Madden NFL

26 feliratkozó

több mint 14 éve
fetomy 9 005 — Törölt Felhasználó
most már mindegy, nem fogom átvariáltatni a rendszerrel az egészet 😀shawnka
félsz,hogy hátrébb kerülsz, mi? 😀
több mint 14 éve
zsomborparrag Buffalo Bills Ohio State Buckeyes 15 710 — Tyrone Creek
Köszi. Majdnem teljes draft sorrendet nem írsz be? Egy helyet kihagysz valahol a közepén vagy ha menet közben aztán okés. Úgyis meglesz az az 1 ember legkésőbb holnapra szerintemShawn84
ám legyen. akkor 16. hely fog üresen maradni, legyen ez a 32. tag jutalma. jó lesz így?shawnka
mondjuk már megcsináltad, de nem lett volna célszerűbb egy plusz embert berakni XY néven és úgy randomizálni az egészet? aztán annak ott lesz a helye.brk
most már mindegy, nem fogom átvariáltatni a rendszerrel az egészet 😀
több mint 14 éve
On the Clock: .brk
Deadline: 2012/01/02 19:52shawnka
legyek paraszt és várjam meg a határidőt? 😀
gondolkozom.brk
ne legyél egy utolsó rohadt mocskos nigger állat 😂😂 jólenne még ma megtudnám kivel leszek 😀

Farky: looooooooool 😂 😂
több mint 14 éve
Farky Indianapolis Colts 8 517 — ℧
Köszi. Majdnem teljes draft sorrendet nem írsz be? Egy helyet kihagysz valahol a közepén vagy ha menet közben aztán okés. Úgyis meglesz az az 1 ember legkésőbb holnapra szerintemShawn84
ám legyen. akkor 16. hely fog üresen maradni, legyen ez a 32. tag jutalma. jó lesz így?shawnka
mondjuk már megcsináltad, de nem lett volna célszerűbb egy plusz embert berakni XY néven és úgy randomizálni az egészet? aztán annak ott lesz a helye.brk
hagyd falconsos 😀 😀

Hungarian Indianapolis Colts Fan Club I'll always be a Colt. Always! - Peyton Manning
több mint 14 éve
eaglesmcnabb Cleveland Browns Virginia Tech Hokies 23 600 — je suis poloska
gondolkozom.brk
az az én reszortom 😀 mond ki hogy seahawks és már itt se vagyunk 😀

No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 14 éve
.brk Green Bay Packers 1 890
mondjuk már megcsináltad, de nem lett volna célszerűbb egy plusz embert berakni XY néven és úgy randomizálni az egészet? aztán annak ott lesz a helye
több mint 14 éve
ám legyen. akkor 16. hely fog üresen maradni, legyen ez a 32. tag jutalma. jó lesz így?
több mint 14 éve
Shawn84 Philadelphia Eagles North Carolina Tar Heels 8 536
Köszi. Majdnem teljes draft sorrendet nem írsz be? Egy helyet kihagysz valahol a közepén vagy ha menet közben aztán okés. Úgyis meglesz az az 1 ember legkésőbb holnapra szerintem
több mint 14 éve
http://bowl.hu/modules/forum/viewtopic.php?id=1271
hol van az a tracker?Shawn84

Hungarian Indianapolis Colts Fan Club I'll always be a Colt. Always! - Peyton Manning
több mint 14 éve
hol van az a tracker?Shawn84
egyéb játékok topik legtetején
több mint 14 éve
Shawn84 Philadelphia Eagles North Carolina Tar Heels 8 536
hol van az a tracker?
több mint 14 éve
.brk Green Bay Packers 1 890
gondolkozom
több mint 14 éve
beraktam a trackerbe is, hogy éppen ki következik, mert itt a sok hsz között elveszik folyton az információ 😀
több mint 14 éve
Eazzy Philadelphia Eagles 5 290 — No one likes us, cause no one like us
brk gyanúsan a GB-t húzza, úgyhogy Bálesz szerintem gondolkozhat máris 😀

Don't talk the walk, Walk the talk!
több mint 14 éve
köv szezonra lesz egy jó draft pozícióm, bár belegondolva h emeltünk a szinten, plusz szar csapatom lesz, nem biztos h túl izgalmas lesz az idei évem 😀

több mint 14 éve
Deny mekkora blindside-ot tolt 😀 nem gondoltam volna, hogy pont Ő viszi ki az acélvárosiakat. laby kedve el is ment az egésztől 😀
több mint 14 éve
Melyik csapat volt az 1. választott? Pats?szaba
Jets

több mint 14 éve
szaba Los Angeles Chargers 13 145
Bocs, nem figyeltem, hogy van tracker. Remélem jut nekem egy random csapat, most nem akarok a Chargersel lenni. 😀
több mint 14 éve
Trackerben tudod követni, egyébként a Jets volt.

Én természetesen vállalom a saját csopim statjait, illetve a csapatstatos xls-em simán bővíthető 32-re nem nagy melóval fetomynak 😉 😂

Ja és én zolikával, és fetomyval akarok random egy csoportba kerülni 😀

több mint 14 éve
Bálesz Indianapolis Colts Texas Longhorns 3 162 — Illegális gyakorló
Zoli a NYJ-et vitte 😊

több mint 14 éve
nézd meg a trackerben. az instant frissítve van mindig, és ott meg is találsz mindent.
több mint 14 éve
Deadline: 2012/01/02 19:52
több mint 14 éve
Ó mann. még benn az Eagles. Remélem semelyik állat nem fogja előttem kihúzni, mert azt nagyon meg fogom verni a Rams-el a ligában 😀

több mint 14 éve
szaba Los Angeles Chargers 13 145
Melyik csapat volt az 1. választott? Pats?
több mint 14 éve
engem a qb vision kifejezetten zavar, egyébként igy ha meglesz a 32 ember ugyanúgy vezetni fogjátok a statokat? mert akkor az nem kis meló leszzoli123
Szerintem beírhatná mindenki a saját emberi meg csapata statjait majd a doksiba, utána elég csak sorbarendezni.Biagio
abból csak kavarodás lenne, hidd el. egyszerűbb ha kijelölt emberek lesznek erre.shawnka
elég rá néhány ember, de szvsz legyen kijelölve legalább 4-6. Nem kell abból mindig m indenkinek, csak ne legyen az, hogy ha 2-3 embernek épp zűrös időszaka van, akkor 1 hónapig nem frissít senki. Főleg mert teljes ligánál már 1 kimaradt forduló is mocskos nagy meló. (szerk.: 1man/csoport az teljesen jó 😊)

Egyébként QB Vision: Pro-knak jó tud lenni, de itt sok a kevésbé pro, így felesleges. A QB vision nélkül sem csinálja azt, hogy jobbra néz és balra dob, hanem a QB vision nélkül arra néz, amerre az aki irányítja. Esetleg ha valaki a háttal álló QB-ról megmondja, hogy nem is arra nézett amerre dobott, az jöhet azzal, hogy nem valósághű 😀

Csoportoknál az IRL-nek is bőven van értelme szerintem és egyszerűbb is mint variálni, de nekem teljesen 8 😊