Madden NFL

26 feliratkozó

több mint 13 éve
Shawn84 Philadelphia Eagles North Carolina Tar Heels 8 534
Vajon ki marad a 26. helyig?Shawn84
Browns? 😊Farky
Nem olyan szar az. D egész tűrhető, elkapók meg OL van. McCoy meg én lennék 😀

A Billsel is kiegyeznék például. Kíváncsi leszek ki marad.
több mint 13 éve
eaglesmcnabb Philadelphia Eagles Virginia Tech Hokies 22 674 — je suis poloska
feltrédelnék egy 1/31+ 2 sör kombóval.
egy jax tuti bent lesz akkor még, MoJoval meg lehet állatkodni 😀

No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 13 éve
Farky Indianapolis Colts 8 497 — ℧
Browns? 😊

Hungarian Indianapolis Colts Fan Club I'll always be a Colt. Always! - Peyton Manning
több mint 13 éve
Shawn84 Philadelphia Eagles North Carolina Tar Heels 8 534
Vajon ki marad a 26. helyig?
több mint 13 éve
pgabtb Philadelphia Eagles 10 215 — Eagles fan
megvan mire ment ki ez a nagy ötletelés.. 😂 😂fetomy
Jahh, nem vagyok hatalommániás, kizárólag a segítő szándék szólt belőlem 😛 Meg egyébként is, a dizájn részlegen úgyis én vagyok a góré, elég az nekem :cool:

GM game champion 2015 (Vikings)
GM game champion 2024 (Eagles)

Ex-Rataxes
több mint 13 éve
najó, a csapatom az aláírásom.

egyébként tényleg gondolkoztam, hogy nem a GB-t húzom, nem fekszik annyira a játékstílusomnak a roster, Saintsen filóztam elég erőteljesen, de végülis a D, meg a kötődés miatt GB.brk
jelenleg nincs aláírásod 😀

Hungarian Indianapolis Colts Fan Club I'll always be a Colt. Always! - Peyton Manning
több mint 13 éve
eaglesmcnabb Philadelphia Eagles Virginia Tech Hokies 22 674 — je suis poloska

egyébként tényleg gondolkoztam, hogy nem a GB-t húzom, nem fekszik annyira a játékstílusomnak a roster, Saintsen filóztam elég erőteljesen, de végülis a D, meg a kötődés miatt GB.brk
gud dzsáb.

No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 13 éve
.brk Green Bay Packers 1 890

egyébként tényleg gondolkoztam, hogy nem a GB-t húzom, nem fekszik annyira a játékstílusomnak a roster, Saintsen filóztam elég erőteljesen, de végülis a D, meg a kötődés miatt GB
több mint 13 éve
fetomy 9 005 — Törölt Felhasználó
felőlem, nekem végülis tetszik az ötlet. akkor majd leszedem róla a lakatot 😀shawnka
Juhhé 😊 Annyival lesz Neked több melód hogy majd a schedule-s hsz.-be be kell másolgatnod a meccsstatos hsz.-ekre mutató linkeket... De ha szerzel nekem egy mod. jogot a játékok topicra szívesen besegítek 😀Rataxes
megvan mire ment ki ez a nagy ötletelés.. 😂 😂
több mint 13 éve
szerintem nem fogok ebbe beleszakadni 😀shawnka
Még jobb 😊 Bevallom nem volt nagy meló mindig átpakolni a blogra a cuccokat, de azért hosszú távon elég monoton és idegesítő... Ráadásul most sokkal több meccs lesz mint az előző szezonban.

Ex-Rataxes
több mint 13 éve
shawnka Buffalo Bills Ohio State Buckeyes 15 585 — Tyrone Creek
felőlem, nekem végülis tetszik az ötlet. akkor majd leszedem róla a lakatot 😀shawnka
Juhhé 😊 Annyival lesz Neked több melód hogy majd a schedule-s hsz.-be be kell másolgatnod a meccsstatos hsz.-ekre mutató linkeket... De ha szerzel nekem egy mod. jogot a játékok topicra szívesen besegítek 😀Rataxes
szerintem nem fogok ebbe beleszakadni 😀
több mint 13 éve
Juhhé 😊 Annyival lesz Neked több melód hogy majd a schedule-s hsz.-be be kell másolgatnod a meccsstatos hsz.-ekre mutató linkeket... De ha szerzel nekem egy mod. jogot a játékok topicra szívesen besegítek 😀

