Autó- és motorsportok

20 feliratkozó

több mint 2 éve
🤘 gaben 🤘 Chicago Bears Duke Blue Devils 8 932 — Deion Sanders for president!
Almát a körtével.
Technikai sportok révén amúgy sem csak a pilótán áll vagy bukik a dolog. Mennyi lehet a hozzáadott értékük? 20-30%
Viszont az biztos, hogy a korszakos versenyzők mint Senna, Petty, Loeb bárhol és bármikor megállták volna a helyüket.
🤘 gaben 🤘
Vagyis szerinted Verstappen kocsijával Hamlin vagy Truex vagy Logano top3-ban végezne egy F1 idényt követően?
Őszentsége Sobri Jóska
Ki az a verstappen?
🤘 gaben 🤘
Ő vezeti jelenleg az F1-t a legjobb autóval.
Az ő autójában szerinted Hamlin vagy Truex vagy Logano top3-ban végezne egy F1 idényt követően?
Őszentsége Sobri Jóska
Emlékszem már rá. Végre felér a csúcsra? Pedig van már vagy 50 éves.

" Szeretem a jeget, hagyjál békén. "
több mint 2 éve
Őszentsége Sobri Jóska Jacksonville Jaguars 36 307 — #NoStress
Almát a körtével.
Technikai sportok révén amúgy sem csak a pilótán áll vagy bukik a dolog. Mennyi lehet a hozzáadott értékük? 20-30%
Viszont az biztos, hogy a korszakos versenyzők mint Senna, Petty, Loeb bárhol és bármikor megállták volna a helyüket.
🤘 gaben 🤘
Vagyis szerinted Verstappen kocsijával Hamlin vagy Truex vagy Logano top3-ban végezne egy F1 idényt követően?
Őszentsége Sobri Jóska
Ki az a verstappen?
🤘 gaben 🤘
Ő vezeti jelenleg az F1-t a legjobb autóval.
Az ő autójában szerinted Hamlin vagy Truex vagy Logano top3-ban végezne egy F1 idényt követően?

több mint 2 éve
JéBé Green Bay Packers 7 923
Almát a körtével.
🤘 gaben 🤘
Loeb pl a WTCC-ben nem ment akkorat a legjobb autoval, ha jol remlik csapaton belul utolso lett. Tovabbra is tartom hogy forma autoban nem nagyon allna meg a helyet szinte senki aki "kivulrol" jon. Utolag biztos nem. Konkretan sztem tokutolso lenne ev vegen Red Bullal is.

Szerkesztette: JéBé
több mint 2 éve
Almát a körtével.
🤘 gaben 🤘
Őszentsége Sobri Jóska
Ki az a verstappen?

több mint 2 éve
Almát a körtével.
🤘 gaben 🤘

több mint 2 éve
Almát a körtével.

több mint 2 éve
xrace77 Denver Broncos 4 667
Ennyi 😀
több mint 2 éve
zacknorb Green Bay Packers Cincinnati Bearcats 22 963 — Kinek mit intézett a kormánya
Jüri Vips megkapja a második esélyét, ő viszi a 30-ast az utolsó két Indycar fordulóban

Poloska vagyok.
több mint 2 éve
Hanni Seattle Seahawks Army Black Knights 8 657 — Poloska confirmed
Olyan ez mint a tennisz meg a ping pong. Kerek a labda? Igen. Ütövel kell ütni egy hálón át? Igen.
De mégis más a labda, más a pálya. Nadal jó lenne pingpongban?
Eazzy
Én mondjuk a futsal és soccer párhuzamra gondoltam, végülis ugyanazt kell csinálni, mégis az esetek nagyrészében alkalmatlan egyik a másikra...
több mint 2 éve
Eazzy Philadelphia Eagles 5 231 — No one likes us, cause no one like us
Olyan ez mint a tennisz meg a ping pong. Kerek a labda? Igen. Ütövel kell ütni egy hálón át? Igen.
De mégis más a labda, más a pálya. Nadal jó lenne pingpongban?

