Baseball

40 feliratkozó

több mint 6 éve
r.baggio New York Giants North Dakota State Bison 65 425 — hotty f*cking toddy
Kedvenc MLB csapat: Athletics (deyell), Blue Jays (ZoliMP), Brewers (gamerkr), Cardinals (Al), Cubs (Shawn84), Dodgers (KeyG, slowmotion, danyly), Diamondbacks (Kampman, Löfli), Giants (nagir, zavi27), Indians (labo7), Mariners (Dzsokijuing, Maka), Marlins (adamfaragoo), Orioles (Ray_bp_Lewis, robiroboter), Padres (lol, P@trik), Phillies (dande), Pirates (Fast Willie, Gergőke), Rays (Sobri, Wester), Red Sox (Bruschi85, zemanla), Reds (Jakehomer), Tigers (Johnnyblaze), Twins (Heisman), Yankees (csebi, Darksun3, kapitnono, Matthew99, shawnka, Tito05), White Sox (baggio, Mikey)

Szerkesztette: Löfli
10 perce
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 49 265 — Így remélem megfelelek nektek.....
Scwarbnak ès Harpernek ki kellene használni a pontszerző helyet....
dande2
Playoffban már nincs futó a kettesen az extra inningekben
Kampman
Igen közben be tudtam kapcsolni a streamet látom, azèrt jött egy homer 😄
18 perce
Kampman Green Bay Packers Wisconsin Badgers 33 155
dande2
Playoffban már nincs futó a kettesen az extra inningekben
21 perce
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 49 265 — Így remélem megfelelek nektek.....
27 perce
Jön a 9. alja és valamiért azt érzem, hogy itt vége is lesz.

Jinxnek jó volt

Szerkesztette: Kampman
49 perce
Na azèrt 😄😄😄
51 perce
Turner ès Harper nem szedi össze magát, a következő 2 inningben akkor nem itt kezdik a jövő idènyt az tuti 😔 a PO utès nem megy de legalább vèdekezèsbe is belehibáznak.....
58 perce
Akkor ez el is dőlt ahogy nèzem a meccs alakulását 😡😔(csak a live eredményt látom...)
1 órája
Löfli Arizona Cardinals Marshall Thundering Herd 24 607 — ellenIktriad / 2026 Arena4 March Madness winner
ejnye Harper

"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
2 órája
Jól kezdődik ez a Braves-Phillies is.
3 órája
robiroboter 2 331 — Let's go O's!
némá, lettek a Tropon Rays-drukkerek? 😀
MLB attendance up for 4th straight year, boosted by Rays
 www.espn.com/mlb/story/_/id/50069105/mlb-attendance-4th-straight-year-boosted-rays

Szerkesztette: robiroboter

Adam Jones Theory of Everything: Sometimes you suck.
5 órája
Löfli Arizona Cardinals Marshall Thundering Herd 24 607 — ellenIktriad / 2026 Arena4 March Madness winner
Rice és Sch vezetésével keményen odavertek a Soxnak. Remélem maradt még puskapor.
Matthew99
rajuk nincsenek szavak, plusz az utosor alja is nagyon szepen odatett magaert. azert ez a Schittler start, elkepeszto.
csebi
Fantasztikus volt, ilyenkor sajnálom, hogy Yanks hater vagyok.
Dzsokijuing
én nem sajnálom 😊

Don't blink!
5 órája
Dzsokijuing Dallas Cowboys Texas Longhorns 11 725 — Saturday Night Lights
Rice és Sch vezetésével keményen odavertek a Soxnak. Remélem maradt még puskapor.
Matthew99
rajuk nincsenek szavak, plusz az utosor alja is nagyon szepen odatett magaert. azert ez a Schittler start, elkepeszto.
csebi
Fantasztikus volt, ilyenkor sajnálom, hogy Yanks hater vagyok.

Nézz egyenesen előre. Mi van ott?
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
(Bassui Tokusho zen mester tanácsa a Line of Scrimmage-en)
6 órája
zavi27 Seattle Seahawks Oregon Ducks 5 864 — Amerikai sportok rajongója
Padres sztárok is végre motiváltnak tűnnek?!
12 órája
kapitnono New Orleans Saints Ohio State Buckeyes 10 658 — WHO DAT!!!!
azert ez a Schittler start, elkepeszto.
csebi
M V P !
Mikey
Szerintem bőven benne lehet, nem nagyon volt kiemelkedő ütőteljesítmény idén az AL ben

13 órája
Mikey Cincinnati Bengals Boise State Broncos 22 248
azert ez a Schittler start, elkepeszto.
csebi
M V P !
15 órája
csebi New York Giants Notre Dame Fighting Irish 28 875 — Lucas Scott
Matthew99

Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
17 órája
Matthew99 New Orleans Saints 10 653 — Invisible man

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
23 órája
Kérjük szépen átvételünket az AL Westbe, helyettünk meg jöhet a hátsókerti Athletics, mindenki jól jár.
1 napja
Meg lehetett volna de persze 😡😡😡😡😡😡😡
1 napja
Jó a nyitómeccs
Kampman
Ja idióta Turner....ahelyett hogy kiesnènek 5-3 oda 😡😡😡😡innen nem hozzuk vissza csak hogy mèg szrabb napok legyenek Phillybe
1 napja
soha rosszabb első meccset 😊

Don't blink!
1 napja
Jó a nyitómeccs
1 napja
robiroboter 2 331 — Let's go O's!
Why Each 2026 MLB Playoff Team Will—or Won’t—Win the World Series
 www.theringer.com/2026/09/29/mlb/mlb-playoffs-preview-world-series

Adam Jones Theory of Everything: Sometimes you suck.
1 napja
KeyG Baltimore Ravens 15 805
Astros-White Sox lesz ma 23-tól Kedden az első meccs. Sport 1.

Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers
2 napja
zavi27 Seattle Seahawks Oregon Ducks 5 864 — Amerikai sportok rajongója
Francba már, hogy összekerült megint egyből a Cubs és a Padres.