NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik
CFB követő 2024
1 693
44
04:30 USC @ UCLA - NBC
A fórummal kapcsolatos észrevételek
20 feliratkozó
több mint 13 éve
Na, mit szóltok a főoldali blogdobozhoz? 😊
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 13 éve
nem lesz combine eredménykövető?ott a liveblog a főoldalon
tavaly azt hiszem volt.brk
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 13 éve
Idén nem lesz Oscar díjátadóhoz kapcsolódó tippjáték, mint tavaly?deny79F.Schleck nagylelkűen jelezte, hogy megcsinálja idén, ezért moderátori jogot adtam neki a tippjátékokhoz is
a többi a ti reszortotok, játszani persze én is játszanék 😊
---
több mint 13 éve
Idén nem lesz Oscar díjátadóhoz kapcsolódó tippjáték, mint tavaly?
több mint 13 éve
Egy észrevétel: feljöttem fórumra olyan 11:45 körül, és a fórum azt írja ki, hogy én legutóbb ma reggel 7:54-kor látogattam a fórumot, ami nem igaz, mert akkor még aludtam, és utoljára tegnap este voltam a fórumon.Ez csak egyszerű hiba, vagy esetleg lehet valami más?
Kösz!
több mint 13 éve
Róla lenne szó. A kérdésem az lenne, hogy használhatom-e a siget? Gondolom azért nem lehet animált képet használni, mert az lassítaná mások netezését, ám én minden lehetséges módját kihasználtam, hogy lebutítsam, így a kép mérete 56 kbyte, ötöde-hatoda egyes aláírásoknak.Makanem a megabájt a lényeg hanem ha több animált kép csillog villog egymás alatt folyamatosan, az bassza a szemem.
nem képletesen értve 😛
több mint 13 éve
Maka
2 760
Oks, köszi a választ.
több mint 13 éve
nem szabad sajnos
---
több mint 13 éve
Maka
2 760
Nem észrevétel, inkább kérdés a szerkesztő uraktól. Mivel nem akarok szabályt szegni, ezért inkább érdeklődök.Csináltam egy siget, amiben ha minimálisan is, de van animáció.
Róla lenne szó. A kérdésem az lenne, hogy használhatom-e a siget? Gondolom azért nem lehet animált képet használni, mert az lassítaná mások netezését, ám én minden lehetséges módját kihasználtam, hogy lebutítsam, így a kép mérete 56 kbyte, ötöde-hatoda egyes aláírásoknak.
Köszönöm a választ.
több mint 13 éve
Egyébtémák: ~30000NFL: ~50000
Tehát az nflt itt jobban szeretjük mint bármi mást összesen.
Ami nagyon le van maradva az az ncaa. De azt se szeretik kevésbé, legfeljebb kevésbé értünk hozzá, ezért kevesebbet is szólunk hozzá, mert nem akarunk hülyeséget írni. Nálam legalábbis ez a helyzet.
Akinek meg olyan unalmas az élete, h az kell néznie, h mások /*akik semmivel se érnek többet senkinél se csak celebnek hívják őket*/ hogyan élnek, hát nézze. Nem feltétlenül baj, ha nem lesz a legnépszerűbb téma kicsi hazánkban. Akik szeretik nagyon sokra értékelik a munkátokat.
Hard work may pay off, in the long run, but laziness always pays off right now
Nothing is more permanent than a temporary solution
If Tetris taught me anything is that errors pile up and accomplishments disappear
több mint 13 éve
Még egy gondolatot megengedek magamnak, mindenki úgy ítéli ezt meg, ahogy akarja, az egész úgy is vihar egy pohár vízbenMikor idejöttem az oldalra (még ugye az nfl.hu-ra), természetesen nálam is az NFL volt az első, de már rendszeresen írtam az off részlegbe, a sportot nem érintő dolgokhoz is, pontosan az apeszos és fetomy által említett dolgok miatt. Szerintem ez egy kiváló közösség, majdnem mindenhez lehet találni "beszélgetőtársat", esetleg abban jártas "szakembert". Viszont nekem egyben ez egyfajta menekülés is volt pl. a soccervilág felszínességétől, a hírportálok semmitmondó híreitől, stb. Mára viszont egyre kevésbé szeretem a fórumot olvasgatni, mert folyamatosan arra emlékeztet, hogy teljesen felesleges érdekes, magyar szinten még feltáratlan témákról írni, mert az embereket úgy is a való világ és a labdarúgás érdekli igazán. Hangsúlyozom ez kizárólag az én véleményem, nem a bowl.hu szerkesztőségéé, nem is ragozom tehát tovább
---
több mint 13 éve
Én ezt értem. De ha az a 10000 hsz nem születik meg a realityben, akkor mennyivel lenne több a tampában? Vagy tényleg úgy van, hogy ha megszűnik a reality topic, akkor nekem majd olyan sugallataim jönnek, hogy kéne írni a tampa topicba? Egyáltalán nem hagy hidegen a téma, nem erről van szó, csak nem látom az összefüggést.........Csatlakozom. Bár túl sokat nem számít a véleményem, de ez a fórum más, mint a többi. Voltam pár fórumban regisztrálva, egyben moderátor is lettem, mégis lemondtam ezért a fórumért, és a közösségéért. A normális hangnem kiveszőben van az internet világából, egyre kevesebb az olyan közösség, ahol beszélgetni/vitázni lehet bármiről, és a második hsz után nem küldik az ember gyermekét túrára, vissza anyukájába.