Don't talk the walk, Walk the talk!
több mint 2 éve
Mikey Cincinnati Bengals 21 263
Kurt Buschnak rheumatoid arthritise van, ez sok mindent megmagyaráz

KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION

A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 2 éve
Mikey Cincinnati Bengals 21 263
Jovore Button megy egy full szezont nem? Meglatjuk mit hoz ki, azt tudom hogy ezen a 3 versenyen nem egett meg, kozepmezonyre jo volt.
JéBé
Szeretne menni, de szerintem nem fog.

KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION

A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 2 éve
NB2 New England Patriots 28 260 — nabege2@yahoo.com
izgis verseny lehetett ha már a 4. is kőrhátrányt kapott 😊
több mint 2 éve
Jovore Button megy egy full szezont nem? Meglatjuk mit hoz ki, azt tudom hogy ezen a 3 versenyen nem egett meg, kozepmezonyre jo volt.
több mint 2 éve
NB2 New England Patriots 28 260 — nabege2@yahoo.com
Ha szószerinti autóversenyről beszélünk, akkor nem kérdés, hogy f1 a versenyzés csúcsa, ott vannak a legjobb pilóták! DE! Senki f1-es pilóta nincs hozzászokva, hogy 360-nal félórán át körözz, úgy, hogy közben előtted-mögötted-alattad-feletted is szorosan jönnek az autók. Ezt meg kell tanulni, az amik ebben nőnek fel, ezt szokják meg, az f1-esek nem. De egy Hamilton-Verstappen-Vettel szerintem igenis piszok jó lenne Nascarban. Annyi, hogy ott azért sokszor múlik a szerencsén is, nem csak a tudáson.
több mint 2 éve
WTCC/WTCR-ben ott volt pl Jose Maria Lopez aki F1 kuszoben volt, Renault forma autos iskolaban nevelekedett. Beugrott a szezon vegen es nagyon csunyan oktatott, kovetkezo evben meg siman nyerte a bajnoksagot bearazva Yvan Mullert meg ugy az egesz mezonyt.
JéBé
Ez annyira nem mérvadó, mert a WTCC azért nem csúcskategória, az F1 meg a NASCAR viszont igen.
Amit írsz az inkább fentről leefle való átjárás, nem csak simán "másfajta".

több mint 2 éve
És tegyük hozzá, hogy nem az f1 elite része ment az Indybe. A holland szanaszét szopatná az Indy mezőnyét.
NB2
Alonso mondjuk nem ment nagyot Indyben.
De ez nem is olyan. Millió dolláros sportok, egyértelműen speciális skill-eket keresnek a csapatvezetők. Szerintem ez ilyen CB - Safety - WR összehasonlítás, ha már.
vpi
Na de mik azok a skillek, amik speckó kellenek?
A gáz gáz, a fék fék, a kormány kormány, nem?
Az F1-es pilóta elfáradna, vagy eltürelmetlenkedné?
És egy NASCAR-os mit nem tudna?
Nem tudom elképzelni, hogy mondjuk Hamlin az első évében Verstappen autójával ne lenne top3.
Őszentsége Sobri Jóska
Nascar-osnak nehéz, hogy nem csak bal kanyar van… De komolyra forditva, sokkal durvább a gyorsulás F1-ben, nem tudom Hamlin azt hogyan kezelné. Verstappennél meg kérdés, hogyan reagál akkor, ha nem ennyire kiemelkedő a kocsija mezőnyben több a kocc stb.
vpi
Azért egy Hamlin évtizedek óta vezet, lehet elsőre meglepné a gyorsulás, de ezek a versenyzők mind szuperképzettek, biztos hozzá tudna szokni elég hamar.
Igazából az érdekelne, hogy mi az a skill, ami behozhatatlan versenyhátrány lenne egy más versenyautóban ennyire jó pilótáknak.

