Újra működik a regisztráció és az email küldés a feliratkozott topikokra!

Madden NFL Superstars (Facebook '11/'12)

1 feliratkozó

több mint 15 éve
Laki Tennessee Titans 1 668 — In Locker We Trust
Íjjj az előbb 3 flipping hullott a zsebembe :cool:

"Obviously adding Matt Hasselbeck makes the Tennessee Titans a better team in 2011, but the long-term success of the franchise is going to hinge on the success of Jake Locker as an NFL quarterback."
több mint 15 éve
kristof New York Giants USC Trojans 9 169 — Browns GM
na holnap pl3sb és utána jöhet is az első giants pack, mivel a csapatom ugyan szar de az ulti packok szintén így a giants collectiont próbálom feltölteni 😀 (utána meg a dolphinst a többi nem érdekel a 100as acsi után el is adtam minden kártyámat 😀)

Oh, what a tangled web we weave
When first we practise to deceive!
több mint 15 éve
545 Flipping Card és még van 2 ticketem.

"Obviously adding Matt Hasselbeck makes the Tennessee Titans a better team in 2011, but the long-term success of the franchise is going to hinge on the success of Jake Locker as an NFL quarterback."
több mint 15 éve
tenorx 14 198 — fő libsi
Szerintem egynek számít. Ha meghosszabbítasz egyet akkor a többi is él, csak éppen nem tudod berakni (jó QBból egy van pont, de nekem volt 2 LBm is és azt se engedi).
több mint 15 éve
kaszo Atlanta Falcons 3 168 — Falcons fan
ebben a silver pack nyitogatásban az a bosszantó, hogy már 3 LE Derek Andersonom van :rolleyes:
bár egyelőre meghagyom őket, hátha lesz olyan acsi még, hogy legyen x LE játékosod 😀
több mint 15 éve
Bálesz Indianapolis Colts Texas Longhorns 3 151 — Illegális gyakorló
Farky: lépj ki a játékból, a következő belépésnél hozzá kell írnia elvileg, nekem gyakorlatilag folyton ez van 😊

Tegnap végre eltaláltam a PL3 meccs után az ultit, egy 94-es DT jött, váltott egy 90-est. Ez így kb 10x akkora upgrade, mint ami az elmúlt 3-4 Ultimate-csomagomban összesen volt 😊

több mint 15 éve
tenorx 14 198 — fő libsi
Közben 488 collectionban, és még ma nyitok egy Silvert 😀
több mint 15 éve
😡 meglett a steelers acsi elvileg, de nem kaptam meg a jutalmam, pedig teljesítettnek írja, faxa...Farky
a teljes csapat collection?kaszo
dehogy csak a 10-es 😀 érdekes h a Steelersből alig kapok játékost pedig lenne aki beférne.Farky
ja, ilyen nekem is volt egyszer hogy nem adta meg (bár akkor a pro league meccsnyerésért kapott bónuszjátékos volt épp a tizedik), de 11. játékosnál hozzáírta az acsit a pontokhoz meg a pénzhez 😊

edit: kicsit meglepett most, hogy feljött silver packból egy 78-as (!) Ryan Torain, azt hittem csak 75-ig vannak benne játékosok.
több mint 15 éve
Farky Indianapolis Colts 8 516 — ℧
😡 meglett a steelers acsi elvileg, de nem kaptam meg a jutalmam, pedig teljesítettnek írja, faxa...Farky
a teljes csapat collection?kaszo
dehogy csak a 10-es 😀 érdekes h a Steelersből alig kapok játékost pedig lenne aki beférne.

Hungarian Indianapolis Colts Fan Club I'll always be a Colt. Always! - Peyton Manning
több mint 15 éve
Stez SMU Mustangs 49 037 — Whoops, looks like something went wrong.
lehet azért, mert Colts fan vagy 😊

több mint 15 éve
a teljes csapat collection?
több mint 15 éve
Farky Indianapolis Colts 8 516 — ℧
😡 meglett a steelers acsi elvileg, de nem kaptam meg a jutalmam, pedig teljesítettnek írja, faxa...

