Baseball
42 feliratkozó
több mint 5 éve
Kedvenc MLB csapat: Athletics (deyell), Blue Jays (ZoliMP), Brewers (gamerkr), Cardinals (Al), Cubs (Shawn84), Dodgers (KeyG, slowmotion, danyly), Diamondbacks (Kampman, Löfli), Giants (nagir, zavi27), Indians (labo7), Mariners (Dzsokijuing, Maka), Marlins (adamfaragoo), Orioles (Ray_bp_Lewis, robiroboter), Padres (lol, P@trik), Phillies (dande), Pirates (Fast Willie, Gergőke), Rays (Sobri, Wester), Red Sox (Bruschi85, zemanla), Reds (Jakehomer), Tigers (Johnnyblaze), Twins (Heisman), Yankees (csebi, Darksun3, kapitnono, Matthew99, shawnka, Tito05), White Sox (baggio, Mikey)
Szerkesztette: Löfli
több mint 1 éve
aztán most milyen csúnya kezdés után szétcsaptuk őket, Walker kegyetlen 😊de jó érzés egy Sewald blown save-re felkelniVannak ezek a tipikus Dodgers elleni idegenbeli vereségek, egy szérián belül általában meg is mutatkozik az összes.
Löfli
Amikor a 9. inning alján kapunk ki, előnyről, akár nagy előnyről.
Amikor totális szétesés van már a legelején, és kikapunk vagy 12-0-ra.
Meg amikor egy szépen lassan csordogáló meccsen nyernek kb. 3-1-re, de úgy, hogy igazából egy pillanatig nem hiszed el, hogy van esély.
Kampman

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
több mint 1 éve
Ez a végjáték…azért az ilyenekért érdemes nézni 😊Ez nem Keller napja volt…pedig ilyenek nem férnek beleViszont a mai jó volt, bár Holdermann majdnem elszarta...
Klaci79
Gergőke
több mint 1 éve
Ez nem Keller napja volt…pedig ilyenek nem férnek beleViszont a mai jó volt, bár Holdermann majdnem elszarta...
Klaci79
több mint 1 éve
YoungZeeZee
9 379
na, ujra vegre tudok meccset nezni,a vege izgalmas volt. 😊
tegnapi cubs - phillies 😊 eleg rovidnek tunik. csak 2 ora 😀
YoungZeeZee
több mint 1 éve
Ez nem Keller napja volt…pedig ilyenek nem férnek bele
több mint 1 éve
YoungZeeZee
9 379
na, ujra vegre tudok meccset nezni,tegnapi cubs - phillies 😊 eleg rovidnek tunik. csak 2 ora 😀
több mint 1 éve
de jó érzés egy Sewald blown save-re felkelniVannak ezek a tipikus Dodgers elleni idegenbeli vereségek, egy szérián belül általában meg is mutatkozik az összes.
Löfli
Amikor a 9. inning alján kapunk ki, előnyről, akár nagy előnyről.
Amikor totális szétesés van már a legelején, és kikapunk vagy 12-0-ra.
Meg amikor egy szépen lassan csordogáló meccsen nyernek kb. 3-1-re, de úgy, hogy igazából egy pillanatig nem hiszed el, hogy van esély.
több mint 1 éve
de jó érzés egy Sewald blown save-re felkelni

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
több mint 1 éve
07.01 Hétfő 21:07-00:07 Blue Jays-Astros S22024.07.07., vasárnap 19:35 Sport1
07.04 Csütörtök 22:07-01:07 Athletics-Angels S2
07.05 Péntek 20:20-23:20 Cubs-Angels S2
07.06 Szombat 20:10-23:10 Twins-Astros S2
07.07 Vasárnapra van még beírva egy jelenleg meg nem nevezett mérkőzés 19:30 körüli kezdettel S1
KeyG
⚾️ Pittsburgh PIRATES - New York METS

