Baseball

42 feliratkozó

több mint 5 éve
r.baggio New York Giants Army Black Knights 64 202 — no es importante
Kedvenc MLB csapat: Athletics (deyell), Blue Jays (ZoliMP), Brewers (gamerkr), Cardinals (Al), Cubs (Shawn84), Dodgers (KeyG, slowmotion, danyly), Diamondbacks (Kampman, Löfli), Giants (nagir, zavi27), Indians (labo7), Mariners (Dzsokijuing, Maka), Marlins (adamfaragoo), Orioles (Ray_bp_Lewis, robiroboter), Padres (lol, P@trik), Phillies (dande), Pirates (Fast Willie, Gergőke), Rays (Sobri, Wester), Red Sox (Bruschi85, zemanla), Reds (Jakehomer), Tigers (Johnnyblaze), Twins (Heisman), Yankees (csebi, Darksun3, kapitnono, Matthew99, shawnka, Tito05), White Sox (baggio, Mikey)

Szerkesztette: Löfli
több mint 1 éve
robiroboter 2 245 — Let's go O's!
Szerintem a fele vagy 2/3d ennyi is elèg lenne, azalatt is kiderül ki mennyire pocsèk vagy sem....de ez csak szerintem 😉
dande2
hosszú telet szeretnél? 😀 szeretsz síelni? 😀
mert ugye: "There are only two seasons: winter and baseball."

az "It's a long season" kezdetű végtelen mennyiségű okosságba meg bele se kezdek, mert nincs játékos, edző, tulaj, aki egyszer el ne sütötte volna a maga folytatását.

és ha fél vagy 2/3 szezon lenne, hogy nyert volna gyűrűt a Nats 2019-ben? nyár végén indultak csak be.

Adam Jones Theory of Everything: Sometimes you suck.
több mint 1 éve
zavi27 Seattle Seahawks Oregon Ducks 5 442 — Amerikai sportok rajongója
Ez egy triplán fájdalmas veresèg volt.....😔 Vhogy túl kellene èlni ezt a nyarat kisebb gödrökkel....tènyleg (feleslegesen) rohadt hosszú ez az alapszakasz......
dande2
Pont azért (is) ilyen hosszú hogy ne a rövidebb győzelmi szériák, jobb hónap döntsenek, hanem a végére lehetőleg a legjobb csapatok jussanak be. Ugyanakkor ez a szépsége is az alapszakasznak évközben jut idő ilyen cindarella sztoriknak is.
zavi27
Szerintem a fele vagy 2/3d ennyi is elèg lenne, azalatt is kiderül ki mennyire pocsèk vagy sem....de ez csak szerintem 😉
dande2
Jó persze, tényleg nagyon hosszú ahogy az NBA és NHL alapszakasz is, csak kicsit védtem a hagyományokat.😊
több mint 1 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 46 038 — Így remélem megfelelek nektek.....
Ez egy triplán fájdalmas veresèg volt.....😔 Vhogy túl kellene èlni ezt a nyarat kisebb gödrökkel....tènyleg (feleslegesen) rohadt hosszú ez az alapszakasz......
dande2
Pont azért (is) ilyen hosszú hogy ne a rövidebb győzelmi szériák, jobb hónap döntsenek, hanem a végére lehetőleg a legjobb csapatok jussanak be. Ugyanakkor ez a szépsége is az alapszakasznak évközben jut idő ilyen cindarella sztoriknak is.
zavi27
több mint 1 éve
zavi27 Seattle Seahawks Oregon Ducks 5 442 — Amerikai sportok rajongója
dande2
több mint 1 éve
Mikey Cincinnati Bengals 20 573
Kicsit elfogyott a lendület a Yankeesnél. Mire elkezdeném elhinni hogy tényleg jók lehetnek idén, addigra hoznak egy 2-9-es utolsó 11 meccset. 😀

KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION

A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 1 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 46 038 — Így remélem megfelelek nektek.....
több mint 1 éve
Matthew99 New Orleans Saints 10 079 — Invisible man
Így kell védeni a befektetést:
Matthew99
a japó kicsit beszari.
🤘 gaben 🤘
Láttál már labdát így jönni feléd? Én is megálltam átgondolni az életem mikor dobóként az arcom elé kapott kesztyűmben landolt a visszaütött labda.

