Baseball
Szerkesztette: Löfli
Na meg a kiskutya f..át. Még ha ő fizetne érte se. Nem akarja már leigazolni valaki aki nem a Yankees?Correát doppingolja ha egy ballparknyi ember fújolja? 😊
Carlos Correa willing to take discount to play for New York Yankees under the condition he be allowed to wear Derek Jeter’s number two.
— New York Porch Sports (@nyporchsport) December 17, 2021
“Sources close to the situation say Carlos is still offended with how Derek didn’t relinquish the shortstop position to his uncle back then.” pic.twitter.com/CMGMPFsGQD
Matthew99
Carlos Correa willing to take discount to play for New York Yankees under the condition he be allowed to wear Derek Jeter’s number two.
— New York Porch Sports (@nyporchsport) December 17, 2021
“Sources close to the situation say Carlos is still offended with how Derek didn’t relinquish the shortstop position to his uncle back then.” pic.twitter.com/CMGMPFsGQD
A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
Imádnám ha a Centralba jönne, így évente 3-4 alkalom helyett 9-10x lehetne fújolni.Carlos Correa turned down a monster payday from the Tigers. 😳 https://t.co/n5mi99u1tA pic.twitter.com/9R8yXyasCn
— theScore (@theScore) December 16, 2021
adamfaragoo
Sajnos még megtehetjük, mert nem írt alá sehová. De remélem nem fogjuk 😀Úgy örülök, hogy nem mi fizettük meg.Carlos Correa turned down a monster payday from the Tigers. 😳 https://t.co/n5mi99u1tA pic.twitter.com/9R8yXyasCn
adamfaragoo
Matthew99
Úgy örülök, hogy nem mi fizettük meg.Carlos Correa turned down a monster payday from the Tigers. 😳 https://t.co/n5mi99u1tA pic.twitter.com/9R8yXyasCn
adamfaragoo
A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
Carlos Correa turned down a monster payday from the Tigers. 😳 https://t.co/n5mi99u1tA pic.twitter.com/9R8yXyasCn
Jimmy Cordero és Ender Inciarte érkezett a Yankeeshez.Enter Incifinci, ahogy először lefordítottam magamnak egy szakadozó streamet bámulva🙉
Matthew99
Mike ezt a hírt remélem te kapod a podcastban:DS! szólt, hogy jöjjek fórumra mert itt valaki nagyon vendettában akar részesülni... 😀
The New York Mets Signed OF Miriojaycey-Rachidnycander Ray Jean Tadeo Benita, who is an international Free-Agent from Curaçao, Per Jacob Resnick.
#nemkibaszaskent 😊
Matthew99
Köszönöm a lehetőséget, de meghagyom Bének 😀
The New York Mets Signed OF Miriojaycey-Rachidnycander Ray Jean Tadeo Benita, who is an international Free-Agent from Curaçao, Per Jacob Resnick.
#nemkibaszaskent 😊
" class="embed">
Poénos lenne, ha Rodón az első kedvencemtől átmenne a másodikhoz. Mondjuk illene a Yankees rotációba, még a sérülékenysége is adott.Jó lenne legalább egy igazi ászt szerződtetni a rotációba. Rodon ilyen lehet(ne). A Rizzo/Voit kérdést pedig lehet végül Matt Olson fogja eldönteni. De egyelőre konkrét információkat nem hallani. Csak pletykákat. Lockdown alatt nem is lehet nagyon mást várni.Két Yankees pletyka(!) az elmúlt napokból:Nagyon nem ártana a dobórotációt erősíteni. Voit-ot személy szerint bánnám ha elmenne főleg ha Rizzo nem marad.
- Állítólag megy az érdeklődés LHP Carlos Rodon iránt.
- Luke Voit Milwaukee-ba tart(hat)
Mike
Matthew99
Mike
Szerkesztette: Mikey
Jó lenne legalább egy igazi ászt szerződtetni a rotációba. Rodon ilyen lehet(ne). A Rizzo/Voit kérdést pedig lehet végül Matt Olson fogja eldönteni. De egyelőre konkrét információkat nem hallani. Csak pletykákat. Lockdown alatt nem is lehet nagyon mást várni.Két Yankees pletyka(!) az elmúlt napokból:Nagyon nem ártana a dobórotációt erősíteni. Voit-ot személy szerint bánnám ha elmenne főleg ha Rizzo nem marad.
Mike
Matthew99
Két Yankees pletyka(!) az elmúlt napokból:Nagyon nem ártana a dobórotációt erősíteni. Voit-ot személy szerint bánnám ha elmenne főleg ha Rizzo nem marad.
Mike
A meg-nem-értett zseni. Kíváncsian várom meddig húzza a félszigeten.dehogy nem értették meg. csak kívülre kellett dobni, és mindenre rálengetett, mint egy hülyegyerek.
Mikey
csak amíg nem videozták ki, addig az első 30 meccsen ütött vagy 20 homerunt 😊
Tudom, hogy mindenki erre a hírre várt:A meg-nem-értett zseni. Kíváncsian várom meddig húzza a félszigeten.
