Autó- és motorsportok
20 feliratkozó
több mint 8 éve
Ez olyan, mintha az amerikaifoci bajnokság végén 1 meccs döntene, és tök mindegy lenne, hogy valaki az alapszakaszban 16-0, vagy 8-8 mérleget produkált.Na pont ez a vicc a mostani formátumban!Nekem is tetszene, ha valakivel összeakadna, Denny pedig begurulna első helyen. 😉Truex Jr. autóját valaki babrálja már meg, igazából hatalmas meglepetés lenne, ha nem ő lenne a bajnok idén...egyetlen baleset Homestead-ben, és hiába a fölény
Mikey
slowmotion
Mikey
gaben
Durva...
több mint 8 éve
Na pont ez a vicc a mostani formátumban!Nekem is tetszene, ha valakivel összeakadna, Denny pedig begurulna első helyen. 😉Truex Jr. autóját valaki babrálja már meg, igazából hatalmas meglepetés lenne, ha nem ő lenne a bajnok idén...egyetlen baleset Homestead-ben, és hiába a fölény
Mikey
slowmotion
Mikey
" Szeretem a jeget, hagyjál békén. "
több mint 8 éve
Nekem is tetszene, ha valakivel összeakadna, Denny pedig begurulna első helyen. 😉Truex Jr. autóját valaki babrálja már meg, igazából hatalmas meglepetés lenne, ha nem ő lenne a bajnok idén...egyetlen baleset Homestead-ben, és hiába a fölény
Mikey
slowmotion
KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION
A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 8 éve
egyetlen baleset Homestead-ben, és hiába a fölénylétezik pechesebb versenyzo Kiminél?Mi történt vele már megint?
gamerkr
---
Truex Jr. autóját valaki babrálja már meg, igazából hatalmas meglepetés lenne, ha nem ő lenne a bajnok idén...
Mikey
több mint 8 éve
létezik pechesebb versenyzo Kiminél?Mi történt vele már megint?
gamerkr
---
Truex Jr. autóját valaki babrálja már meg, igazából hatalmas meglepetés lenne, ha nem ő lenne a bajnok idén...
több mint 8 éve
Remélem elmeszelik a kis köcsögöt a kanyar levágásért...Hehe 😊 bár ettől csak még nagyobb lesz az arca...
peach
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 8 éve
Remélem elmeszelik a kis köcsögöt a kanyar levágásért...
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 8 éve
létezik pechesebb versenyzo Kiminél?
több mint 8 éve
Marc geci módon learatta a babérokat. Ki nem állhatom ezt a gyökeret.szerintem itt a 3 yamahásnak köszönd, akik átmentek farokméregetésbe, ahelyett, hogy a győzelemért harcoltak volna
Coolearie
több mint 8 éve
Hát nem tudom, én mást olvastam/hallottam róla 😀 ezeket a “mind game”-ket ugyaúgy használta, mind mondjuk Rossi, csapat vezetőként meg talán még dúrvább volt. 😀AgostiniMarc geci módon learatta a babérokat. Ki nem állhatom ezt a gyökeret.Nono! 😀 hártrébb az agarakkal, nem ér hargudni valakire, mert jó motorversenyző 😛
Coolearie
Csak viccölök Coolearie, tudod, meg amugy a versenyt se láttam még mindig. 😊
Beismerem, hogy bőven lehet nem bírni, de engem nem tud nem lenyűgözni amit a motoron művel és emiatt mindig túl tudok lépni azon, hogy egy kötsög 😀 😛
Amugy a korszakos versenyzők valahogy mindig ilyen pöcsfejek, mondj egy “jófiú” többszörös bajnokot. 😊
Cowboykarcsi90
gaben
The ring dang doo, now what is that?
Its soft and round like a pussy cat!
Got a hole in the middle, and it's split in two
and that's what you call the ring dang doo!
több mint 8 éve
AgostiniMarc geci módon learatta a babérokat. Ki nem állhatom ezt a gyökeret.Nono! 😀 hártrébb az agarakkal, nem ér hargudni valakire, mert jó motorversenyző 😛
Coolearie
Beismerem, hogy bőven lehet nem bírni, de engem nem tud nem lenyűgözni amit a motoron művel és emiatt mindig túl tudok lépni azon, hogy egy kötsög 😀 😛
Amugy a korszakos versenyzők valahogy mindig ilyen pöcsfejek, mondj egy “jófiú” többszörös bajnokot. 😊
Cowboykarcsi90
" Szeretem a jeget, hagyjál békén. "
több mint 8 éve
Marc geci módon learatta a babérokat. Ki nem állhatom ezt a gyökeret.Nono! 😀 hártrébb az agarakkal, nem ér hargudni valakire, mert jó motorversenyző 😛
Coolearie
több mint 8 éve
Marc geci módon learatta a babérokat. Ki nem állhatom ezt a gyökeret.
több mint 8 éve
Nézd meg, tényleg piszok jó volt!
