Madden NFL Superstars (Facebook '11/'12)

1 feliratkozó

több mint 14 éve
kaszo Atlanta Falcons 3 168 — Falcons fan
én arra leszek kíváncsi h mi lesz a jelenlegi kezdőkkel meg a lvl.-kelFarky
gondolom megmarad.
fifában úgy szokott lenni játékosfrissítéseknél, hogy ha valaki pl. visszavonul a csapatodból, akkor ő eltűnik, és kapsz helyette egy hasonló szintű másik játékost. pénz, szint stb minden marad ugyanúgy, ahogy frissítés előtt volt. itt is hasonlóra számítok, a collection kicsit belebolondíthat, de majdcsak megoldják.

ja és az a játékosod, akinek változik az értéke, az új értékkel jelenik meg utána nálad is. szóval pl. a most ~80-as Vicket biztos emelni fogják, akinek megvan, kap egy potyaultit a személyében valszeg. de csökkenések is ugyanígy várhatók. fifában általában több a csökkenés mint az emelés, legalább az én csapattagjaimból mindig veszítek összesítésben 😀
több mint 14 éve
kobalu91 945 — Scientist
Valami okosat biztos kitalálnak majd a modok 😛Laki
Szerintem akármi lesz, nagy valószínűséggel jó kis halacskás pénzért lehet majd megkapni... 😕
több mint 14 éve
Laki Tennessee Titans 1 668 — In Locker We Trust
Valami okosat biztos kitalálnak majd a modok 😛

"Obviously adding Matt Hasselbeck makes the Tennessee Titans a better team in 2011, but the long-term success of the franchise is going to hinge on the success of Jake Locker as an NFL quarterback."
több mint 14 éve
Farky Indianapolis Colts 8 502 — ℧
én arra leszek kíváncsi h mi lesz a jelenlegi kezdőkkel meg a lvl.-kel

Hungarian Indianapolis Colts Fan Club I'll always be a Colt. Always! - Peyton Manning
több mint 14 éve
tenorx 14 099 — fő libsi
Ti nem gondolkodtatok el amúgy azon, hogy mikor fognak nyomni egy full resetet, vagy valami hasonlót, és hozzák be az új szezon kártyáit? Félek, hogy tök feleslegesen gyűjtögetem a kártyákat, mert úgyse lesz tele a collection időben.
több mint 14 éve
kobalu91 945 — Scientist
Hülye kérdés következik:
Most láttam,hogy lehet szurkolót venni.
Érdemes vagy automatikusan nő?Bazzani
szintlépéskor nő kis mértékben. de ajándékként lehet +250 fan-t is küldeni tehát abból lehet könnyen szerezniOrk
Nekem csak az a gondom,hogy összesen két haverom játsza a játékot.
Abból nem sok ajándék jön.
Mondjuk így érdekesebb talán a játék,mert lassabban érem el a céljaimat.Bazzani
szívesen felveszlek, tőlem kapnál bőven 😊
több mint 14 éve
Bazzani Detroit Lions Michigan Wolverines 24 088 — Axel Foley
Hülye kérdés következik:
szintlépéskor nő kis mértékben. de ajándékként lehet +250 fan-t is küldeni tehát abból lehet könnyen szerezniOrk
Nekem csak az a gondom,hogy összesen két haverom játsza a játékot.
Abból nem sok ajándék jön.
Mondjuk így érdekesebb talán a játék,mert lassabban érem el a céljaimat.

több mint 14 éve
Ork Indianapolis Colts 1 904 — Manningless
Hülye kérdés következik:
szintlépéskor nő kis mértékben. de ajándékként lehet +250 fan-t is küldeni tehát abból lehet könnyen szerezni
több mint 14 éve
Hülye kérdés következik:
Érdemes vagy automatikusan nő?

több mint 14 éve
Habi New England Patriots USC Trojans 4 829 — Patriots GM
nekem sem tűnnek el az ajándékok, de csak 1szer tudtam elfogadni 😕

JT Daniels fan
több mint 14 éve
a héten váltottak erre az új promora a gauntlet miatt

amúgy nálam semmilyen ajándék nem tűnik el
több mint 14 éve
Nem úgy volt ha hívok egy ismerőst játszani és ő elfogadja akkor kapok 50flipping cardot?
Mert "csak" 5 meccsjegyet kaptam.

