NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik
CFB követő 2024
1 617
44
21:30 #14 BYU @ #21 Arizona State - NET4+
A fórummal kapcsolatos észrevételek
20 feliratkozó
több mint 14 éve
a Pac 10 konferencia beharangozó elmarad vagy lesz?
több mint 14 éve
Már írtam, talán egy vagy két hete is, de úgy maradt, az Eagles-nek 3 veresége van, nagyon sok menütökben rosszul szerepel, és 6-2-vel állunk. (pl. eredmények, tabella...)deny79tudjuk de még nem sikerült javítani.
bocs, hogy elsőre nem reagált senki.
több mint 14 éve
Már írtam, talán egy vagy két hete is, de úgy maradt, az Eagles-nek 3 veresége van, nagyon sok menütökben rosszul szerepel, és 6-2-vel állunk. (pl. eredmények, tabella...)
több mint 14 éve
Oké köszi, én is erre tippeltem 😊Tocagondolom egy Favre siget akarsz minél hamarabb betenni 😛
több mint 14 éve
Oké köszi, én is erre tippeltem 😊
több mint 14 éve
igenLehet én vagyok béna, de nem találom a profil beállításaimnál sehol a sig és a profil kép beállítást? Én vagyok béna vagy most levan tiltva ?TocaNem érdekes, csak azt jelenti, hogy a felhasználói beállításaid rosszak.Nagyon köszönöm! mostmár tudom, hogy mivan.Ventura
Profil->Beállítások
-Profilképek mutatása a hozzászólásoknál.
-Aláírás megjelenítése Aláírások megjelenítése a hozzászólásoknál.
Egyébként Tibi mindig kikapcsolja ezeket mindenkinek, és néha bebuggol, és úgy marad, nekem is volt már ilyen. De ilyen helyzetekben a beállítások megnézése csodákat művel.tenorx
gamedaynél letiltjuk, hogy működhessen az oldal, és tudjatok eredménytkövetni. a sok user miatt az első héten többször leállt az oldal, azért van ez
több mint 14 éve
Lehet én vagyok béna, de nem találom a profil beállításaimnál sehol a sig és a profil kép beállítást? Én vagyok béna vagy most levan tiltva ?Nagyon köszönöm! mostmár tudom, hogy mivan.VenturaBiztosan volt róla szó, de azért ne bántsatok! (Már így kell írni 😀)Nem érdekes, csak azt jelenti, hogy a felhasználói beállításaid rosszak.
Miért nem jeleníti meg az avatart és az aláírást a fórum? Csak ritkán látható :-S
Most nálam van a gond, vagy a fórumnál? (Firefox-ot hazsnálok)
Szerk.: Amikor be vagyok jelentkezve, akkor nem látható az avatar és az aláírás, amikor kijelentkezve olvasgatom, nézem a fórumot, akkor látszódik az avatar és az aláírás. Érdekes... :-SVentura
Profil->Beállítások
Egyébként Tibi mindig kikapcsolja ezeket mindenkinek, és néha bebuggol, és úgy marad, nekem is volt már ilyen. De ilyen helyzetekben a beállítások megnézése csodákat művel.tenorx
több mint 14 éve
Nagyon köszönöm! mostmár tudom, hogy mivan.Biztosan volt róla szó, de azért ne bántsatok! (Már így kell írni 😀)Nem érdekes, csak azt jelenti, hogy a felhasználói beállításaid rosszak.
