NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik
CFB követő 2024
1 750
44
Baseball
Szerkesztette: Löfli
Viszont se Sosa, McGwire nem került be miután kiderült hogy használták, szóval így meg nem lenne fair hogy kiválasztjuk melyik csaló érdemes erre. Viszont Ullrich és Pantani címei is megvannak még.
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price, Ricky Evans
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
Na itt van a különbség...Jól átvágtad a csomót. Mondjuk ezt Armstrongnál egyszerűbb volt megtenni, mint egy csapatsport esetében. Megizzadnak mire újraszámolják az összes meccset az eredményeik nélkül és utána más sikerét hozzák ki.Ha az eredményeik, sikereik, megnyert mérkőzéseik elfogadottak, az MLB történet részei, akkor ezek alapján a HOF-ban a helyük.Ha most érne véget a HOF szavazás akkor Bonds és Clemens is bejutna.Mi a véleményetek, be kéne hogy kerüljenek ezek az emberek?
Matthew99
Matthew99
Ha minden eredményüket, sikerüket, mérkőzésüket törölték, és azok nem részei az MLB-nek, akkor meg nem.
Szerintem elég egyértelmű.
Sobri Jóska
Matthew99
Lancetől könnyen elvettek mindent, hisz egyéni sport (bár a csapatok/csapattagok is kellenek hozzá, minden szempontból). Egyéneken át lehet lépni, de egy csapaton nem fognak. Ott a jó példa az Astros!
Ettől még nálam Armstrong a legnagyobb, a többiek is tolták, aztán mégse tudták legyőzni. Az Astros meg az egész világot átbaszta, uh. Ők nem bajnokok számomra!
ETO, A.C. Milan, Winnipeg Jets, Liverpool F.C., SF Giants, Chicago Bulls, Vale 46, MvG, Senna, Lance Armstrong, Stephen Hendry, Mike Tyson, Boris Becker, Tiger Woods FAN!!!
Én is ezen az állásponton vagyok. Mehet itt a morális farokverés, de a vége az hogy ezt az időszakot így kell figyelembe venni. Állítom ha ezek nem derülnek ki, akkor a két említett játékosnak már poros lenne a plakettje Cooperstownban.Akkor meg sima HOF.Jól átvágtad a csomót. Mondjuk ezt Armstrongnál egyszerűbb volt megtenni, mint egy csapatsport esetében. Megizzadnak mire újraszámolják az összes meccset az eredményeik nélkül és utána más sikerét hozzák ki.Ha az eredményeik, sikereik, megnyert mérkőzéseik elfogadottak, az MLB történet részei, akkor ezek alapján a HOF-ban a helyük.Ha most érne véget a HOF szavazás akkor Bonds és Clemens is bejutna.Mi a véleményetek, be kéne hogy kerüljenek ezek az emberek?
Matthew99
Matthew99
Ha minden eredményüket, sikerüket, mérkőzésüket törölték, és azok nem részei az MLB-nek, akkor meg nem.
Sobri Jóska
Matthew99
Ha kiderülne, hogy Brady cuccozott a Patsben 10 évig, de maradna a Pats hatszoros bajnok, Brady pedig az egyéni statokban a rekorder, akkor mehet Brady a HOF-ba.
Ha elvennék visszamenőleg a Pats bajnoki címeit, és Brady rekordjait, akkor meg nem.
Sobri Jóska
A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
Akkor meg sima HOF.Jól átvágtad a csomót. Mondjuk ezt Armstrongnál egyszerűbb volt megtenni, mint egy csapatsport esetében. Megizzadnak mire újraszámolják az összes meccset az eredményeik nélkül és utána más sikerét hozzák ki.Ha az eredményeik, sikereik, megnyert mérkőzéseik elfogadottak, az MLB történet részei, akkor ezek alapján a HOF-ban a helyük.Ha most érne véget a HOF szavazás akkor Bonds és Clemens is bejutna.Mi a véleményetek, be kéne hogy kerüljenek ezek az emberek?
Matthew99
Matthew99
Sobri Jóska
Matthew99
Ha kiderülne, hogy Brady cuccozott a Patsben 10 évig, de maradna a Pats hatszoros bajnok, Brady pedig az egyéni statokban a rekorder, akkor mehet Brady a HOF-ba.
Ha elvennék visszamenőleg a Pats bajnoki címeit, és Brady rekordjait, akkor meg nem.
