Baseball
42 feliratkozó
több mint 6 éve
Kedvenc MLB csapat: Athletics (deyell), Blue Jays (ZoliMP), Brewers (gamerkr), Cardinals (Al), Cubs (Shawn84), Dodgers (KeyG, slowmotion, danyly), Diamondbacks (Kampman, Löfli), Giants (nagir, zavi27), Indians (labo7), Mariners (Dzsokijuing, Maka), Marlins (adamfaragoo), Orioles (Ray_bp_Lewis, robiroboter), Padres (lol, P@trik), Phillies (dande), Pirates (Fast Willie, Gergőke), Rays (Sobri, Wester), Red Sox (Bruschi85, zemanla), Reds (Jakehomer), Tigers (Johnnyblaze), Twins (Heisman), Yankees (csebi, Darksun3, kapitnono, Matthew99, shawnka, Tito05), White Sox (baggio, Mikey)
Szerkesztette: Löfli
53 perce
...de valami változás lesz a pénzügyekben, sapkában.Fans are all peddling the same conspiracy theory after Dodgers land Tarik Skubal
KeyG
larrybrownsports.com/baseball/dodgers-tarik-skubal-trade-fans-peddling-conspiracy-theory/764266
Adam Jones Theory of Everything: Sometimes you suck.
6 órája
Mondjuk ha egyszer bevezetik a fizetési sapkát akkor a Dodgers 2034-2043 között már - ban indul, mert Ohtani minden éven 68 millió. Nehéz jelenleg megmondani mi lesz az MLB-ben, de valami változás lesz a pénzügyekben, sapkában.és biztos nem lesz semmi sztár ütőigazolás helyettük évekig bármikor...Nem hiszem hogy rental, nem fogjuk kiengedni Skubalt.Innentől ciki ha nem nyerik meg, ezelőtt is az volt, most meg végképp.Ryan se volt szar, amikor dobott, plusz offseasonben idehoztuk a tesóját is, mekkora fless volt.
Hope-ot sajnálom, szerint ő MLB szinten is sztár lesz.
KeyG
Az, hogy Skubalt elhoztuk, az két dolgot még jelenthet: 1, meg lesz hosszabbítva, vagy féléves rental? 2, fel van készülve a FO, hogy Ohtani idén már nem dob, eleve ütni sem mindig üt.
Egyébként szerintem nem lesz címvédés, nem ütünk elég jól.
slowmotion
Nem ütünk és ez idővel ( kövi szezonoktól ) nem lesz jobb, a jobb ütőink bőven 30 felett vannak már -Tucker, Pages.
Szerintem meg lesz idén még, de már a tavalyi WS is brűgő volt.
KeyG
zavi27
Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers
6 órája
Korán van még ezt kijelenteni.Szezon mondjuk biztosan nem lesz jövőreKizártnak tartom, hogy ez megtörténik.Legalább hamarabb bevezetik a fizetési sapkátNa a gaazdag mèg gazdagabb lett...Világ vicce.
Report: Dodgers land 2-time Cy Young winner Skubal from Tigers
thescore.com/mlb/news/3572613
dande2
Dzsokijuing
🤘 gaben 🤘
Kampman
Wester
6 órája
Szezon mondjuk biztosan nem lesz jövőreKizártnak tartom, hogy ez megtörténik.Legalább hamarabb bevezetik a fizetési sapkátNa a gaazdag mèg gazdagabb lett...Világ vicce.
dande2
Dzsokijuing
🤘 gaben 🤘
Kampman
Lesz ez még így se!
7 órája
Gabby Moreno egész fasza júliust hozott össze (94 AB, 34 H, 19 RBI, 14 BB, .362 AVG, .927 OPS), lehet még a 84 győzés is összejön a szezon végére!

