Indianapolis Colts - Detroit Lions

4 hónapja
Baba Yaga Indianapolis Colts Ole Miss Rebels 837
Hát igen a bírók eléggé egy irányba fújnak ma. Ezt is megértük, a zebrák az orosztlánok oldalán 😀. VIszont 6 pont 3 negyed alatt ez szégyenteljes teljesítmény, egyszerűen elfogadhatatlan még bírói ellenszében is. Hogy a fenébe kezdhet Tucker, akin meccsek óta drive-ok halnak meg? Milyen nyomorult playeket hív be Steichen? És az elkapók is állandóan droppolnak, tight end posztot ideértve. Teljesen reménytelen ez a csapat, az edzők és a GM a játékosok egyszerűen kevesek. Itt nagytakarítás kell következő szezonban. Ha Richardsonból valahogy irányító is lesz, és nem sérül le addig, akkor is el fogják pazarolni a karrierját. Szánalmas hogy hova züllött ez a csapat.
4 hónapja
Farky Indianapolis Colts 8 432 — ℧
engem nem zavar ha ezt bedobják, csak illene az ennél nagyobbat is bedobni a túloldalon, mert így kicsit egyoldalú a bíráskodás. De a Lions jobb ez nem kérdés, csak kicsit zavaró, ha nem egyenlőek a feltételek.

Hungarian Indianapolis Colts Fan Club I'll always be a Colt. Always! - Peyton Manning
4 hónapja
uatu Indianapolis Colts 970 — uatu@freemail.hu
Ahogy most is. Ráadásul ez nem is volt az.
4 hónapja
Farky Indianapolis Colts 8 432 — ℧
Pont ezt akartam írni, hogy elvileg lejárt a play clock a td play előtt, holding meg csak a Colts playkenél van azt tudjuk 😊

Hungarian Indianapolis Colts Fan Club I'll always be a Colt. Always! - Peyton Manning
4 hónapja
Most itt viszont a second and Goalnál sima holding volt. A TD-nél nem indult el időben a játék.
4 hónapja
zacknorb Green Bay Packers Cincinnati Bearcats 15 419 — Kinek mit intézett a kormánya
Vajon Goff elkezd dobálni is, vagy azt ma nem kell?

Poloska vagyok.
4 hónapja
astroid Pittsburgh Steelers 609
mekkora holding volt megint
4 hónapja
Nem hiszem el hogy a Lions fut kb 150 yardot és nincs egyetlen holding, de a Colts egyelten jó futását meg visszafújják..
Baba Yaga
Mondjuk azt simán be lehetett fújni.
Engem Ogletree fakezűsége jobban kiakasztott.
4 hónapja
Baba Yaga Indianapolis Colts Ole Miss Rebels 837
Nem hiszem el hogy a Lions fut kb 150 yardot és nincs egyetlen holding, de a Colts egyelten jó futását meg visszafújják..
4 hónapja
fake.id 458 — kalapszarjogokért központ
Borzasztó ez a Colts mez.
Kampman
Van linked? A enyém nem megy.
Sixo
 livetv817.me/enx/
4 hónapja
Sixo Los Angeles Chargers South Carolina Gamecocks 37 504 — LIGHTS OUT!
Kampman
Van linked? A enyém nem megy.

4 hónapja
Kampman Green Bay Packers Wisconsin Badgers 29 263

4 hónapja
Löfli Detroit Lions Arizona State Sun Devils 20 913 — ellenIktriad / #1 BVSC ultra
19:00

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
Don't blink!