Hungarian Indianapolis Colts Fan Club I'll always be a Colt. Always! - Peyton Manning
több mint 15 éve
Nekem inkább elszórtam vannak 15-18-20asok 😊

több mint 15 éve
tenorx 14 198 — fő libsi
Nekem még elég sok helyről hiányzik a 10es, viszont van pár, ahol nagyon sok van.
Pl:
-Panthers 24
-Lions 21
-Jets 26!
-Steelers 35 (Igen elszámoltam a 8 hiányzót, valamiért 43 fős csapatra emlékeztem, de 49, így még 13 hiányzik)
-Saints 22
-Titans 21
több mint 15 éve
Ork Indianapolis Colts 1 904 — Manningless
annyira el tudja venni a kedvemet a gyűjtéstől, mikor már egy bronze packban is három olyan kártyát dob ki, ami megvan...JJ
mert azokból kevés van, silvert vagy inkább goldot kell venni ott tényleg csak max 1 jön ami megvolt
több mint 15 éve
Törölt felhasználó
Már csak a Falconsból nincs meg a 10 kártyás acsi. Ó, az irónia. 😀kaszo
Hát akkor tessék gyorsan egy Falcons packot venni 😊
több mint 15 éve
Már csak a Falconsból nincs meg a 10 kártyás acsi. Ó, az irónia. 😀
több mint 15 éve
Deny 5 832 — Z-O-U!!!
Na, megint inkább egy ultit nyitok, akik jöhetnének: CB, DE, K, LB, OL!

Na, jött:
91 Carl Nicks, OL - collection
91 DeSean Jackson, WR - collection
89 Marcus McNeill, OL - collection
89 Hines Ward, WR - sell
93 Elvis Dumervil, LB - 91-es David Harrist váltja
2 ticket
Mike Singletay coach

Ezzel meglett egyébként a New Orleans fan acsi is.

Maradék és kapott pénzből vettem még 3 gold packot, a 15 játékosból 8-at el kellett adni, már collection-ben is megvolt. (pedig csak 3 csapatnál van 10 játékosom minimum...)
több mint 15 éve
r.baggio New York Giants UCLA Bruins 65 100 — no es importante
annyira el tudja venni a kedvemet a gyűjtéstől, mikor már egy bronze packban is három olyan kártyát dob ki, ami megvan...

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 15 éve
kobalu91 945 — Scientist
Colectionnel, hogy álltok? Mmint hány kártyátok van össz?Laki
Én inkább arra lennék kíváncsi, kinek lett meg egy egész csapat eddig 😀kobalu91
8 kártya hiányzik a Steelershez 😀tenorx
wow, 😊 azért nem kapsz sokat 😊
én nagyon teperek a colts packokért, de még mindig 17 hiányzik 😊
több mint 15 éve
tenorx 14 198 — fő libsi
Én inkább arra lennék kíváncsi, kinek lett meg egy egész csapat eddig 😀kobalu91
8 kártya hiányzik a Steelershez 😀
több mint 15 éve
kobalu91 945 — Scientist
Én inkább arra lennék kíváncsi, kinek lett meg egy egész csapat eddig 😀
több mint 15 éve
Bálesz Indianapolis Colts Texas Longhorns 3 151 — Illegális gyakorló
Hurrá, 3 ticketből sikerült kb nyolccal növelni a flipping card-számot. Kb 4 év és meg is lesz az 1400... 😀

több mint 15 éve
tenorx 14 198 — fő libsi
Ja és nekem 452 van collectionben.tenorx
nekem 453 😀 😀kaszo
Most már 460 😛
több mint 15 éve
Ja és nekem 452 van collectionben.tenorx
nekem 453 😀 😀