Autó- és motorsportok
20 feliratkozó
több mint 2 éve
Komoly kérdés?Hat nem volt egy nagy szám futam. De Binder megint kihozta a maxot a futambol. A Ducatik ellen sajnos nem volt ma esély. Ebből a szempontból tényleg szar, h lehetsz akármilyen középszerű kb akkor is top5ben vegzel azzal a motorral.A nyolc Ducatisból ki az a középszer, aki csak a Ducati magic miatt van ott? Komolyan kérdezem. Diggit nem ér mondani mert (sajna) Ő nem vesz el helyet senkitől a top5ben.
roberto23
Cowboykarcsi90
Kis Marquez, Marini.
több mint 2 éve
Alex Markez. Eddig idén kb semmit nem csinált, vagy valakinek elbaszta a futamát, vagy bukott (vagy is-is). Jó, mondjuk tegnap pont Binder baszta ki.Hat nem volt egy nagy szám futam. De Binder megint kihozta a maxot a futambol. A Ducatik ellen sajnos nem volt ma esély. Ebből a szempontból tényleg szar, h lehetsz akármilyen középszerű kb akkor is top5ben vegzel azzal a motorral.A nyolc Ducatisból ki az a középszer, aki csak a Ducati magic miatt van ott? Komolyan kérdezem. Diggit nem ér mondani mert (sajna) Ő nem vesz el helyet senkitől a top5ben.
roberto23
Cowboykarcsi90
A többi Ducatissal nekem nincs bajom, bár Marinit sem tartom egy elpilotak. De Markeznel szerintem egyre jobban kijön, hogy a bátyja miatt van ott, ahol, mert néha komolyan közveszélyes a srác. (Mondjuk ez lassan az idősebb Markezre is igaz).
„History is a set of lies agreed upon.”
“But I like to think he may have at last found some small measure of peace, that we all seek, and few of us ever find.”
több mint 2 éve
Ferrari nyerte a Le Mans 24h?Rájöttek hogy az F1 nem pálya 😀
Mi a fasz?
ThundersNFL a Jobbágy
több mint 2 éve
...Engem zavart, de ugyanazt gondoltam, mint amit te fentebb szépen leírtál a mostani Ducattiról.
Én amúgy azt sem értem, hogy amíg éveken keresztül csak Yamahával vagy Hondával lehetett esélyed egy VB címre, egy Ducatival vagy Aprilliavial meg kb. körbe röhögtek, az miért nem zavart senkit?
Cowboykarcsi90
Oldják meg az olaszok, fejlesszenek, ne nyígjanak.
Megoldották.
több mint 2 éve
és még jönnek a csúcskategóriába, lesz GT3, a jövő nagyon szórakoztatónak tűnik
Poloska vagyok.
több mint 2 éve
Hat nem volt egy nagy szám futam. De Binder megint kihozta a maxot a futambol. A Ducatik ellen sajnos nem volt ma esély. Ebből a szempontból tényleg szar, h lehetsz akármilyen középszerű kb akkor is top5ben vegzel azzal a motorral.A nyolc Ducatisból ki az a középszer, aki csak a Ducati magic miatt van ott? Komolyan kérdezem. Diggit nem ér mondani mert (sajna) Ő nem vesz el helyet senkitől a top5ben.
roberto23
The ring dang doo, now what is that?
Its soft and round like a pussy cat!
Got a hole in the middle, and it's split in two
and that's what you call the ring dang doo!
több mint 2 éve
Ferrari-Toyota-CadillacEz a 100. évfordulós Le Mans elé pöpecre sikeredett
Poloska vagyok.
több mint 2 éve
Oké ez most tényleg egy unalmas verseny volt ezt adom, mert Pecco a VB alsógatyát vette fel. De srácok ezt a nyavalygást a Ducati miatt (vagy igazából akármelyik motorsport szakágban domináló gyártót behelyettesíthetjük) sohasem értem.
A Yamahát vagy a Hondát a Ducati kényszeríti, hogy 4 illetve 2 motort indítson a bajnokságon? De ami a még lényegibb kérdés, hogy olyan technikát küldjenek pályára amivel gyakorlatilag lehetetlen labdába rúgni?