Miért nem jeleníti meg az avatart és az aláírást a fórum? Csak ritkán látható :-S
Szerk.: Amikor be vagyok jelentkezve, akkor nem látható az avatar és az aláírás, amikor kijelentkezve olvasgatom, nézem a fórumot, akkor látszódik az avatar és az aláírás. Érdekes... :-SVentura
Profil->Beállítások
több mint 14 éve
nem jött össze, nem vágom hogy kell berakni mellé, alatta meg nem felelne meg a mérete a kritériumoknak 😀 inkább kiszedtem a Herremansosat, elég az Avatarban. az eaglesmcnabb meg egy elég elfuserált névválasztás volt bevallom férfiasam, de ha már anno sikerült ezt választanom most már nem fogom kicserélni 😛eaglesmcnabbAhogy az eddigi gyakorlatot elnéztem, senki nem kapott még itt feddést sig alá helyezett userbar miatt (már ha a sig a megengedett méreteken belül maradt) 😊 Be is rakom én is újfent a két legkirályabb focicsapatot 😊
GM game champion 2015 (Vikings)
GM game champion 2024 (Eagles)
Ex-Rataxes
több mint 14 éve
főnök hát értetlen vagy 😛nem jött össze, nem vágom hogy kell berakni mellé, alatta meg nem felelne meg a mérete a kritériumoknak 😀 inkább kiszedtem a Herremansosat, elég az Avatarban. az eaglesmcnabb meg egy elég elfuserált névválasztás volt bevallom férfiasam, de ha már anno sikerült ezt választanom most már nem fogom kicserélni 😛
azt várom, hogy eaglesmcnabb bepakolja herremans alá a pulykás userbart.
(esetleg hokienesbitt névre váltson)Höri
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 14 éve
főnök hát értetlen vagy 😛Áhh, így már érthető (kérdés hogy Te is az voltál-e, vagy én voltam tényleg értetlen 😛 bár inkább utóbbi, nem is értem hogy gondolhattam hogy elnézted a dolgot... :rolleyes: )
(esetleg hokienesbitt névre váltson)
rajongásod pedig ezúttal jó irányba tendál.Höri
Ex-Rataxes
több mint 14 éve
főnök hát értetlen vagy 😛na zsírság van, várom a Hokies ub-t, kell az ACC powaHöriAzt nem kell várnod, mert ott van a 2. hozzászólásban 😊 NCAA Div. 1-ből már csak pár Mid-American konf. csapat hiányzik. Egyébként ACC-ből én is a Hokies néztem ki magamnak, szurkolótárs (más kérdés hogy gondban lennék, ha pár nevet kellene mondanom a csapatból) 😛Rataccess
(esetleg hokienesbitt névre váltson)
rajongásod pedig ezúttal jó irányba tendál.
több mint 14 éve
na zsírság van, várom a Hokies ub-t, kell az ACC powaHöriAzt nem kell várnod, mert ott van a 2. hozzászólásban, az elsők között készült el 😊 NCAA Div. 1-ből már csak pár Mid-American konf. csapat hiányzik. Egyébként ACC-ből én is a Hokiest néztem ki magamnak szurkolótárs 😛 ! (más kérdés hogy gondban lennék, ha pár nevet kellene mondanom a csapatból)
Ex-Rataxes
több mint 14 éve
na zsírság van, várom a Hokies ub-t, kell az ACC powaAmíg nincs megoldva a dolog, ezekkel tökéletesen pótolható a funkció 😊 Tényleg, ha már itt tartunk, lassan indulna a Magyar csapatok userbar galériája is, de szerintem fölösleges 3 kiemelt topic, nyugodtan össze lehetne olvasztani a 3-at egy nagy userbar galériává. Erről viszont kérni szeretném egy erre járó admin véleményét/jóváhagyását, nem kezdek magánakciókba. 😊RataccessB+ hogy ezeket innen veszitek?!? 😂 thx hogy szóltál, magamtól nem jövök rá hogy itt ilyen is vaneaglesmcnabb
több mint 14 éve
B+ hogy ezeket innen veszitek?!? 😂 thx hogy szóltál, magamtól nem jövök rá hogy itt ilyen is vaneaglesmcnabbMár megérte reklámozni 😀 Nincsmit, van már benne "pár" órám 😊
Ex-Rataxes
több mint 14 éve
