Baseball
42 feliratkozó
több mint 5 éve
Kedvenc MLB csapat: Athletics (deyell), Blue Jays (ZoliMP), Brewers (gamerkr), Cardinals (Al), Cubs (Shawn84), Dodgers (KeyG, slowmotion, danyly), Diamondbacks (Kampman, Löfli), Giants (nagir, zavi27), Indians (labo7), Mariners (Dzsokijuing, Maka), Marlins (adamfaragoo), Orioles (Ray_bp_Lewis, robiroboter), Padres (lol, P@trik), Phillies (dande), Pirates (Fast Willie, Gergőke), Rays (Sobri, Wester), Red Sox (Bruschi85, zemanla), Reds (Jakehomer), Tigers (Johnnyblaze), Twins (Heisman), Yankees (csebi, Darksun3, kapitnono, Matthew99, shawnka, Tito05), White Sox (baggio, Mikey)
Szerkesztette: Löfli
több mint 1 éve
Remélem jó TJS-re szakosodott sebészt talál majd neki a csapata, hamar szükség lesz rá.Skenest állva tapsolták meg a Cards szurkolók. Azért ez nem gyenge. Olvastam, hogy 60+ 100 mph dobása van már a szezonban. A második helyezettnek 30 valamennyi.Tényleg kíváncsi vagyok meddig bírja a teste, remélem minnél tovább, bár a sok szakértő szerint nem normális dolog az emberi testnek 100+mph gyorsakat dobálni
Ja és nyertünk 😃
Ugyanitt állítólag érdeklődünk Luis Robert után a White Soxnál egy esetleges trade kapcsán, ha felépült a sérüléséből.
Gergőke
kapitnono
KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION
A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 1 éve
Igen, ez lemaradt, hogy a vén bajszos is nagyot ment tegnap.Skenest állva tapsolták meg a Cards szurkolók. Azért ez nem gyenge. Olvastam, hogy 60+ 100 mph dobása van már a szezonban. A második helyezettnek 30 valamennyi.Pedig Mikulás is emberfelettit művelt
Ja és nyertünk 😃
Ugyanitt állítólag érdeklődünk Luis Robert után a White Soxnál egy esetleges trade kapcsán, ha felépült a sérüléséből.
Gergőke
Klaci79
több mint 1 éve
Skenest állva tapsolták meg a Cards szurkolók. Azért ez nem gyenge. Olvastam, hogy 60+ 100 mph dobása van már a szezonban. A második helyezettnek 30 valamennyi.Múltkori meccsén volt olyan sorozata strikeoutokban, h 100-101-99-100-99, majd jött Chapman és tolt egy 101 +102-es SO párt.
Ja és nyertünk 😃
Gergőke
több mint 1 éve
Skenest állva tapsolták meg a Cards szurkolók. Azért ez nem gyenge. Olvastam, hogy 60+ 100 mph dobása van már a szezonban. A második helyezettnek 30 valamennyi.Pedig Mikulás is emberfelettit művelt
Ja és nyertünk 😃
Gergőke
több mint 1 éve
Cavan Biggio goes to the Dodgers pic.twitter.com/i2qweoMuxL
— Talkin’ Baseball (@TalkinBaseball_) June 12, 2024

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 1 éve
Skenest állva tapsolták meg a Cards szurkolók. Azért ez nem gyenge. Olvastam, hogy 60+ 100 mph dobása van már a szezonban. A második helyezettnek 30 valamennyi.Tényleg kíváncsi vagyok meddig bírja a teste, remélem minnél tovább, bár a sok szakértő szerint nem normális dolog az emberi testnek 100+mph gyorsakat dobálni
Ja és nyertünk 😃
Gergőke