Még ha egy olyan felállásról lenne szó, hogy a két nagy nemzetközi cégóriás a globális gazdasági súlyát kihasználva nyomja el a kisebb és esélytelenebb olasz gyártókat… oh wait! De így, hogy fele annyi pénzből és erőforrásból gazdálkodó bolognaiak nyomják le a két japán cégóriást, szerintem éppen nevetséges akármilyen picsogás az ázsiaiaktól. De ugyan úgy megmosolyogtam Rivoláékat is amikor benyögték hogy nem akarnak “Ducati kupát” még mielőtt megvádoltok…
Ok okozati összefüggés. Arról, hogy a Gresini, a Pramac - vagy a Rossi(!) tulajdonában lévő VR46 Racingről nem is beszélve - a Yamaha és a Honda motorjai helyett inkább Ducatit vesz, talán egy pöttyet tehet a Yamaha és a Honda is. Nem csak a gonosz Ducati.
Ezen rugózni minden verseny után szerintem értelmetlen egy technikai sport esetében. A csapatok azt a gyártót fogják választani amelyik a legjobb ár/érték arányt képes kínálni. Én amúgy azt sem értem, hogy amíg éveken keresztül csak Yamahával vagy Hondával lehetett esélyed egy VB címre, egy Ducatival vagy Aprilliavial meg kb. körbe röhögtek, az miért nem zavart senkit?
The ring dang doo, now what is that?
Its soft and round like a pussy cat!
Got a hole in the middle, and it's split in two
and that's what you call the ring dang doo!
több mint 2 éve
Ferrari nyerte a Le Mans 24h?Mi a fasz?
Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 2 éve
Egyébként ahogy az elmúlt hetekben elkezdtem erőteljesebben követni Bindert egyre jobban imádom a srácot! Elképesztő a stílusa, egyszerűen élmény nézni, ahogy motorozik.
“But I like to think he may have at last found some small measure of peace, that we all seek, and few of us ever find.”
több mint 2 éve
Első Le Mansom, nagyon tetszett, jövőre biztos rajta lesz a naptáromon
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 2 éve
Majdnem mint az F1-ben eldobta a Ferrari
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
több mint 2 éve
Hat nem volt egy nagy szám futam. De Binder megint kihozta a maxot a futambol. A Ducatik ellen sajnos nem volt ma esély. Ebből a szempontból tényleg szar, h lehetsz akármilyen középszerű kb akkor is top5ben vegzel azzal a motorral.
több mint 2 éve
Zarco miatt buktam a Top 3 as nyereményjátékot, fasza…
több mint 2 éve
Imádom ezt a Ducati fölényt.ha legalább folyton más nyerne, akkor én is örülnék neki, de az, hogy Bagnaia 1 és utána felváltva a többiek, ez így nekem nem igazán jön be 😕
Coolearie
a futam is dög unalom sajna 😕 többet néztem L24-et kb...
több mint 2 éve
Basszus, amúgy ha van ellenfél, a Toyota sohasem tud nyerni, nekik az elmúlt 5-6 év volt a szerencséjük, hogy ellenfél nélkül behúzhattak mindent
Poloska vagyok.
több mint 2 éve
Imádom ezt a Ducati fölényt.
több mint 2 éve
Na, innen szerintem már csak az #51-es bukhatja elmsot meg főleg 😊
zacknorb
több mint 2 éve
csipkelli
4 010
Most már Leclerc is beülhet.
több mint 2 éve
És Hirakawa dobja el a 8-as Toyotat!!!
Poloska vagyok.
több mint 2 éve
Ez tipik annak a versenynek tűnik, amikor Pecco eldobja a végén 😀
Poloska vagyok.
több mint 2 éve
🤣

ETO, A.C. Milan, Winnipeg Jets, Liverpool F.C., SF Giants, Chicago Bulls, Vale 46, MvG, Senna, Lance Armstrong, Stephen Hendry, Mike Tyson, Boris Becker, Tiger Woods, Jan-Ove Waldner FAN!!!
több mint 2 éve
MM picit sokat bukik most már 😕
több mint 2 éve
Na, innen szerintem már csak az #51-es bukhatja el
Poloska vagyok.