NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik
CFB követő 2024
1 681
44
01:00 #19 Army vs #6 Notre Dame - NBC [Yankee Stadium]
A fórummal kapcsolatos észrevételek
20 feliratkozó
több mint 13 éve
van budapesti időzóna? azt hittem az egész országban ugyanannyi az idő 😛JJ TillerAzt hittem, a fórum egy órával előbb jár, mint a közép-európai idő...
...ha nem így van, akkor valamit nagyon súlyosan benéztem...
I swung a saber and I was a young Hussar
"Theirs not to make reply, / Theirs not to reason why, / Theirs but to do and die."
több mint 13 éve
van budapesti időzóna? azt hittem az egész országban ugyanannyi az idő 😛ha éjfélkor fent vagy a fórumon, akkor szokott ilyen előfordulniJJ TillerMelyik időzóna (fórum által használt vagy normál budapesti)? 😛Gogo
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 13 éve
ha éjfélkor fent vagy a fórumon, akkor szokott ilyen előfordulniJJ TillerMelyik időzóna (fórum által használt vagy normál budapesti)? 😛
"Theirs not to make reply, / Theirs not to reason why, / Theirs but to do and die."
több mint 13 éve
Az normális, ha az "új hozzászólások" címszó alatt a saját hozzászólásomat is (még új, nem olvasott hozzászólásképpen) megjeleníti a fórum?Gogoha éjfélkor fent vagy a fórumon, akkor szokott ilyen előfordulni
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 13 éve
Az normális, ha az "új hozzászólások" címszó alatt a saját hozzászólásomat is (még új, nem olvasott hozzászólásképpen) megjeleníti a fórum?
több mint 13 éve
ÁÁ hülye vagyok de nem kicsit. 😀 Amúgy nem, csak valami fos toolbar feltelepítődött aztán összébb nyomta a képet. 😀Lenne egy kérdésem. Aláírásoknál állítottatok valamit ? Mert nálam és fentebb látva többieknél is ami aláírások eddig elfértek egymás mellett mostmár csak egymás alá rakja a fórum ami így elég szarul fest és elég nagy.Tocanem cseréltél monitort? 😀
semmit se állítottunk átHöri
Facepalm 😀
több mint 13 éve
Lenne egy kérdésem. Aláírásoknál állítottatok valamit ? Mert nálam és fentebb látva többieknél is ami aláírások eddig elfértek egymás mellett mostmár csak egymás alá rakja a fórum ami így elég szarul fest és elég nagy.Tocanem cseréltél monitort? 😀
semmit se állítottunk át
több mint 13 éve
Lenne egy kérdésem. Aláírásoknál állítottatok valamit ? Mert nálam és fentebb látva többieknél is ami aláírások eddig elfértek egymás mellett mostmár csak egymás alá rakja a fórum ami így elég szarul fest és elég nagy.
több mint 13 éve
Köszi, ezt nem figyeltem. Hipi-szupi. 😀január elején akkor intézek egy közöset. a részleteket majd kirakom az oldalonharomt a Boltok, üzletek topicbantenorx
több mint 13 éve
január elején akkor intézek egy közöset. a részleteket majd kirakom az oldalonharomt a Boltok, üzletek topicban
több mint 13 éve
Tudom, már kérdeztem párszor, de engem is érdekelne. 😊A főnökséget kérdezném, hogy ebből lesz-e valami belátható időn belül...? (rendelhetnékem támadt, de ha várható bármiféle újítás nem sietem el 😊 ) Köszi előre is 😊RataccessÉn is pont ezt akartam kérdezni 😊Matthew99
több mint 13 éve
Engem mondjuk meccs (főleg PO, SB) közben pont nem zavar annyira a fórum elérhetetlensége, van mit nézni helyette 😊 Persze jó olvasni az eredménykövetőt/véleményeket, de ha nincs abba sem halok bele 😊 Jobban aggaszt hogy mostanában sima hétköznapokon is voltak fennakadások. Fura, mert rövid nfl.hu-s pályafutásomból nem emlékszem ilyenre, az elvileg modernebb/komolyabb bowl.hu korszakkal ellentétben... Lehet hogy az oldal bétasága is közrejátszik? 😊
GM game champion 2015 (Vikings)
GM game champion 2024 (Eagles)
Ex-Rataxes
több mint 13 éve
Így sem nagyon bírja a megterhelést.Mi lesz itt a PO-ban vagy esetleg az SB-n. :/
E-A-G-L-E-S EAGLES !
több mint 13 éve
kapjátok ki gyorsan a sigeket+avatarokat, amíg elérhető a fórum 😀
több mint 13 éve
A főnökséget kérdezném, hogy ebből lesz-e valami belátható időn belül...? (rendelhetnékem támadt, de ha várható bármiféle újítás nem sietem el 😊 ) Köszi előre is 😊RataccessÉn is pont ezt akartam kérdezni 😊
A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
Hogy miért nem elég a főoldalon belépnem...? K.
több mint 13 éve
Úgy rémlik igen.Lesz karácsonyi jókívánság topik? Ha lesz akkor kb mikortól?Venturamiért előző években volt?Fucu
több mint 13 éve
Köszönöm a gyors választ.Nálatok is 2 sorban jelenik meg az aláírósom?Nálam egy sor, de szerintem kijelzőfüggő, egy 15-ös monitoron már valószínű nem férne el 1-ben... De már az is elég ha nem teljes képernyős a böngészőablakod, hanem kicsit keskenyebbre veszed - automatikusan átpakolja a köv. sorba ha egy nem elég neki.Rataccess
Egyszer így, egyszer úgy, ez valami felbontáshoz kapcsolódó anomália ? 😊undisputedly
több mint 13 éve
Nálatok is 2 sorban jelenik meg az aláírósom?Nálam egy sor, de szerintem kijelzőfüggő, egy 15-ös monitoron már valószínű nem férne el 1-ben... De már az is elég ha nem teljes képernyős a böngészőablakod, hanem kicsit keskenyebbre veszed - automatikusan átpakolja a köv. sorba ha egy nem elég neki.
Egyszer így, egyszer úgy, ez valami felbontáshoz kapcsolódó anomália ? 😊undisputedly
GM game champion 2015 (Vikings)
GM game champion 2024 (Eagles)
Ex-Rataxes
több mint 13 éve
Nálatok is 2 sorban jelenik meg az aláírósom?Egyszer így, egyszer úgy, ez valami felbontáshoz kapcsolódó anomália ? 😊
több mint 13 éve
Lesz karácsonyi jókívánság topik? Ha lesz akkor kb mikortól?Venturamiért előző években volt?
több mint 13 éve
Lesz karácsonyi jókívánság topik? Ha lesz akkor kb mikortól?
több mint 13 éve
Sebii
3 526
Na megjavult. Úgy látszik csak egy kis idő kellett neki.
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
nálam walter jones van.frissíts sokszor