több mint 1 éve
Skenest állva tapsolták meg a Cards szurkolók. Azért ez nem gyenge. Olvastam, hogy 60+ 100 mph dobása van már a szezonban. A második helyezettnek 30 valamennyi.Ja és nyertünk 😃
Szerkesztette: Gergőke
több mint 1 éve
Nekik a Playoffra kell összerakniuk magukat, addig elég a Judge, Volpe, Soto hármas.Rizzo vajon meddig lesz stabil kezdő a Yankeesben a nulla teljesítménye ellenére?Gyanítom végig, mert nagyon minőségi csere nincs a pótlására. Max DJ t lehetne még ott jászani, de azért ütésben ő sem a régi sajnos.
Mikey
kapitnono
Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers
We are just the Ravens!
több mint 1 éve
Rizzo vajon meddig lesz stabil kezdő a Yankeesben a nulla teljesítménye ellenére?Gyanítom végig, mert nagyon minőségi csere nincs a pótlására. Max DJ t lehetne még ott jászani, de azért ütésben ő sem a régi sajnos.
Mikey

több mint 1 éve
Rizzo vajon meddig lesz stabil kezdő a Yankeesben a nulla teljesítménye ellenére?
több mint 1 éve
Ki is raktuk Hellert...Azt szeretném kérdezni Ben Cheringtontól, hogy én nem érdemlem e esetleg dobó pozícióba Heller helyet. Azért a pénzért ennyit én is tudok...Biztos nem tudnád így eltalálni az ellenfelet...nem ez a lényeg ugyan, de ő ebben biztosan jobb lenne...
Gergőke
Klaci79
több mint 1 éve
Azt szeretném kérdezni Ben Cheringtontól, hogy én nem érdemlem e esetleg dobó pozícióba Heller helyet. Azért a pénzért ennyit én is tudok...Biztos nem tudnád így eltalálni az ellenfelet...nem ez a lényeg ugyan, de ő ebben biztosan jobb lenne...
Gergőke
több mint 1 éve
Azt szeretném kérdezni Ben Cheringtontól, hogy én nem érdemlem e esetleg dobó pozícióba Heller helyet. Azért a pénzért ennyit én is tudok...
több mint 1 éve
Jayson Werth lova nyerte az egyik legrangosabb amerikai versenytwww.mlb.com/news/jayson-werth-horse-dornoch-wins-belmont-stakes
ha nem lenne meg, ki ő: www.baseball-reference.com/players/w/werthja01.shtml
Adam Jones Theory of Everything: Sometimes you suck.
több mint 1 éve
Díjaznám, ha Marinaccio most már tényleg fent maradna a nagy csapatnál.
több mint 1 éve
05.12 Szerda Twins-Rockies 19:10-22:10 S2 05.13 Csütörtök Tigers-Nationals 19:10-22:10 S2
05.14 Péntek Cubs-Cardinals 20:20-23:20 S2
05.16 Vasárnap Orioles-Phillies 19:35-22:35 S2
Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers
We are just the Ravens!
több mint 1 éve
Na ezt sem hittem volna, hogy leíró idén: Rowdy Tellez volt ma a nyerő ember. Nick Gonzales mit össze védekezett ma. Az elmúlt 5 meccsből 4-et megnyertünk és 3szor lenulláztuk az ellenfelet.
több mint 1 éve
Elég kemény most az NL Central. A Brewers kivételével mindenki 0.5 meccsre van.
több mint 1 éve
mert ajándékozni jó B2, 1 out: Gleyber Torres reaches on a fielding error by Enrique Hernandez
T3, 1 out: Enrique Hernandez reaches on a fielding error by Gleyber Torres
több mint 1 éve
Nagyot megy a White Sox, új franchise rekordot állítottak fel. 14 vereség egymás utánban. Hova süllyedtek.meglesz a '62-es Mets-rekord? (120 L)
Mikey
Adam Jones Theory of Everything: Sometimes you suck.
több mint 1 éve
Kellett neked mondani...Trevi leejtette az aprót és lassan sikerült megtalálnia:vajon mikor jon a szokasos serules hullam?
Jose Trevino drilled right in the nuts pic.twitter.com/ebvrdAmlcD
— Talkin' Yanks (@TalkinYanks) June 4, 2024
Matthew99
csebi

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 1 éve
Nagyot megy a White Sox, új franchise rekordot állítottak fel. 14 vereség egymás utánban. Hova süllyedtek.
több mint 1 éve
nocsak, Skenes is sebezhető. lehet, hogy halhatatlan, de sebezhető. nekem ennyi elég is volt mára, ki van zárva, hogy a gyalázatos második inning után visszajöjjünk. legalább nem nulláznak le megint. az is haladás.