NCAA eredménykövetés NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik

Baseball

42 feliratkozó

több mint 5 éve
r.baggio New York Giants Army Black Knights 64 275 — no es importante
Kedvenc MLB csapat: Athletics (deyell), Blue Jays (ZoliMP), Brewers (gamerkr), Cardinals (Al), Cubs (Shawn84), Dodgers (KeyG, slowmotion, danyly), Diamondbacks (Kampman, Löfli), Giants (nagir, zavi27), Indians (labo7), Mariners (Dzsokijuing, Maka), Marlins (adamfaragoo), Orioles (Ray_bp_Lewis, robiroboter), Padres (lol, P@trik), Phillies (dande), Pirates (Fast Willie, Gergőke), Rays (Sobri, Wester), Red Sox (Bruschi85, zemanla), Reds (Jakehomer), Tigers (Johnnyblaze), Twins (Heisman), Yankees (csebi, Darksun3, kapitnono, Matthew99, shawnka, Tito05), White Sox (baggio, Mikey)

Szerkesztette: Löfli
több mint 2 éve
Matthew99 New Orleans Saints 10 094 — Invisible man

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 2 éve
empty taxi Atlanta Falcons Georgia Bulldogs 37 074 — Lájkold a zsűrit!

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 2 éve
robiroboter 2 247 — Let's go O's!
A szerető közeg Hicks után újabb barátot talált (mondjuk a .133 ütőátlag nem sokat segít neki)
Matthew99
Hicks B'moreban úgy üt, ahogy karrierje során még soha 😀 .321/.424/.571

Adam Jones Theory of Everything: Sometimes you suck.
több mint 2 éve
Matthew99 New Orleans Saints 10 094 — Invisible man
A szerető közeg Hicks után újabb barátot talált (mondjuk a .133 ütőátlag nem sokat segít neki)

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 2 éve
Gergőke Pittsburgh Steelers Michigan State Spartans 2 954 — Pittsburgh Pirates,Chicago Bulls, Aston Villa fan!
Cutch is sérüléssel bajlódik. A könyöke nem százas. Valaki még esetleg? 🤬

több mint 2 éve
Kampman Green Bay Packers Wisconsin Badgers 30 972
D-backs meccs magyar tévében, volt már ilyen, de szerintem kb. 2020-ban.

több mint 2 éve
Hogy égess el egy valag pénzt, hogy aztán felülj a szxpórollerre 😀
 bleacherreport.com/articles/10068582-the-2023-new-york-mets-have-become-steve-cohens-350m-nightmare

több mint 2 éve
P@trik Cleveland Browns Texas Longhorns 2 873 — #HUN-GarrettCardCollector #HunBelieveland #Padres
Hetek óta nem írtam, de igazából nem is volt miért, még az 50%ot se tudjuk elérni, zsinorba 2. meccset adta le a bullpen és walkoff zakó. Nincs is mit ehhez hozzáfűzni. Értékelhetetlen továbbra is a padres.
Nem kell aggódni hogy bárki all star közelbe jut. kuka a szezon.
több mint 2 éve
Gergőke Pittsburgh Steelers Michigan State Spartans 2 954 — Pittsburgh Pirates,Chicago Bulls, Aston Villa fan!
Megszokott érzések kezdenek visszajönni. 😃 Reynolds IL. Az elmúlt 4 meccsből háromszor nulláztunk.

Szerkesztette: Gergőke

több mint 2 éve
adamfaragoo Miami Dolphins 1 460
Ha Arraez így folytatja a szezont akkor Jon Jaynek szezon végére beszakad a mellkasa 😀

több mint 2 éve
Hihetetlen volt ez a meccs. Vezetünk 2-1-re a 8. inningben. Shelton egyébként teljesen logikusan a bullpen két legjobbját Moretát és Bednart hozza be, akik simán feladnak 4 runt. 😕😕 Ebből 3-at Bednar. 😕😕

Ideje lenne kikecmeregni a gödörböl.
Gergőke
ez nem gödör...ez szakadék
Klaci79
Igen. Ugyanakkor pont néztem, hogy amennyi sérült van, lassan tényleg kórház a város szélént játszunk. Ma Ramirezt leszámítva csak olyanok dobtak, akik szezon elején még sehol sem voltak. Ettől függetlenül az ütés valamiért nagyon nagyon nem megy most. 😕
Gergőke
Ebben a részben abszolút nem vagyok otthon, én csak azt látom az összefoglalókban, hogy nincs semmi, ami menne. 1-1 jó széria egy dobónál, vagy éppen abban lehet bízni, hogy az ellenfélnél valahogy tökéletesen pattannak a labdát, nálunk meg mindig a védők kezébe...de ahogy írod a múltat is, hiú ábránd, hogy ebben a csapatban több legyen. Korábban abban reménykedtem, hogy majd Cruz visszajön és lesz valami remény, már azt sem tudom mi van vele, mert a hónapok csak mennek és sikerül lehozni egy mecset, egy duplával és ez a maximum...
Klaci79
Cruz leghamarabb augusztusban tud visszatérni. Choi talán már ebben a hónapban, ami mondjuk nagy segítséget jelenthet, mert gyakorlatilag nincs, aki 1B- t játszana Santana mellett ,így ő gyakorlatilag 0 pihenővel nyomja. Velasquez egész évre out. Holderman és Zastryzny is megsérült. Brubakert idén nem is fogjuk látni. Sok van még a szezonból, ami most azt mondom el sülhet így is meg úgy is. A szezon elején minden labda jól pattant, most meg semmi. Vannak hibák és sokat kell még melózni, de sok év után először érzem azt, hogy mégis elindult valami és nagyon lassan, de kezdünk felfelé mászni a pöcegödörből.