Szerkesztette: Őszentsége Sobri Jóska
Jól átvágtad a csomót. Mondjuk ezt Armstrongnál egyszerűbb volt megtenni, mint egy csapatsport esetében. Megizzadnak mire újraszámolják az összes meccset az eredményeik nélkül és utána más sikerét hozzák ki.Ha az eredményeik, sikereik, megnyert mérkőzéseik elfogadottak, az MLB történet részei, akkor ezek alapján a HOF-ban a helyük.Ha most érne véget a HOF szavazás akkor Bonds és Clemens is bejutna.Mi a véleményetek, be kéne hogy kerüljenek ezek az emberek?
Matthew99
Matthew99
Sobri Jóska
A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
Ha az eredményeik, sikereik, megnyert mérkőzéseik elfogadottak, az MLB történet részei, akkor ezek alapján a HOF-ban a helyük.Ha most érne véget a HOF szavazás akkor Bonds és Clemens is bejutna.Mi a véleményetek, be kéne hogy kerüljenek ezek az emberek?
Matthew99
Matthew99
dehogy csak ők ketten, ott volt pl Canseco isŐk voltak az áldozati bárányok, mint Armstrong. Lehet hogy ő csinálta a legfeltűnőbben, a legszervezettebben, és emiatt másokat zavart vele, de nekem azt sem fogja megmagyarázni senki, hogy ő volt az egyedüli. Ugyanez Bonds és Clemens. Nekem nem annyira hihető, hogy csak ők ketten és senki más.Jó is hogy felhoztad Armstrongot. Neki nem ment volna enélkül. Nálam Bondsnál csak az merül fel, hogy akkor nem 800 körül ütött volna HR-t hanem csak 600-at. És ha tisztán üt ennyit akkor HOF? Azt a labdát el kell találni, mert olyan szert én nem tudok ami viszi az ütődet. Ahogy Clemensnél is be kellett dobni a zónába. És igen akkor ha ők nem, akkor senki abból a korból mert akkor mindent átszőtt a koksz és senkiről nem tudod biztosan megmondani, hogy ő tiszta volt. Aztán majd 10 év múlva meg kiderül, hogy tényleg nem lehet ennyi meccset tisztán lenyomni és a maiak is tolnak valamit amiről most még sejtésünk sincs. Akkor a mostaniakat is szedjük ki. És így tovább. Félreértés ne essék, nem védeni akarom őket se beszavaztatni, csak arra a korra az volt a "jellemző", nem ők voltak valószínű az egyetlenek, de mégis kiemelkedtek valamiért.Bonds kapcsán én nagyon kritikus vagyok. Clemens miatt meg érintett. Nehéz kérdés. Mert ha az egyik igen, akkor a másik is. Ha meg nem akkor meg egyik sem. Mindkettőnek megvolt a tehetsége és minden kvalitása ahhoz, hogy az eredményeiket fokozók nélkül is hozzák.Ha most érne véget a HOF szavazás akkor Bonds és Clemens is bejutna.Mi a véleményetek, be kéne hogy kerüljenek ezek az emberek?
Matthew99
Matthew99
Bonds számai talán szembe tűnőbbek hiszen HR rekorder, meg eleve ütőjátékosként látványosabb a felmutatott játék. Viszont Clemens-nél meg a számok és a statisztikák dominálnak, pl.: a 7 CY Young.
Nagyon nehéz kérdés. Megbocsájtsunk-e!? Ha igen, kapjon-e HOF tagságot!? A kettő nem biztos, hogy kéz a kézben jár. Érdemelhet-e egyáltalán dopping múlttal egy sportoló örökös tagságot nemcsak az MLB-ben, hanem bármelyik más sportágban is!? Mennyit tesz hozzá valójában a szteroid és egyéb szerek használata egy teljesítményhez!? E mellett mekkora a beletett munka!? Lance Armstrong hétszer nyerte meg a Tour De France-t amiket aztán el is vettek tőle és a sport gyakorlatilag kitörölné őt a történelméből. Ő bevallotta, hogy cuccok nélkül nem ment volna és egy elég durva rendszert is kiépített. Legyen kettős mérce vagy legyen totális zéró tolerancia!? Vagy inkább felejtsük el a komplett 90-es éveket a világ sporttörténelmében!?
Komplex téma ez, a podcast során is többször szóba hoztuk. Valódi konszenzus azt gondolom nem lesz. Az érvek lehetnek hasonlóak, de egymásnak a szöges ellentétei is.
