Lejárt Matt Eberflus ideje a Bears-nél!

NFL eredménykövetés NFL eredménykövetés - 1 aktív topik

NCAA eredménykövetés NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik

Baseball

40 feliratkozó

több mint 4 éve
r.baggio Detroit Lions Indiana Hoosiers 62 498 — no es importante
Kedvenc MLB csapat: Athletics (deyell), Blue Jays (ZoliMP), Brewers (gamerkr), Cardinals (Al), Cubs (Shawn84), Dodgers (KeyG, slowmotion, danyly), Diamondbacks (Kampman, Löfli), Giants (nagir, zavi27), Indians (labo7), Mariners (Dzsokijuing, Maka), Marlins (adamfaragoo), Orioles (Ray_bp_Lewis, robiroboter), Padres (lol, P@trik), Phillies (dande), Pirates (Fast Willie, Gergőke), Rays (Sobri, Wester), Red Sox (Bruschi85, zemanla), Reds (Jakehomer), Tigers (Johnnyblaze), Twins (Heisman), Yankees (csebi, Darksun3, kapitnono, Matthew99, shawnka, Tito05), White Sox (baggio, Mikey)

Szerkesztette: Löfli
több mint 2 éve
Mikey Cincinnati Bengals 18 758
Anderson a tegnapi három erroros meccse után ma is errorral kezd az elsőben. Nice.
több mint 2 éve
ZoliZoltán Minnesota Vikings 5 316 — E/1
Soler kb nulla
Tenyleg.Es allando 1.H.
DLC ügyes.
Alcantara így meddig gog itt maradni?
ZoliZoltán
Remélem jó sokáig, most hosszabított. 😀 Bár a szerződés részleteivel nem vagyok tisztába. Hogy ki mikor hogy léphet ki belőle
adamfaragoo
Tudom,hogy hosszabbitott.
Csak hát na...ez így nem túl bíztató neki.
több mint 2 éve
😀 😀

adamfaragoo
José Quintana a tanítója?
több mint 2 éve
adamfaragoo Miami Dolphins 1 420
😀 😀
több mint 2 éve
Soler kb nulla
Tenyleg.Es allando 1.H.
DLC ügyes.
ZoliZoltán
Remélem jó sokáig, most hosszabított. 😀 Bár a szerződés részleteivel nem vagyok tisztába. Hogy ki mikor hogy léphet ki belőle

Szerkesztette: adamfaragoo
több mint 2 éve
Soler kb nulla
Tenyleg.Es allando 1.H.
DLC ügyes.
több mint 2 éve
Marlins....9 inning 0 pont...
ZoliZoltán
Várható volt. Solert meg Garciat én kiraknám pár meccsre. Jelenleg alkalmatlanok az ütésre mindketten.
De La Cruz bőven jobb lenne most.
Sandynek meg szokásos meccs, lehozza 0-ra a részét és nem kap semmi run supportot.

Szerkesztette: adamfaragoo
több mint 2 éve
Marlins....9 inning 0 pont...
több mint 2 éve
Gergőke Pittsburgh Steelers Michigan State Spartans 2 826 — Pittsburgh Pirates,Chicago Bulls, Aston Villa fan!
Hogy én mennyire utálom a Brewerst.

Napi pozitívum: Mitch Keller. Végre jó meccse volt, nagyon nem rajta múlott. Yajure nagyon szar volt.

Amit viszont most meglepnek Shelton helyében,az az hogy Reynoldsot rohadt gyorsan leültetném pár meccsre. Ütés nagyon nem megy mostanában és védekezésben is hibázott.

Chavis pedig sokkal többet játszana. Mondjuk Tsutsugo helyén.

" class="embed">
több mint 2 éve
Szerintem ezt a labdajátékot nem kéne erőltetni ma. Két meccsen nézni ezt a bénázást nem lesz annyira mókás.
Mikey
10-0, és még csak 1+ inningnél tartunk. 😂

Köszi Tim. Remélem kicsit visszaszállsz ettől a meccstől a földre.

