Autó- és motorsportok
20 feliratkozó
több mint 2 éve
formula.hu/retro/2015/06/20/retro-ott-a-pontocskank?fbclid=IwAR2Qp-27OYbJikxayNRTIxOIG9hoD8cEhr0wcOVE7WGWm48GDLoNMJmF4_MZsolti már 19 éve hozta be a Minardit a 8. helyen.
Poloska vagyok.
több mint 2 éve
Szerdán mutatják be sajtótájékoztató keretében Josh Berryt, mint a #4-es SHR Ford új versenyzőjét.Annyira, de annyira örülök ennek, hogy arra szavak nincsenek. 😊
KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION
A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 2 éve
Ez volt Alonso 104. dobogója, ezzel all-time 5.A 4. helyen Prost 106-al áll, következő hónapban a négy futamhétvége miatt akár az utólérés, akár az előzés is meglehet
Poloska vagyok.
több mint 2 éve
Minek, látod hogy elgurul nála.Stroll apuci nélkül gondolom a Forma 1 közelébe sem kerülneNe viccelj, papa megmondta pár év és jobb lesz mint Fernando 😀
ThundersNFL a Jobbágy
Kene neki gyógyszer.
Toca
több mint 2 éve
Maxen kívül az elmúlt 3 versenyen más nem állt az első helyen, Perez eközben egyszer sem állt dobogón… 😀
több mint 2 éve
Stroll apuci nélkül gondolom a Forma 1 közelébe sem kerülneNe viccelj, papa megmondta pár év és jobb lesz mint Fernando 😀
ThundersNFL a Jobbágy
Kene neki gyógyszer.
több mint 2 éve
Albon milyen futamot hozott. Ez gyönyörű volt!
„History is a set of lies agreed upon.”
több mint 2 éve
Egy Alonsonak idén egy futamgyőzelem kijárna
Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 2 éve
Double stack jött nekik az SC alatt, ezért szándékosan lemaradt Piastritól.LOL, ez kimaradtNorris miért lett hirtelen 13.?kapott büntit
zacknorb
NB2
De nem az Albonos boxos miatt mert Lewis sem kapott azért
zacknorb
több mint 2 éve
LOL, ez kimaradtNorris miért lett hirtelen 13.?kapott büntit
zacknorb
NB2
De nem az Albonos boxos miatt mert Lewis sem kapott azért
Poloska vagyok.
több mint 2 éve
Norris miért lett hirtelen 13.?kapott büntit
zacknorb
több mint 2 éve
Végre egy szoros futam
több mint 2 éve
Norris miért lett hirtelen 13.?
Poloska vagyok.
több mint 2 éve
Albon a nap versenyzője!Stroll!!! Utolsó pár centin!
több mint 2 éve
Albon zseniális.
több mint 2 éve
Stroll apuci nélkül gondolom a Forma 1 közelébe sem kerülne
Draft

több mint 2 éve
Hamilton bakizott mert épp kimentem egy hideg HeinekenértNope…csak Alonso hátsó fék nélkül is “leave it to me” módot kapcsolt…
ThundersNFL a Jobbágy
Don't talk the walk, Walk the talk!
több mint 2 éve
És emiatt nem tud gumielőnyben közeledni Perez a gyengébb Ferrarikra?Na ugye hogy érted te ezt?!
Jughead
több mint 2 éve
Soros az oka😁😁😁😁🤪🤪🤪🤪🤪És emiatt nem tud gumielőnyben közeledni Perez a gyengébb Ferrarikra?Fék a baj Alonsonak…De, hogy Perez nem tudja megverni a Ferkákat jobb gumival az számomra rejtély.Komolytalan, amit művel. Hamilton a gumielőny miatt az egyébként jobb Aston Martinra is közeledik, Perez gumielőnnyel távolodik a gyengébb Ferrariktól.
NB2
Jughead
Eazzy
Jughead
Draft

több mint 2 éve
Hamilton bakizott mert épp kimentem egy hideg Heinekenért
Draft

több mint 2 éve
És emiatt nem tud gumielőnyben közeledni Perez a gyengébb Ferrarikra?Fék a baj Alonsonak…De, hogy Perez nem tudja megverni a Ferkákat jobb gumival az számomra rejtély.Komolytalan, amit művel. Hamilton a gumielőny miatt az egyébként jobb Aston Martinra is közeledik, Perez gumielőnnyel távolodik a gyengébb Ferrariktól.
NB2
Jughead
Eazzy
több mint 2 éve
Azt eddig is tudtuk h baj, h nincs fék Alonso autójában 🤣Fék a baj Alonsonak…De, hogy Perez nem tudja megverni a Ferkákat jobb gumival az számomra rejtély.Komolytalan, amit művel. Hamilton a gumielőny miatt az egyébként jobb Aston Martinra is közeledik, Perez gumielőnnyel távolodik a gyengébb Ferrariktól.
NB2
Jughead
Eazzy
steelwolf
Draft

több mint 2 éve
Azt eddig is tudtuk h baj, h van fék Alonso autójában 🤣Fék a baj Alonsonak…De, hogy Perez nem tudja megverni a Ferkákat jobb gumival az számomra rejtély.Komolytalan, amit művel. Hamilton a gumielőny miatt az egyébként jobb Aston Martinra is közeledik, Perez gumielőnnyel távolodik a gyengébb Ferrariktól.
NB2
Jughead
Eazzy
több mint 2 éve
Fék a baj Alonsonak…De, hogy Perez nem tudja megverni a Ferkákat jobb gumival az számomra rejtély.Komolytalan, amit művel. Hamilton a gumielőny miatt az egyébként jobb Aston Martinra is közeledik, Perez gumielőnnyel távolodik a gyengébb Ferrariktól.
NB2
Jughead
több mint 2 éve
De, hogy Perez nem tudja megverni a Ferkákat jobb gumival az számomra rejtély.Komolytalan, amit művel. Hamilton a gumielőny miatt az egyébként jobb Aston Martinra is közeledik, Perez gumielőnnyel távolodik a gyengébb Ferrariktól.
NB2