Egy kérdés ami sok-sok másikat szül 😊 és évekig lehetne róla vitázni! De függetlenül a téma súlyosságától jó, hogy vannak ilyen témák amiben sorozatos érveket lehet felhozni A vagy B esetleg C opciók mellett vagy ellen! 😉
Mike
Matthew99
Mikey
Ők voltak az áldozati bárányok, mint Armstrong. Lehet hogy ő csinálta a legfeltűnőbben, a legszervezettebben, és emiatt másokat zavart vele, de nekem azt sem fogja megmagyarázni senki, hogy ő volt az egyedüli. Ugyanez Bonds és Clemens. Nekem nem annyira hihető, hogy csak ők ketten és senki más.Jó is hogy felhoztad Armstrongot. Neki nem ment volna enélkül. Nálam Bondsnál csak az merül fel, hogy akkor nem 800 körül ütött volna HR-t hanem csak 600-at. És ha tisztán üt ennyit akkor HOF? Azt a labdát el kell találni, mert olyan szert én nem tudok ami viszi az ütődet. Ahogy Clemensnél is be kellett dobni a zónába. És igen akkor ha ők nem, akkor senki abból a korból mert akkor mindent átszőtt a koksz és senkiről nem tudod biztosan megmondani, hogy ő tiszta volt. Aztán majd 10 év múlva meg kiderül, hogy tényleg nem lehet ennyi meccset tisztán lenyomni és a maiak is tolnak valamit amiről most még sejtésünk sincs. Akkor a mostaniakat is szedjük ki. És így tovább. Félreértés ne essék, nem védeni akarom őket se beszavaztatni, csak arra a korra az volt a "jellemző", nem ők voltak valószínű az egyetlenek, de mégis kiemelkedtek valamiért.Bonds kapcsán én nagyon kritikus vagyok. Clemens miatt meg érintett. Nehéz kérdés. Mert ha az egyik igen, akkor a másik is. Ha meg nem akkor meg egyik sem. Mindkettőnek megvolt a tehetsége és minden kvalitása ahhoz, hogy az eredményeiket fokozók nélkül is hozzák.Ha most érne véget a HOF szavazás akkor Bonds és Clemens is bejutna.Mi a véleményetek, be kéne hogy kerüljenek ezek az emberek?
Matthew99
Matthew99
Bonds számai talán szembe tűnőbbek hiszen HR rekorder, meg eleve ütőjátékosként látványosabb a felmutatott játék. Viszont Clemens-nél meg a számok és a statisztikák dominálnak, pl.: a 7 CY Young.
Nagyon nehéz kérdés. Megbocsájtsunk-e!? Ha igen, kapjon-e HOF tagságot!? A kettő nem biztos, hogy kéz a kézben jár. Érdemelhet-e egyáltalán dopping múlttal egy sportoló örökös tagságot nemcsak az MLB-ben, hanem bármelyik más sportágban is!? Mennyit tesz hozzá valójában a szteroid és egyéb szerek használata egy teljesítményhez!? E mellett mekkora a beletett munka!? Lance Armstrong hétszer nyerte meg a Tour De France-t amiket aztán el is vettek tőle és a sport gyakorlatilag kitörölné őt a történelméből. Ő bevallotta, hogy cuccok nélkül nem ment volna és egy elég durva rendszert is kiépített. Legyen kettős mérce vagy legyen totális zéró tolerancia!? Vagy inkább felejtsük el a komplett 90-es éveket a világ sporttörténelmében!?
Komplex téma ez, a podcast során is többször szóba hoztuk. Valódi konszenzus azt gondolom nem lesz. Az érvek lehetnek hasonlóak, de egymásnak a szöges ellentétei is.
Egy kérdés ami sok-sok másikat szül 😊 és évekig lehetne róla vitázni! De függetlenül a téma súlyosságától jó, hogy vannak ilyen témák amiben sorozatos érveket lehet felhozni A vagy B esetleg C opciók mellett vagy ellen! 😉
Mike
Matthew99
Jó is hogy felhoztad Armstrongot. Neki nem ment volna enélkül. Nálam Bondsnál csak az merül fel, hogy akkor nem 800 körül ütött volna HR-t hanem csak 600-at. És ha tisztán üt ennyit akkor HOF? Azt a labdát el kell találni, mert olyan szert én nem tudok ami viszi az ütődet. Ahogy Clemensnél is be kellett dobni a zónába. És igen akkor ha ők nem, akkor senki abból a korból mert akkor mindent átszőtt a koksz és senkiről nem tudod biztosan megmondani, hogy ő tiszta volt. Aztán majd 10 év múlva meg kiderül, hogy tényleg nem lehet ennyi meccset tisztán lenyomni és a maiak is tolnak valamit amiről most még sejtésünk sincs. Akkor a mostaniakat is szedjük ki. És így tovább. Félreértés ne essék, nem védeni akarom őket se beszavaztatni, csak arra a korra az volt a "jellemző", nem ők voltak valószínű az egyetlenek, de mégis kiemelkedtek valamiért.Bonds kapcsán én nagyon kritikus vagyok. Clemens miatt meg érintett. Nehéz kérdés. Mert ha az egyik igen, akkor a másik is. Ha meg nem akkor meg egyik sem. Mindkettőnek megvolt a tehetsége és minden kvalitása ahhoz, hogy az eredményeiket fokozók nélkül is hozzák.Ha most érne véget a HOF szavazás akkor Bonds és Clemens is bejutna.Mi a véleményetek, be kéne hogy kerüljenek ezek az emberek?
