éve
Az van,hogy sigek nélkül sem bírja ezt a megterhelést..mi lesz itt megint egy konferenciadöntőn vagy a SB-n. 😀Greengopláne ha ti juttok be 😀 remélem megint elmegy a sasfészek egy pesti meccsnézésre, mint tavaly 😛
nekem is dobál néha hibaüzenettel, még én sem vagyok immunis 😕
több mint 13 éve
Mikey
18 739
Nekem egyébként rendszeresen kiírja a túlterheltséget úgy is, hogy ki vannak véve az avatarok és aláírások.Pl. e hsz elküldése közben is.
több mint 13 éve
Az van,hogy sigek nélkül sem bírja ezt a megterhelést..mi lesz itt megint egy konferenciadöntőn vagy a SB-n. 😀
E-A-G-L-E-S EAGLES !
több mint 13 éve
118 vendég és 202 regisztrált felhasználó szép 😊megfeledkeztünk róla. ne vessetek meg érte minket
Hogy-hogy most nincsenek az aláírások meg a avatarok kiszedve?habib
fogjuk fel egy próbának. sajnos még mindig kiakadozik 😕 de ez legyen a legnagyobb bajunk, hogy a sok user miatt vannak gondok
több mint 13 éve
Ki kéne venni a sigeket most mert folyamatosan kiakad a fórum.
E-A-G-L-E-S EAGLES !
több mint 13 éve
118 vendég és 202 regisztrált felhasználó szép 😊Hogy-hogy most nincsenek az aláírások meg a avatarok kiszedve?
több mint 13 éve
Köszönöm. Egyébként nincs más szerkesztő (vagy nem tudom ki szokta csinálni az East-et) aki tudná nyomni?Venturamindenkinek megvan a maga feladata
több mint 13 éve
Köszönöm. Egyébként nincs más szerkesztő (vagy nem tudom ki szokta csinálni az East-et) aki tudná nyomni?
több mint 13 éve
Szeretném megkérdezni, hogy az AFC heti körkép nevezetű cikkből, miért hiányzik a lényeg, az AFC East? Mert már jó ideje nincs. Még eleinte volt, hogy podcast-ban van, de hát azt sem látom. Nincs aki szerkesztené?Venturahttp://bowl.hu/modules/forum/viewtopic.php?pid=130697#p130697
GM game champion 2015 (Vikings)
GM game champion 2024 (Eagles)
Ex-Rataxes
több mint 13 éve
Szeretném megkérdezni, hogy az AFC heti körkép nevezetű cikkből, miért hiányzik a lényeg, az AFC East? Mert már jó ideje nincs. Még eleinte volt, hogy podcast-ban van, de hát azt sem látom. Nincs aki szerkesztené?
több mint 13 éve
A szerver adatbázis mentése történik ilyenkor.Mostanában néhányszor előjött egy mysql-es hibaüzenet. Ugye ez nem rossz jel?F.Schleckminden nap éjfél után nyom egy ilyet a fórum. nem tudni mitől van. olyankor vált napot gondolom. de semmit nem számít. egy frissítés azt annyi. csak az olvasott topikokat állítja vissza. de ez mindig így volt mióta ez a fórum vanharomt
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
Mostanában néhányszor előjött egy mysql-es hibaüzenet. Ugye ez nem rossz jel?F.Schleckminden nap éjfél után nyom egy ilyet a fórum. nem tudni mitől van. olyankor vált napot gondolom. de semmit nem számít. egy frissítés azt annyi. csak az olvasott topikokat állítja vissza. de ez mindig így volt mióta ez a fórum van
több mint 13 éve
Mostanában néhányszor előjött egy mysql-es hibaüzenet. Ugye ez nem rossz jel?
több mint 13 éve
Kár. Persze nem olyna lényeges, de jó lett volna.
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
PerszeGRAFInincs is ilyen elérhető feature a fórummotorhoz