NFL eredménykövetés - 1 aktív topik
Kansas City Chiefs - Las Vegas Raiders
12
6
21:00, ARENA4
NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik
CFB követő 2024
1 732
44
EGG BOWL - 21:30 Mississippi State @ #14 Ole Miss
Baseball
40 feliratkozó
több mint 4 éve
Kedvenc MLB csapat: Athletics (deyell), Blue Jays (ZoliMP), Brewers (gamerkr), Cardinals (Al), Cubs (Shawn84), Dodgers (KeyG, slowmotion, danyly), Diamondbacks (Kampman, Löfli), Giants (nagir, zavi27), Indians (labo7), Mariners (Dzsokijuing, Maka), Marlins (adamfaragoo), Orioles (Ray_bp_Lewis, robiroboter), Padres (lol, P@trik), Phillies (dande), Pirates (Fast Willie, Gergőke), Rays (Sobri, Wester), Red Sox (Bruschi85, zemanla), Reds (Jakehomer), Tigers (Johnnyblaze), Twins (Heisman), Yankees (csebi, Darksun3, kapitnono, Matthew99, shawnka, Tito05), White Sox (baggio, Mikey)
Szerkesztette: Löfli
több mint 2 éve
Mikey
18 758
Anderson a tegnapi három erroros meccse után ma is errorral kezd az elsőben. Nice.
több mint 2 éve
Tudom,hogy hosszabbitott.Soler kb nullaRemélem jó sokáig, most hosszabított. 😀 Bár a szerződés részleteivel nem vagyok tisztába. Hogy ki mikor hogy léphet ki belőle
Tenyleg.Es allando 1.H.
DLC ügyes.
Alcantara így meddig gog itt maradni?
ZoliZoltán
adamfaragoo
Csak hát na...ez így nem túl bíztató neki.
több mint 2 éve
Mikey
18 758
😀 😀José Quintana a tanítója?
laughing pic.twitter.com/DPGzzAvAPb
— AHAHAHA (@BarkysOfficeNow) April 21, 2022
adamfaragoo
több mint 2 éve
adamfaragoo
1 420
😀 😀 laughing pic.twitter.com/DPGzzAvAPb
— AHAHAHA (@BarkysOfficeNow) April 21, 2022
több mint 2 éve
adamfaragoo
1 420
Soler kb nullaRemélem jó sokáig, most hosszabított. 😀 Bár a szerződés részleteivel nem vagyok tisztába. Hogy ki mikor hogy léphet ki belőle
Tenyleg.Es allando 1.H.
DLC ügyes.
ZoliZoltán
Szerkesztette: adamfaragoo
több mint 2 éve
Soler kb nullaTenyleg.Es allando 1.H.
DLC ügyes.
több mint 2 éve
adamfaragoo
1 420
Marlins....9 inning 0 pont...Várható volt. Solert meg Garciat én kiraknám pár meccsre. Jelenleg alkalmatlanok az ütésre mindketten.
ZoliZoltán
De La Cruz bőven jobb lenne most.
Sandynek meg szokásos meccs, lehozza 0-ra a részét és nem kap semmi run supportot.
Szerkesztette: adamfaragoo
több mint 2 éve
Marlins....9 inning 0 pont...
több mint 2 éve
Hogy én mennyire utálom a Brewerst. Napi pozitívum: Mitch Keller. Végre jó meccse volt, nagyon nem rajta múlott. Yajure nagyon szar volt.
Amit viszont most meglepnek Shelton helyében,az az hogy Reynoldsot rohadt gyorsan leültetném pár meccsre. Ütés nagyon nem megy mostanában és védekezésben is hibázott.
Chavis pedig sokkal többet játszana. Mondjuk Tsutsugo helyén.
" class="embed">
több mint 2 éve
Mikey
18 758
Szerintem ezt a labdajátékot nem kéne erőltetni ma. Két meccsen nézni ezt a bénázást nem lesz annyira mókás.
több mint 2 éve
Kampman
28 362
Tetszik, ahogy a Brewers-Pirates meccsen a Brewers kommentátorok Corbin Burnes-szel csinálnak meccs közbeni interjút, közben Tellez üt egy HR-t, Burnes meg az ütés pillanatában sztoikus hangon benyögi az egyébként teljesen másról szóló mondat közepén, hogy "and that ball is gone".
több mint 2 éve
Megvan a romantikája annak amikor egy embert nem hozol vissza majd eligazol máshova és szopat 😃Egy meccsel később is érvényes 😀 lemásolták a tegnapi napot.
Megvertük a cincit de Tommy Pham "megüzente a magáét".
P@trik
Szerkesztette: P@trik
több mint 2 éve
Cole ideje lenne ha összekapná magát... Botrányos eddig.Rosszul magyarázta el a dolgokat neki Cortes. A sétákról egy szó se esett...
Mike
A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 2 éve
Cole ideje lenne ha összekapná magát... Botrányos eddig.
több mint 2 éve
Mikey
18 758
A tegnapi Guardians-White Sox meccs hóesés miatt, a mai a nagy hideg miatt lett elhalasztva. Az egyiket elvileg holnap pótolnák egy doubleheader keretében, de így nem tudom lesz-e belőle bármi is.
több mint 2 éve
Megvan a romantikája annak amikor egy embert nem hozol vissza majd eligazol máshova és szopat 😃Megvertük a cincit de Tommy Pham "megüzente a magáét".
Sean Manaea eddig legalább olyan meglepi mint tavaly Musgrove.
több mint 2 éve
Egy elcseszett inning most a meccsbe került. Reynolds és Tucker is hibázott védekezésben. 😕Castillonak viszont meg van élete első major HR-je. 🙂
" class="embed">
több mint 2 éve
Plusz egy immaculate inning is beszaladt:Yesterday, Nestor Cortes became the first @Yankees player in history to strike out 12+ batters in 5 innings or fewer. pic.twitter.com/ICiP4Qx0yX
— MLB Stats (@MLBStats) April 18, 2022
A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 2 éve
Na ezt sem gondoltam, hogy leírom idén, de POZITÍV mérleggel állunk. 😃 A 2. inning nem sikerült,de 8 inninget hoztunk le 0 kapott ponttal és sikerült fordítani.
" class="embed">
több mint 2 éve
Nálunk a hét órás meccsek kb. háttérzajnak mennek a nappaliban. Még soha nem szólt a feleségem, de most megkért, hogy inkább kapcsoljam le, mert ez a mez már kiégette a retináját, pedig csak párszor nézett rá a tvre... 😜🤣Jó ez a Red Sox mez 😀Jó randa
Toca
Az Eagles játszott még 2007-ben egy ilyenben a Lions ellen.
Kampman
ETO, A.C. Milan, Winnipeg Jets, Liverpool F.C., SF Giants, Chicago Bulls, Vale 46, MvG, Senna, Lance Armstrong, Stephen Hendry, Mike Tyson, Boris Becker, Tiger Woods FAN!!!
több mint 2 éve
Mikey
18 758
Velasquez bekezdett. 😐
több mint 2 éve
Mikey
18 758
😀😀😀😀😀😀😀😀“Astros Cheat” Wordle could be the greatest sign in sports history. Cheers to the Mariners crowd for this. Legend. pic.twitter.com/bESgH2Bn8E
— Seattle Mariners ON Tap (@MarinersONtap) April 16, 2022