NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik
CFB követő 2024
1 683
44
01:00 #19 Army vs #6 Notre Dame - NBC [Yankee Stadium]
A fórummal kapcsolatos észrevételek
20 feliratkozó
több mint 13 éve
ilyenkor nyomsz neki egy F5-öt és egyből jó.Új avatart raktam be. Azonban nem jeleníti meg gép a cuccost, csak annyit csinált hogy a régit eltorzította. Ennek mi az oka?eaglesmcnabbEzt már én is megfigyeltem néhányszor, de volt, hogy csak egy nap múlva változtatta meg a rendszer.. :/Vokey
több mint 13 éve
Új avatart raktam be. Azonban nem jeleníti meg gép a cuccost, csak annyit csinált hogy a régit eltorzította. Ennek mi az oka?eaglesmcnabbEzt már én is megfigyeltem néhányszor, de volt, hogy csak egy nap múlva változtatta meg a rendszer.. :/
Konkrétan a mostanit ki is töröltem, meg töltöttem is fel újat párszor, de jó ideje semmi...
több mint 13 éve
Viszont rosszul vágtad ki, a jobb szélen maradt egy vékony fehér csík 😊
GM game champion 2015 (Vikings)
GM game champion 2024 (Eagles)
Ex-Rataxes
több mint 13 éve
Töröltem a hsz-t. Jó lett, csak kellett neki 5-6 perc. 😀 Kb. amikor leírtam már jó is volt 😀Új avatart raktam be. Azonban nem jeleníti meg gép a cuccost, csak annyit csinált hogy a régit eltorzította. Ennek mi az oka?eaglesmcnabbén látom az újatNewman
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 13 éve
Új avatart raktam be. Azonban nem jeleníti meg gép a cuccost, csak annyit csinált hogy a régit eltorzította. Ennek mi az oka?eaglesmcnabbén látom az újat
több mint 13 éve
Mikey
18 739
Na hát... én pedig azt hittem tőled kér tanácsokat és azért... 😛Soldi, Childressről valami insider infód nincs? 😊MikeyMinnesotai arcokkal nem vagyok jóban és hülye Brown nem szokott felhívni. Meg is látszik az eredményein. 😛Soldados
több mint 13 éve
Soldi, Childressről valami insider infód nincs? 😊MikeyMinnesotai arcokkal nem vagyok jóban és hülye Brown nem szokott felhívni. Meg is látszik az eredményein. 😛
The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 13 éve
Mikey
18 739
Soldi, Childressről valami insider infód nincs? 😊
több mint 13 éve
Valószínűleg elfelejtettem címet adni neki, ezért ez a hiba. Most kitettem újra és látható, de a régit nem tudtam eltüntetni.Mondhatnám, embargós hír volt. 😀 😀
The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 13 éve
csak nálam nem látszódik amúgy a hírnél a cím?JJ Tillernope, nálam sem
több mint 13 éve
csak nálam nem látszódik amúgy a hírnél a cím?JJ Tillernálam sem, azért néztem, mi lehet az.
több mint 13 éve
csak nálam nem látszódik amúgy a hírnél a cím?
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 13 éve
Nem vállaltam, én ajánlottam nekik Jauront, hogy pár évig még ne kelljen tartani a Browns-tól. 😀miért nem ízt írtad, hogy téged hívtak fel? 😛FucuFőoldalon most olvastam a hírt, hogy Jauron lett a Browns DC-je. Ennyire insider lett az oldal, vagy ez honnan származik? Vagy csak sima elő megérzés?AFC North beatwriter. :cool: 😂Soldados
Na keresgéltem azóta, látom nfl.com is tényként kezeli már, csak a hivatalos bejelentés várat magára.deny79
több mint 13 éve
miért nem ízt írtad, hogy téged hívtak fel? 😛Főoldalon most olvastam a hírt, hogy Jauron lett a Browns DC-je. Ennyire insider lett az oldal, vagy ez honnan származik? Vagy csak sima elő megérzés?AFC North beatwriter. :cool: 😂Soldados
Na keresgéltem azóta, látom nfl.com is tényként kezeli már, csak a hivatalos bejelentés várat magára.deny79
több mint 13 éve
Főoldalon most olvastam a hírt, hogy Jauron lett a Browns DC-je. Ennyire insider lett az oldal, vagy ez honnan származik? Vagy csak sima elő megérzés?AFC North beatwriter. :cool: 😂
több mint 13 éve
Főoldalon most olvastam a hírt, hogy Jauron lett a Browns DC-je. Ennyire insider lett az oldal, vagy ez honnan származik? Vagy csak sima elő megérzés?Na keresgéltem azóta, látom nfl.com is tényként kezeli már, csak a hivatalos bejelentés várat magára.
