NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik
CFB követő 2024
1 750
44
01:30 Georgia Tech @ #7 Georgia
Baseball
40 feliratkozó
több mint 4 éve
Kedvenc MLB csapat: Athletics (deyell), Blue Jays (ZoliMP), Brewers (gamerkr), Cardinals (Al), Cubs (Shawn84), Dodgers (KeyG, slowmotion, danyly), Diamondbacks (Kampman, Löfli), Giants (nagir, zavi27), Indians (labo7), Mariners (Dzsokijuing, Maka), Marlins (adamfaragoo), Orioles (Ray_bp_Lewis, robiroboter), Padres (lol, P@trik), Phillies (dande), Pirates (Fast Willie, Gergőke), Rays (Sobri, Wester), Red Sox (Bruschi85, zemanla), Reds (Jakehomer), Tigers (Johnnyblaze), Twins (Heisman), Yankees (csebi, Darksun3, kapitnono, Matthew99, shawnka, Tito05), White Sox (baggio, Mikey)
Szerkesztette: Löfli
több mint 2 éve
Chapman is megy, de ő legalább másik kedvenc csapathoz
több mint 2 éve
Rizzo marad a Yankeesben 2 évre 32 milláért. Freeman állítólag nem akart jönni. Ez a produkció eddig elég megúszós.Mondjuk az új NY i Covid rendelet sem rossz, hogy a be nem oltott játékosok nem léphetnek pályára hazai pályán semmilyen major sportban 😀
Matthew99
több mint 2 éve
Rizzo marad a Yankeesben 2 évre 32 milláért. Freeman állítólag nem akart jönni. Ez a produkció eddig elég megúszós.
A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 2 éve
Kampman
28 363
A vezetőség lényegében évek óta arra játszik, hogy ne is kelljen Oaklandben maradniuk.Oakland will receive OF Cristian Pache, C Shea Langeliers, SP Ryan Cusick and SP Joey Estes, sources tell ESPN. Massive haul for Matt Olson, the Braves’ new first baseman.Baromi idegesítő lehet A's fannek lenni, hogy állandóan rebuildel a csapat. Először Bassitt, aztán Olson...
P@trik
Mikey
több mint 2 éve
adamfaragoo
1 420
Nem semmi hosszabítás.The Atlanta Braves have signed 1B Matt Olson to an 8-year, $168M extension 🤯 pic.twitter.com/RTmbyukyYn
— FOX Sports: MLB (@MLBONFOX) March 15, 2022
Szerkesztette: adamfaragoo
több mint 2 éve
adamfaragoo
1 420
Oaklandbe marad bárki is? 😀
több mint 2 éve
www.sport1tv.hu/podcasts/106767/extra-inning-35-megegyezes/
A lényeg továbbra is Hajrá Pats és Hajrá Kometa Kaposvári KK!
több mint 2 éve
Daniel Vogelback érkezett. Elsősorban szerintem DH lesz,aztán talán még 1B back up.
" class="embed">
több mint 2 éve
Andrew McCutchen a Brewersben. 🤬😕 Pedig nagyon reméltem, hogy megpróbáljuk visszahozni.
" class="embed">
több mint 2 éve
ráadásul a stadion/költözés projekttel se haladnak sehogyan, a Coliseum meg rájuk rohad hamarosanSajnálom is rendesen őket.😕Oakland will receive OF Cristian Pache, C Shea Langeliers, SP Ryan Cusick and SP Joey Estes, sources tell ESPN. Massive haul for Matt Olson, the Braves’ new first baseman.Baromi idegesítő lehet A's fannek lenni, hogy állandóan rebuildel a csapat. Először Bassitt, aztán Olson...
P@trik
Mikey
zavi27
több mint 2 éve
Sajnálom is rendesen őket.😕Oakland will receive OF Cristian Pache, C Shea Langeliers, SP Ryan Cusick and SP Joey Estes, sources tell ESPN. Massive haul for Matt Olson, the Braves’ new first baseman.Baromi idegesítő lehet A's fannek lenni, hogy állandóan rebuildel a csapat. Először Bassitt, aztán Olson...
