NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik
CFB követő 2024
1 750
44
Baseball
Szerkesztette: Löfli
komolyan mondom, jobban járna mindenki, ha lenne egy egy-három tagú bírópanel, az arbitration-höz hasonlóan, és ők mondanák meg, hogy a két ajánlat között hol lesz a megegyezés.
Mondjuk én azt továbbra se értem, hogy erre az ütők/ütőedzők miért nem reagáltak. Tehát mikor ezt látod magad előtt, akkor ugye csak azért is arra ütsz mert te balkezes vagy nemhogy buntolnál vagy "lemaradva" az ütésről a full üres helyre tennéd:Shift ha jól értem az az, amikor védelem elmozog reagálva az ütőre. Na ezt betiltják? Ez mekkora faszság.igen, az h az egyik oldalon vannak harman. en sem ertem, hogy ebbe miert kell belekotni, de nyilvan kimutathato, hogy az ezzel erintett utok statisztikai csokkentek.
Heisman
csebi
Nyilván ez nem olyan egyszerű mint ahogy itt le van írva, de én azért csak kidolgoznék valami edzésmódszert ha az ütőstatisztikám múlna ezen. Egyébként a Yankees Podcastben is pont most volt róla szó, hogy Gallonak nem tetszett hogy 6-an állnak fel az outfielden és ezért nem tud duplát ütni. Emiatt inkább strike outra rakta magát állandóan 😊
A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
Shift ha jól értem az az, amikor védelem elmozog reagálva az ütőre. Na ezt betiltják? Ez mekkora faszság.igen, az h az egyik oldalon vannak harman. en sem ertem, hogy ebbe miert kell belekotni, de nyilvan kimutathato, hogy az ezzel erintett utok statisztikai csokkentek.
Heisman
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price, Ricky Evans
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
A shift tiltása szerintem brutális faszság.Egyetértek, viszont a pitch clocknak nagyon örülök.
adamfaragoo
" class="embed">
Eddig nem volt pitch clock? Tökre aszittem, hogy volt...twitter.com/MLBONFOX/status/1500625243198476290?t=ahhhH4FTfuyR54yNezW-vg&s=19Az első nekem nagyon nem teszik, a második nagyon is, a harmadikkal kapcsolatban indifferens vagyok.
adamfaragoo
Kampman
twitter.com/MLBONFOX/status/1500625243198476290?t=ahhhH4FTfuyR54yNezW-vg&s=19Az első nekem nagyon nem teszik, a második nagyon is, a harmadikkal kapcsolatban indifferens vagyok.
adamfaragoo
twitter.com/TakesWereMade_/status/1498732941815525385?t=jcJEbmjRwsKNV2eYh73UgQ&s=19
Nem is értem, mit keresett még ott utána
Bár nehéz eldönteni, hogy ez most jó vagy rossz 😀
Derek Jeter and the Miami Marlins have decided to mutually part ways. He will step down as CEO effective immediately per sources.
— Craig Mish (@CraigMish) February 28, 2022
Jeter statement pic.twitter.com/2E0cyzbAfv
— Ken Rosenthal (@Ken_Rosenthal) February 28, 2022
Szerkesztette: adamfaragoo
MLB gives MLBPA Feb. 28 deadline for a CBA agreement to start the 2022 season on time, per @BNightengale pic.twitter.com/gah6mbqqPS
— B/R Walk-Off (@BRWalkoff) February 18, 2022
A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
- Anyátokat!Közelednek az álláspontok. Eleinte csak pár percig tartottak ezek a megbeszélések. Mondjuk ezért kár fűteni a termet.
- A tietekét!
Valahogy így képzelem el...
The #MLB and #MLBPA negotiating session is over after just 15 minutes.
— Bob Nightengale (@BNightengale) February 17, 2022
Mikey
Too much is being read into the short length of the meetings. While MLB side would prefer give and take, union has signaled it prefers just to present proposals at the meeting. The bigger issue is taking 5 days to present an offer that is about the same as the previous offer.
— Jon Heyman (@JonHeyman) February 17, 2022
Szerkesztette: Matthew99
- A tietekét!
Valahogy így képzelem el...
The #MLB and #MLBPA negotiating session is over after just 15 minutes.
— Bob Nightengale (@BNightengale) February 17, 2022
A lényeg továbbra is Hajrá Pats és Hajrá Kometa Kaposvári KK!
Meg a szemben lévő fát kell célozni 😊Tengerparti birtok esetén szerintem ez annyira nem korlátozó tényezőHát meg ha folyton kiütöd mennyi pénz mehet el labdákra... 😕Egy ilyet nagy duzzova elviselnék a hátsó kertbe:én nem. kurva nagy huzat lehet!
Matthew99
slowmotion
Heisman
slowmotion
Tengerparti birtok esetén szerintem ez annyira nem korlátozó tényezőHát meg ha folyton kiütöd mennyi pénz mehet el labdákra... 😕Egy ilyet nagy duzzova elviselnék a hátsó kertbe:én nem. kurva nagy huzat lehet!
Matthew99
slowmotion
Heisman
Hát meg ha folyton kiütöd mennyi pénz mehet el labdákra... 😕Egy ilyet nagy duzzova elviselnék a hátsó kertbe:én nem. kurva nagy huzat lehet!
Matthew99
slowmotion
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price, Ricky Evans
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
Egy ilyet nagy duzzova elviselnék a hátsó kertbe:én nem. kurva nagy huzat lehet!
Matthew99
Imagine a HR Derby on this field 😍 pic.twitter.com/Iq1Syex0bd
— Baseball (@mlbelites_) February 7, 2022
Vagy minden PED-s kerülhessen be, vagy egyik se. Ugyanez hogy Armstrongtól minden díjat elvettek, Pantanitól meg Ullrichtól nem.Pantani még időben meghalt.
Heisman
Még Brett is lájkolta twitteren.