Pittsburgh Steelers - Buffalo Bills
több mint 4 éve
KeyG
9 423
Mintha a Ravens-t irtad volna le Lamar draft elott. 😊 Annyi kiegeszitessel h itt sose volt jo az O, 1 ev Kubiak OC idoszakot leszamitva.Ok igaz, de kezd már elegem lenni belőle, hogy évek óta képtelen összeállni a csapat, ha van D-nk nincs O-nk, ha van O-nk, nincs D-nk. Tavaly még nagy volt a boldogság, mert volt egy Bell és Brown, akik vitték a hátukon a csapatot, kevesebb sérültünk is volt, még sem jutottunk be PO-ba. Mondjuk nem is baj, mert a D nem Polamalu szintű playerekből állt és szerintem el is fáradtak a szezon végére. Idén nagyon egyben van a D, de az O töketlenek világából áll, Bigben kuka, nincs értelmes elkapónk, nem látom ki lehet BB utóda. Nekem most kicsit reménytelennek tűnik a jövő...Kritikan aluli igen, de mit lehet varni ennyi hianyzoval? Partyban vagytok igy is, ezt fel lehet pozitivan is fogni. Jovoben kell draftolni QB-t elso korben, mondjuk jovore. En fosnek a Steelers-tol a Playoffban, ezert nem is akarom h a Ravens pihentessen ha ugy alakul nekunk, nagyon egybe van a D-tek.Ezzel a kritikán aluli O-val inkább nem akarom, hogy ott legyünk, mert csak oltári nagy égés lesz belőle.Istenem, hogy lesz ebből rájátszás???Ott lesztek.
Cypress
KeyG
Cypress
KeyG
Cypress
Szerkesztette: KeyG
Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers
több mint 4 éve
Ahogy a Coimbrák mondanák, y Azevedo.Jovo szezon utan ertettem. Most amugy sem tudnak mert odaadtak Minkah-ert a Miami-nak az elsot.Nem fognak. Ott van Big Ben, a rémSZARvas meg a kacsa. Minek ide QB, főleg 1. körben?Kritikan aluli igen, de mit lehet varni ennyi hianyzoval? Partyban vagytok igy is, ezt fel lehet pozitivan is fogni. Jovoben kell draftolni QB-t elso korben, mondjuk jovore. En fosnek a Steelers-tol a Playoffban, ezert nem is akarom h a Ravens pihentessen ha ugy alakul nekunk, nagyon egybe van a D-tek.Ezzel a kritikán aluli O-val inkább nem akarom, hogy ott legyünk, mert csak oltári nagy égés lesz belőle.Istenem, hogy lesz ebből rájátszás???Ott lesztek.
Cypress
KeyG
Cypress
KeyG
iktriad
KeyG
Szerkesztette: iktriad
több mint 4 éve
Cypress
3 228
Ok igaz, de kezd már elegem lenni belőle, hogy évek óta képtelen összeállni a csapat, ha van D-nk nincs O-nk, ha van O-nk, nincs D-nk. Tavaly még nagy volt a boldogság, mert volt egy Bell és Brown, akik vitték a hátukon a csapatot, kevesebb sérültünk is volt, még sem jutottunk be PO-ba. Mondjuk nem is baj, mert a D nem Polamalu szintű playerekből állt és szerintem el is fáradtak a szezon végére. Idén nagyon egyben van a D, de az O töketlenek világából áll, Bigben kuka, nincs értelmes elkapónk, nem látom ki lehet BB utóda. Nekem most kicsit reménytelennek tűnik a jövő...Kritikan aluli igen, de mit lehet varni ennyi hianyzoval? Partyban vagytok igy is, ezt fel lehet pozitivan is fogni. Jovoben kell draftolni QB-t elso korben, mondjuk jovore. En fosnek a Steelers-tol a Playoffban, ezert nem is akarom h a Ravens pihentessen ha ugy alakul nekunk, nagyon egybe van a D-tek.Ezzel a kritikán aluli O-val inkább nem akarom, hogy ott legyünk, mert csak oltári nagy égés lesz belőle.Istenem, hogy lesz ebből rájátszás???Ott lesztek.
Cypress
KeyG
Cypress
KeyG
több mint 4 éve
KeyG
9 423
Jovo szezon utan ertettem. Most amugy sem tudnak mert odaadtak Minkah-ert a Miami-nak az elsot.Nem fognak. Ott van Big Ben, a rémSZARvas meg a kacsa. Minek ide QB, főleg 1. körben?Kritikan aluli igen, de mit lehet varni ennyi hianyzoval? Partyban vagytok igy is, ezt fel lehet pozitivan is fogni. Jovoben kell draftolni QB-t elso korben, mondjuk jovore. En fosnek a Steelers-tol a Playoffban, ezert nem is akarom h a Ravens pihentessen ha ugy alakul nekunk, nagyon egybe van a D-tek.Ezzel a kritikán aluli O-val inkább nem akarom, hogy ott legyünk, mert csak oltári nagy égés lesz belőle.Istenem, hogy lesz ebből rájátszás???Ott lesztek.
