Baseball
40 feliratkozó
több mint 4 éve
Kedvenc MLB csapat: Athletics (deyell), Blue Jays (ZoliMP), Brewers (gamerkr), Cardinals (Al), Cubs (Shawn84), Dodgers (KeyG, slowmotion, danyly), Diamondbacks (Kampman, Löfli), Giants (nagir, zavi27), Indians (labo7), Mariners (Dzsokijuing, Maka), Marlins (adamfaragoo), Orioles (Ray_bp_Lewis, robiroboter), Padres (lol, P@trik), Phillies (dande), Pirates (Fast Willie, Gergőke), Rays (Sobri, Wester), Red Sox (Bruschi85, zemanla), Reds (Jakehomer), Tigers (Johnnyblaze), Twins (Heisman), Yankees (csebi, Darksun3, kapitnono, Matthew99, shawnka, Tito05), White Sox (baggio, Mikey)
Szerkesztette: Löfli
5 napja
Legalább nem a Selekten ment, csak 20 perccel később kezdték, azért ez nem a világvége😊Na akkor én is amondó vagyok, dögöljenek meg kínok között a nyomorékok.Erre most nem tudok normálisan reagálni.Most akkor hol lesz a Cubs-Padres meccs? Sport 2-3 kézi megy20:45
KeyG
🤘 gaben 🤘
Inkább benyomom 21:10 től a Mets-Blue Jays az MLB-n ingyen.
A 12-13 évvel ezelőtti BL meccs ismétlése az kurva fontos a Sport 1-en.
KeyG
🤘 gaben 🤘
5 napja
Na, megadtuk a kezdőlöketet a Bravesnek 😀
5 napja
Remélem Marte nem sérült meg súlyosan, elkezdte húzni a lábát félúton az 1-es és a 2-es között

5 napja
Nem értékelitek ti a 2012-es Hegyi Iván soundtracket.Na akkor én is amondó vagyok, dögöljenek meg kínok között a nyomorékok.Erre most nem tudok normálisan reagálni.Most akkor hol lesz a Cubs-Padres meccs? Sport 2-3 kézi megy20:45
KeyG
🤘 gaben 🤘
KeyG
🤘 gaben 🤘

5 napja
Na akkor én is amondó vagyok, dögöljenek meg kínok között a nyomorékok.Erre most nem tudok normálisan reagálni.Most akkor hol lesz a Cubs-Padres meccs? Sport 2-3 kézi megy20:45
KeyG
🤘 gaben 🤘
KeyG
" Szeretem a jeget, hagyjál békén. "
5 napja
Erre most nem tudok normálisan reagálni.Most akkor hol lesz a Cubs-Padres meccs? Sport 2-3 kézi megy20:45
KeyG
🤘 gaben 🤘
Szerkesztette: KeyG
Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers
We are just the Ravens!
5 napja
Most akkor hol lesz a Cubs-Padres meccs? Sport 2-3 kézi megy20:45
KeyG
" Szeretem a jeget, hagyjál békén. "
5 napja
Most akkor hol lesz a Cubs-Padres meccs? Sport 2-3 kézi megy
Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers
We are just the Ravens!
6 napja
hitting for power vs. hitting for averageHát a D-backs alaposan helyreteszi a Yankeest. Nem is a két vereség a kemény, hanem pl. a tegnapi 0 BB, 16 K arány. De az legalább durva. Az ilyen napokat sosem fogom megérteni.Sajnos évek óta látszik ez a fajta óriási amplitúdó a jó és rossz napok között. És ennyit a torpedó ütőkről. Ha melléüt az ember akkor nem történik semmi, ahogy eddig se.
Mikey
Matthew99

6 napja
Skenes 25 kezdésen van túl pályafutása során. 1.92 ERA, 183 K. Soha senki előtte ilyet nem produkált. Már most röghöz kötném örök időkre.😀Az ilyenek olyan nagyon jól be szoktak válni, tényleg.
Gergőke
7 napja
Skenes 25 kezdésen van túl pályafutása során. 1.92 ERA, 183 K. Soha senki előtte ilyet nem produkált. Már most röghöz kötném örök időkre.😀azért csak szeretne egyszer bajnok lenni, akkor meg mennie kell onnan😊
Gergőke
7 napja
Hát a D-backs alaposan helyreteszi a Yankeest. Nem is a két vereség a kemény, hanem pl. a tegnapi 0 BB, 16 K arány. De az legalább durva. Az ilyen napokat sosem fogom megérteni.Sajnos évek óta látszik ez a fajta óriási amplitúdó a jó és rossz napok között. És ennyit a torpedó ütőkről. Ha melléüt az ember akkor nem történik semmi, ahogy eddig se.
Mikey

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
7 napja
Skenes 25 kezdésen van túl pályafutása során. 1.92 ERA, 183 K. Soha senki előtte ilyet nem produkált. Már most röghöz kötném örök időkre.😀

7 napja
Hát a D-backs alaposan helyreteszi a Yankeest. Nem is a két vereség a kemény, hanem pl. a tegnapi 0 BB, 16 K arány. De az legalább durva. Az ilyen napokat sosem fogom megérteni.
7 napja
nem mondhatni hogy veterán MLB néző vagyok, ez az extra inninges, automatikusan futó a kettesen dolog régóta van? 😊2023 óta
gamerkr
7 napja
nem mondhatni hogy veterán MLB néző vagyok, ez az extra inninges, automatikusan futó a kettesen dolog régóta van? 😊

7 napja
Na végre. Skenes és Cruz alkotott. Santana meg legalább letudta zárni a meccset.

7 napja
Jó ez az A's stadion, kellemes kis spring training hangulat lesz egész évben.

7 napja
If you think your team is struggling … pic.twitter.com/VIKt8AYM6q
— Jon Heyman (@JonHeyman) April 1, 2025
via: larrybrownsports.com/baseball/brutal-photo-atlanta-braves-struggling-average/690085
Adam Jones Theory of Everything: Sometimes you suck.
7 napja
Az elmúlt 2 évben nagyon jól kezdtünk és szar lett a szezon vége. Remélem idén ez fordítva lesz és akkor jövünk meg a szezonra, amikor nagyon kell majd.Amennyire bíztató és meglepő volt a tavalyi szezon, a fiatalok fejlődése és a veteránok jó kémiája, ez eddig pont olyan szar, mint szokott.
Gergőke
8 napja
Valahogy a Metset is megvertük véletlen, érdekes szezon kezdet😁😀
8 napja
Jók az új spéci ütők.The Yankees 17 home runs through 4 games are a MLB record
— Talkin' Yanks (@TalkinYanks) April 2, 2025
(h/t @BryanHochpic.twitter.com/5CMzeQpuF5
Matthew99
8 napja
Az elmúlt 2 évben nagyon jól kezdtünk és szar lett a szezon vége. Remélem idén ez fordítva lesz és akkor jövünk meg a szezonra, amikor nagyon kell majd.

8 napja
The Yankees 17 home runs through 4 games are a MLB record
— Talkin' Yanks (@TalkinYanks) April 2, 2025
(h/t @BryanHochpic.twitter.com/5CMzeQpuF5

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
9 napja
Rafael Devers is now 0-18 with 14 strikeoutsSzerencsére a fantasy csapatomba van 😀