Baseball
42 feliratkozó
több mint 5 éve
Kedvenc MLB csapat: Athletics (deyell), Blue Jays (ZoliMP), Brewers (gamerkr), Cardinals (Al), Cubs (Shawn84), Dodgers (KeyG, slowmotion, danyly), Diamondbacks (Kampman, Löfli), Giants (nagir, zavi27), Indians (labo7), Mariners (Dzsokijuing, Maka), Marlins (adamfaragoo), Orioles (Ray_bp_Lewis, robiroboter), Padres (lol, P@trik), Phillies (dande), Pirates (Fast Willie, Gergőke), Rays (Sobri, Wester), Red Sox (Bruschi85, zemanla), Reds (Jakehomer), Tigers (Johnnyblaze), Twins (Heisman), Yankees (csebi, Darksun3, kapitnono, Matthew99, shawnka, Tito05), White Sox (baggio, Mikey)
Szerkesztette: Löfli
több mint 2 éve
Bocs ha volt már, közvetíti valami a WBC-t? Nem csak hazaira gondolok, hanem ESPN player vagy ilyesmi.Itthon a SportTV adni fog meccseket (nem mindet), kint meg exkluzív FOX Sports, szóval szerintem főleg streamvadászat lesz ebből.
megyerikrisz
Szerkesztette: robiroboter
Adam Jones Theory of Everything: Sometimes you suck.
több mint 2 éve
Bocs ha volt már, közvetíti valami a WBC-t? Nem csak hazaira gondolok, hanem ESPN player vagy ilyesmi.
"I didn't think it was a necessary comment," Burrow said after the game.
több mint 2 éve
Az mondjuk nem gyenge 😀 😀A WBC elején is lesz néhány edzőmeccs.
So…Team China played against a Japanese amateur league team yesterday.
— Shawn Spradling (@Shawn_Spradling) February 23, 2023
They lost 16-0. pic.twitter.com/vnt2QRIpD0
adamfaragoo
Nézz egyenesen előre. Mi van ott?
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
(Bassui Tokusho zen mester tanácsa a Line of Scrimmage-en)
több mint 2 éve
Az mondjuk nem gyenge 😀 😀 So…Team China played against a Japanese amateur league team yesterday.
— Shawn Spradling (@Shawn_Spradling) February 23, 2023
They lost 16-0. pic.twitter.com/vnt2QRIpD0
több mint 2 éve
larrybrownsports.com/baseball/manny-machados-contract-demands-report-extension/611730nem volt véletlen az a fotó 9 (!!!) éve 😀
Adam Jones Theory of Everything: Sometimes you suck.
több mint 2 éve
Körülbelül. Én személy szerint komáltam Reynoldsot, de ez a viselkedése nekem nagyon nem tetszik. Eddig állandóan hangoztatta,hogy menni akar,most meg már tulajdonképpen hosszútávon is maradna.Reynolds közben azt nyilatkozta, hogy függetlenül attól, hogy cserét kért nyitott a hosszú távú megállapodásra is.Ha nincs ló, jó a szamár is?
Gergőke
Matthew99
több mint 2 éve
Állítólag marha nagy volt a szakadék a csapat és Reynolds elképzelése között. Már ami a pénzt illeti.Reynolds közben azt nyilatkozta, hogy függetlenül attól, hogy cserét kért nyitott a hosszú távú megállapodásra is.Ha nincs ló, jó a szamár is?
Gergőke
Matthew99
"I didn't think it was a necessary comment," Burrow said after the game.
több mint 2 éve
Reynolds közben azt nyilatkozta, hogy függetlenül attól, hogy cserét kért nyitott a hosszú távú megállapodásra is.Ha nincs ló, jó a szamár is?
Gergőke

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 2 éve
Reynolds közben azt nyilatkozta, hogy függetlenül attól, hogy cserét kért nyitott a hosszú távú megállapodásra is.
több mint 2 éve
Montas vállát műtik jövő héten, valószínűleg a teljes szezont kihagyja. Zseniális csere volt.De jó dolgok ezek, hogy szezon kezdés előtt kicsivel derülnek ki. Gondolom szezon végén nem lehetett ezt tudni, hogy akkor műtsék meg...
Mikey