Reynolds mondjuk kifejezetten zavar. Meg van a nagy szerződése, ehhez képest 8 HR, míg Suwinkski 15-nél tart.

Szerkesztette: Gergőke

több mint 2 éve
Klaci79 Pittsburgh Steelers Indiana Hoosiers 23 659
Hihetetlen volt ez a meccs. Vezetünk 2-1-re a 8. inningben. Shelton egyébként teljesen logikusan a bullpen két legjobbját Moretát és Bednart hozza be, akik simán feladnak 4 runt. 😕😕 Ebből 3-at Bednar. 😕😕

Gergőke
Klaci79
Igen. Ugyanakkor pont néztem, hogy amennyi sérült van, lassan tényleg kórház a város szélént játszunk. Ma Ramirezt leszámítva csak olyanok dobtak, akik szezon elején még sehol sem voltak. Ettől függetlenül az ütés valamiért nagyon nagyon nem megy most. 😕
Gergőke
Ebben a részben abszolút nem vagyok otthon, én csak azt látom az összefoglalókban, hogy nincs semmi, ami menne. 1-1 jó széria egy dobónál, vagy éppen abban lehet bízni, hogy az ellenfélnél valahogy tökéletesen pattannak a labdát, nálunk meg mindig a védők kezébe...de ahogy írod a múltat is, hiú ábránd, hogy ebben a csapatban több legyen. Korábban abban reménykedtem, hogy majd Cruz visszajön és lesz valami remény, már azt sem tudom mi van vele, mert a hónapok csak mennek és sikerül lehozni egy mecset, egy duplával és ez a maximum...
több mint 2 éve
YoungZeeZee 9 404
A Jays belenezett egy jo kis pofonba miamiban😀
több mint 2 éve

Gergőke
Klaci79

több mint 2 éve
adamfaragoo Miami Dolphins 1 460
több mint 2 éve
Klaci79 Pittsburgh Steelers Indiana Hoosiers 23 659

Gergőke
több mint 2 éve
Davis inda house! 😎😎😃

több mint 2 éve

több mint 2 éve
Löfli Tampa Bay Buccaneers Indiana Hoosiers 22 704 — ellenIktriad / #1 BVSC ultra
phoenixben elment részlegesen az áram, miért nem nyitják ki a stadion tetejét, mennyivel egyszerűbb lenne 😀

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
több mint 2 éve
slowmotion Dallas Cowboys 26 908 — Cowboys fan
Történelmi 15-0 🥳
nagir
Várható volt, hogy Miller újonc álomstartjának előbb-utóbb vége, de jó lett volna nem 7ER-rel kimászni az 1.00 ERA alól... mindegy, ilyenkir szoktunk viszont-shutoutot csinálni
több mint 2 éve
zavi27 Seattle Seahawks Oregon Ducks 5 455 — Amerikai sportok rajongója
Az utóbbi évek tapasztalatai miatt elég fura érzés Reds-szurkerként győzelmi sorozatot ünnepelni, de ilyen is van, ki kell élvezni. Személy szerint nekem a pár éve PO-ba jutott csapatnál (Castellanos, Moustakas, Winker, Suarez, Castillo, Mahle, Gray, stb...) is sokkal szimpatikusabb a mostani. Rengeteg hazai fiatal, agresszív játék. Nyilván nem kis szerencsénk van, gyakorlatilag akit idén felhoztunk mindenki hozzátett, de jó nézni és pont. 😀
megyerikrisz
Nekem is más csapat szurkolójaként is a Reds most a legérdekesebb, izgalmasabb csapat akire kíváncsi vagyok.

Szerkesztette: zavi27
több mint 2 éve
megyerikrisz Cincinnati Bengals Cincinnati Bearcats 2 838 — Bengalista
Az utóbbi évek tapasztalatai miatt elég fura érzés Reds-szurkerként győzelmi sorozatot ünnepelni, de ilyen is van, ki kell élvezni. Személy szerint nekem a pár éve PO-ba jutott csapatnál (Castellanos, Moustakas, Winker, Suarez, Castillo, Mahle, Gray, stb...) is sokkal szimpatikusabb a mostani. Rengeteg hazai fiatal, agresszív játék. Nyilván nem kis szerencsénk van, gyakorlatilag akit idén felhoztunk mindenki hozzátett, de jó nézni és pont. 😀

"I didn't think it was a necessary comment," Burrow said after the game.
több mint 2 éve
nagir New York Giants Michigan Wolverines 8 426 — Bla, bla, bla
Történelmi 15-0 🥳

ETO, A.C. Milan, Winnipeg Jets, Liverpool F.C., SF Giants, Chicago Bulls, Vale 46, MvG, Senna, Lance Armstrong, Stephen Hendry, Mike Tyson, Boris Becker, Tiger Woods, Jan-Ove Waldner FAN!!!
több mint 2 éve
Emlékeztek még, amikor pár éve a Syndergaard-de Grom tandem volt A Valami?
Na most már egyikük fos, a másik üveg.
slowmotion
 thecomeback.com/mlb/revisiting-new-york-mets-big-5-rotation-jacob-degrom-zack-wheeler.html

több mint 2 éve
Löfli Tampa Bay Buccaneers Indiana Hoosiers 22 704 — ellenIktriad / #1 BVSC ultra
NL West első hely 😊 (végre nem holtversenyben)
Löfli
Nagyrészt kedvező ellenfelek ellen, azt azért tegyük hozzá.
A Braves meg a Dodgers ellen vesztettünk szériákat.
Kampman
most meg buktunk hármat a Phillies ellen, főleg az első vereség volt csúnya, utána kettő elég ki-ki volt, lehet az Indians ellen javítani

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!