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
7 órája
Kizártnak tartom, hogy ez megtörténik.Legalább hamarabb bevezetik a fizetési sapkátNa a gaazdag mèg gazdagabb lett...Világ vicce.
dande2
Dzsokijuing
🤘 gaben 🤘
8 órája
és biztos nem lesz semmi sztár ütőigazolás helyettük évekig bármikor...Nem hiszem hogy rental, nem fogjuk kiengedni Skubalt.Innentől ciki ha nem nyerik meg, ezelőtt is az volt, most meg végképp.Ryan se volt szar, amikor dobott, plusz offseasonben idehoztuk a tesóját is, mekkora fless volt.
KeyG
Az, hogy Skubalt elhoztuk, az két dolgot még jelenthet: 1, meg lesz hosszabbítva, vagy féléves rental? 2, fel van készülve a FO, hogy Ohtani idén már nem dob, eleve ütni sem mindig üt.
slowmotion
Nem ütünk és ez idővel ( kövi szezonoktól ) nem lesz jobb, a jobb ütőink bőven 30 felett vannak már -Tucker, Pages.
KeyG
8 órája
Annyira drukkoltam hogy bárhová máshol legyen erősítés ne még ő is oda kerüljön.😞Na a gaazdag mèg gazdagabb lett...Az ember már csak röhögni tud kínjában 😀
dande2
P@trik
9 órája
Nem hiszem hogy rental, nem fogjuk kiengedni Skubalt.Innentől ciki ha nem nyerik meg, ezelőtt is az volt, most meg végképp.Ryan se volt szar, amikor dobott, plusz offseasonben idehoztuk a tesóját is, mekkora fless volt.
KeyG
slowmotion
Szerkesztette: KeyG
Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers
9 órája
Innentől ciki ha nem nyerik meg, ezelőtt is az volt, most meg végképp.Ryan se volt szar, amikor dobott, plusz offseasonben idehoztuk a tesóját is, mekkora fless volt.
KeyG
9 órája
Legalább hamarabb bevezetik a fizetési sapkátNa a gaazdag mèg gazdagabb lett...Világ vicce.
dande2
Dzsokijuing
" Szeretem a jeget, hagyjál békén. "
11 órája
Na a gaazdag mèg gazdagabb lett...Az ember már csak röhögni tud kínjában 😀
dande2
11 órája
Na a gaazdag mèg gazdagabb lett...Világ vicce.
dande2
Nézz egyenesen előre. Mi van ott?
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
(Bassui Tokusho zen mester tanácsa a Line of Scrimmage-en)
13 órája
Na a gaazdag mèg gazdagabb lett...Na hagyjad. Judge nem kell nekik?
dande2

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
13 órája
Na a gaazdag mèg gazdagabb lett...Report: Dodgers land 2-time Cy Young winner Skubal from Tigers
1 napja
www.espn.com/mlb/story/_/id/49082474/ranking-mlb-trade-deadline-candidates-top-100-skubal-chapman-peralta-arraez
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
1 napja
Rollerezgess csak sérülten (bepiálva), baleset, nyista fizetés.remélem a mascotot is fizetés nélküli szabira küldik 😀
www.nbcsportsbayarea.com/mlb/san-francisco-giants/suspend-payment-harrison-bader-scooter-crash/1953653/
robiroboter
Alek Thomas got ran over by the Sacramento River Cats mascot and his scooter
— Jomboy Media (Unofficial) (@jomboymedia-mirror.bsky.social) 2026. július 29. 0:39
(via AddisonM81/Reddit)
[image or embed]

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
1 napja
Pénteki sport tv-s, Cubs meccs.Kiváló hangulat szar játékkal. A szokásos.
" Szeretem a jeget, hagyjál békén. "
1 napja
Rollerezgess csak sérülten (bepiálva), baleset, nyista fizetés.Annak idején Bumgarner is összehozott egy hasonló sérülést, mínusz a pia.
www.nbcsportsbayarea.com/mlb/san-francisco-giants/suspend-payment-harrison-bader-scooter-crash/1953653/
robiroboter
1 napja
Rollerezgess csak sérülten (bepiálva), baleset, nyista fizetés.www.nbcsportsbayarea.com/mlb/san-francisco-giants/suspend-payment-harrison-bader-scooter-crash/1953653/
Szerkesztette: robiroboter
Adam Jones Theory of Everything: Sometimes you suck.
3 napja
www.espn.com/mlb/story/_/id/49473814/mlb-2026-trade-deadline-contenders-moves-yankees-phillies-cubs-red-sox
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
3 napja
Csak sikerül elbukni 6-0-ról....🤦🤷
4 napja
Megint egy 1-0-ás veresèg....így nehezen lesz ebből PO is...
4 napja
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.