fetomy
szerk.: Hoppá, akkor elkéstem, bocs....
több mint 13 éve
beírtuk a véleményünket, ennyi, zárjuk is le a témát
---
több mint 13 éve
Én ezt értem. De ha az a 10000 hsz nem születik meg a realityben, akkor mennyivel lenne több a tampában? Vagy tényleg úgy van, hogy ha megszűnik a reality topic, akkor nekem majd olyan sugallataim jönnek, hogy kéne írni a tampa topicba? Egyáltalán nem hagy hidegen a téma, nem erről van szó, csak nem látom az összefüggést.A második bekezdést meg végképp nem értem... Itt olvasok a soccerről, itt beszélek róla, éppen ezért iszonyú ritkán nézek más soccer oldalt. Max ha vmi konkrét eredmény, vagy ilyesmi kell. Pont erről beszélek, hogy így itt egy helyen van minden, amiért amúgy 5-6 oldalra kéne járnom. Mellesleg megjegyzem, hogy évekkel ezelőtt az nb1.hu fórumán is irogattam, csak pont azért hagytam ott az oldalt, mert itt is lehetett soccerről beszélni, ráadásul több értelmes embert is találtam itt, mint ott. Vagy legalábbis összehasonlíthatatlanul kevesebb idióta barmot.
Az a helyzet, hogy engem pl. nagyon sok minden érdekel. Így pl. a reality is, főleg, hogy a médiában tervezek dolgozni. Azonban semmi kedvem idiótákkal megvitatni a dolgot. Itt, akik írkálnak a reality topicba, szerintem szinte mindenki olyan, akivel meg lehet beszélni dolgokat, normális, stb... Míg ha keresni akarnék valami kifejezetten ezzel foglalkozó oldalt, ellepnék az idióták, akikkel nem lehet beszélni. És ez érvényes sok más topicra is, legyen az film, könyv, soccer, f1, vagy az élet bármely dolgai.
De igazából az egésszel kapcsolatban én csak azt szeretném megtudni, hogy a legnépszerűbb -vagy az összes- "Egyéb téma" kitörlése, miért vezet mondjuk a Tampa topic fellendüléséhez? Mert nem hagy hidegen, örülnék, ha sokkal népszerűbb lenne az NFL/NCAA itthon, örülnék, ha a fórumon is népszerűbbek lennének ezek a topicok, csak egyszerűen nem látom az összefüggést abban, hogy ha nem beszélhetek amiről szeretnék, akkor majd fogok olyanról, amiről nem akarok.
több mint 13 éve
Szerintem az oldallal kapcsolatos észrevételek között jobb lenne ezt megbeszélni. Nem zavar az a néhány nem soccerrel foglalkozó hozzászólás, de itt többen megláthatják akit érdekel a téma, bár megoldás itt se születik rá szvsz. /*szerintem már merült is fel párszor*/ A moderátorok már rég elvesztették az irányítást, egy-egy topic megszüntetése rengeteg felhasználó felháborodását kelthetné, mert már megszokták, h itt bármilyen témában megoszthatják véleményüket...Persze a közösséget szét lehet úgymond robbantani, hogy az oldal "csak" amerikaifocis legyen, de meggyőződésem, hogy ez max az oldal látogatottságát, napi letöltéseket, csökkenti rendesen, nem pedig a pl. Bengals topic "gyarapodását".fetomya soccer és a reality show topicba közel 10000 hozzászólást írtak már, míg a Tampa Bay-ébe 215-öt...