több mint 2 éve
WTCC/WTCR-ben ott volt pl Jose Maria Lopez aki F1 kuszoben volt, Renault forma autos iskolaban nevelekedett. Beugrott a szezon vegen es nagyon csunyan oktatott, kovetkezo evben meg siman nyerte a bajnoksagot bearazva Yvan Mullert meg ugy az egesz mezonyt.
több mint 2 éve
vpi New England Patriots Rutgers Scarlet Knights 4 554 — Patriot
És tegyük hozzá, hogy nem az f1 elite része ment az Indybe. A holland szanaszét szopatná az Indy mezőnyét.
NB2
De ez nem is olyan. Millió dolláros sportok, egyértelműen speciális skill-eket keresnek a csapatvezetők. Szerintem ez ilyen CB - Safety - WR összehasonlítás, ha már.
vpi
Nem tudom elképzelni, hogy mondjuk Hamlin az első évében Verstappen autójával ne lenne top3.
Őszentsége Sobri Jóska
Nascar-osnak nehéz, hogy nem csak bal kanyar van… De komolyra forditva, sokkal durvább a gyorsulás F1-ben, nem tudom Hamlin azt hogyan kezelné. Verstappennél meg kérdés, hogyan reagál akkor, ha nem ennyire kiemelkedő a kocsija mezőnyben több a kocc stb.
több mint 2 éve
Rossi anno mikor tesztelhette a Ferrarit hamar tudott viszonylag jo koroket menni. Talan valami 2 masodperccel volt lassabb. Azt mondta hogy ehhez a ket a masodperchez mar egy elet is keves lenne hogy behozza. Szerintem az F1-es mezon siman tudna hozni minimum a kozepmezonyt Nascarban. Pl Alonso ket szabadedzessel a hata mogott majdnem nyert egy Indy500-at. Az egy eleg jo minta. De ott WEC is ahol egy Buemi is jonak szamit, meg egy csomo F2-es is ott kot ki es huzonevek.
több mint 2 éve
NB2
vpi

több mint 2 éve
vpi New England Patriots Rutgers Scarlet Knights 4 554 — Patriot
NB2
több mint 2 éve
Heisman nádor Denver Broncos Oregon Ducks 27 703 — "Montoya por favor!"
Forma autot gyorsan vezetni sokkal nehezebb mint forditva, nem nezek Nascart es nem alabecsulve az ottani pilotakat de egy DeVries-t nem lehet osszehasonlitani egy nascarossal forma autoban. Forditva sokkal konnyebb adaptalodni. Egyebkent ha megnezzuk a forma1-es Indycar beugrokat, hat eleg jol szoktak muzsikalni. Valoszinuleg a vilag legjobb pilotai a forma1-es kozegben vannak meg mindig.
JéBé
Ez mondjuk így fejből a közelmúltban kimerül Satóban és Ericssonban, akik nyertek néhány versenyt. De konstansan ők sem tartoznak a legjobbakhoz IndyCarban sem.

Egy F1 versenyzőt összehasonlítani egy NASCAR versenyzőval az olyan mint a salátát összehasonlítani a répával. Zöldség mindkettő, de ennyiben ki is merül a hasonlóság. Hogy melyik a jobb, az meg egyéni ízlés kérdése.
Mikey
Szerintem utcai pályákon a legjobb F1-esek 1-2 futam után tudnának nyerni IndyCarban, de az ovál inkább az ami más tészta.
Nascarban pl egy SVG tudott nyerni, de ő a Supercarból jött, utcai pályán, ami hasonló lehet egy F1 IndyCar tranzicióhoz. Persze azért kellett szerencse hogy nyerjen, de konstansan jól ment aznap.

NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 2 éve
steelwolf Pittsburgh Steelers 10 640 — 2013 óta Pittsburgh Steelers fotelszurkoló!
több mint 2 éve
Sok mindent olvasok, de speciel sose akartam összehasonlítani az open wheelt a stock carral, így ilyen témában nyilatkozni sem akarok.
Mikey
Ennyire sokat számít, hogy zárt vagy nyitott egy autó?