Madden NFL
26 feliratkozó
több mint 11 éve
Jack Zoltán
1 049
Ebben igazad van , emlékeim szerint ami utoljára végig ment bajnokság abban csak aktív fórumozók voltak + én újonc a Vikingselszerintem idáig biztos volt minimum 3 olyan liga, amikor valakinek a valakije csak azért bukkant fel, hogy ő is játsszon. nem vagyok általában fasz, de mostanra eléggé meguntam, hogy elsősorban miattuk akad meg legtöbbször a gépezet. hiába mondtok bármit, múltkor is ez volt. ezért meg felesleges várni rájuk.Emlékeim szerint már mindketten szerepeltek korábbi ligára, de sajnos nem tudom visszakeresni hogy melyikben illetve hogy mennyire voltak aktívak.Rataxesmost gonosz leszek, de ez a jön két spanom is, akikkel amúgy soha nem érintkezünk, mert 2 meccs után szarnak az egészre, ezt nem támogatom.shawnkaHa meg 8 csapat lesz, akkor úgy is meglehetne oldani hogy kettő csoportra lesz osztva Jack Zoltánnyapato írta,hogy ketten még jelentkeznénekKiss
így legalább most megvan egy mag, akik tényleg játszanak és akarnak is és még a fórumot is követik. ne basszuk el, légyszi.shawnka
ui.: valaki 21:00 óra körül edző meccs?
több mint 11 éve
nekem aztán tökmindegy 😊
GM game champion 2015 (Vikings)
GM game champion 2024 (Eagles)
Ex-Rataxes
több mint 11 éve
szerintem idáig biztos volt minimum 3 olyan liga, amikor valakinek a valakije csak azért bukkant fel, hogy ő is játsszon. nem vagyok általában fasz, de mostanra eléggé meguntam, hogy elsősorban miattuk akad meg legtöbbször a gépezet. hiába mondtok bármit, múltkor is ez volt. ezért meg felesleges várni rájuk.Emlékeim szerint már mindketten szerepeltek korábbi ligára, de sajnos nem tudom visszakeresni hogy melyikben illetve hogy mennyire voltak aktívak.Rataxesmost gonosz leszek, de ez a jön két spanom is, akikkel amúgy soha nem érintkezünk, mert 2 meccs után szarnak az egészre, ezt nem támogatom.shawnkaHa meg 8 csapat lesz, akkor úgy is meglehetne oldani hogy kettő csoportra lesz osztva Jack Zoltánnyapato írta,hogy ketten még jelentkeznénekKiss
így legalább most megvan egy mag, akik tényleg játszanak és akarnak is és még a fórumot is követik. ne basszuk el, légyszi.
több mint 11 éve
Emlékeim szerint már mindketten szerepeltek korábbi ligára, de sajnos nem tudom visszakeresni hogy melyikben illetve hogy mennyire voltak aktívak.most gonosz leszek, de ez a jön két spanom is, akikkel amúgy soha nem érintkezünk, mert 2 meccs után szarnak az egészre, ezt nem támogatom.shawnkaHa meg 8 csapat lesz, akkor úgy is meglehetne oldani hogy kettő csoportra lesz osztva Jack Zoltánnyapato írta,hogy ketten még jelentkeznénekKiss
Ex-Rataxes
több mint 11 éve
egyszerűbb lenne 1 div és mindenki játszik mindenkivel
Hungarian Indianapolis Colts Fan Club I'll always be a Colt. Always! - Peyton Manning
több mint 11 éve
most gonosz leszek, de ez a jön két spanom is, akikkel amúgy soha nem érintkezünk, mert 2 meccs után szarnak az egészre, ezt nem támogatom.Ha meg 8 csapat lesz, akkor úgy is meglehetne oldani hogy kettő csoportra lesz osztva Jack Zoltánnyapato írta,hogy ketten még jelentkeznénekKiss
több mint 11 éve
Ha meg 8 csapat lesz, akkor úgy is meglehetne oldani hogy kettő csoportra lesz osztva Jack Zoltánnyapato írta,hogy ketten még jelentkeznének
Samaras játszott?
Még szép, ollózott is egy gyönyörű fejesgólt, csak nem adták meg intentional grounding miatt :/
több mint 11 éve
Jack Zoltán
1 049
Ha meg 8 csapat lesz, akkor úgy is meglehetne oldani hogy kettő csoportra lesz osztva
több mint 11 éve
okééj, akkor első 2 bye weekel, a többiek meg értelemszerűen küzdenek 😊
Ex-Rataxes
több mint 11 éve
Felőlem lehet egy 6 fős playoff, a maradék 4 csapat meg játszhatna alsóházi rájátszást, de tolhatjuk nélküle is 😊Rataxesúgy meglehet oldani,akkor legyen ez a terv,aztán majd látjuk a későbbiekbe,hogy össze jön-e 😉
Samaras játszott?
