Madden NFL Superstars (Facebook '11/'12)
1 feliratkozó
több mint 14 éve
Az acsik között van egy ilyen (flipping):a kis villogós kártyát ha megveszed flippingben (ami most Lt) akkor kapod meg azt a lóvét. 50k azt hiszem
purchase the showcase card at the trading post
Segítenétek,hogy mi ez?Bazzani

JT Daniels fan
több mint 14 éve
Az acsik között van egy ilyen (flipping):purchase the showcase card at the trading post
Segítenétek,hogy mi ez?
több mint 14 éve
nekem meg csak Crabtree a 49ersből, Laki őt is megkapta pár napja 😀olééé :cool:baxxameg, Mathis még hiányzik és csak nem akarja beadni nekem :SFarky
http://imagerz.com/QEFPUEtvAwMGVlNKGAVRLaki
srcáok!már nincs 😕 ahelyett van ez a cashes akció...
hol találom a position packot? mert szeretnék venni, most hogy meglett a 1,5 milliós acsi, de store részlegen nem találom 😕Habi
több mint 14 éve
srcáok!hol találom a position packot? mert szeretnék venni, most hogy meglett a 1,5 milliós acsi, de store részlegen nem találom 😕

JT Daniels fan
több mint 14 éve
olééé :cool:nem rossz, de nekem megvannak már mind 😊 nem is nyitok ilyen packot, inkább tolom a collectiont
több mint 14 éve
olééé :cool:baxxameg, Mathis még hiányzik és csak nem akarja beadni nekem :S
Hungarian Indianapolis Colts Fan Club I'll always be a Colt. Always! - Peyton Manning
több mint 14 éve
Az mind1, hogy kártyákkal egy 90-es K-t vagy egy 90-es WR-t vesz meg az ember?szabaHa jól tudom rating szabja meg az árát, az mindegy milyen poszt.
olééé :cool:LakiIlyenkor, de nehéz megállni, hogy ne nyissak ki én is egy packot...
több mint 14 éve
olééé :cool:
"Obviously adding Matt Hasselbeck makes the Tennessee Titans a better team in 2011, but the long-term success of the franchise is going to hinge on the success of Jake Locker as an NFL quarterback."
több mint 14 éve
Az mind1, hogy kártyákkal egy 90-es K-t vagy egy 90-es WR-t vesz meg az ember?
több mint 14 éve
igen, mindenképpen megéri várni elitere, a többi játékost ugye packból is megkaphatod. Reed volt amúgy +1 és Woodson +2, 3500 ill 5000-értSzobi22Ne már. 😀 Nincsen csak 2200-am. Sokakkal egyetemben én is megvettem Gonzót. 😕
több mint 14 éve
Újrakezdtem most én is. Annyi kérdésem lenne, hogy elite kártyák akkor random vannak ulti packokban?igen, mindenképpen megéri várni elitere, a többi játékost ugye packból is megkaphatod. Reed volt amúgy +1 és Woodson +2, 3500 ill 5000-ért
Flippingbe showcase kártyába ha jól tudom volt már egy +1 Woodson és +2 Reed is. Ezek szerint akkor érdemes várni egy ilyenre? (Ad acsit ha kiveszem, de ráér, és akkor nem költeném el egy sima 94-es kártyára.)süti
több mint 14 éve
Köszi a listát, de még hiányzik 800k a másfél misihez, ez a position packos dolog meg ha jól tudom limitált, úgyhogy lehet kicsúszok majd belőle. :/ Összeakarok kotorni 100 ticketet és akkor Tomlinnal belehúzni a season módba, hogy gyűljön a pénz. Gauntletben meg már túl erősek az ellenfelek. Igaz még csak 58-as vagyok.
több mint 14 éve
hát 1.5 millióból vegyél szerintem POS packot, főleg, hogy 98as a team ratingEzek eddig is benn voltak.Értem, köszi.
Most position packba lehetnek elitek.
Én eddig kettőt vettem 1 K és 1 S, be is mákoltam mindkettővel az eliteket (Janikowski+1, Ed Reed+1)dd
Akkor gyűjtök még a másfél misihez és akkor elkezdek nyitogatni. Csak jó lenne belefutni valami elite-be, mert megrekedtem 98-as ratingen. Position pack meg így még drága nekem.süti
én összeírogattam, melyik POSra hány 90+ os player van, így kijött, hogy hova jön legnagyobb eséllyel elite:
K - 5
TE - 7
S - 7
DT - 8
QB - 8
CB - 11
RB - 11
DE -12
WR - 15
LB - 16
OL - 24
Amiből sok van abból tehát kevesebb eséllyel lesz elite a sok variációs lehetőség miatt.