Amíg nincs megoldva a dolog, ezekkel tökéletesen pótolható a funkció 😊 Tényleg, ha már itt tartunk, lassan indulna a Magyar csapatok userbar galériája is, de szerintem fölösleges 3 kiemelt topic, nyugodtan össze lehetne olvasztani a 3-at egy nagy userbar galériává. Erről viszont kérni szeretném egy erre járó admin véleményét/jóváhagyását, nem kezdek magánakciókba. 😊RataccessB+ hogy ezeket innen veszitek?!? 😂 thx hogy szóltál, magamtól nem jövök rá hogy itt ilyen is van
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 14 éve
Én meg csak viccelődtem + reklámoztam kicsit, ha már melóztam vele :cool: Engem egyébként fantasy draft előtt zavart egy kicsit, hogy nem tudom ki melyik csapatért szorít... azt hittem majd még ezt is figyelembe veszem majd draft közben a húzásoknál (ami szerintem a rutinosabb fantasy harcosoknál azért simán mérvadó gondolom) - aztán a végén még a gondosan megszerkesztett táblázatom is alig használtam 😊Amíg nincs megoldva a dolog, ezekkel tökéletesen pótolható a funkció .....RataccessOké, csak hát ezt is vagy kiteszi valaki, vagy nem.... Jól van na, csak kérdeztem... 😊apeszos
Ex-Rataxes
több mint 14 éve
teddTöbb értelme lenne annak, ha látni lehetne ki milyen fan, vagy szurkoló, mint a régi fórumon. Ha meg lehetne csinálni, persze, és nem lenne technikai akadálya..... (szubjektív vélemény 😊)apeszosAmíg nincs megoldva a dolog, ezekkel meg ezekkel tökéletesen pótolható a funkció 😊 Tényleg, ha már itt tartunk, lassan indulna a Magyar csapatok userbar galériája is, de szerintem fölösleges 3 kiemelt topic, nyugodtan össze lehetne olvasztani a 3-at egy nagy userbar galériává. Erről viszont kérni szeretném egy erre járó admin véleményét/jóváhagyását, nem kezdek magánakciókba. 😊Rataccess
több mint 14 éve
Több értelme lenne annak, ha látni lehetne ki milyen fan, vagy szurkoló, mint a régi fórumon. Ha meg lehetne csinálni, persze, és nem lenne technikai akadálya..... (szubjektív vélemény 😊)apeszosAmíg nincs megoldva a dolog, ezekkel tökéletesen pótolható a funkció 😊 Tényleg, ha már itt tartunk, lassan indulna a Magyar csapatok userbar galériája is, de szerintem fölösleges 3 kiemelt topic, nyugodtan össze lehetne olvasztani a 3-at egy nagy userbar galériává. Erről viszont kérni szeretném egy erre járó admin véleményét/jóváhagyását, nem kezdek magánakciókba. 😊
Ex-Rataxes
több mint 14 éve
Annyi haszna van a user karmának, hogy sokkal kevesebb a tartalmas "+1" hozzászólásatapapaTöbb értelme lenne annak, ha látni lehetne ki milyen fan, vagy szurkoló, mint a régi fórumon. Ha meg lehetne csinálni, persze, és nem lenne technikai akadálya..... (szubjektív vélemény 😊)
több mint 14 éve
Annyi haszna van a user karmának, hogy sokkal kevesebb a tartalmas "+1" hozzászólás
több mint 14 éve
Biztosan volt róla szó, de azért ne bántsatok! (Már így kell írni 😀)Nem érdekes, csak azt jelenti, hogy a felhasználói beállításaid rosszak.
Profil->Beállítások
Egyébként Tibi mindig kikapcsolja ezeket mindenkinek, és néha bebuggol, és úgy marad, nekem is volt már ilyen. De ilyen helyzetekben a beállítások megnézése csodákat művel.
több mint 14 éve
Biztosan volt róla szó, de azért ne bántsatok! (Már így kell írni 😀)Miért nem jeleníti meg az avatart és az aláírást a fórum? Csak ritkán látható :-S
Szerk.: Amikor be vagyok jelentkezve, akkor nem látható az avatar és az aláírás, amikor kijelentkezve olvasgatom, nézem a fórumot, akkor látszódik az avatar és az aláírás. Érdekes... :-S
több mint 14 éve
catattack
3 520
Így a like sem működik. Mindegy. Ez biztos jó valakinek. Amúgy milyen érzés a 100+-os karma súlyával együtt élni?Nem gondolkodtok a dislike-on? Legalább 1 hét próbaidőre.catattackEgyszer visszahoztuk és 1 nap alatt kiderült, hogy nem működik. Így nem lesz többé.Soldados