Baseball
42 feliratkozó
több mint 5 éve
Kedvenc MLB csapat: Athletics (deyell), Blue Jays (ZoliMP), Brewers (gamerkr), Cardinals (Al), Cubs (Shawn84), Dodgers (KeyG, slowmotion, danyly), Diamondbacks (Kampman, Löfli), Giants (nagir, zavi27), Indians (labo7), Mariners (Dzsokijuing, Maka), Marlins (adamfaragoo), Orioles (Ray_bp_Lewis, robiroboter), Padres (lol, P@trik), Phillies (dande), Pirates (Fast Willie, Gergőke), Rays (Sobri, Wester), Red Sox (Bruschi85, zemanla), Reds (Jakehomer), Tigers (Johnnyblaze), Twins (Heisman), Yankees (csebi, Darksun3, kapitnono, Matthew99, shawnka, Tito05), White Sox (baggio, Mikey)
Szerkesztette: Löfli
több mint 2 éve
Nagyszerű ez PO eddig, NY be sem jutott, LA kiesett, Hou is.Abszolút semlegesként szimpatikus Rangers és DBacks is.
Remélem jövőre Red Sox is visszatér a PO-ba. 😊
Jó volt a tegnapi dupla közvetítés is, Ádám - Bence duóval.

A lényeg továbbra is Hajrá Pats és Hajrá Kometa-KVGY Kaposvári KK!
több mint 2 éve
na a csaloknak csalas nelkul tovabbra sem megy. most mar bmeik csapat nyerhet.
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 2 éve
azért örülök, hogy a Texas jutott be. legalább lesz nagydöntő Arlingtonban 😮
több mint 2 éve
A major sportok történetében mindössze két olyan széria van, ahol a vendégcsapat nyerte mind a 7 meccset, a 2019-es World Series és a mostani ALCS.Mindkétszer az Astrosnak volt home field-je.
több mint 2 éve
Sajna nem èltünk a lehetősèggel, remélem azèrt sikerül majd behúzni...
több mint 2 éve
ezt a texasi rangadót 10 meccsig is tudnám nézni, fantasztikus 6. meccsTalán ez a legjobb széria amióta a SportTV baseballt közvetít.
sapka
több mint 2 éve
hát akkor holnap is éjszakázunk 😊

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
több mint 2 éve
hmm, Pfaadt után Kelly-t is viszonylag hamar lehozta Lovullo, érdekes stratégia

Don't blink!
több mint 2 éve
Carrollnak több törött ütője van ebben a szériában, mint ütése (erre base hit 😊

Don't blink!
több mint 2 éve
Jön a Phillies is, jó kis meccs lesz ez 😀
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 2 éve
bekezdtünk

Don't blink!
több mint 2 éve
Kelly mintha félne egy kicsit, mondjuk nem lep meg.kiderült, hogy ez a taktika! 😀
Kampman

Don't blink!
több mint 2 éve
hajrá mi, remélem sikerül végre ütni meg lopni pár bázist

Don't blink!
több mint 2 éve
23:00 tol dupla mlb a sport tv-nSport 2
YoungZeeZee
Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers
We are just the Ravens!
több mint 2 éve
ezt a texasi rangadót 10 meccsig is tudnám nézni, fantasztikus 6. meccs
Attribution No Derivatives (CC-BY-ND-3.0) Nevezd meg!-Ne változtasd!
több mint 2 éve
Bob Melvin is a candidate for the managerial vacancy in San Francisco, as The Athletic first reported. Per sources, the Giants requested permission to interview, and the Padres have granted it, with Melvin set to take that interview.bejárja Kaliforniát
WUTT??
P@trik

Don't blink!
több mint 2 éve
Bob Melvin is a candidate for the managerial vacancy in San Francisco, as The Athletic first reported. Per sources, the Giants requested permission to interview, and the Padres have granted it, with Melvin set to take that interview. WUTT??
több mint 2 éve
YoungZeeZee
9 399
23:00 tol dupla mlb a sport tv-n
több mint 2 éve
Nem hittem volna hogy lesz hetedik meccs, de ezt megérdemelte a Rangers.
több mint 2 éve
Na akkor húzzuk be ès lehet egy pár órával több pihi is 😊
több mint 2 éve
Ezt is értem, és azt is értékelem, hogy hoztok példákat, sztorikat, de kezdem úgy vélni, hogy nem létezik a baseball szabálykönyvben a "szándékos" ledobás fogalma, ha ennyi hozzáértőből senki se tudja pontosan hol lépi át az elbaszott strikezona a szándékos testredobás közti centiket.figy Dusty magyarazata is eleg nagy baromsag. ugye azt mondta, hogy hat Garciat a magas belso fastballokkal tamadtak.
Egyébként ha jól rakom össze, akkor a baseball szabálykönyv taglalja a szándékos testredobás fogalmát, szankcionalását, de nem definiálja mitől válik egy adott testet érő dobás szándékossá, kvázi ezt a bíró eldönti, meghozza a minősítést, és onnantól úgy van és ennyi.
Őszentsége Sobri Jóska
eloszor is nezzuk a meccsen milyen pitcheket kapott Garcia:
2. inning: fastball, lenn es kivulre
4. inning: 2 fastball lenn es kivulre, 1 slider kozepen, 2 fastball felul es kivulre,
6. inning: 1 fastball kozepen es belulre
tehat a meccsen dobtak neki addig 7szer es egyik sem felul, belulre ment tehat ezt mint taktikat ertelmezni eleg fura. megjegyzem a 6. inninges belulre dobasbol jott a HR, tehat ezek utan miert akartak volna ujra belulre dobni fastballt, eleg vicces.
nagyjabol atneztem Garcianal, hogy hova dobaltak neki, az osszes pitch kozul az elso 5 meccsen kapott kb 4-5 fastballt belulre es fentre (ebbol 2 egyertelmuen tesre ment akkora hatalmas ball-ok voltak), es ezek mellett rengeteg kivulre es/vagy alulre meno labdat. tehat ez is bizonyitja, amit Dusty mond, hogy igy tamadtak Garciat baromsag.
sokat mondo az is, hogy Garcia nem a dobonak indul meg hanem egybol Maldonado-hoz fordul. ugye ott szajkarate van, es lehet Maldonado elejtett egy mondatot a pitch elott, amibol egyertelmu volt, hogy o hivta be ezt a dobast (lehet a dugout is mast hivott be, csak Maldonanod partizankodott).
szoval igen, nincs egzakt bizonyitek, de ez nem egy kicsuszott slider, curve volt hanem egy fastball, amit eleg jol tudnak helyezni ezen a szinte.
Szerkesztette: csebi
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 2 éve
Nevetséges, hogy idén sem bírják ismételni a meccseket.mlblive.net
Bezzeg a nyomorék foci meg kézi megy orrvérzésig.
🤘 gaben 🤘
Nézz egyenesen előre. Mi van ott?
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
(Bassui Tokusho zen mester tanácsa a Line of Scrimmage-en)
több mint 2 éve
Nevetséges, hogy idén sem bírják ismételni a meccseket.Bezzeg a nyomorék foci meg kézi megy orrvérzésig.
" Szeretem a jeget, hagyjál békén. "