Autó- és motorsportok
20 feliratkozó
több mint 15 éve
nagyon jól néznek ki ezek a kocsik 😀Peugeot és az Audi is nagyon bejön.

JT Daniels fan
több mint 15 éve
Nem gyengén kezdődött a 24 órás. Elég durva, hogy az első 20 percben ekkora harcok vannak a nagyok között. 😊SchleckInkább azért nézném a DL-t. Ha már itthon vagyok végre.
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 15 éve
Nem gyengén kezdődött a 24 órás. Elég durva, hogy az első 20 percben ekkora harcok vannak a nagyok között. 😊
több mint 15 éve
Nem,módosították 2 vagy 3 évre már nem tudom,lényeg az,hogy vagy jövőre vagy az után jár le az eltiltás és akkor tárt karokkal várjuk majd remélvén hogy picsán rúgja végre a bandát.Alonsot is hivatalosan tagadták annak idején,az utolsó pillanatig ment hogy Kimi kitölti a szerződését,nem hiszem (sőt remélem) hogy ez most sem lesz másképp.Talán ha így belegondolunk lehet hogy Alonso sem véletlenül irt alá még plusz 4 évre....CowboykarcsiDe briattore nincs eltiltva az f1-től élete végéig?Schleck
The Dallas Cowboys over the past three years: We've put a lot of effort into training Jason Garrett
A JJ féle probléma megoldás hatásmechanizmusa: ha van két kockád, és nem tudod begyömöszölni őket a kerek lyukba, akkor hozz egy harmadik kockát. by betmen
több mint 15 éve
Alonsot is hivatalosan tagadták annak idején,az utolsó pillanatig ment hogy Kimi kitölti a szerződését,nem hiszem (sőt remélem) hogy ez most sem lesz másképp.Talán ha így belegondolunk lehet hogy Alonso sem véletlenül irt alá még plusz 4 évre....CowboykarcsiDe briattore nincs eltiltva az f1-től élete végéig?
több mint 15 éve
Alonsot is hivatalosan tagadták annak idején,az utolsó pillanatig ment hogy Kimi kitölti a szerződését,nem hiszem (sőt remélem) hogy ez most sem lesz másképp.Talán ha így belegondolunk lehet hogy Alonso sem véletlenül irt alá még plusz 4 évre....
The Dallas Cowboys over the past three years: We've put a lot of effort into training Jason Garrett
A JJ féle probléma megoldás hatásmechanizmusa: ha van két kockád, és nem tudod begyömöszölni őket a kerek lyukba, akkor hozz egy harmadik kockát. by betmen
több mint 15 éve
A Scuderia Ferrari hivatalosan is tagadta, hogy Flavio Briatore lesz a csapat új főnöke.
több mint 15 éve
Az időmérőt akár el is felejthetjük, az megint Vettelé lesz. Mindíg van valami trükkjük, hogy +0,5 mp-et előhúzzanak valahonnét a cilinderből. De a verseny most talán neccesebb lesz. A Ferka B autója nagyon vagány....
több mint 15 éve
Na eddig Ferrari részről bíztató, még maga Felipe Massa is elégedett a verdával, az már jelent valamit 😊
több mint 15 éve
http://www.irace.hu/nascar/nascar-sprint-cup/11601-modosul-a-pontszamitasAkkor azóta változott. Régen úgy volt, h +5 körönként és +10 aki a legtöbbet vezetett. De akkor még nem sprint-cup hanem nextel volt...
na megtaláltam NASCAR pontszámítás magyarul.
A lényeg akkor hogy 1 pont aki legalább 1 körön át vezetett és +1 pont aki a legtöbb körön át vezetett.
Alap pontozás pedig 43-1 ig. Mert ennyi kocsi indul és így könnyű számolni menet közben 😀Fa
szerk:
Áh most h mondjátok inkább csak max 1×5 + 1× 10 volt az. Tehát ha vezettél legalább 1-et kaptál 5 pontot meg még 10et ha te vezetted a legtöbbet. rég volt már sry
Hard work may pay off, in the long run, but laziness always pays off right now
Nothing is more permanent than a temporary solution
If Tetris taught me anything is that errors pile up and accomplishments disappear
The world is made of 2 types of people. Those who can extrapolate from incomplete data
több mint 15 éve
Na Massának se sokon múlt.... Hát eddig nem jött be az új cucc Vetteléknek...Rosberg jól belehúzott.... 😊
több mint 15 éve
Új első szárny, új diffúzor és padlólemez van elvileg most a két RB-n. Illetve Vettelén már nincs 😛Új szárny volt a Red Bullon, kérdés van-e még egy 😀 Webber balhé jöhet?JayBElső szárny? Még hajlékonyabb? 😀 Ha megint elveszik Webbertől, akkor tényleg magyarázhat akármit Marko meg Horner....apeszos
több mint 15 éve
Új szárny volt a Red Bullon, kérdés van-e még egy 😀 Webber balhé jöhet?JayBElső szárny? Még hajlékonyabb? 😀 Ha megint elveszik Webbertől, akkor tényleg magyarázhat akármit Marko meg Horner....
több mint 15 éve
Új szárny volt a Red Bullon, kérdés van-e még egy 😀 Webber balhé jöhet?
több mint 15 éve
😀 😀 😀 Nagyon sietett, de még így is le volt maradva Massától három tizedre, ha jól láttam. Ezt holnap is megismételhetné... 😀Na, Vettelnek sanyi....apeszosKár hogy csak péntek van.JayB
több mint 15 éve
idei 2.? Vettel hibaSzerelők dolgozhatnak, vagy max odaadják Webber kocsiját neki 😛

JT Daniels fan
több mint 15 éve
Na, Vettelnek sanyi....
több mint 15 éve
Vettel 😀
több mint 15 éve
köszi 😊 csak azt hallottam pont, hogy serious problems. Érdekes kis hétvége lehet itt, ha beigazolódik a meteorológusok jóslata. Szombatra nagy zuhé, vasárnapra felhőszakadások 😀Hamiltonnak beszart a kocsija. Kommentátorok is mondják, hogy valami súlyos dolog történt.HabiKormányszervó ment el ha jól hallottam de nem 100%. Vettelnek meg a fékkel van gondja.JayB

JT Daniels fan
több mint 15 éve
http://www.irace.hu/nascar/nascar-sprint-cup/11601-modosul-a-pontszamitasna megtaláltam NASCAR pontszámítás magyarul.
A lényeg akkor hogy 1 pont aki legalább 1 körön át vezetett és +1 pont aki a legtöbb körön át vezetett.
Alap pontozás pedig 43-1 ig. Mert ennyi kocsi indul és így könnyű számolni menet közben 😀
több mint 15 éve
Hamiltonnak beszart a kocsija. Kommentátorok is mondják, hogy valami súlyos dolog történt.HabiKormányszervó ment el ha jól hallottam de nem 100%. Vettelnek meg a fékkel van gondja.
több mint 15 éve
Hamiltonnak beszart a kocsija. Kommentátorok is mondják, hogy valami súlyos dolog történt.

JT Daniels fan