NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik
CFB követő 2024
1 278
41
20:35 Florida vs Georgia [Jacksonville, Florida] - NET4+
Régi idők focija
6 feliratkozó
több mint 2 éve
Kampman
28 135
Len Dawson (Kansas City) a Super Bowl I. félideji szünetébenMax Mcgee másnaposan kapott el két TD-t ugyanazon a meccsen.
ligur
több mint 2 éve
JoeyPorter
2 630
Len Dawson (Kansas City) a Super Bowl I. félideji szünetébenVáczi Zoli is így nyomta amikor lejött hozzánk levezetni (pénzt keresni) a mennyeibe. 😁😂
ligur
több mint 9 éve
Talán nem ismeritek.www.youtube.com/channel/UCOHCk10JiMYRQuqYTPykkPg
Néhány régebbi meccs videó.
" Szeretem a jeget, hagyjál békén. "
több mint 9 éve
sokat köszönhet az nfl neki, az biztos---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 10 éve
Cipőt mindenki hozzon.AAFC Championships: 1946, 1947, 1948, 1949
NFL Championships: 1950, 1954, 1955, 1964
több mint 10 éve
Don Coryell, the man who created the modern NFLwww.sbnation.com/2014/7/17/5900675/don-coryell-offense-nfl-chargers-dan-fouts-passing-league
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 10 éve
tudtok valami cikket linkelni az első playbookok megjelenésével kapcsolatban?Hörivégre megtaláltam: nem cikk, hanem egy részlet a Big-Time Football at Harvard, 1905: The Diary of Coach Bill Reid című könyvből
LINK
a Crimson edzője, William R. Reid maga ír néhány mondatot az első playbook megalkotásáról
---
több mint 10 éve
tudtok valami cikket linkelni az első playbookok megjelenésével kapcsolatban?
több mint 10 éve
Nem annyira régi idők focija a dolog, bár valahol mégis.Vajon rajta kívül hány és hány hasonló sorsú ember van a sport világában?
Tegnap láttam a sportm-en az ESPN 30 for 30-ban a Marcus Dupree-ről szóló részt. Nagyon tetszett, ott ragadtam a tévé előtt. Aki teheti nézze meg.
player.hu/eletmod/sport/a-legjobb-aki-sosem-mutathatta-meg-marcus-dupree-elete/Bruce
Igaz kosárlabda, de tanulságos Len Bias története www.youtube.com/watch?v=XCM9L2Vi47g
Nagyszerű filmek kivétel nélkül. Ezeket ismered?
Az egyedüli Bo Jackson www.youtube.com/watch?v=yQQQ161c4S4
És hát a Raiders www.youtube.com/watch?v=Ips3LHk_id4
" Szeretem a jeget, hagyjál békén. "
több mint 10 éve
Nem annyira régi idők focija a dolog, bár valahol mégis. Tegnap láttam a sportm-en az ESPN 30 for 30-ban a Marcus Dupree-ről szóló részt. Nagyon tetszett, ott ragadtam a tévé előtt. Aki teheti nézze meg.
player.hu/eletmod/sport/a-legjobb-aki-sosem-mutathatta-meg-marcus-dupree-elete/
több mint 10 éve
---
több mint 10 éve
sportfoglalkozas.postr.hu/egy-igazi-havas-meccs?sec-pMost találtam. A hétvégi Eagels meccshez is kapcsolódik egy kicsit. Vannak a cikkben régi képek és egy frankóóó videói is.
több mint 10 éve
Cigi + sör. 😊
több mint 10 éve
Kansas City quarterback Len Dawson after losing the first Super Bowl in 1967---
több mint 11 éve
Nyugodjék békében---
több mint 11 éve
Erős benne a mágnes.
Testing football helmets in 1912jjncaa
több mint 11 éve
Testing football helmets in 1912
---
több mint 11 éve
a bal oldali edző Koetter, de a másik sem Qka MCjjncaaMarty Mornhinweg?
több mint 11 éve
a bal oldali edző Koetter, de a másik sem Qka MC
---
több mint 11 éve
Baloldalt meg Ricsi Pí, Animal Cannibals.na itt egy nehéz képrejtvény 😊Andy Reid az egyik, őt nem nehéz felismerni 😊Dexxter Tailor
mely kettő, jelenleg is aktív NFL edző van rajta Koetter mellett?jjncaa
több mint 11 éve
na itt egy nehéz képrejtvény 😊Andy Reid az egyik, őt nem nehéz felismerni 😊
mely kettő, jelenleg is aktív NFL edző van rajta Koetter mellett?jjncaa
több mint 11 éve
na itt egy nehéz képrejtvény 😊mely kettő, jelenleg is aktív NFL edző van rajta Koetter mellett?
---