több mint 14 éve
JoeyPorter Pittsburgh Steelers 2 649 — Volt egy kis zápor
LOL!Valmi bug volt facebookon a giftek és a match creditek küldésénél.Hármat kaptam, elfogadtam mindet,mire az utolsóval végeztem kidobta megint ugyanazt a 3mat.A tizedik után meguntam,nem tudom meddig engedte volna 😀 Aztán beléptem a játékba és megkaptam mindet :cool:JoeyPorter
Nem vonja le a gifteket. Mondjuk én csak egyszer kaptam meg mindent, biztos hogy te mindig megkaptad?tenorx
Igen,direkt azért léptem csak be,hogy megnézzem,hogy megkaptam e a 10*3 giftet/match creditet 😊 Fifánál is ugyanezt csinálta,viszont ott nem működött 😕

több mint 14 éve
tenorx 14 099 — fő libsi
LOL!Valmi bug volt facebookon a giftek és a match creditek küldésénél.Hármat kaptam, elfogadtam mindet,mire az utolsóval végeztem kidobta megint ugyanazt a 3mat.A tizedik után meguntam,nem tudom meddig engedte volna 😀 Aztán beléptem a játékba és megkaptam mindet :cool:JoeyPorter
Nem vonja le a gifteket. Mondjuk én csak egyszer kaptam meg mindent, biztos hogy te mindig megkaptad?
több mint 14 éve
JoeyPorter Pittsburgh Steelers 2 649 — Volt egy kis zápor
LOL!Valmi bug volt facebookon a giftek és a match creditek küldésénél.Hármat kaptam, elfogadtam mindet,mire az utolsóval végeztem kidobta megint ugyanazt a 3mat.A tizedik után meguntam,nem tudom meddig engedte volna 😀 Aztán beléptem a játékba és megkaptam mindet :cool:

több mint 14 éve
tenorx 14 099 — fő libsi
Én meg szerintem AP után megveszem Polamalut és, még vagy 400 hiányzik csütörtökig, hátha meglesz.
több mint 14 éve
habib Seattle Seahawks 484 — Seahawks fan
Na meg van a 2500-as flipping kártya és nem sokára a 1,5 milliós acsi 😊

több mint 14 éve
Farky Indianapolis Colts 8 502 — ℧
Nah PoW-ból nyitottam egy ultit jött belőle 3 ulti egy platinum és egy LE 91+2-es Tomlinson. A másik 4 emberből 2 befért collectionbe is.

Hungarian Indianapolis Colts Fan Club I'll always be a Colt. Always! - Peyton Manning
több mint 14 éve
nálam a hiányzók
Ultimate 98 44,55%
Platinum 173 47,14%
Gold 163 30,99%
Silver 9 2,09%
Bronze 0 0,00%
több mint 14 éve
Bruce Las Vegas Raiders UCLA Bruins 11 737 — Salus populi suprema lex esto
De a 105ös achi meglett, mert amikor reggel beírtam a hozzászólásom, pont utána vettem egy ulitmate-t és volt benne 3!!! LE is 😊Bruce
store-ban vetted, vagy esetleg le collectionnél (vagy egyéb collection résznél) ?Habi
A collection résznél vettem. De előtte is vettem egyet abban három platinum volt meg 2 ultimate, meg vettem már egyet ma is és abban is 2 ultimate volt csak. :S
több mint 14 éve
Szobi22 Green Bay Packers 2 484 — Bajnok
Nálam a kezdők hiányoznak 😀tenorx
megnéztem csak a kedvedért, és 13 kezdő hiányzik 😊

több mint 14 éve
tenorx 14 099 — fő libsi
Nálam a kezdők hiányoznak 😀
több mint 14 éve
Szobi22 Green Bay Packers 2 484 — Bajnok
-1 bronz
-32 silver
-345 gold
-239 platina
-66 ultitenorx
nálam:
100 silver
353 gold
191 platinum
72 ulti (a kezdőket úgy számolom, hogy nem hiányoznak)

több mint 14 éve
tenorx 14 099 — fő libsi
Na összeszámoltam mennyi kártya hiányzik:
-1 bronz
-32 silver
-345 gold
-239 platina
-66 ulti

Asszem mostantól csak gold packot veszek már, a silver annyira nem éri meg.
több mint 14 éve
Habi New England Patriots USC Trojans 4 829 — Patriots GM
De a 105ös achi meglett, mert amikor reggel beírtam a hozzászólásom, pont utána vettem egy ulitmate-t és volt benne 3!!! LE is 😊Bruce
store-ban vetted, vagy esetleg le collectionnél (vagy egyéb collection résznél) ?

JT Daniels fan