Fantasy F1
több mint 11 éve
420 Nem mondanám, hogy büszke vagyok magamra.
több mint 11 éve
Na a múltkori csapatom, változtatás nélkül most 476 pontot hozott! Ez valamivel szebb, mint a legutóbbi 282 pont........ 😊
Hajrá Bad Bones!
A lányos apukáknak a legjobb!!
http://orig08.deviantart.net/fa61/f/2015/248/f/d/matt_forte_by_anyegin-d98fqaw.png
több mint 11 éve
Uraim, holnap reggeltől lockout!
több mint 11 éve
A fél csapat megkapta a felmondólevelét, Kínában bizonyíthat a maradék!
több mint 11 éve
289 azt hiszem, nagyon mellényúltam, Alonso is kibabrált velem.. 😕Dettó én is így vagyok vele 😀 Inkább telerakom Caterhamessel 😀
Red Bullt viszont elvből nem választok, inkább utolsó leszek..... 😊csi77
több mint 11 éve
No more Force India!
több mint 11 éve
289 azt hiszem, nagyon mellényúltam, Alonso is kibabrált velem.. 😕Red Bullt viszont elvből nem választok, inkább utolsó leszek..... 😊
Hajrá Bad Bones!
A lányos apukáknak a legjobb!!
http://orig08.deviantart.net/fa61/f/2015/248/f/d/matt_forte_by_anyegin-d98fqaw.png
több mint 11 éve
359 Hát nem ezt vártam.Át lesz variálva a csapat az tuti!
több mint 11 éve
338 pont bődületesen elcseszte nekem a Ferrari Alonso CSk-ságával és az se segített ki hogy a másik csapatom Lotus valamint Kimi is szerencsétlen volt. Sutil is lehúzta a rolót kb csak Hami hozta a pontokat
több mint 11 éve
Az újoncok versenyét majdnem sikerült megnyernem. 😀 (13 pont kellett volna még hozzá)Kezdésnek mindenesetre nem olyan rossz ez a 413 pont, ha az egész mezőnyt nézem akkor úgy a középmezőnybe lennék. 😊
több mint 11 éve
Bassza meg most nézem véletlen Alonsot Kimire cseréltem captainnek, nah majd holnap kiderül.Nekem múltkor bejött Kimi, mint captain, ezért most sem változtattam.Massa, ne az elején, hanem a végén tolja le a németet, ha lehet!
Vettelt le kéne rajtolnia Massának.Toca
több mint 11 éve
Bassza meg most nézem véletlen Alonsot Kimire cseréltem captainnek, nah majd holnap kiderül. Vettelt le kéne rajtolnia Massának.
több mint 11 éve
Jó vadászatot!Igen, már közben visszakerestem a másik topicban és nekem is engedi úgy, hogy ha nem gond akkor jövök én is. 😊Raven17Itt is belehet csatlakozni idény közben? Csak, mert ha igen akkor szerintem én is beszállok. 😊Raven17Haveromnak sikerült, szerintem, neked is fog menni.Címet tudod?laccoo74
több mint 11 éve
Igen, már közben visszakerestem a másik topicban és nekem is engedi úgy, hogy ha nem gond akkor jövök én is. 😊Itt is belehet csatlakozni idény közben? Csak, mert ha igen akkor szerintem én is beszállok. 😊Raven17Haveromnak sikerült, szerintem, neked is fog menni.Címet tudod?laccoo74
több mint 11 éve
Itt is belehet csatlakozni idény közben? Csak, mert ha igen akkor szerintem én is beszállok. 😊Raven17Haveromnak sikerült, szerintem, neked is fog menni.Címet tudod?
több mint 11 éve
Itt is belehet csatlakozni idény közben? Csak, mert ha igen akkor szerintem én is beszállok. 😊
több mint 11 éve
Na, itt az idő, mert hamarosan lockout lesz a második fordulóban.Amúgy, hoztam még egy embert a ligába, ha nem baj.Uraim, jó vadászatot!
több mint 11 éve
csináljátok itt.