A lényeg továbbra is Hajrá Pats és Hajrá Kometa-KVGY Kaposvári KK!
több mint 1 éve
Bobby Bonilla Day:
Nézz egyenesen előre. Mi van ott?
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
(Bassui Tokusho zen mester tanácsa a Line of Scrimmage-en)
több mint 1 éve
erről nagyon megnéznék egy ún. bad lip readinget 😀Jose Altuve was frustrated with the call and has been ejected pic.twitter.com/XZgQiWrdnJ
— SNY (@SNYtv) June 30, 2024
Adam Jones Theory of Everything: Sometimes you suck.
több mint 1 éve
Dogers, első 10 inning : 7 runDogers, 11. inning: 7 run
több mint 1 éve
07.01 Hétfő 21:07-00:07 Blue Jays-Astros S2Szinte a teljes AL West képernyőre kerül, szóval Marinerst kérnék.
07.04 Csütörtök 22:07-01:07 Athletics-Angels S2
07.07 Vasárnapra van még beírva egy jelenleg meg nem nevezett mérkőzés 19:30 körüli kezdettel S1
KeyG
Nézz egyenesen előre. Mi van ott?
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
(Bassui Tokusho zen mester tanácsa a Line of Scrimmage-en)
több mint 1 éve
07.01 Hétfő 21:07-00:07 Blue Jays-Astros S207.04 Csütörtök 22:07-01:07 Athletics-Angels S2
Szerkesztette: KeyG
Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers
We are just the Ravens!
több mint 1 éve
Nicolas mi a szarért van még a keretben?Remélem az élet visszaadja, amit ma elvett...
Gergőke
több mint 1 éve
Nicolas mi a szarért van még a keretben?
több mint 1 éve
Gondolom az elmúlt 20 évről. 😊Most, hogy gallyra vágják az NFL meg NBA meccseket; felőlem még növelhetik is a meccsszámot.Gallyra vágják? Miről maradtam le?
🤘 gaben 🤘
Mikey
" Szeretem a jeget, hagyjál békén. "
több mint 1 éve
Most, hogy gallyra vágják az NFL meg NBA meccseket; felőlem még növelhetik is a meccsszámot.Gallyra vágják? Miről maradtam le?
🤘 gaben 🤘
KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION
A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 1 éve
Változatlanul az a kérdés merül fel bennem ilyenkor, hogy: ha a sport szeretetéért nézed elsősorban, akkor hogy lehet feleslegesen hosszú akármilyen alapszakasz is? Persze ha szar a kedvenc csapatod, akkor fájdalmas tud lenni, de egyébként minél több a meccs, szurkolóként szerintem annál jobb.Azèrt jóból is megárt a sok. 😛 Maradjunk ennyiben....most tovább nem ragozom, túl van tárgyalva, ki így látja, ki úgy 😉
Ennyi erővel lehetne 20 meccs az alapszakasz, mert hát úgyis a rájátszásban dől el minden.
Mikey
több mint 1 éve
Most, hogy gallyra vágják az NFL meg NBA meccseket; felőlem még növelhetik is a meccsszámot.
" Szeretem a jeget, hagyjál békén. "
több mint 1 éve
a fastball maximumáról: 110 mph? 125 mph?a régi szép időkben Madduxnak még nem kellett 100 feletti dobás ahhoz, hogy félisten legyen.
www.nytimes.com/athletic/5571107/2024/06/28/mlb-pitcher-fastball-top-speed/
aztán persze TJS
robiroboter
megjegyzem, Kershaw se tudott szerintem 95-nél többet még fénykorában sem, legfeljebb nagyon az elején. aztán mégis jött Cy. Háromszor. Tommy John egyszer sem.
Szerkesztette: slowmotion
több mint 1 éve
a fastball maximumáról: 110 mph? 125 mph?www.nytimes.com/athletic/5571107/2024/06/28/mlb-pitcher-fastball-top-speed/
aztán persze TJS
több mint 1 éve
Persze ha szar a kedvenc csapatod, akkor fájdalmas tud lenni, de egyébként minél több a meccs, szurkolóként szerintem annál jobb.Orioles 1997–2011, 2017–2022 ez összesen 21 szezon a 29-ből, amióta követem őket.
Mikey
szóval most, hogy megint jók, hadd nézzem őket 162+ meccsen 😀 😀 😀
több mint 1 éve
Változatlanul az a kérdés merül fel bennem ilyenkor, hogy: ha a sport szeretetéért nézed elsősorban, akkor hogy lehet feleslegesen hosszú akármilyen alapszakasz is? Persze ha szar a kedvenc csapatod, akkor fájdalmas tud lenni, de egyébként minél több a meccs, szurkolóként szerintem annál jobb.Ennyi erővel lehetne 20 meccs az alapszakasz, mert hát úgyis a rájátszásban dől el minden.
KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION
A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May