több mint 2 éve
meglátjuk mennyit számítNa ne szivassatok, hogy ekkora a különbség. Ezen egy elefánt is elfér.ez kamu
Matthew99
Ez a valid. 15x15 helyett 18x18 lesz.
P@trik
" Szeretem a jeget, hagyjál békén. "
több mint 2 éve
Na ne szivassatok, hogy ekkora a különbség. Ezen egy elefánt is elfér.ez kamu
Here is a side by side comparison of MLB's larger bases. The left is the old base, for comparison. The larger one is on the right. pic.twitter.com/8oZKQiTCDi
— Mark Gooden (@TooGooden17) February 14, 2023
Matthew99
Ez a valid. 15x15 helyett 18x18 lesz.
több mint 2 éve
Na ne szivassatok, hogy ekkora a különbség. Ezen egy elefánt is elfér.Ez csak egy troll kép 😀
Here is a side by side comparison of MLB's larger bases. The left is the old base, for comparison. The larger one is on the right. pic.twitter.com/8oZKQiTCDi
Matthew99
több mint 2 éve
Na ne szivassatok, hogy ekkora a különbség. Ezen egy elefánt is elfér.Here is a side by side comparison of MLB's larger bases. The left is the old base, for comparison. The larger one is on the right. pic.twitter.com/8oZKQiTCDi

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 2 éve
Montas vállát műtik jövő héten, valószínűleg a teljes szezont kihagyja. Zseniális csere volt.Adják vissza Waldichukot...
Mikey

több mint 2 éve
Montas vállát műtik jövő héten, valószínűleg a teljes szezont kihagyja. Zseniális csere volt.
KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION
A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 2 éve
SP Michael Wacha is signing with the Padres, per @Ken_RosenthalTovábbra se vagyok elájulva a rotációnktól.
több mint 2 éve
Nincs is szükség drasztikus változásra csak folyamatosabb játékra.Érzik, hogy valamivel fel kell pörgetni a játékot és ez jó. Sajnos nem abban a világban élünk már ahol 3-4 órát nézel egy meccset (én mondjuk sosem szerettem, semmilyen sportban). A sport alapjaihoz láthatóan nem akarnak hozzá nyúlni.Valszeg fáznak akkora újítástól, mint krikettben a T20.
🤘 gaben 🤘
Dzsokijuing
több mint 2 éve
Érzik, hogy valamivel fel kell pörgetni a játékot és ez jó. Sajnos nem abban a világban élünk már ahol 3-4 órát nézel egy meccset (én mondjuk sosem szerettem, semmilyen sportban). A sport alapjaihoz láthatóan nem akarnak hozzá nyúlni.Hát nem tudom, nálam ez alap egy baseball meccsbe hogy hosszú, és én igy szerettem meg és igy is szoktam meg 😀
🤘 gaben 🤘
De hát mindenki mást szeret.
Szerkesztette: adamfaragoo
több mint 2 éve
Érzik, hogy valamivel fel kell pörgetni a játékot és ez jó. Sajnos nem abban a világban élünk már ahol 3-4 órát nézel egy meccset (én mondjuk sosem szerettem, semmilyen sportban). A sport alapjaihoz láthatóan nem akarnak hozzá nyúlni.Valszeg fáznak akkora újítástól, mint krikettben a T20.
🤘 gaben 🤘
Nézz egyenesen előre. Mi van ott?
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
(Bassui Tokusho zen mester tanácsa a Line of Scrimmage-en)
több mint 2 éve
Érzik, hogy valamivel fel kell pörgetni a játékot és ez jó. Sajnos nem abban a világban élünk már ahol 3-4 órát nézel egy meccset (én mondjuk sosem szerettem, semmilyen sportban). A sport alapjaihoz láthatóan nem akarnak hozzá nyúlni.
több mint 2 éve
Hát nem tudom, nekem ezek nem "bejövős" újitások lennének.Nyilván nem, de mondjuk az egymás utáni 3-4. foul ballra én már dobnék egy harmadik strike-ot.Hét inning bőven elég lenne.Szerintem azért ennyire nem kéne megváltoztatni az egészet.
Meg jó lenne már valamit kezdeni a foul ball festekkel.
Cubehor
Végén az lesz hogy fél órás meccsek legyenek? 😀
adamfaragoo
Kampman
több mint 2 éve
Nyilván nem, de mondjuk az egymás utáni 3-4. foul ballra én már dobnék egy harmadik strike-ot.Hét inning bőven elég lenne.Szerintem azért ennyire nem kéne megváltoztatni az egészet.
Cubehor
adamfaragoo
több mint 2 éve
Hét inning bőven elég lenne.Szerintem azért ennyire nem kéne megváltoztatni az egészet.
Cubehor