NCAA eredménykövetés NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik

Baseball

40 feliratkozó

több mint 4 éve
r.baggio Detroit Lions Indiana Hoosiers 62 503 — no es importante
Kedvenc MLB csapat: Athletics (deyell), Blue Jays (ZoliMP), Brewers (gamerkr), Cardinals (Al), Cubs (Shawn84), Dodgers (KeyG, slowmotion, danyly), Diamondbacks (Kampman, Löfli), Giants (nagir, zavi27), Indians (labo7), Mariners (Dzsokijuing, Maka), Marlins (adamfaragoo), Orioles (Ray_bp_Lewis, robiroboter), Padres (lol, P@trik), Phillies (dande), Pirates (Fast Willie, Gergőke), Rays (Sobri, Wester), Red Sox (Bruschi85, zemanla), Reds (Jakehomer), Tigers (Johnnyblaze), Twins (Heisman), Yankees (csebi, Darksun3, kapitnono, Matthew99, shawnka, Tito05), White Sox (baggio, Mikey)

Szerkesztette: Löfli
több mint 2 éve
Löfli Detroit Lions Tulane Green Wave 20 212 — ellenIktriad / #1 BVSC ultra
Chapman is megy, de ő legalább másik kedvenc csapathoz

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
Don't blink!
több mint 2 éve
kapitnono New Orleans Saints Ohio State Buckeyes 9 134 — WHO DAT!!!!
Rizzo marad a Yankeesben 2 évre 32 milláért. Freeman állítólag nem akart jönni. Ez a produkció eddig elég megúszós.
Matthew99
Mondjuk az új NY i Covid rendelet sem rossz, hogy a be nem oltott játékosok nem léphetnek pályára hazai pályán semmilyen major sportban 😀

több mint 2 éve
Matthew99 New Orleans Saints 9 646 — Invisible man
Rizzo marad a Yankeesben 2 évre 32 milláért. Freeman állítólag nem akart jönni. Ez a produkció eddig elég megúszós.

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 2 éve
Kampman Green Bay Packers Wisconsin Badgers 28 363
Oakland will receive OF Cristian Pache, C Shea Langeliers, SP Ryan Cusick and SP Joey Estes, sources tell ESPN. Massive haul for Matt Olson, the Braves’ new first baseman.
P@trik
Baromi idegesítő lehet A's fannek lenni, hogy állandóan rebuildel a csapat. Először Bassitt, aztán Olson...
Mikey
A vezetőség lényegében évek óta arra játszik, hogy ne is kelljen Oaklandben maradniuk.

több mint 2 éve
adamfaragoo Miami Dolphins 1 420
Nem semmi hosszabítás.

Szerkesztette: adamfaragoo
több mint 2 éve
adamfaragoo Miami Dolphins 1 420
Oaklandbe marad bárki is? 😀
több mint 2 éve
Mikey Cincinnati Bengals 18 758
Ez a Josh Harrison deal elkésett néhány évet. Kimbrel is itt van még... szedd össze magad, Rick!

Szerkesztette: Mikey
több mint 2 éve
Bruschi85 New England Patriots 1 744 — Patriots és Kaposvári KK fan
 www.sport1tv.hu/podcasts/106767/extra-inning-35-megegyezes/

A lényeg továbbra is Hajrá Pats és Hajrá Kometa Kaposvári KK!
több mint 2 éve
Gergőke Pittsburgh Steelers Michigan State Spartans 2 826 — Pittsburgh Pirates,Chicago Bulls, Aston Villa fan!
Daniel Vogelback érkezett. Elsősorban szerintem DH lesz,aztán talán még 1B back up.

" class="embed">
több mint 2 éve
Gergőke Pittsburgh Steelers Michigan State Spartans 2 826 — Pittsburgh Pirates,Chicago Bulls, Aston Villa fan!
Andrew McCutchen a Brewersben. 🤬😕 Pedig nagyon reméltem, hogy megpróbáljuk visszahozni.

