HeroldFeds

HeroldFeds
Utoljára láttuk
több mint 3 éve
Regisztrált
több mint 3 éve
Fórum hozzászólások
1

Legaktívabb fórum topikok

Topik Hozzászólások
Egyéb témák / Kérdések bármiről 1

Utolsó 1 fórum hozzászólás

több mint 3 éve
HeroldFeds 1
Vettem új routert, beüzemeltem, minden eszköz megtalálja, csatlakozott, csak a céges laptop nem. Fel se dobja a Wifi listában, csak a házban mindenki másét kb. Ez hogy lehet, miért nem láthatja? Mikor ideköltöztünk egyből felismerte mindig a régi routert simán. Lenovo L460. Két különböző cégesen is ugyanez a helyzet.
zavi27
a régi router-t látta?
nincs max szám hogy hányan tudnak csatlakozni?
próbáltál belépni a routerbe és megváltoztatni pár cuccot?
Negritis
Persze, azon működött minden. LAN-on is megy simán, routerrel összekötve. Valami más csatornabeállítás kéne routeren? Jóval kevesebb wifit talál meg amúgy más lakoktól mint a saját laptop vagy telefon pl. Vagy ez a 2,4 és 5 Ghz csatornák lenne a gond? De ha nem tudja az 5 -öt akkor miért nem ismeri fel a 2,4-et? Ősrégi saját laptop is csatlakozott egyből a lassabb wificsatornára.
zavi27
az lehet még hogy a WiFi 6os routered-et nem ismeri fel, ami kicsit fura lenne majd utána olvasok/kérdezek esetleg holnap
Negritis
OK, köszi.
zavi27
milyen a laptop és milyen a router?
pirviben is küldheted és akkor meg tudom nézni/mondani hogy milyen wifi van rajta

amúgy nem biztos hogy ennek számítania kéne, de lehet van olyan router ami mondjuk csak wifi-5-6t tud

ezeket még érdemes lehet átnézni
 vulkanvegas.com/hu/category/live-casino
Negritis
Csatlakozás az internet útválasztójához és egy számítógéphez (laptop). Ha még nincs PC / laptop, és Wi-Fi-n keresztül csatlakozik a konfiguráláshoz, akkor lásd a következő lépést.
Az internetszolgáltató (vagy az ADSL modem) kábelét össze kell kötni a porttal, amelyet "WAN", "Internet", "Internet" jelzéssel írnak alá. Gyakran kék színnel emelik ki.
A mellékelt hálózati kábel segítségével csatlakoztassa az útválasztót számítógéphez vagy laptophoz (ha van ilyen). A számítógépen csatlakoztatjuk a kábelt a hálózati kártyához, az útválasztón pedig a LAN porthoz. "Házi hálózatként" is aláírható. Általában 4-en vannak.