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 1 éve
🤘 gaben 🤘 Chicago Bears Duke Blue Devils 8 816 — Deion Sanders for president!
Matthew99
a japó kicsit beszari.

" Szeretem a jeget, hagyjál békén. "
több mint 1 éve
Gergőke Pittsburgh Steelers Michigan State Spartans 2 948 — Pittsburgh Pirates,Chicago Bulls, Aston Villa fan!
Ortiz mekkorát ment tegnap. 😃 B-Rey meg 23 meccses ütőszériában. 😃

több mint 1 éve
Matthew99 New Orleans Saints 10 079 — Invisible man

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 1 éve
slowmotion Dallas Cowboys 26 837 — Cowboys fan
Oké, nem no-hitter, meg a Whitr Sox ellen teszkógazdaságosnak hat, de attól még a CGSO az CGSO. És még szójátékozni is kiválóan lehet vele. They got Stoned. They got St-owned.
Jaj de kurva vicces vagyok, haha.
több mint 1 éve
slowmotion Dallas Cowboys 26 837 — Cowboys fan
Csóri Skenes, ennél nehéz többet tenni a győzelemért...
Klaci79
Kershaw-nak volt annak idején olyan szezonja, amikor versenyzett egymás ellen az offense-zel, hogy ő enged-e, vagy a támadósor csinál-e kevesebb pontot?
több mint 1 éve
Gergőke Pittsburgh Steelers Michigan State Spartans 2 948 — Pittsburgh Pirates,Chicago Bulls, Aston Villa fan!
Klaci79
Ezt az utóbbi két meccset nagyon elszartuk...😒😒
Gergőke
Ez most viszont majdnem tökéletesen nézett ki. Viszont a védekezés a CF-nél felvetne azért néhány kérdést.
Klaci79
Pontosan, Taylor borzalmas. Ütés egyáltalán nem megy, viszont a védekezés sem...

több mint 1 éve
Klaci79 Pittsburgh Steelers Indiana Hoosiers 23 645
Klaci79
Gergőke
Ez most viszont majdnem tökéletesen nézett ki. Viszont a védekezés a CF-nél felvetne azért néhány kérdést.
több mint 1 éve
zacknorb Green Bay Packers Cincinnati Bearcats 20 599 — Kinek mit intézett a kormánya
Kis college
zacknorb
Ennyire nincs színvonal?
🤘 gaben 🤘
Igazából az első meccs szombat este volt, a harmadik hétfő este, és gondolom menni kellett dolgozni sokaknak

Poloska vagyok.
több mint 1 éve
🤘 gaben 🤘 Chicago Bears Duke Blue Devils 8 816 — Deion Sanders for president!
Kis college
zacknorb
Ennyire nincs színvonal?

" Szeretem a jeget, hagyjál békén. "
több mint 1 éve
Klaci79

több mint 1 éve
Klaci79 Pittsburgh Steelers Indiana Hoosiers 23 645
több mint 1 éve
zacknorb Green Bay Packers Cincinnati Bearcats 20 599 — Kinek mit intézett a kormánya
Kis college

Poloska vagyok.
több mint 1 éve
DJ | (LeMahieu) | után JD | (Davis) | is a Yankeesben. Rizzónál rosszabb aligha lesz.

több mint 1 éve
Jó most kezdtem nèzni Sankó volt a komm, nem csodálkozom a "minősègen...."
több mint 1 éve
YoungZeeZee 9 379
naaa a jays nyert.
JA NEM!
több mint 1 éve
Jó ez a Phillies-Dbacks közvetítés, eddig több szó van a Magyar Baseball Szövetség közgyűlésének belharcairól, mint magáról a meccsről.
Kampman
Soha nem a meccsről beszèlnek....kb...ha èpp nem a kajáról minden másról. Mindjárt visszanèzem, legalább jó szívvel teszem 😛
több mint 1 éve
Stanton elkezdte, egy hónap kihagyás. 🙄

több mint 1 éve
Kampman Green Bay Packers Wisconsin Badgers 30 896
Jó ez a Phillies-Dbacks közvetítés, eddig több szó van a Magyar Baseball Szövetség közgyűlésének belharcairól, mint magáról a meccsről.