több mint 13 éve
nem lopás.meg lett keresve gsn, ő pedig megengedte, hogy közöljenek a cikkből részleteket
több mint 13 éve
Már az nso.hu is tőletek lopja az információt 😊beltazorgondolom gsn beleegyezésével tették ki
olvastam a kommenteket is,sajnos az értelmi színvonal nem sokat javul
több mint 13 éve
Már az nso.hu is tőletek lopja az információt 😊
több mint 13 éve
Kitöröltem az elmúlt egy oldalt, mert elképesztő, hogy ennyire túl tudnak tárgyalni egyesek egy ilyen jelentéktelen kérdést. Egy amerikaifoci fórumon nyilván az egyéb témáknak kell több napos témának lennie. Gondolkozzon már el mindenki, miért is született ez az oldal? Az, hogy lehetőség van az oldalon másról való beszélgetésre, nagyszerű dolog, de emiatt nem kell egymásnak esni, gúnyolódni, és még sorolhatnám. Átírtam a topik címét, de ettől függetlenül úgy gondolom, hogy nem feltétlenül érdemel meg ezen az oldalon külön topikot egyik, elmúlt hónapban nyitott téma sem. A realitykről és a politikáról beszélek (előbbi az emberek nagy része szerint ténylegesen az, amire a címben méltatva volt, utóbbi pedig indulatok állandó forrása). A fórumszerkezet hamarosan felül lesz vizsgálva, ne lepődjenek meg azok, akik nagy fanjai egyik-másik témának (nem csak a felsoroltakról beszélek), ha a témák el fognak tűnni, és helyette majd az offtopikban lehet róla csevegni. Remélem a továbbiakban fontosabb témák kerülnek inkább ebbe a topikba, lehetőleg tényleges profilunkba tartozóak...gsnEgyrészt köszi.
Másrészt mi jól elvoltunk az Off Topicban is tévénéző emberek, diskuráltunk Megasztárról, X-faktorról, csak van, aki annyira sznob, vagy én nem tudom mi lehet más az oka, hogy nem bírta ott az effajta disputát. Pedig csak tovább kell görgetni a beírást, ami nem érdekel.
Viszont szerintem nem gond egy ilyen topic, ha a létjogosultságát a látogatottsága igazolja. (Ilyen pl. a politika vagy a soccer topic is.) Én például szívesebben beszélgetek itt erről, alapvetően normális, fociszerető emberekkel vv-ről, politikáról, mint mondjuk egy direkt reality-s vagy direkt politikai fórumon, ahol sokkal több az elmebeteg.
Vagyis szerintem az ilyen érdeklődésre számot tartó, de a focihoz semmi köze topicok egy külön gyüjtőblokkban simán maradhatnak.
több mint 13 éve
én szeretnémadam8nyomjatok lájkot, nem kell beírni külön mindenkinek 😊
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 13 éve
Beírom ide is, talán feltűnőbb.
lehet h hülye kérdés,de a footballfanatics.com-ról az oldalon keresztül lehet rendelni, vagy nekem kell megoldanom? (Mármint a bowl.hu-n keresztül) Vagy ez h működik?RSG
január 23-án megmondom mi a pontos helyzet a FF rendeléssel. szóval addig türelem.haromtamúgy boltok, üzletek topic
vállald a fejed topikot nem nyitunk újra? eszmélet hogy mennyit lehetett röhögni képeken is és a tömérdek aranyköpáseken 😀😀rush999ha más is szeretné, akkor lehet róla szó
---
több mint 13 éve
vállald a fejed topikot nem nyitunk újra? eszmélet hogy mennyit lehetett röhögni képeken is és a tömérdek aranyköpáseken 😀😀
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
Beírom ide is, talán feltűnőbb.lehet h hülye kérdés,de a footballfanatics.com-ról az oldalon keresztül lehet rendelni, vagy nekem kell megoldanom? (Mármint a bowl.hu-n keresztül) Vagy ez h működik?