nem szerkesztőként megértem, hogy ez titeket nem különösebben érdekel, de legalább értsétek meg, hogy ha valamiképpen ennek megfordítására próbálunk törekedni
én tartom, hogy a csapattopicok látogatottságával a bowl.hu, míg pl. a soccerével a socceroldalak látogatottságát növeljük, ami nekünk abszolút nem érdekünk, mert teljesen ellentétes saját céljainkkal
JJ Tiller
Amúgy fetomyval értek egyet, Én speciel sehol máshol nem fórumozok csak itt, úgyh én örülök, h itt bármilyen más sporttal kapcsolatban kifejthetem agyrémeimet, //illetve megtehetném bármilyen más témában is akár.
Másfelől tényleg übergáznak tartom, h még itt is sokkal többeket érdekel a reallitisszarság mint mondjuk a tampabay és nem személyekkel van bajom. felőlem akárki azt szeret amit akar /*én sosem fogom nézni és így legalább biztonságosan lehet olvasni a gyüli topicot*/, de én (is) sokkal jobban örülnék, ha a csapatfórumok lennének látogatottabbak.
Legtöbben viszont nem vagyunk tisztában minden csapat helyzetével annyira, h minden csapat topicot ellássunk építő jellegű hozzászólásokkal. Én legtöbbször megelégszem az olvasásukkal, viszont olvasni olvasom, és a többi csapatról elsősorban a bowl.hu-ról és a bowl.hu fórumról gyűjtök információt
Hard work may pay off, in the long run, but laziness always pays off right now
Nothing is more permanent than a temporary solution
If Tetris taught me anything is that errors pile up and accomplishments disappear
több mint 13 éve
Én meg már azt hittem hackelik az oldalt 😊
GM game champion 2015 (Vikings)
GM game champion 2024 (Eagles)
Ex-Rataxes
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
valamiért az úgymaradt, hogy írhattak oda user rangúak. most már nemRégi fórum galériáját egyre jobban spammelik szét...Rataccesstöröld, tiltsd ki, etcHöri
több mint 13 éve
ok
Ex-Rataxes
több mint 13 éve
Régi fórum galériáját egyre jobban spammelik szét...Rataccesstöröld, tiltsd ki, etc
több mint 13 éve
Régi fórum galériáját egyre jobban spammelik szét...
Ex-Rataxes
több mint 13 éve
értem, elgondolkodtató...miért szűnt meg az általános Sport tv-s topic?davemayerközvetített meccsek miatti rinyának, mert úgysincs hatása azon kívül, hogy minősíti azokat akik ilyeneket írnak.
briareos
Az hogy nincs hatása nem feltétlenül azokon múlik akik a kritikát(rinyát) leírják. Nagyjából sejtem minek következtében történt ez, aláírom hogy kezdett a kritikából felesleges szócsépléssé fordulni a helyzet de érdekes volt hogy hovatartozástól függetlenül sokan egyetértettek egy adott szituval kapcsolatban... Na ez is elgondolkodtató 😉
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 13 éve
miért szűnt meg az általános Sport tv-s topic?davemayerúgy döntöttünk h nem adunk teret a különböző felesleges fikázó hsz-eknek, közvetített meccsek miatti rinyának, mert úgysincs hatása azon kívül, hogy minősíti azokat akik ilyeneket írnak.
viszont mivel van három olyan user aki részt vesz a műsorokban, nyitottunk mindegyiknek külön egy topikot, hogy lehetőségetek legyen az interakcióra.
több mint 13 éve
miért szűnt meg az általános Sport tv-s topic?
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 13 éve
És ha úgy se megy, akkor a Ctrl+F5öt próbáld meg, az teljesen újraírja a cachet. Az F5 néha behozza ugyanazt akkor is, ha közben történt változás (pl. fórumkép)ilyenkor nyomsz neki egy F5-öt és egyből jó.briareosÚj avatart raktam be. Azonban nem jeleníti meg gép a cuccost, csak annyit csinált hogy a régit eltorzította. Ennek mi az oka?eaglesmcnabbEzt már én is megfigyeltem néhányszor, de volt, hogy csak egy nap múlva változtatta meg a rendszer.. :/Vokey