Baseball
42 feliratkozó
több mint 5 éve
Kedvenc MLB csapat: Athletics (deyell), Blue Jays (ZoliMP), Brewers (gamerkr), Cardinals (Al), Cubs (Shawn84), Dodgers (KeyG, slowmotion, danyly), Diamondbacks (Kampman, Löfli), Giants (nagir, zavi27), Indians (labo7), Mariners (Dzsokijuing, Maka), Marlins (adamfaragoo), Orioles (Ray_bp_Lewis, robiroboter), Padres (lol, P@trik), Phillies (dande), Pirates (Fast Willie, Gergőke), Rays (Sobri, Wester), Red Sox (Bruschi85, zemanla), Reds (Jakehomer), Tigers (Johnnyblaze), Twins (Heisman), Yankees (csebi, Darksun3, kapitnono, Matthew99, shawnka, Tito05), White Sox (baggio, Mikey)
Szerkesztette: Löfli
több mint 2 éve
Szánalmas. Lópikula se lesz Oakland-benThe Athletics are reportedly "closing in" on a deal to build a ballpark in Las Vegas, per @TheNVIndy pic.twitter.com/hbRgcE79gk
— FOX Sports: MLB (@MLBONFOX) April 20, 2023
Matthew99
" Szeretem a jeget, hagyjál békén. "
több mint 2 éve
33 runt szereztünk a szériában és söpörtük a Rockiest.🙂 Utoljára talán a 98 győzelmet hozó 2015 szezonban láttam valami hasonlót. 🙂Suwinksky beköszönt 2 homárral a Rockies ellen. Marcano is komoly volt ,ahogy fejjel előre becsúszott a home plate-re.🙂uh...ezekhez nem nagyon vagyok hozzászokva...már megint egy nagy (arányú) győzelem
Gergőke
Klaci79
több mint 2 éve
The Athletics are reportedly "closing in" on a deal to build a ballpark in Las Vegas, per @TheNVIndy pic.twitter.com/hbRgcE79gk
— FOX Sports: MLB (@MLBONFOX) April 20, 2023

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 2 éve
Bumgarnert mikor basszuk már ki?

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
több mint 2 éve
Suwinksky beköszönt 2 homárral a Rockies ellen. Marcano is komoly volt ,ahogy fejjel előre becsúszott a home plate-re.🙂
több mint 2 éve
A Senators ugye még egészen más éra volt, a modern baseballban meg hát ki az első? A Csupasz pisztoly sztarriportereinek egyike 😊
Adam Jones Theory of Everything: Sometimes you suck.
több mint 2 éve

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 2 éve
Jeffrey Springs Tommy John, we can't have nice things apparently
Lesz ez még így se!
több mint 2 éve
14 runt szereztünk Rockies ellen. 🙂 Azt hiszem ez eddig a legtöbb a szezonban egy meccs alatt. 🙂Cutch jó irányba kormányozza a hajót.
Gergőke
több mint 2 éve
Matthew99Király kép, csak épp a mez nem látszik. 😀
" Szeretem a jeget, hagyjál békén. "
több mint 2 éve
14 runt szereztünk Rockies ellen. 🙂 Azt hiszem ez eddig a legtöbb a szezonban egy meccs alatt. 🙂
több mint 2 éve
Az istennek sem tudod felhúzni a jakód cipzárját? Akkor pont olyan vagy, mint Ohtani 😀www.si.com/extra-mustard/2023/04/17/angels-red-sox-shohei-ohtani-couldnt-zipper-jacket-fans-had-jokes
Adam Jones Theory of Everything: Sometimes you suck.
több mint 2 éve
What's most shocking about the current MLB League-Leaders? 👀 pic.twitter.com/uRFd0l7ujt
— The Game Day MLB (@TheGameDayMLB) April 17, 2023
több mint 2 éve

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 2 éve
Little league home run 😊I think every parent can relate to these type of Saturday mornings on the baseball diamonds 😂 pic.twitter.com/slXBHbbKdk
— BaseballHistoryNut (@nut_history) April 16, 2023

több mint 2 éve
Snell és Darvish eddig 5 meccsen kezdett - 5 zakó. Jó a buli többen hánytak.
Borzalmasan inkonzisztens ez a padres.
több mint 2 éve
Will Crowet már nagyon ideje lenne eltakarítani a csapat környékéről. 😕
több mint 2 éve
Szezon elején nem gondoltam volna amúgy, hogy 16 meccs után .500on leszünk. 😀Pedig a fél csapat ütésképtelen jelenleg 😀
több mint 2 éve
egész jók voltunk Alcantara ellen 😊Idén eddig ő a gyengepont 😀 Egy meccsen volt jó még csak 😀
Löfli
De nem féltem, mindig nehezen kezdi a szezont.
Szerkesztette: adamfaragoo
több mint 2 éve
egész jók voltunk Alcantara ellen 😊

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
több mint 2 éve
Stanton 12 és fél meccsig bírta sérülés és IL nélkül, elképesztő. Peraza jött fel.Springbreak szokásosan
Mikey
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 2 éve
Choi 10 day IL-en. Marcano a helyén.
több mint 2 éve
Stanton 12 és fél meccsig bírta sérülés és IL nélkül, elképesztő. Peraza jött fel.
Szerkesztette: Mikey
KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION
A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May