Ex-Rataxes
több mint 13 éve
tisztában vagyok a fórum képességeivel 😛
nekem ezzel csak az a bajom, hogy a trackert csúnyán megnyújtaná. max. nyitok egy új topikot a meccsstatoknak, de akkor meg a blog tökfelesleges lesz.shawnka
Ezaz, hogy tök fölösleges a blog ha ezt itt helyben is meg lehet csinálni 😊 Én szívesen másolgatom a pm-ben érkező statokat, de ha egy ctrl-c ctrl-v kombóval mindenki be tudja pakolni a topicba, akkor fölöslegesen szarozok vele... 😊
Trackert úgyis csak a legelső hsz.-t nézzük, szóval szerintem tökmindegy hogy 1, 3 hsz., vagy 26 oldalnyi adat van mögötte, de Te tudod... 😊Rataxes
felőlem, nekem végülis tetszik az ötlet. akkor majd leszedem róla a lakatot 😀
több mint 13 éve
nekem ezzel csak az a bajom, hogy a trackert csúnyán megnyújtaná. max. nyitok egy új topikot a meccsstatoknak, de akkor meg a blog tökfelesleges lesz.shawnka
Ezaz, hogy tök fölösleges a blog ha ezt itt helyben is meg lehet csinálni 😊 Én szívesen másolgatom a pm-ben érkező statokat, de ha egy ctrl-c ctrl-v kombóval mindenki be tudja pakolni a topicba, akkor fölöslegesen szarozok vele... 😊
Trackert úgyis csak a legelső hsz.-t nézzük, szóval szerintem tökmindegy hogy 1, 3 hsz., vagy 26 oldalnyi adat van mögötte, de Te tudod... 😊

Ex-Rataxes
több mint 13 éve
Eazzy Philadelphia Eagles 5 155 — No one likes us, cause no one like us
Ömm, most komolyan brk gondolkodik, hogy a GB-t húzza, vagy a GB-t húzza? 😀 Ne idegelj már, megőrülök, hogy tudom é húzni a zígülszt 😀

Don't talk the walk, Walk the talk!
több mint 13 éve
de akkor meg a blog tökfelesleges lesz.
több mint 13 éve
annak ebben a formában lenne értelme: Atlanta 31-24 Detroitshawnka
Nem csak topicot, hsz.-t is tudsz linkelni a fórumról... Ugyan ez lenne mint amit Te linkeltél, csak nem a blogra, hanem a tracker topicban lévő hsz.-re mutatna a link. Így 😊 : Shawnka megmondja hogy az utolsó jelentkező lesz a 16. a drafton 😊
Nem kell görgetni, amelyik linkre klikkelsz az 1. hsz.-ben, arra a meccsre ugrik a cucc 😊

Ex-Rataxes
több mint 13 éve
ebben az esetben hová lennének feltöltve a statok?
egyébként a fórum elbírja, nincsen ezzel baj.shawnka
Őőő... A meccsstatokra gondolsz? Mindig beírná a hazai player a tracker topicba.Rataxes
jahogy, az összes számot emberestül meg mindenestül külön hsz-be írnánk be? szerintem úgy hülyén nézne ki, és évszázadokat kéne görgetni lefelé.

annak ebben a formában lenne értelme: Atlanta 31-24 Detroit
több mint 13 éve
beírtam én is

több mint 13 éve
nesztek, kint a sorrend
több mint 13 éve
egyébként a fórum elbírja, nincsen ezzel baj.shawnka
Őőő... A meccsstatokra gondolsz? Mindig beírná a hazai player a tracker topicba.

Ex-Rataxes
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
25. draft...
remélem senkinek nem kell a Vikings 😊
több mint 13 éve
Ja, és még 1 ötlet: ha a fórummotor elbírja (ez ügyben az érintettek közül talán Shawnka tud nyilatkozni, mondjuk nehezen tudom elképzelni hogy az a szezononkénti ~100 hsz. túl sok vizet zavarna) szerintem nyugodtan be lehetne tolni a meccsstatokat az adminisztrációs topicba is, ahol a nyitóhozzászólásban a schedule-be szépen be lehetne szerkesztgetni az egyes meccsek statjait tartalmazó hsz.-ekre mutató linkeket is. Ilyen formán a blog gyakorlatilag fölöslegessé is válna, vagy legalábbis csak egyfajta segítő (hiszen a fórumon a csapatonkénti/játékhetenkénti szűrés nem megoldható) platformként funkcionálhatna. + így nem kéne megvárni mire én szerencsétlen kirakom blogra a PM-ben érkező statokat, hanem gyakorlatilag meccs után rögtön betehetné a hazai játékos a szóban forgó topicba.Rataxes
Up :rolleyes:Rataxes
egyébként a fórum elbírja, nincsen ezzel baj.
több mint 13 éve
Ja, és még 1 ötlet: ha a fórummotor elbírja (ez ügyben az érintettek közül talán Shawnka tud nyilatkozni, mondjuk nehezen tudom elképzelni hogy az a szezononkénti ~100 hsz. túl sok vizet zavarna) szerintem nyugodtan be lehetne tolni a meccsstatokat az adminisztrációs topicba is, ahol a nyitóhozzászólásban a schedule-be szépen be lehetne szerkesztgetni az egyes meccsek statjait tartalmazó hsz.-ekre mutató linkeket is. Ilyen formán a blog gyakorlatilag fölöslegessé is válna, vagy legalábbis csak egyfajta segítő (hiszen a fórumon a csapatonkénti/játékhetenkénti szűrés nem megoldható) platformként funkcionálhatna. + így nem kéne megvárni mire én szerencsétlen kirakom blogra a PM-ben érkező statokat, hanem gyakorlatilag meccs után rögtön betehetné a hazai játékos a szóban forgó topicba.Rataxes
Up :rolleyes:

Ex-Rataxes
több mint 13 éve
fetomy 9 005 — Törölt Felhasználó
most már mindegy, nem fogom átvariáltatni a rendszerrel az egészet 😀shawnka
félsz,hogy hátrébb kerülsz, mi? 😀