Madden NFL
26 feliratkozó
több mint 14 éve
Oké. befoglaltam 😊van még hely? 😊kovi470Még éppen 😀Shawn84
"We can't run. We can't pass. We can't stop the run. We can't stop the pass. We can't kick. Other than that, we're just not a very good football team right now."

www.twitter.com/m87k
több mint 14 éve
Valakinek nincs kedve játszani egyet?labyEgyet nyomhatunk ha gondolod
több mint 14 éve
viszont mi arra hajtunk, hogy minél élethűbb legyen a liga.Azért van, mert ha ki van kapcsolva, akkor mindehová odadobhatod pontosan a labdát. Ergó bárhová nézhet a QB-d, dobálhatsz vele.szabaszeretnétek? 😀shawnkaMióta madden-ezek mindig QB vision-al nyomtuk, fel sem merült hogy ki legyen kapcsolva. Egy meccset sem játszottam még nélküle, de így belegondolva magam sem értem hogy miért van bekapcsolva minden ligában. Nem is gondolkodtam még ezen. 😊laby
több mint 14 éve
Azért van, mert ha ki van kapcsolva, akkor mindehová odadobhatod pontosan a labdát. Ergó bárhová nézhet a QB-d, dobálhatsz vele.szabapontosan azért volt kikapcsolva, hogy ne lássuk, hogy hova néz 😀
több mint 14 éve
ezt el sem hiszem 😀
Hungarian Indianapolis Colts Fan Club I'll always be a Colt. Always! - Peyton Manning
több mint 14 éve
már csak 1 hely. EGY! 😀
több mint 14 éve
Azért van, mert ha ki van kapcsolva, akkor mindehová odadobhatod pontosan a labdát. Ergó bárhová nézhet a QB-d, dobálhatsz vele.Mióta madden-ezek mindig QB vision-al nyomtuk, fel sem merült hogy ki legyen kapcsolva. Egy meccset sem játszottam még nélküle, de így belegondolva magam sem értem hogy miért van bekapcsolva minden ligában. Nem is gondolkodtam még ezen. 😊labyEz nekem is szemet szúrt.labyszeretnétek? 😀shawnka
több mint 14 éve
szerintem randomizáljuk mindenképp a csoportokat. még mindig nem értem, hogy merült fel Csabiban, hogy IRL legyen..brkSzerintem tök ésszerű megoldás lenne az is :rolleyes:
.png)
GM game champion 2015 (Vikings)
GM game champion 2024 (Eagles)
több mint 14 éve
nem is, én a csapatokat szoktam 😀aztán olyan csapatot választasz, aminek könnyű a sorsolása? 😀shawnkadude, az embereket osztjuk be 😀
ehhez nem kellenek csapatok.brk
mindig a draft után csináltam meg, idén se legyen már másképp 😀
több mint 14 éve
van még hely? 😊
"We can't run. We can't pass. We can't stop the run. We can't stop the pass. We can't kick. Other than that, we're just not a very good football team right now."

www.twitter.com/m87k
több mint 14 éve
Mivel állítólag kibaszott velem a random sok választásom nem lesz, szóval marad a szopóág max. De hát ki tudja ki mennyire lesz jó.aztán olyan csapatot választasz, aminek könnyű a sorsolása? 😀shawnkapont az előbb beszéltük ezt Csabival. én személyszerint nem ragaszkodnék az IRL csoportokhoz, legyenek ezek is randomizálva. két főcsoport, 4 div, 16 meccs. a schedule elkészítése viszont valós rendszer alapján lesz, tehát diven belül odavissza, saját/másik konfból egy-egy div és a saját konfon belül megmaradt 2 csoportból 1-1 random ellenfél.shawnkaEzt akár már most is meg lehet csinálni.Shawn84
több mint 14 éve
Mióta madden-ezek mindig QB vision-al nyomtuk, fel sem merült hogy ki legyen kapcsolva. Egy meccset sem játszottam még nélküle, de így belegondolva magam sem értem hogy miért van bekapcsolva minden ligában. Nem is gondolkodtam még ezen. 😊szeretnétek? 😀shawnkaSrácok, nem lesz QB vision?szabaEz nekem is szemet szúrt.laby
több mint 14 éve
aztán olyan csapatot választasz, aminek könnyű a sorsolása? 😀shawnkadude, az embereket osztjuk be 😀
ehhez nem kellenek csapatok
több mint 14 éve
aztán olyan csapatot választasz, aminek könnyű a sorsolása? 😀Ezt akár már most is meg lehet csinálni.Shawn84hohó már csak 2 ember 😀pont az előbb beszéltük ezt Csabival. én személyszerint nem ragaszkodnék az IRL csoportokhoz, legyenek ezek is randomizálva. két főcsoport, 4 div, 16 meccs. a schedule elkészítése viszont valós rendszer alapján lesz, tehát diven belül odavissza, saját/másik konfból egy-egy div és a saját konfon belül megmaradt 2 csoportból 1-1 random ellenfél.shawnka
és akkor csoport beosztás h lesz, mint IRL?Farky
több mint 14 éve
szeretnétek? 😀Srácok, nem lesz QB vision?szabaEz nekem is szemet szúrt.laby
több mint 14 éve
miért lenne?nem lesz..brkSrácok, nem lesz QB vision?szabaEz nekem is szemet szúrt.laby
több mint 14 éve
mert kocsog 😀szerintem randomizáljuk mindenképp a csoportokat. még mindig nem értem, hogy merült fel Csabiban, hogy IRL legyen..brkhohó már csak 2 ember 😀pont az előbb beszéltük ezt Csabival. én személyszerint nem ragaszkodnék az IRL csoportokhoz, legyenek ezek is randomizálva. két főcsoport, 4 div, 16 meccs. a schedule elkészítése viszont valós rendszer alapján lesz, tehát diven belül odavissza, saját/másik konfból egy-egy div és a saját konfon belül megmaradt 2 csoportból 1-1 random ellenfél.shawnka
Hungarian Indianapolis Colts Fan Club I'll always be a Colt. Always! - Peyton Manning
több mint 14 éve
eddig sem volt 😊Srácok, nem lesz QB vision?szabaEz nekem is szemet szúrt.laby
több mint 14 éve
és mi lesz a két Conf. HFC meg BFC ? 😀hohó már csak 2 ember 😀pont az előbb beszéltük ezt Csabival. én személyszerint nem ragaszkodnék az IRL csoportokhoz, legyenek ezek is randomizálva. két főcsoport, 4 div, 16 meccs. a schedule elkészítése viszont valós rendszer alapján lesz, tehát diven belül odavissza, saját/másik konfból egy-egy div és a saját konfon belül megmaradt 2 csoportból 1-1 random ellenfél.shawnka
több mint 14 éve
szerintem randomizáljuk mindenképp a csoportokat. még mindig nem értem, hogy merült fel Csabiban, hogy IRL legyen.hohó már csak 2 ember 😀pont az előbb beszéltük ezt Csabival. én személyszerint nem ragaszkodnék az IRL csoportokhoz, legyenek ezek is randomizálva. két főcsoport, 4 div, 16 meccs. a schedule elkészítése viszont valós rendszer alapján lesz, tehát diven belül odavissza, saját/másik konfból egy-egy div és a saját konfon belül megmaradt 2 csoportból 1-1 random ellenfél.shawnka
több mint 14 éve
Srácok, nem lesz QB vision?szabaEz nekem is szemet szúrt.
több mint 14 éve
Srácok, nem lesz QB vision?