NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik
CFB követő 2024
1 718
44
18:00 Minnesota @ Wisconsin - CBS
Baseball
40 feliratkozó
több mint 4 éve
Kedvenc MLB csapat: Athletics (deyell), Blue Jays (ZoliMP), Brewers (gamerkr), Cardinals (Al), Cubs (Shawn84), Dodgers (KeyG, slowmotion, danyly), Diamondbacks (Kampman, Löfli), Giants (nagir, zavi27), Indians (labo7), Mariners (Dzsokijuing, Maka), Marlins (adamfaragoo), Orioles (Ray_bp_Lewis, robiroboter), Padres (lol, P@trik), Phillies (dande), Pirates (Fast Willie, Gergőke), Rays (Sobri, Wester), Red Sox (Bruschi85, zemanla), Reds (Jakehomer), Tigers (Johnnyblaze), Twins (Heisman), Yankees (csebi, Darksun3, kapitnono, Matthew99, shawnka, Tito05), White Sox (baggio, Mikey)
Szerkesztette: Löfli
több mint 2 éve
www.sport1tv.hu/podcasts/107597/extra-inning-42-leesett-allal/
A lényeg továbbra is Hajrá Pats és Hajrá Kometa Kaposvári KK!
több mint 2 éve
adamfaragoo
1 420
Újabb egy pontos vereség, zsinórban a negyedik.
több mint 2 éve
bunteto.com/media/rovat/dobok-a-fokuszban-at-bat-podcast-s02-e03
A lényeg továbbra is Hajrá Pats és Hajrá Kometa Kaposvári KK!
több mint 2 éve
Majdnem elkezdtem sajnálni:Jose Altuve was removed from today's game due to groin soreness after this foul ball pic.twitter.com/9DJTiDSsLB
— Talkin’ Baseball (@TalkinBaseball_) May 4, 2022
A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 2 éve
Andrew Vaughn is IL-en, najóvanbazmeg, az egyetlen értelmes ütő idén, szóval nyilván ő is.Orvosi stáb környékén nem kéne szétnézni esetleg? Amikor éveken át ilyen egy csapat, lehet ott nincs minden rendben talán.
Mikey
több mint 2 éve
Mikey
18 757
Andrew Vaughn is IL-en, najóvanbazmeg, az egyetlen értelmes ütő idén, szóval nyilván ő is.
több mint 2 éve
Kampman
28 360
Most mutatják a D-Backs postgame showban újra a szituációt.Bumgarner mindjárt megveri a játékvezetőt 😀 Ki is állították az első inning után.Elég szépen elborult MadBum. Régi haverok a bíróval? 😊
ui.: Ma is retek szarok vagyunk
adamfaragoo
Matthew99
Először tényleg ő szólt be a bíróknak egy-két tényleg elrontott call miatt, de aztán kihívták ellenőrzésre (van-e a kezén valami nem oda való), de a bíró rá se nézett a kezére, csak fogdosta, erre Bumgarner újra beszólt, és ekkor állították ki. Az arizonai kommentátor szerint tök nyilvánvalóan provokálták a bírók is és csak az alkalmat keresték, hogy kiküldhessék.
Szerkesztette: Kampman
több mint 2 éve
adamfaragoo
1 420
Csodásak vagyunk mondhatom.Én nem vagyok egy szakértő, se egy general manager, se egy edző.
De ha a csapatomba egy árva closer van és az is SÉRÜLT. Akkor megpróbálok szerezni egyet és nem bohóckodni és minden meccset eldobni amit csak lehet.
De lehet én látom rosszul az egészet.
Az meg külön kabaré, hogy Jon Berti lett idén az első aki 2 HR-t üt a meccsen, amivel nincs baj mert imádni való játékos.. Csak azt nézve, hogy kik vannak itt, hát kicsit megmosolyogtató.
több mint 2 éve
Hayes és Reynolds rohadtul összkaphatna magát, mert ez így nagyon gyenge. 😕
" class="embed">
több mint 2 éve
adamfaragoo
1 420
Jó kérdés, de nagyon hamar elszállt az agya.Bár igy is tönkre vernek minket 😀
több mint 2 éve
Bumgarner mindjárt megveri a játékvezetőt 😀 Ki is állították az első inning után.Elég szépen elborult MadBum. Régi haverok a bíróval? 😊
ui.: Ma is retek szarok vagyunk
adamfaragoo
A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 2 éve
adamfaragoo
1 420
Bumgarner mindjárt megveri a játékvezetőt 😀 Ki is állították az első inning után.ui.: Ma is retek szarok vagyunk
Szerkesztette: adamfaragoo
több mint 2 éve
adamfaragoo
1 420
Na akkor lássuk a harmadik felvonást 😀
több mint 2 éve
Ha esetleg majd lesz,beszállnék.Boltok, üzletek topikban szokott felhívás lenni.
