Baseball
Szerkesztette: Löfli
Körülbelül. Én személy szerint komáltam Reynoldsot, de ez a viselkedése nekem nagyon nem tetszik. Eddig állandóan hangoztatta,hogy menni akar,most meg már tulajdonképpen hosszútávon is maradna.Reynolds közben azt nyilatkozta, hogy függetlenül attól, hogy cserét kért nyitott a hosszú távú megállapodásra is.Ha nincs ló, jó a szamár is?
Gergőke
Matthew99
Állítólag marha nagy volt a szakadék a csapat és Reynolds elképzelése között. Már ami a pénzt illeti.Reynolds közben azt nyilatkozta, hogy függetlenül attól, hogy cserét kért nyitott a hosszú távú megállapodásra is.Ha nincs ló, jó a szamár is?
Gergőke
Matthew99
"I didn't think it was a necessary comment," Burrow said after the game.
Reynolds közben azt nyilatkozta, hogy függetlenül attól, hogy cserét kért nyitott a hosszú távú megállapodásra is.Ha nincs ló, jó a szamár is?
Gergőke

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
Montas vállát műtik jövő héten, valószínűleg a teljes szezont kihagyja. Zseniális csere volt.De jó dolgok ezek, hogy szezon kezdés előtt kicsivel derülnek ki. Gondolom szezon végén nem lehetett ezt tudni, hogy akkor műtsék meg...
Mikey

meglátjuk mennyit számítNa ne szivassatok, hogy ekkora a különbség. Ezen egy elefánt is elfér.ez kamu
Matthew99
Ez a valid. 15x15 helyett 18x18 lesz.
P@trik
" Szeretem a jeget, hagyjál békén. "
Na ne szivassatok, hogy ekkora a különbség. Ezen egy elefánt is elfér.ez kamu
Here is a side by side comparison of MLB's larger bases. The left is the old base, for comparison. The larger one is on the right. pic.twitter.com/8oZKQiTCDi
— Mark Gooden (@TooGooden17) February 14, 2023
Matthew99
Ez a valid. 15x15 helyett 18x18 lesz.
Na ne szivassatok, hogy ekkora a különbség. Ezen egy elefánt is elfér.Ez csak egy troll kép 😀
Here is a side by side comparison of MLB's larger bases. The left is the old base, for comparison. The larger one is on the right. pic.twitter.com/8oZKQiTCDi
Matthew99

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
Montas vállát műtik jövő héten, valószínűleg a teljes szezont kihagyja. Zseniális csere volt.Adják vissza Waldichukot...
Mikey

KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION
A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
Továbbra se vagyok elájulva a rotációnktól.
Nincs is szükség drasztikus változásra csak folyamatosabb játékra.Érzik, hogy valamivel fel kell pörgetni a játékot és ez jó. Sajnos nem abban a világban élünk már ahol 3-4 órát nézel egy meccset (én mondjuk sosem szerettem, semmilyen sportban). A sport alapjaihoz láthatóan nem akarnak hozzá nyúlni.Valszeg fáznak akkora újítástól, mint krikettben a T20.
🤘 gaben 🤘
Dzsokijuing
Érzik, hogy valamivel fel kell pörgetni a játékot és ez jó. Sajnos nem abban a világban élünk már ahol 3-4 órát nézel egy meccset (én mondjuk sosem szerettem, semmilyen sportban). A sport alapjaihoz láthatóan nem akarnak hozzá nyúlni.Hát nem tudom, nálam ez alap egy baseball meccsbe hogy hosszú, és én igy szerettem meg és igy is szoktam meg 😀
🤘 gaben 🤘
De hát mindenki mást szeret.
Szerkesztette: adamfaragoo
Érzik, hogy valamivel fel kell pörgetni a játékot és ez jó. Sajnos nem abban a világban élünk már ahol 3-4 órát nézel egy meccset (én mondjuk sosem szerettem, semmilyen sportban). A sport alapjaihoz láthatóan nem akarnak hozzá nyúlni.Valszeg fáznak akkora újítástól, mint krikettben a T20.
🤘 gaben 🤘
Nézz egyenesen előre. Mi van ott?
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
(Bassui Tokusho zen mester tanácsa a Line of Scrimmage-en)
Hát nem tudom, nekem ezek nem "bejövős" újitások lennének.Nyilván nem, de mondjuk az egymás utáni 3-4. foul ballra én már dobnék egy harmadik strike-ot.Hét inning bőven elég lenne.Szerintem azért ennyire nem kéne megváltoztatni az egészet.
Meg jó lenne már valamit kezdeni a foul ball festekkel.
Cubehor
Végén az lesz hogy fél órás meccsek legyenek? 😀
adamfaragoo
Kampman
Nyilván nem, de mondjuk az egymás utáni 3-4. foul ballra én már dobnék egy harmadik strike-ot.Hét inning bőven elég lenne.Szerintem azért ennyire nem kéne megváltoztatni az egészet.
Cubehor
adamfaragoo
Hét inning bőven elég lenne.Szerintem azért ennyire nem kéne megváltoztatni az egészet.
Cubehor
adamfaragooCsökkenteni kell a meccsek hosszát mindenáron, egyértelműen ez a fő prioritás.
Extra innings beginning with a runner on second base is now permanent, per @JesseRogersESPN
— Talkin’ Baseball (@TalkinBaseball_) February 13, 2023
Also, position players can only pitch in extra innings or in the ninth inning when the leading team is up by 10+ or when the trailing team is down by eight or more pic.twitter.com/5oX9yTvBid
Goodbye, Football.
— Toronto Blue Jays (@BlueJays) February 13, 2023
BASEBALL IS HERE!!! pic.twitter.com/lDT3TVrIvj
Sajnos nem végleg, csak minden pénteki hazai meccsre. De visszatér a régi "szett" 😀Jó kis 90-es évek érzés, mint a Mighty Ducks.
Fridays are for Flashbacks. 🔥
— Miami Marlins (@Marlins) February 11, 2023
It’s back: https://t.co/5rOTQv6054 pic.twitter.com/mmhkIn1JP4
adamfaragoo