Én a QB-t, WR-t, RB-t kihúznám, mert lesz sokkal jobb később.
több mint 14 éve
Ezek eddig is benn voltak.Értem, köszi.
Én eddig kettőt vettem 1 K és 1 S, be is mákoltam mindkettővel az eliteket (Janikowski+1, Ed Reed+1)dd
Akkor gyűjtök még a másfél misihez és akkor elkezdek nyitogatni. Csak jó lenne belefutni valami elite-be, mert megrekedtem 98-as ratingen. Position pack meg így még drága nekem.
több mint 14 éve
Ezek eddig is benn voltak.Ultiban 2 elite lehet:Ultiban akkor ezentúl mindig lehet valamilyen elite vagy csak most van valami akció?süti
1. OL - Jake Long 98+1 All pro
2. S - Eric Berry 90+1 dd
Én eddig kettőt vettem 1 K és 1 S, be is mákoltam mindkettővel az eliteket (Janikowski+1, Ed Reed+1)
több mint 14 éve
Honnan spejzolsz ennyi lét?úgy néz ki a dolog, hogy minden napra jut 1 kb., de belefér egy gold/platinum is. 😊 Tomlinnal persze.. 😛gamerkrma nyitottam egy ultit unalmamban, és egy Jake Long 98 +1-es volt benne. All-Pro. Ilyet láttatok már?😀gamerkrBakker, jó dolgod van, ha csak unalmadban nyitogatsz ultikat 😀szaba
több mint 14 éve
Ultiban 2 elite lehet:Ultiban akkor ezentúl mindig lehet valamilyen elite vagy csak most van valami akció?
2. S - Eric Berry 90+1 dd
több mint 14 éve
Újrakezdtem most én is. Annyi kérdésem lenne, hogy elite kártyák akkor random vannak ulti packokban?Ultiban 2 elite lehet:
Flippingbe showcase kártyába ha jól tudom volt már egy +1 Woodson és +2 Reed is. Ezek szerint akkor érdemes várni egy ilyenre? (Ad acsit ha kiveszem, de ráér, és akkor nem költeném el egy sima 94-es kártyára.)süti
2. S - Eric Berry 90+1
Én is showcase elitre tartogatom a flippinget, lassan van 5k.
több mint 14 éve
Újrakezdtem most én is. Annyi kérdésem lenne, hogy elite kártyák akkor random vannak ulti packokban?Flippingbe showcase kártyába ha jól tudom volt már egy +1 Woodson és +2 Reed is. Ezek szerint akkor érdemes várni egy ilyenre? (Ad acsit ha kiveszem, de ráér, és akkor nem költeném el egy sima 94-es kártyára.)
több mint 14 éve
ma nyitottam egy ultit unalmamban, és egy Jake Long 98 +1-es volt benne. All-Pro. Ilyet láttatok már?😀gamerkrja, megvan nekem is már egy ideje, szintén ultiból. talán még linkeltem is
több mint 14 éve
úgy néz ki a dolog, hogy minden napra jut 1 kb., de belefér egy gold/platinum is. 😊 Tomlinnal persze.. 😛ma nyitottam egy ultit unalmamban, és egy Jake Long 98 +1-es volt benne. All-Pro. Ilyet láttatok már?😀gamerkrBakker, jó dolgod van, ha csak unalmadban nyitogatsz ultikat 😀szaba
több mint 14 éve
ma nyitottam egy ultit unalmamban, és egy Jake Long 98 +1-es volt benne. All-Pro. Ilyet láttatok már?😀gamerkrBakker, jó dolgod van, ha csak unalmadban nyitogatsz ultikat 😀
több mint 14 éve
ma nyitottam egy ultit unalmamban, és egy Jake Long 98 +1-es volt benne. All-Pro. Ilyet láttatok már?😀
több mint 14 éve
Mindjárt meglesz a 1500000os achievement. Mire érdemes elverni a coint? Csapatom 99es és vagy 60 kártya van a collection-ben eddig.korda20vegyél bátran ulti packokat, bár nem tudom lehet érdemes lenne valami akcióra várni. Ez a position pack neked még nem éri meg, ahogy nekem se :/
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
Mindjárt meglesz a 1500000os achievement. Mire érdemes elverni a coint? Csapatom 99es és vagy 60 kártya van a collection-ben eddig.