több mint 8 éve
MotoGP. Megint nem kelltem fel, pedig azt irják ez is egy “gyenge” futam volt 😀 na nem baj, le lesz töltve, meg lesz nézve ez is! 😊 Moto2ben meg első KTM győzelem, ráadásul kettős siker (Oliveira-Binder sorrendben), van egy olyan érzésem hogy fogunk még hallani az osztrák cégről 😊
Moto3ban meg bajnok avatás volt. Mir totál ledominálta idén a kicsiket. Gratula neki! 😊
több mint 8 éve
S mondjuk, Rowdy győzelmére elég jó esély van. Számára kvázi must win szituáció lesz Kansas, ő meg az olyanokat szereti.és azért kell a nyolcadikat figyelni, mert ha 9-12 közötti helyről nyer valaki (pl Busch), akkor automatikusan megugorja a lécet, és már csak 13 pont a fór. az meg ezzel a stage pontozással simán nem csak 9-13 helynyi különbség.Hát igen, de Elliottnak is van még mit tanulnia. Hogy mikor legyen agresszív, mikor ne, ill. hogy a tisztelet szép és jó dolog, de már vagy három győzelme ment el azon, hogy túlságosan tisztelte a mögötte jövőket.jó, Suarez még rookie, majd rádöbben, hogy - főleg az utolsó tíz versenyen - egy ilyen kis hibára kíméletlenül ráhajt valaki.hát bazmeg tényleg nem hiszem elszerintem a 24-es csapat összedobja a pénzt Suárez spotterének szemüvegre.
Suarez egyébként mire gondolt? hogy a playoffért harcoló Elliott nyom egy satuféket?
slowmotion
Mikey
most kicsit sok helyet hagyott, későn zárt rá, legközelebb nézzen bele a visszapillantóba sávváltáskor, oh wait...
viszont ugye itt jön elő, hogy a múltkor Elliott azon bukott be egy győzelmet, hogy nem volt elég agresszív a lekörözendőkkel szemben, még egyszer nem akarta elveszteni a győzelmet az agresszivitás hiánya miatt ilyen kevéssel a vége előtt - úgyhogy most máshogy vesztette el.
slowmotion
Nem baj, szerencsére ezzel együtt is 20 ponttal beljebb van, mint az összetettben 9. helyezett.
Mikey
slowmotion
több mint 8 éve
és azért kell a nyolcadikat figyelni, mert ha 9-12 közötti helyről nyer valaki (pl Busch), akkor automatikusan megugorja a lécet, és már csak 13 pont a fór. az meg ezzel a stage pontozással simán nem csak 9-13 helynyi különbség.Hát igen, de Elliottnak is van még mit tanulnia. Hogy mikor legyen agresszív, mikor ne, ill. hogy a tisztelet szép és jó dolog, de már vagy három győzelme ment el azon, hogy túlságosan tisztelte a mögötte jövőket.jó, Suarez még rookie, majd rádöbben, hogy - főleg az utolsó tíz versenyen - egy ilyen kis hibára kíméletlenül ráhajt valaki.hát bazmeg tényleg nem hiszem elszerintem a 24-es csapat összedobja a pénzt Suárez spotterének szemüvegre.
Suarez egyébként mire gondolt? hogy a playoffért harcoló Elliott nyom egy satuféket?
slowmotion
Mikey
most kicsit sok helyet hagyott, későn zárt rá, legközelebb nézzen bele a visszapillantóba sávváltáskor, oh wait...
viszont ugye itt jön elő, hogy a múltkor Elliott azon bukott be egy győzelmet, hogy nem volt elég agresszív a lekörözendőkkel szemben, még egyszer nem akarta elveszteni a győzelmet az agresszivitás hiánya miatt ilyen kevéssel a vége előtt - úgyhogy most máshogy vesztette el.
slowmotion
Nem baj, szerencsére ezzel együtt is 20 ponttal beljebb van, mint az összetettben 9. helyezett.
Mikey
több mint 8 éve
Hát igen, de Elliottnak is van még mit tanulnia. Hogy mikor legyen agresszív, mikor ne, ill. hogy a tisztelet szép és jó dolog, de már vagy három győzelme ment el azon, hogy túlságosan tisztelte a mögötte jövőket.jó, Suarez még rookie, majd rádöbben, hogy - főleg az utolsó tíz versenyen - egy ilyen kis hibára kíméletlenül ráhajt valaki.hát bazmeg tényleg nem hiszem elszerintem a 24-es csapat összedobja a pénzt Suárez spotterének szemüvegre.
slowmotion
Mikey
slowmotion
több mint 8 éve
jó, Suarez még rookie, majd rádöbben, hogy - főleg az utolsó tíz versenyen - egy ilyen kis hibára kíméletlenül ráhajt valaki.hát bazmeg tényleg nem hiszem elszerintem a 24-es csapat összedobja a pénzt Suárez spotterének szemüvegre.
slowmotion
Mikey
több mint 8 éve
hát bazmeg tényleg nem hiszem elszerintem a 24-es csapat összedobja a pénzt Suárez spotterének szemüvegre.
slowmotion
több mint 8 éve
Lesz aki célba ér?😊13-an vannak 5-tel a vége előtt. 😃
NB2
több mint 8 éve
hát bazmeg tényleg nem hiszem elSuarez egyébként mire gondolt? hogy a playoffért harcoló Elliott nyom egy satuféket?
több mint 8 éve
Lesz aki célba ér?😊
több mint 8 éve
Cirka háromnegyed óra és THIS IS TALLADEGA!!!Ragan szépen lebontotta a maradék mezőny felét 16-tal a vége előtt. 😱
Mikey
több mint 8 éve
Cirka háromnegyed óra és THIS IS TALLADEGA!!!