Matthew99
CC-nek kicsit sok a szabadideje:Kicsit sok volt a szteroid is 😊
Matthew99
Tepper takarodj!
A lényeg továbbra is Hajrá Pats és Hajrá Kometa Kaposvári KK!
Ebből is látszik, hogy a klubvezetők, GM-ek, coachok mennyire veszik komolyan azt a csalássorozatot.en nem is ertem a kintieket, hogy ennyire szurkolnak annak, hogy jojjon Correa. hanyinger kerulget tole. Cole igazolasa is nalam kerdojeles volt, mert resztvett (meg ha csak erintolegesen is) a csalasban, de Correa eleg komolyan abbol elt meg ...Mellé meg szerencsére a szája és az arca nagy. Ha nem menne neki és kikezdené a média az szép feszkó lenne.Csak ide ne, alapból nem csípem, de a pénzigénye meg a teljesítménye az nagyon nincs összhangbanMég én is küldök nekik egy gurulósat, ha nem a Yankeesbe jön.Max ha hoz mellé egy houstoni kukát is 😀Szerintem is jól mutatna kék mezben 😉Egyre erősebbek a hangok, hogy Correaért két csapat van már csak versenyben: Cubs és Yankees.nem ugy nez ki h nagy valtozasok lesznek nalunk ... rotacio gyengenek tunik tovabbra is, ss-ben ki lesz jo kerdes es tovabbra sincsen speed a bazisokon ...Gary Sanchez visszatér jövőre a csapathoz.Urshelával és Germánnal is sikerült megegyezni
Mike
kapitnono
csebi
Mike
Matthew99
Mike
Matthew99
kapitnono
Matthew99
csebi
A résztvevők folytatták kb ahol abbahagyták, mintha mi sem történt volna.
Pedig egy gentlemens agreementtel - legalább offseasonnél- megmutathatnák, hogy az érintettek nem kellenek ide. Helyette majd kap Correa is egy zsíros összeget (akinek én amúgy a játékát kedvelem, de hát a körítés...)
en nem is ertem a kintieket, hogy ennyire szurkolnak annak, hogy jojjon Correa. hanyinger kerulget tole. Cole igazolasa is nalam kerdojeles volt, mert resztvett (meg ha csak erintolegesen is) a csalasban, de Correa eleg komolyan abbol elt meg ...Mellé meg szerencsére a szája és az arca nagy. Ha nem menne neki és kikezdené a média az szép feszkó lenne.Csak ide ne, alapból nem csípem, de a pénzigénye meg a teljesítménye az nagyon nincs összhangbanMég én is küldök nekik egy gurulósat, ha nem a Yankeesbe jön.Max ha hoz mellé egy houstoni kukát is 😀Szerintem is jól mutatna kék mezben 😉Egyre erősebbek a hangok, hogy Correaért két csapat van már csak versenyben: Cubs és Yankees.nem ugy nez ki h nagy valtozasok lesznek nalunk ... rotacio gyengenek tunik tovabbra is, ss-ben ki lesz jo kerdes es tovabbra sincsen speed a bazisokon ...Gary Sanchez visszatér jövőre a csapathoz.Urshelával és Germánnal is sikerült megegyezni
Mike
kapitnono
csebi
Mike
Matthew99
Mike
Matthew99
kapitnono
Matthew99
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
Mellé meg szerencsére a szája és az arca nagy. Ha nem menne neki és kikezdené a média az szép feszkó lenne.Csak ide ne, alapból nem csípem, de a pénzigénye meg a teljesítménye az nagyon nincs összhangbanMég én is küldök nekik egy gurulósat, ha nem a Yankeesbe jön.Max ha hoz mellé egy houstoni kukát is 😀Szerintem is jól mutatna kék mezben 😉Egyre erősebbek a hangok, hogy Correaért két csapat van már csak versenyben: Cubs és Yankees.nem ugy nez ki h nagy valtozasok lesznek nalunk ... rotacio gyengenek tunik tovabbra is, ss-ben ki lesz jo kerdes es tovabbra sincsen speed a bazisokon ...Gary Sanchez visszatér jövőre a csapathoz.Urshelával és Germánnal is sikerült megegyezni
Mike
kapitnono
csebi
Mike
Matthew99
Mike
Matthew99
kapitnono
Csak ide ne, alapból nem csípem, de a pénzigénye meg a teljesítménye az nagyon nincs összhangbanMég én is küldök nekik egy gurulósat, ha nem a Yankeesbe jön.Max ha hoz mellé egy houstoni kukát is 😀Szerintem is jól mutatna kék mezben 😉Egyre erősebbek a hangok, hogy Correaért két csapat van már csak versenyben: Cubs és Yankees.nem ugy nez ki h nagy valtozasok lesznek nalunk ... rotacio gyengenek tunik tovabbra is, ss-ben ki lesz jo kerdes es tovabbra sincsen speed a bazisokon ...Gary Sanchez visszatér jövőre a csapathoz.Urshelával és Germánnal is sikerült megegyezni
Mike
kapitnono
csebi
Mike
Matthew99
Mike
Matthew99