Autó- és motorsportok
20 feliratkozó
több mint 2 éve
Palou back-to-back wins, three of the last four. Kedvenc road course-omon a második győzelme.
78 pont előny a bajnokságban.
KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION
A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 2 éve
McLaren baszdki Piastri és Lando egymás mögött az SC előtt, ezért a pozícióvesztés elkerülése érdekében Lando lassítja a mezőnyt, amiért kapott 5 mp-t, aztán még kellett egy unsafe release is, mert így se ment jól a double stack (4.2 mp volt a kerékcseréje), de azt megúszta.Szóval két szabálytalanságot, potenciálisan 10 mp-t kockáztattak azért, hogy az ésszerű taktika (egyik boxba megy, másik kint marad) helyett mindketten boxba menjenek. A dolog legszebb része, hogy a jó taktika az lett volna, ha amúgy Lando kint marad. 😀
több mint 2 éve
Alonso szeretne nyerni aszondja…ennek ellenére jobb a közepesen a Merci, nem ertem miert nem azt tették fel Alonak is…Lehet a végén jobb lesz mint a közepes... Vagy tudja a tököm
Eazzy
Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 2 éve
Azért úgy néz ki, jól döntött a Ferka.De, hogy Perez nem tudja megverni a Ferkákat jobb gumival az számomra rejtély.
több mint 2 éve
Alonso szeretne nyerni aszondja…ennek ellenére jobb a közepesen a Merci, nem ertem miert nem azt tették fel Alonak is…
Don't talk the walk, Walk the talk!
több mint 2 éve
Ez a De Vries de hülye 😀Hatalmas bust a nagy mercedeses csodagyerek 😀
Heisman nádor
több mint 2 éve
Ez a De Vries de hülye 😀
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 2 éve
Mindent elárul a Forma-1 idei szezonjáról, hogy még Kanada is dögunalom...
több mint 2 éve
Sokat....Tank ez a AMR…hany ilyen koccit élt túl idén? Kapásból 3-4 eszembejut.Aston jobbnak tűnik a Mercinél ma, de nehéz lesz tuti…Alonso kitapossa belét ennek az Astonnak
Eazzy
ThundersNFL a Jobbágy
Eazzy
Draft

több mint 2 éve
Tank ez a AMR…hany ilyen koccit élt túl idén? Kapásból 3-4 eszembejut.Aston jobbnak tűnik a Mercinél ma, de nehéz lesz tuti…Alonso kitapossa belét ennek az Astonnak
Eazzy
ThundersNFL a Jobbágy
több mint 2 éve
Aston jobbnak tűnik a Mercinél ma, de nehéz lesz tuti…Alonso kitapossa belét ennek az Astonnak
Eazzy
Draft

több mint 2 éve
Az a boxkiengedés, hogy nem bünti? Ettől kevésbé veszélyeseknél is büntetni szoktak.
több mint 2 éve
Gondolom pályapozíció, dobogó esély ha lesz még SC…a 2 Ferrari miért nem jött ki? 😊Mert nagyon "okos" a csapatvezetés.
NB2
iktriad
több mint 2 éve
Aston jobbnak tűnik a Mercinél ma, de nehéz lesz tuti…
több mint 2 éve
a 2 Ferrari miért nem jött ki? 😊Mert nagyon "okos" a csapatvezetés.
NB2
több mint 2 éve
Pereznek így lehet kinéz egy dobogó
több mint 2 éve
a 2 Ferrari miért nem jött ki? 😊
több mint 2 éve
Ott az első Safety Car Kandában is. kár, hogy pont Russell miatt.
több mint 2 éve
A vétsége nem az volt, hogy piros zászló alatt futotta a gyorskörét, hiszen a vonalon már a jelzés előtt áthaladt. A körét követően viszont nem tartotta magát a piros zászló esetében előírt minimumidőhöz. Hülkenberg és a versenymérnöke eleinte nem tudott megegyezni arról, pozitív vagy negatív tartományban kéne-e lenniük a deltaidőhöz képest. A mérnök pozitívat kért, Hülkenberg a sípolások miatt elsőre nem értette, mit kéne tennie, majd elbizonytalanodott, és azt gondolta, nem túl gyors, hanem inkább túl lassú a tempója.Én inkább azt nem értem, hogy miért csak 3 hely.én is csak most olvastam, vicces és szánalmasNem Hülkenberg indul az első sorból Montrealban. 😕Most nézem miért kapott büntit....hát nem is tudom....
iktriad
ThundersNFL a Jobbágy
NB2
Jughead
Az FIA Esteban Ocon telemetriai adataival is összevetette Hülkenberg adatait, és enyhítő körülménynek ítélte, hogy Hülkenberga kör további részében már a franciáéhoz hasonló tempóval haladt.
több mint 2 éve
Perez kiégett, régen nem volt ennyire punci.
több mint 2 éve
Grosjean is természetesen megint kiforgott... most meg Harvey állt meg a gumifalnál. Hosszú verseny lesz ez így.
több mint 2 éve
Elég eseménydús első néhány kör volt Road Americán. Meglepetésre (?) Herta még mindig vezet 8 kör után, Palou és Armstrong előtt.
több mint 2 éve
Amúgy nekem szimpibb volt, mikor 2 Suzuki, 2 KTM, 2 Ducati, 2 Aprilla meg 1-2 nem gyári csapat harcolt az első helyekért.Idén egyedül a Gresini csapat az egyetlen a négyből, akiknek (eddig) nem nyert versenyzője futamot. Milyen szakadékról beszélünk?
De amúgy persze ha 8 Ducati harcol az is elég, de akkor harcoljon, ne legyen köztük szakadék!
NB2
The ring dang doo, now what is that?
Its soft and round like a pussy cat!
Got a hole in the middle, and it's split in two
and that's what you call the ring dang doo!
több mint 2 éve
Amúgy nekem szimpibb volt, mikor 2 Suzuki, 2 KTM, 2 Ducati, 2 Aprilla meg 1-2 nem gyári csapat harcolt az első helyekért.De amúgy persze ha 8 Ducati harcol az is elég, de akkor harcoljon, ne legyen köztük szakadék!