ZoliZoltán
több mint 2 éve
Köszi.Fanatics.com-on néztem. Itt a fórumon is szokott közös rendelés jönni onnan.Replikat honnan ajanlasz/ajanlanatok?A replika nem vészes. Az eredeti már annál inkább.Jaja, nagyon szép mez. Sajnos az ára már nem annyira szép (ahogy a többinek sem).Jó lenne. Akkor biztos vennék egy ilyet és abban nézném a meccset. A 2019-es players weekendes fekete mez is tetszett, de ez a hajszálcsíkos még szebb.Mennyire zorall így élőben ez a Chisox city mez. Egyik legjobb ever.Kint vagy Chicagóban? 😀
Matthew99
Mikey
Matthew99
Mikey
Matthew99
ZoliZoltán
Matthew99
Ha esetleg majd lesz,beszállnék.
több mint 2 éve
adamfaragoo
1 420
Megint 5-0-ra vezettünk, megint majdnem leadtuk.Emiatt nem kell aggódnod, két ember, max három ember tud konzisztensen ütni. 😂
Kampman
És ez látszik is, mindkét meccsen ugyan azok az emberek hozták vissza a csapatot a többiek meg csak csapkodtak össze vissza.
Viszont azt rossz volt látni, hogy Caleb Smith, hogy leépült.
Nálunk még egy átlagos kezdő dobó volt, most meg ahogy láttam egy szörnyű cseredobó.
több mint 2 éve
Kampman
28 360
Megint 5-0-ra vezettünk, megint majdnem leadtuk.
több mint 2 éve
Fanatics.com-on néztem. Itt a fórumon is szokott közös rendelés jönni onnan.Replikat honnan ajanlasz/ajanlanatok?A replika nem vészes. Az eredeti már annál inkább.Jaja, nagyon szép mez. Sajnos az ára már nem annyira szép (ahogy a többinek sem).Jó lenne. Akkor biztos vennék egy ilyet és abban nézném a meccset. A 2019-es players weekendes fekete mez is tetszett, de ez a hajszálcsíkos még szebb.Mennyire zorall így élőben ez a Chisox city mez. Egyik legjobb ever.Kint vagy Chicagóban? 😀
Matthew99
Mikey
Matthew99
Mikey
Matthew99
ZoliZoltán
több mint 2 éve
adamfaragoo
1 420
Éreztem én, hogy ez a 7 meccses winning streak csak egy véletlen volt 😂😂
Szerkesztette: adamfaragoo
több mint 2 éve
Replikat honnan ajanlasz/ajanlanatok?A replika nem vészes. Az eredeti már annál inkább.Jaja, nagyon szép mez. Sajnos az ára már nem annyira szép (ahogy a többinek sem).Jó lenne. Akkor biztos vennék egy ilyet és abban nézném a meccset. A 2019-es players weekendes fekete mez is tetszett, de ez a hajszálcsíkos még szebb.Mennyire zorall így élőben ez a Chisox city mez. Egyik legjobb ever.Kint vagy Chicagóban? 😀
Matthew99
Mikey
Matthew99
Mikey
Matthew99
több mint 2 éve
Mennyire zorall így élőben ez a Chisox city mez. Egyik legjobb ever.Nagyon tetszett nekem is.
Matthew99
Hát még Cease teljsítménye.😎
Szerkesztette: ZoliZoltán
több mint 2 éve
A replika nem vészes. Az eredeti már annál inkább.Jaja, nagyon szép mez. Sajnos az ára már nem annyira szép (ahogy a többinek sem).Jó lenne. Akkor biztos vennék egy ilyet és abban nézném a meccset. A 2019-es players weekendes fekete mez is tetszett, de ez a hajszálcsíkos még szebb.Mennyire zorall így élőben ez a Chisox city mez. Egyik legjobb ever.Kint vagy Chicagóban? 😀
Matthew99
Mikey
Matthew99
Mikey
több mint 2 éve
Mikey
18 757
Jaja, nagyon szép mez. Sajnos az ára már nem annyira szép (ahogy a többinek sem).Jó lenne. Akkor biztos vennék egy ilyet és abban nézném a meccset. A 2019-es players weekendes fekete mez is tetszett, de ez a hajszálcsíkos még szebb.Mennyire zorall így élőben ez a Chisox city mez. Egyik legjobb ever.Kint vagy Chicagóban? 😀
Matthew99
Mikey
Matthew99
Szerkesztette: Mikey