Matthew99
Matthew99
Mike
Lehet ezeket ilyen magas szinten egyáltalán tisztán csinálni?
Bonds kapcsán én nagyon kritikus vagyok. Clemens miatt meg érintett. Nehéz kérdés. Mert ha az egyik igen, akkor a másik is. Ha meg nem akkor meg egyik sem. Mindkettőnek megvolt a tehetsége és minden kvalitása ahhoz, hogy az eredményeiket fokozók nélkül is hozzák.Ha most érne véget a HOF szavazás akkor Bonds és Clemens is bejutna.Mi a véleményetek, be kéne hogy kerüljenek ezek az emberek?
Matthew99
Matthew99
Bonds eredményei talán szembe tűnőbbek hiszen HR rekorder, meg eleve ütőjátékosként látványosabb a felmutatott játék. Viszont Clemens-nél meg a számok és a statisztikák dominálnak, pl.: a 7 CY Young.
Komplex téma ez, a podcast során is többször szóba hoztuk. Valódi konszenzus azt gondolom sosem lesz. Az érvek lehetnek hasonlóak, de egymásnak a szöges ellentétei is.
Szerkesztette: Mike
szerintem ha a koksz előtt letettek annyit az asztalra, ami alapján bekerülhetnének, akkor igen.Ha most érne véget a HOF szavazás akkor Bonds és Clemens is bejutna.Mi a véleményetek, be kéne hogy kerüljenek ezek az emberek?
Matthew99
Matthew99
Ha most érne véget a HOF szavazás akkor Bonds és Clemens is bejutna.Mi a véleményetek, be kéne hogy kerüljenek ezek az emberek?
Matthew99
Ken Rosenthalt kirakta az MLB Network. 😄😄 Kritizálni merte még korábban Rob Manfredet a bolond.Vagy velem vagy, vagy ellenem.
Mikey
Kis túlsúly, de az a swing még mindig működik. Sajnáltam mikor elengedtük.Ja csak asszem még mindig fizetnénk neki ha jól emlékszem?
Robinson Cano still has that sweet home run swing pic.twitter.com/f5otwcOp64
— Talkin’ Baseball (@TalkinBaseball_) December 31, 2021
Matthew99
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
Robinson Cano still has that sweet home run swing pic.twitter.com/f5otwcOp64
— Talkin’ Baseball (@TalkinBaseball_) December 31, 2021
Pedig az utolsó meccsén el is búcsúztatták, de nekem se volt meg a sztori.Kyle Seager bejelentette viaazavonulását.Ez így engem eléggé meglepett.
Matthew99
Mikey
Kyle Seager bejelentette viaazavonulását.Ez így engem eléggé meglepett.
Matthew99
Ahhoz hozza van szokva legfeljebb ahhoz nem h ezek a hazai drukkerei …Na meg a kiskutya f..át. Még ha ő fizetne érte se. Nem akarja már leigazolni valaki aki nem a Yankees?Correát doppingolja ha egy ballparknyi ember fújolja? 😊
Carlos Correa willing to take discount to play for New York Yankees under the condition he be allowed to wear Derek Jeter’s number two.
— New York Porch Sports (@nyporchsport) December 17, 2021
“Sources close to the situation say Carlos is still offended with how Derek didn’t relinquish the shortstop position to his uncle back then.” pic.twitter.com/CMGMPFsGQD
Matthew99
Mikey
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
Buck Metses kinevezésére semmi reakció? 😀Számomra érthetetlen, hogy Showalter még mindig kell valakinek, hogy még mindig van csapat, aki benne látja a jövőt. De hát Mets, meglepett volna ha valami okosat csinálnak.
Löfli
Na meg a kiskutya f..át. Még ha ő fizetne érte se. Nem akarja már leigazolni valaki aki nem a Yankees?Correát doppingolja ha egy ballparknyi ember fújolja? 😊
Carlos Correa willing to take discount to play for New York Yankees under the condition he be allowed to wear Derek Jeter’s number two.
— New York Porch Sports (@nyporchsport) December 17, 2021
“Sources close to the situation say Carlos is still offended with how Derek didn’t relinquish the shortstop position to his uncle back then.” pic.twitter.com/CMGMPFsGQD
Matthew99