P@trik
Mikey
több mint 2 éve
Mikey
18 758
Oakland will receive OF Cristian Pache, C Shea Langeliers, SP Ryan Cusick and SP Joey Estes, sources tell ESPN. Massive haul for Matt Olson, the Braves’ new first baseman.Baromi idegesítő lehet A's fannek lenni, hogy állandóan rebuildel a csapat. Először Bassitt, aztán Olson...
P@trik
több mint 2 éve
Oakland will receive OF Cristian Pache, C Shea Langeliers, SP Ryan Cusick and SP Joey Estes, sources tell ESPN. Massive haul for Matt Olson, the Braves’ new first baseman.
több mint 2 éve
Ha-seong Kim feltudni venni az MLB ritmust akk áthidalható lenne a dolog, de tavaly nem nagyon ezt mutatta.Így nem lesz 50 HR-ja, csak 35?Fernando Tatis Jr. has a fractured wrist. Surgery probable. Could miss a few months.Csak folytatják a tavalyit.
A Padres is gyorsan lehúzta a wc-n a szezonját.
P@trik
Matthew99
Mikey
több mint 2 éve
Mikey
18 758
Így nem lesz 50 HR-ja, csak 35?Fernando Tatis Jr. has a fractured wrist. Surgery probable. Could miss a few months.Csak folytatják a tavalyit.
P@trik
Matthew99
több mint 2 éve
Fernando Tatis Jr. has a fractured wrist. Surgery probable. Could miss a few months.Csak folytatják a tavalyit.
P@trik
A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 2 éve
Fernando Tatis Jr. has a fractured wrist. Surgery probable. Could miss a few months.A Padres is gyorsan lehúzta a wc-n a szezonját.
több mint 2 éve
Urshela in the house, kicsit segít megemészteni Garver távozását 😊
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price, Ricky Evans
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 2 éve
ugy latszik komolyan gondoljuk ezt az Andujar 3B projektet?Kíváncsi leszek a Yankees podcastra de nekem ez wtf move. Elkeseredetten kerestünk valakit SS-ra, de miért kellett ezért a 3-ast beáldozni? Nem rossz Donaldson de Urshela top védő és clutch ráadasul fiatal.Ne már egy rég leépült Donaldsonért odaadjuk odaadjuk Giot? Sanchez nem sajnálom, de Giot miért?Jesezus. Gio-t miért?pontosan ez volt az elso kerdesem nekem is mikor meglattam. nagyon szarul fog ez a csere kinezni 1 ev mulva.
Matthew99
csebi
kapitnono
Matthew99
raadasul Donaldson is R bat szoval mikor jon mar lefty a lineupba? plusz o sem az a kifejezetten gyors jatekos, hogy noveljuk a sebesseget on base ...
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 2 éve
Kíváncsi leszek a Yankees podcastra de nekem ez wtf move. Elkeseredetten kerestünk valakit SS-ra, de miért kellett ezért a 3-ast beáldozni? Nem rossz Donaldson de Urshela top védő és clutch ráadasul fiatal.Ne már egy rég leépült Donaldsonért odaadjuk odaadjuk Giot? Sanchez nem sajnálom, de Giot miért?Jesezus. Gio-t miért?pontosan ez volt az elso kerdesem nekem is mikor meglattam. nagyon szarul fog ez a csere kinezni 1 ev mulva.
Matthew99
csebi
kapitnono
több mint 2 éve
Ne már egy rég leépült Donaldsonért odaadjuk odaadjuk Giot? Sanchez nem sajnálom, de Giot miért?Jesezus. Gio-t miért?pontosan ez volt az elso kerdesem nekem is mikor meglattam. nagyon szarul fog ez a csere kinezni 1 ev mulva.
Matthew99
csebi
több mint 2 éve
Várható volt hogy ez előkerül:These two are teammates now 😬 pic.twitter.com/eWJTpF6SW5
— B/R Walk-Off (@BRWalkoff) March 14, 2022
több mint 2 éve
és pont az egyik kedvencem megy a Yankeesba? 😕Nem is tudtam hogy valakinek Rortvedt a kedvence.
Löfli
Szerkesztette: Matthew99
több mint 2 éve
Jesezus. Gio-t miért?pontosan ez volt az elso kerdesem nekem is mikor meglattam. nagyon szarul fog ez a csere kinezni 1 ev mulva.
Matthew99
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.