NCAA eredménykövetés NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik

Baseball

40 feliratkozó

több mint 4 éve
r.baggio Detroit Lions Indiana Hoosiers 62 503 — no es importante
Kedvenc MLB csapat: Athletics (deyell), Blue Jays (ZoliMP), Brewers (gamerkr), Cardinals (Al), Cubs (Shawn84), Dodgers (KeyG, slowmotion, danyly), Diamondbacks (Kampman, Löfli), Giants (nagir, zavi27), Indians (labo7), Mariners (Dzsokijuing, Maka), Marlins (adamfaragoo), Orioles (Ray_bp_Lewis, robiroboter), Padres (lol, P@trik), Phillies (dande), Pirates (Fast Willie, Gergőke), Rays (Sobri, Wester), Red Sox (Bruschi85, zemanla), Reds (Jakehomer), Tigers (Johnnyblaze), Twins (Heisman), Yankees (csebi, Darksun3, kapitnono, Matthew99, shawnka, Tito05), White Sox (baggio, Mikey)

Szerkesztette: Löfli
több mint 2 éve
slowmotion Dallas Cowboys 24 663 — Cowboys fan
MLB and MLBPA are ‘Deadlocked’ on CBA after Sunday’s meeting

komolyan mondom, jobban járna mindenki, ha lenne egy egy-három tagú bírópanel, az arbitration-höz hasonlóan, és ők mondanák meg, hogy a két ajánlat között hol lesz a megegyezés.
több mint 2 éve
Matthew99 New Orleans Saints 9 646 — Invisible man
Shift ha jól értem az az, amikor védelem elmozog reagálva az ütőre. Na ezt betiltják? Ez mekkora faszság.
Heisman
igen, az h az egyik oldalon vannak harman. en sem ertem, hogy ebbe miert kell belekotni, de nyilvan kimutathato, hogy az ezzel erintett utok statisztikai csokkentek.
csebi
Mondjuk én azt továbbra se értem, hogy erre az ütők/ütőedzők miért nem reagáltak. Tehát mikor ezt látod magad előtt, akkor ugye csak azért is arra ütsz mert te balkezes vagy nemhogy buntolnál vagy "lemaradva" az ütésről a full üres helyre tennéd:

Nyilván ez nem olyan egyszerű mint ahogy itt le van írva, de én azért csak kidolgoznék valami edzésmódszert ha az ütőstatisztikám múlna ezen. Egyébként a Yankees Podcastben is pont most volt róla szó, hogy Gallonak nem tetszett hogy 6-an állnak fel az outfielden és ezért nem tud duplát ütni. Emiatt inkább strike outra rakta magát állandóan 😊

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 2 éve
csebi New York Giants Notre Dame Fighting Irish 22 971 — Lucas Scott
Shift ha jól értem az az, amikor védelem elmozog reagálva az ütőre. Na ezt betiltják? Ez mekkora faszság.
Heisman
igen, az h az egyik oldalon vannak harman. en sem ertem, hogy ebbe miert kell belekotni, de nyilvan kimutathato, hogy az ezzel erintett utok statisztikai csokkentek.

Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 2 éve
Heisman nádor Denver Broncos Oregon Ducks 24 645 — “Sha-la-la-la-la-la, Thiiiiii-baut Pinot!“

NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price, Ricky Evans
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 2 éve
Gergőke Pittsburgh Steelers Michigan State Spartans 2 826 — Pittsburgh Pirates,Chicago Bulls, Aston Villa fan!
A shift tiltása szerintem brutális faszság.
adamfaragoo
Egyetértek, viszont a pitch clocknak nagyon örülök.

" class="embed">
több mint 2 éve
adamfaragoo Miami Dolphins 1 420
A shift tiltása szerintem brutális faszság.
több mint 2 éve
 twitter.com/MLBONFOX/status/1500625243198476290?t=ahhhH4FTfuyR54yNezW-vg&s=19
adamfaragoo
Az első nekem nagyon nem teszik, a második nagyon is, a harmadikkal kapcsolatban indifferens vagyok.
Kampman
Eddig nem volt pitch clock? Tökre aszittem, hogy volt...
több mint 2 éve
Kampman Green Bay Packers Wisconsin Badgers 28 363
adamfaragoo
Az első nekem nagyon nem teszik, a második nagyon is, a harmadikkal kapcsolatban indifferens vagyok.
több mint 2 éve
több mint 2 éve
Értem én, pénz és erőfeszítés nélkül akart közepesen alkalmatlan illetve teljesen alkalmatlan játékosokkal nyerni.

twitter.com/TakesWereMade_/status/1498732941815525385?t=jcJEbmjRwsKNV2eYh73UgQ&s=19
több mint 2 éve
Mission (Stanton bagóért való elpasszolása a Yankeesbe) accomplished

Nem is értem, mit keresett még ott utána
több mint 2 éve
Van baj.
Bár nehéz eldönteni, hogy ez most jó vagy rossz 😀

Szerkesztette: adamfaragoo
több mint 2 éve

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 2 éve
- Anyátokat!
- A tietekét!
Valahogy így képzelem el...

Mikey
Közelednek az álláspontok. Eleinte csak pár percig tartottak ezek a megbeszélések. Mondjuk ezért kár fűteni a termet.

Szerkesztette: Matthew99

több mint 2 éve
Mikey Cincinnati Bengals 18 758
- Anyátokat!
- A tietekét!
Valahogy így képzelem el...
több mint 2 éve
P@trik Cleveland Browns Texas Longhorns 2 696 — #HUNGarrettCardCollector #HunBelieveland #Padres
Superstar OF Juan Soto reportedly DECLINED a 13 Year - $350M Contract from the Nationals prior to MLB’s lockout, Per Enrique Rojas.
több mint 2 éve
Bruschi85 New England Patriots 1 744 — Patriots és Kaposvári KK fan
 www.sport1tv.hu/podcasts/106089/extra-inning-34-tovabbra-is-kizarva-de-meg-nem-lezarva/

A lényeg továbbra is Hajrá Pats és Hajrá Kometa Kaposvári KK!
több mint 2 éve
Egy ilyet nagy duzzova elviselnék a hátsó kertbe:
Matthew99
én nem. kurva nagy huzat lehet!
slowmotion
Hát meg ha folyton kiütöd mennyi pénz mehet el labdákra... 😕
Heisman
Tengerparti birtok esetén szerintem ez annyira nem korlátozó tényező
slowmotion
Meg a szemben lévő fát kell célozni 😊

több mint 2 éve
Matthew99
slowmotion
Heisman
Tengerparti birtok esetén szerintem ez annyira nem korlátozó tényező
több mint 2 éve
Heisman nádor Denver Broncos Oregon Ducks 24 645 — “Sha-la-la-la-la-la, Thiiiiii-baut Pinot!“
Matthew99
slowmotion

NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price, Ricky Evans
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 2 éve
Matthew99
több mint 2 éve

több mint 2 éve
Vagy minden PED-s kerülhessen be, vagy egyik se. Ugyanez hogy Armstrongtól minden díjat elvettek, Pantanitól meg Ullrichtól nem.
Heisman
Pantani még időben meghalt.
több mint 2 éve
Mikey Cincinnati Bengals 18 758
Nem is tudtam, hogy Cedric Mullins Crohn-betegség miatt volt műtve két éve, és neki is ki kellett szedni egy 15 centis darabot a vastagbeléből. Sorstárs. 😊
több mint 2 éve
Elővettem a PS-t megint egy kicsit.

Még Brett is lájkolta twitteren.