" class="embed">
több mint 2 éve
Löfli Detroit Lions Tulane Green Wave 20 212 — ellenIktriad / #1 BVSC ultra
Oakland will receive OF Cristian Pache, C Shea Langeliers, SP Ryan Cusick and SP Joey Estes, sources tell ESPN. Massive haul for Matt Olson, the Braves’ new first baseman.
P@trik
Baromi idegesítő lehet A's fannek lenni, hogy állandóan rebuildel a csapat. Először Bassitt, aztán Olson...
Mikey
Sajnálom is rendesen őket.😕
zavi27
ráadásul a stadion/költözés projekttel se haladnak sehogyan, a Coliseum meg rájuk rohad hamarosan

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
Don't blink!
több mint 2 éve
zavi27 Las Vegas Raiders Clemson Tigers 4 914 — Amerikai sportok rajongója
P@trik
Mikey
Sajnálom is rendesen őket.😕
több mint 2 éve
P@trik
több mint 2 éve
P@trik Cleveland Browns Texas Longhorns 2 696 — #HUNGarrettCardCollector #HunBelieveland #Padres
több mint 2 éve
P@trik Cleveland Browns Texas Longhorns 2 696 — #HUNGarrettCardCollector #HunBelieveland #Padres
Fernando Tatis Jr. has a fractured wrist. Surgery probable. Could miss a few months.

A Padres is gyorsan lehúzta a wc-n a szezonját.
P@trik
Csak folytatják a tavalyit.
Matthew99
Így nem lesz 50 HR-ja, csak 35?
Mikey
Ha-seong Kim feltudni venni az MLB ritmust akk áthidalható lenne a dolog, de tavaly nem nagyon ezt mutatta.
több mint 2 éve
Fernando Tatis Jr. has a fractured wrist. Surgery probable. Could miss a few months.

P@trik
Matthew99
Így nem lesz 50 HR-ja, csak 35?
több mint 2 éve

P@trik

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 2 éve

több mint 2 éve
Heisman nádor Denver Broncos Oregon Ducks 24 645 — “Sha-la-la-la-la-la, Thiiiiii-baut Pinot!“
Urshela in the house, kicsit segít megemészteni Garver távozását 😊

NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price, Ricky Evans
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 2 éve
csebi New York Giants Notre Dame Fighting Irish 22 971 — Lucas Scott
Jesezus. Gio-t miért?
Matthew99
pontosan ez volt az elso kerdesem nekem is mikor meglattam. nagyon szarul fog ez a csere kinezni 1 ev mulva.
csebi
Ne már egy rég leépült Donaldsonért odaadjuk odaadjuk Giot? Sanchez nem sajnálom, de Giot miért?
kapitnono
Kíváncsi leszek a Yankees podcastra de nekem ez wtf move. Elkeseredetten kerestünk valakit SS-ra, de miért kellett ezért a 3-ast beáldozni? Nem rossz Donaldson de Urshela top védő és clutch ráadasul fiatal.
Matthew99
ugy latszik komolyan gondoljuk ezt az Andujar 3B projektet?
raadasul Donaldson is R bat szoval mikor jon mar lefty a lineupba? plusz o sem az a kifejezetten gyors jatekos, hogy noveljuk a sebesseget on base ...

Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 2 éve
Jesezus. Gio-t miért?
Matthew99
pontosan ez volt az elso kerdesem nekem is mikor meglattam. nagyon szarul fog ez a csere kinezni 1 ev mulva.
csebi
Ne már egy rég leépült Donaldsonért odaadjuk odaadjuk Giot? Sanchez nem sajnálom, de Giot miért?
kapitnono
Kíváncsi leszek a Yankees podcastra de nekem ez wtf move. Elkeseredetten kerestünk valakit SS-ra, de miért kellett ezért a 3-ast beáldozni? Nem rossz Donaldson de Urshela top védő és clutch ráadasul fiatal.

több mint 2 éve
kapitnono New Orleans Saints Ohio State Buckeyes 9 134 — WHO DAT!!!!
Jesezus. Gio-t miért?
Matthew99
csebi

több mint 2 éve
Várható volt hogy ez előkerül:

több mint 2 éve
és pont az egyik kedvencem megy a Yankeesba? 😕
Löfli
Nem is tudtam hogy valakinek Rortvedt a kedvence.

Szerkesztette: Matthew99

több mint 2 éve
csebi New York Giants Notre Dame Fighting Irish 22 971 — Lucas Scott
Jesezus. Gio-t miért?
Matthew99

Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.