Baseball

40 feliratkozó

több mint 4 éve
r.baggio New Orleans Saints Jacksonville State Gamecocks 63 219 — no es importante
Kedvenc MLB csapat: Athletics (deyell), Blue Jays (ZoliMP), Brewers (gamerkr), Cardinals (Al), Cubs (Shawn84), Dodgers (KeyG, slowmotion, danyly), Diamondbacks (Kampman, Löfli), Giants (nagir, zavi27), Indians (labo7), Mariners (Dzsokijuing, Maka), Marlins (adamfaragoo), Orioles (Ray_bp_Lewis, robiroboter), Padres (lol, P@trik), Phillies (dande), Pirates (Fast Willie, Gergőke), Rays (Sobri, Wester), Red Sox (Bruschi85, zemanla), Reds (Jakehomer), Tigers (Johnnyblaze), Twins (Heisman), Yankees (csebi, Darksun3, kapitnono, Matthew99, shawnka, Tito05), White Sox (baggio, Mikey)

Szerkesztette: Löfli
5 napja
zavi27 Seattle Seahawks Oregon Ducks 5 063 — Amerikai sportok rajongója
Most akkor hol lesz a Cubs-Padres meccs? Sport 2-3 kézi megy
KeyG
20:45
🤘 gaben 🤘
Erre most nem tudok normálisan reagálni.
Inkább benyomom 21:10 től a Mets-Blue Jays az MLB-n ingyen.

A 12-13 évvel ezelőtti BL meccs ismétlése az kurva fontos a Sport 1-en.
KeyG
Na akkor én is amondó vagyok, dögöljenek meg kínok között a nyomorékok.
🤘 gaben 🤘
Legalább nem a Selekten ment, csak 20 perccel később kezdték, azért ez nem a világvége😊
5 napja
adamfaragoo Miami Dolphins 1 446
Na, megadtuk a kezdőlöketet a Bravesnek 😀
5 napja
Kampman Green Bay Packers Wisconsin Badgers 29 311
Remélem Marte nem sérült meg súlyosan, elkezdte húzni a lábát félúton az 1-es és a 2-es között

5 napja
KeyG
🤘 gaben 🤘

KeyG
🤘 gaben 🤘
Nem értékelitek ti a 2012-es Hegyi Iván soundtracket.

5 napja
🤘 gaben 🤘 Chicago Bears Texas Longhorns 8 453 — Deion Sanders for president!
KeyG
🤘 gaben 🤘

KeyG

" Szeretem a jeget, hagyjál békén. "
5 napja
KeyG Baltimore Ravens 10 841
KeyG
🤘 gaben 🤘

Szerkesztette: KeyG

Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers

We are just the Ravens!
5 napja
🤘 gaben 🤘 Chicago Bears Texas Longhorns 8 453 — Deion Sanders for president!
KeyG

" Szeretem a jeget, hagyjál békén. "
5 napja
KeyG Baltimore Ravens 10 841

Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers

We are just the Ravens!
6 napja
Hát a D-backs alaposan helyreteszi a Yankeest. Nem is a két vereség a kemény, hanem pl. a tegnapi 0 BB, 16 K arány. De az legalább durva. Az ilyen napokat sosem fogom megérteni.
Mikey
Sajnos évek óta látszik ez a fajta óriási amplitúdó a jó és rossz napok között. És ennyit a torpedó ütőkről. Ha melléüt az ember akkor nem történik semmi, ahogy eddig se.
Matthew99
hitting for power vs. hitting for average

6 napja
Mikey Cincinnati Bengals 19 662
Skenes 25 kezdésen van túl pályafutása során. 1.92 ERA, 183 K. Soha senki előtte ilyet nem produkált. Már most röghöz kötném örök időkre.😀
Gergőke
Az ilyenek olyan nagyon jól be szoktak válni, tényleg.
7 napja
zavi27 Seattle Seahawks Oregon Ducks 5 063 — Amerikai sportok rajongója
Skenes 25 kezdésen van túl pályafutása során. 1.92 ERA, 183 K. Soha senki előtte ilyet nem produkált. Már most röghöz kötném örök időkre.😀
Gergőke
azért csak szeretne egyszer bajnok lenni, akkor meg mennie kell onnan😊
7 napja
Matthew99 New Orleans Saints 9 818 — Invisible man
Hát a D-backs alaposan helyreteszi a Yankeest. Nem is a két vereség a kemény, hanem pl. a tegnapi 0 BB, 16 K arány. De az legalább durva. Az ilyen napokat sosem fogom megérteni.
Mikey
Sajnos évek óta látszik ez a fajta óriási amplitúdó a jó és rossz napok között. És ennyit a torpedó ütőkről. Ha melléüt az ember akkor nem történik semmi, ahogy eddig se.

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
7 napja
Gergőke Pittsburgh Steelers Michigan State Spartans 2 865 — Pittsburgh Pirates,Chicago Bulls, Aston Villa fan!

" class="embed">
7 napja
7 napja
Löfli Detroit Lions Arizona State Sun Devils 20 963 — ellenIktriad / #1 BVSC ultra
nem mondhatni hogy veterán MLB néző vagyok, ez az extra inninges, automatikusan futó a kettesen dolog régóta van? 😊
gamerkr
2023 óta

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
Don't blink!
7 napja
gamerkr Green Bay Packers 11 055 — The sharif don't like it - welcome to the casbah club
nem mondhatni hogy veterán MLB néző vagyok, ez az extra inninges, automatikusan futó a kettesen dolog régóta van? 😊

7 napja
Gergőke Pittsburgh Steelers Michigan State Spartans 2 865 — Pittsburgh Pirates,Chicago Bulls, Aston Villa fan!
Na végre. Skenes és Cruz alkotott. Santana meg legalább letudta zárni a meccset.

" class="embed">
7 napja
Jó ez az A's stadion, kellemes kis spring training hangulat lesz egész évben.

7 napja
robiroboter 2 165 — Let's go O's!

via:  larrybrownsports.com/baseball/brutal-photo-atlanta-braves-struggling-average/690085

Adam Jones Theory of Everything: Sometimes you suck.
7 napja
Willie Parker Pittsburgh Steelers 16 030
Az elmúlt 2 évben nagyon jól kezdtünk és szar lett a szezon vége. Remélem idén ez fordítva lesz és akkor jövünk meg a szezonra, amikor nagyon kell majd.
Gergőke
Amennyire bíztató és meglepő volt a tavalyi szezon, a fiatalok fejlődése és a veteránok jó kémiája, ez eddig pont olyan szar, mint szokott.
8 napja
Valahogy a Metset is megvertük véletlen, érdekes szezon kezdet😁😀
8 napja

Matthew99
Jók az új spéci ütők.
8 napja
Az elmúlt 2 évben nagyon jól kezdtünk és szar lett a szezon vége. Remélem idén ez fordítva lesz és akkor jövünk meg a szezonra, amikor nagyon kell majd.

" class="embed">
8 napja
Matthew99 New Orleans Saints 9 818 — Invisible man

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
9 napja
Rafael Devers is now 0-18 with 14 strikeouts

Szerencsére a fantasy csapatomba van 😀