Cypress
KeyG
Cypress
KeyG
iktriad
több mint 4 éve
Imadom nezni a vedelmet 😀Én is 😉
xtaki
NFL/NCAA/BOWL tippjáték győztes 2006/2007/2011 and retired 😊
több mint 4 éve
Nem fognak. Ott van Big Ben, a rémSZARvas meg a kacsa. Minek ide QB, főleg 1. körben?Kritikan aluli igen, de mit lehet varni ennyi hianyzoval? Partyban vagytok igy is, ezt fel lehet pozitivan is fogni. Jovoben kell draftolni QB-t elso korben, mondjuk jovore. En fosnek a Steelers-tol a Playoffban, ezert nem is akarom h a Ravens pihentessen ha ugy alakul nekunk, nagyon egybe van a D-tek.Ezzel a kritikán aluli O-val inkább nem akarom, hogy ott legyünk, mert csak oltári nagy égés lesz belőle.Istenem, hogy lesz ebből rájátszás???Ott lesztek.
Cypress
KeyG
Cypress
KeyG
Szerkesztette: iktriad
több mint 4 éve
xtaki
3 413
Imadom nezni a vedelmet 😀
több mint 4 éve
Cypress
3 228
Sakk-Watt 😀
több mint 4 éve
KeyG
9 423
Kritikan aluli igen, de mit lehet varni ennyi hianyzoval? Partyban vagytok igy is, ezt fel lehet pozitivan is fogni. Jovoben kell draftolni QB-t elso korben, mondjuk jovore. En fosnek a Steelers-tol a Playoffban, ezert nem is akarom h a Ravens pihentessen ha ugy alakul nekunk, nagyon egybe van a D-tek.Ezzel a kritikán aluli O-val inkább nem akarom, hogy ott legyünk, mert csak oltári nagy égés lesz belőle.Istenem, hogy lesz ebből rájátszás???Ott lesztek.
Cypress
KeyG
Cypress
több mint 4 éve
Miért szerinted a Bills mit fog művelni ilyen O-val? A Top 10 pick franchise QB-juk semmivel se jobb, mint egy (ok egykori top FCS QB) UDFA rookie. 😊Ezzel a kritikán aluli O-val inkább nem akarom, hogy ott legyünk, mert csak oltári nagy égés lesz belőle.Istenem, hogy lesz ebből rájátszás???Ott lesztek.
Cypress
KeyG
Cypress
több mint 4 éve
Mi is egy szar O-val érkezünk , itt már csak 5-6 kiemelés lesz a tét a Titans és a többiek vereségével..Ezzel a kritikán aluli O-val inkább nem akarom, hogy ott legyünk, mert csak oltári nagy égés lesz belőle.Istenem, hogy lesz ebből rájátszás???Ott lesztek.
Cypress
KeyG
Cypress
több mint 4 éve
Nem én, hanem Makáék.Tuti, hogy ez a kurva Pick (ami mindjárt 6) azért volt, mert JINX-eltél.Istenem, hogy lesz ebből rájátszás???A többiek elbénázzák?
Cypress
iktriad
Cypress
több mint 4 éve
Cypress
3 228
Ezzel a kritikán aluli O-val inkább nem akarom, hogy ott legyünk, mert csak oltári nagy égés lesz belőle.Istenem, hogy lesz ebből rájátszás???Ott lesztek.
Cypress
KeyG
több mint 4 éve
ez már a 6. pickje idén ,White for Prez!
több mint 4 éve
KeyG
9 423
Istenem, hogy lesz ebből rájátszás???Ott lesztek.
Cypress
több mint 4 éve
xtaki
3 413
Szoval kene vigyazni arra a kibebaszott lasztira, erre csak az nem megy
több mint 4 éve
Cypress
3 228
Tuti, hogy ez a kurva Pick (ami mindjárt 6) azért volt, mert JINX-eltél.Istenem, hogy lesz ebből rájátszás???A többiek elbénázzák?
Cypress
iktriad
több mint 4 éve
Istenem, hogy lesz ebből rájátszás???A többiek elbénázzák?
Cypress
több mint 4 éve
Mint a Bills secondary,Ja tényleg, éjszaka van és egyébként sem értek ehhez a játékhoz, csak trollkodni szoktam.Jó lenne ez a meccs, ha nem lenne az O front sevenünk egy középiskolai csapat szintje alatt.Az O-ban nincs front 7, az a D. 😉
Cypress
iktriad
Cypress
több mint 4 éve
Cypress
3 228
Istenem, hogy lesz ebből rájátszás???
több mint 4 éve
Cypress
3 228
Ja tényleg, éjszaka van és egyébként sem értek ehhez a játékhoz, csak trollkodni szoktam.Jó lenne ez a meccs, ha nem lenne az O front sevenünk egy középiskolai csapat szintje alatt.Az O-ban nincs front 7, az a D. 😉
Cypress
iktriad
több mint 4 éve
Jó lenne ez a meccs, ha nem lenne az O front sevenünk egy középiskolai csapat szintje alatt.Az O-ban nincs front 7, az a D. 😉
Cypress
több mint 4 éve
Cypress
3 228
Jó lenne ez a meccs, ha nem lenne az O front sevenünk egy középiskolai csapat szintje alatt.
több mint 4 éve
A 2 D nem viccel ma se.
több mint 4 éve
Acélfüggöny.