Még szép, ollózott is egy gyönyörű fejesgólt, csak nem adták meg intentional grounding miatt :/
több mint 11 éve
Felőlem lehet egy 6 fős playoff, a maradék 4 csapat meg játszhatna alsóházi rájátszást, de tolhatjuk nélküle is 😊
Ex-Rataxes
több mint 11 éve
Hát figyu, sorsolást csinálni szerintem majdnemhogy felesleges, tekintettel arra hogy úgyis összevissza fogjuk lejátszani, attól függően ki-hogy ér rá...igazad van am..jaja de akkor megkéne beszélni ,hogy lesz-e rájátszás?! (ami sztem felesleges,mert ahhoz kevesen vagyunk)
Akkor csinálok egy excelt, egy divízió legyen ugye?
Illetve Nyapato meg a spanja szintén jelentkeztek, csak még csapatot nem választottak... Velük is számoljak?Rataxes
Samaras játszott?
több mint 11 éve
Hát figyu, sorsolást csinálni szerintem majdnemhogy felesleges, tekintettel arra hogy úgyis összevissza fogjuk lejátszani, attól függően ki-hogy ér rá...Akkor csinálok egy excelt, egy divízió legyen ugye?
Illetve Nyapato meg a spanja szintén jelentkeztek, csak még csapatot nem választottak... Velük is számoljak?
Ex-Rataxes
több mint 11 éve
Kaszo és Shawn is írta hogy csak később ér rá, ettől persze mi még kezdhetünk akár ma is aztán majd behoznak...egyéni statok sztem se kellenek az nagyon időigényes.a blog az jó lenne ,mert ott átlátható lenne minden.8 csapat van ha jól számolom Matty fiú majd megcsinálja a sorsolást aztán kezdhetünk is!
Ha gondoljátok újraélesztem a blogot aztán vezetem oda a statokat (értsd meccseredmények/tabellák, az egyéni statokat természetesen nem vállalom 😊 )Rataxes
Samaras játszott?
több mint 11 éve
de mintha valaki írta volna, hogy még nem jó neki, csak későbbtől. nekem jó bármikor mondjuk.winstonsonka írt.de mi addig játszhatunk majd ő később csatlakozik.
Samaras játszott?
több mint 11 éve
Kaszo és Shawn is írta hogy csak később ér rá, ettől persze mi még kezdhetünk akár ma is aztán majd behoznak...Ha gondoljátok újraélesztem a blogot aztán vezetem oda a statokat (értsd meccseredmények/tabellák, az egyéni statokat természetesen nem vállalom 😊 )
Ex-Rataxes
több mint 11 éve
de mintha valaki írta volna, hogy még nem jó neki, csak későbbtől. nekem jó bármikor mondjuk.
több mint 11 éve
mikor lesz a liga? ha hétvégén is lehet nyomatni, akkor én is szívesen játszanékeaglesmcnabbvégülis karácsonyig jó lenne lejátszani sztem az teljesíthető.
Samaras játszott?
több mint 11 éve
Jack Zoltán
1 049
Az előző bajnokságban a 'Skinsel még én is 6-6 vagy 7-7-et csináltam úgy hogy nagyon mellé nem nyúltál 😀de! szerintem a győzelmi mutatóm konvergál majd 0-hoz. szeretek a lionssal is játszani suh és megatron miatt, na meg a packers is kurvajó, de ezt is ki kell próbálni, ha nem is nyerek, legalább élvezni fogom a mérkőzéseket 😊eaglesmcnabbakkor nincs más hátra mint dobpergés.... és:soha nem fogsz megváltozni, igaz? 😀shawnka
redskinsgriffineaglesmcnabb
több mint 11 éve
de! szerintem a győzelmi mutatóm konvergál majd 0-hoz. szeretek a lionssal is játszani suh és megatron miatt, na meg a packers is kurvajó, de ezt is ki kell próbálni, ha nem is nyerek, legalább élvezni fogom a mérkőzéseket 😊akkor nincs más hátra mint dobpergés.... és:soha nem fogsz megváltozni, igaz? 😀shawnka
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 11 éve
akkor nincs más hátra mint dobpergés.... és:soha nem fogsz megváltozni, igaz? 😀
több mint 11 éve
akkor nincs más hátra mint dobpergés.... és:Rata-Eagles
Kiss-Saints
shawnka-Falcons
jack zoltan-Seahawks
Farky - 49ers
kaszo - Texans
winston - Pats
redskinsgriffin
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 11 éve
mikor lesz a liga? ha hétvégén is lehet nyomatni, akkor én is szívesen játszanékeaglesmcnabbmiért ne lehetne? 😀
több mint 11 éve
mikor lesz a liga? ha hétvégén is lehet nyomatni, akkor én is szívesen játszanék
több mint 11 éve
Rata-EaglesKiss-Saints
shawnka-Falcons
jack zoltan-Seahawks
Farky - 49ers
kaszo - Texans
winston - Pats
a többi szabad
Hungarian Indianapolis Colts Fan Club I'll always be a Colt. Always! - Peyton Manning