Szerkesztette: Mikey
több mint 2 éve
Szerintem ezt a labdajátékot nem kéne erőltetni ma. Két meccsen nézni ezt a bénázást nem lesz annyira mókás.
több mint 2 éve
Kampman Green Bay Packers Wisconsin Badgers 28 362
Tetszik, ahogy a Brewers-Pirates meccsen a Brewers kommentátorok Corbin Burnes-szel csinálnak meccs közbeni interjút, közben Tellez üt egy HR-t, Burnes meg az ütés pillanatában sztoikus hangon benyögi az egyébként teljesen másról szóló mondat közepén, hogy "and that ball is gone".
több mint 2 éve
P@trik Cleveland Browns Texas Longhorns 2 696 — #HUNGarrettCardCollector #HunBelieveland #Padres
Megvan a romantikája annak amikor egy embert nem hozol vissza majd eligazol máshova és szopat 😃
Megvertük a cincit de Tommy Pham "megüzente a magáét".
P@trik
Egy meccsel később is érvényes 😀 lemásolták a tegnapi napot.

Szerkesztette: P@trik
több mint 2 éve
Matthew99 New Orleans Saints 9 646 — Invisible man
Cole ideje lenne ha összekapná magát... Botrányos eddig.
Mike
Rosszul magyarázta el a dolgokat neki Cortes. A sétákról egy szó se esett...

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 2 éve
Mike Green Bay Packers Nebraska Cornhuskers 93 — Mike
Cole ideje lenne ha összekapná magát... Botrányos eddig.

Co-Founder - New York Yankees Hungary Podcast
Founder - Catch! Blog
https://catch.blog.hu/

több mint 2 éve
Tipikus hülyeségből kapjuk az egyenlítő runt természetesen most is, két outnál elejti a fielder a rutin labdát, aztán jön a triple.

És ott a 2. run is, of course

Szerkesztette: Kampman
több mint 2 éve
A tegnapi Guardians-White Sox meccs hóesés miatt, a mai a nagy hideg miatt lett elhalasztva. Az egyiket elvileg holnap pótolnák egy doubleheader keretében, de így nem tudom lesz-e belőle bármi is.
több mint 2 éve
P@trik Cleveland Browns Texas Longhorns 2 696 — #HUNGarrettCardCollector #HunBelieveland #Padres
Megvan a romantikája annak amikor egy embert nem hozol vissza majd eligazol máshova és szopat 😃
Megvertük a cincit de Tommy Pham "megüzente a magáét".

Sean Manaea eddig legalább olyan meglepi mint tavaly Musgrove.
több mint 2 éve
Gergőke Pittsburgh Steelers Michigan State Spartans 2 826 — Pittsburgh Pirates,Chicago Bulls, Aston Villa fan!
Egy elcseszett inning most a meccsbe került. Reynolds és Tucker is hibázott védekezésben. 😕

Castillonak viszont meg van élete első major HR-je. 🙂

" class="embed">
több mint 2 éve
Matthew99 New Orleans Saints 9 646 — Invisible man
Plusz egy immaculate inning is beszaladt:

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 2 éve
Na ezt sem gondoltam, hogy leírom idén, de POZITÍV mérleggel állunk. 😃 A 2. inning nem sikerült,de 8 inninget hoztunk le 0 kapott ponttal és sikerült fordítani.

" class="embed">
több mint 2 éve
nagir New York Giants Michigan Wolverines 7 913 — Bla, bla, bla
Jó ez a Red Sox mez 😀
Toca
Jó randa

Az Eagles játszott még 2007-ben egy ilyenben a Lions ellen.
Kampman
Nálunk a hét órás meccsek kb. háttérzajnak mennek a nappaliban. Még soha nem szólt a feleségem, de most megkért, hogy inkább kapcsoljam le, mert ez a mez már kiégette a retináját, pedig csak párszor nézett rá a tvre... 😜🤣

ETO, A.C. Milan, Winnipeg Jets, Liverpool F.C., SF Giants, Chicago Bulls, Vale 46, MvG, Senna, Lance Armstrong, Stephen Hendry, Mike Tyson, Boris Becker, Tiger Woods FAN!!!
több mint 2 éve
Jó ez a Red Sox mez 😀
Toca
Jó randa

Az Eagles játszott még 2007-ben egy ilyenben a Lions ellen.

Szerkesztette: Kampman
több mint 2 éve
Velasquez bekezdett. 😐
több mint 2 éve
😀😀😀😀😀😀😀😀