Baseball

42 feliratkozó

több mint 5 éve
r.baggio New York Giants Army Black Knights 64 299 — no es importante
Kedvenc MLB csapat: Athletics (deyell), Blue Jays (ZoliMP), Brewers (gamerkr), Cardinals (Al), Cubs (Shawn84), Dodgers (KeyG, slowmotion, danyly), Diamondbacks (Kampman, Löfli), Giants (nagir, zavi27), Indians (labo7), Mariners (Dzsokijuing, Maka), Marlins (adamfaragoo), Orioles (Ray_bp_Lewis, robiroboter), Padres (lol, P@trik), Phillies (dande), Pirates (Fast Willie, Gergőke), Rays (Sobri, Wester), Red Sox (Bruschi85, zemanla), Reds (Jakehomer), Tigers (Johnnyblaze), Twins (Heisman), Yankees (csebi, Darksun3, kapitnono, Matthew99, shawnka, Tito05), White Sox (baggio, Mikey)

Szerkesztette: Löfli
több mint 2 éve
Mikey Cincinnati Bengals 20 577
Hendriks 😥

Löfli
Ó bazmeg.

KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION

A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 2 éve
Löfli Tampa Bay Buccaneers Indiana Hoosiers 22 718 — ellenIktriad / #1 BVSC ultra
Hendriks 😥

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
több mint 2 éve
robiroboter 2 247 — Let's go O's!
Bauernek nincs sok esélye májer csapatra
 larrybrownsports.com/baseball/trevor-bauer-not-expected-to-be-signed/609787

Adam Jones Theory of Everything: Sometimes you suck.
több mint 2 éve
Matthew99 New Orleans Saints 10 095 — Invisible man
Elég jó kis kép:

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 2 éve
Gergőke Pittsburgh Steelers Michigan State Spartans 2 954 — Pittsburgh Pirates,Chicago Bulls, Aston Villa fan!
A Rangers is érdeklődik Reynolds iránt.

több mint 2 éve
A stílusából és személyiségéből adódóan a csávóba olyan mérhetetlen bosszú fog tombolni aki bemeri vállalni apróért jó eséllyel kap egy top 10-es kezdőt.
P@trik
Vagy 2 hét után megint csinál valamit ami miatt rászáll az összes szurkoló és a média a csapatára...

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 2 éve
P@trik Cleveland Browns Texas Longhorns 2 873 — #HUN-GarrettCardCollector #HunBelieveland #Padres
A stílusából és személyiségéből adódóan a csávóba olyan mérhetetlen bosszú fog tombolni aki bemeri vállalni apróért jó eséllyel kap egy top 10-es kezdőt.
több mint 2 éve
Mikey Cincinnati Bengals 20 577
Bauert viheti bárki, ahogy az várható volt:

Matthew99
Remélem, nem a White Sox lesz az...

KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION

A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 2 éve
Bauert viheti bárki, ahogy az várható volt:

több mint 2 éve
Correa, avagy hogy kell nem ám csak két, de három szék között a padlóra csüccsenni 😀

Twins 10/285
Giants 13/350
Mets 12/315

most val'szeg lesz belőle egy rövidtávú minnesotai szerződés
 www.thescore.com/mlb/news/2537620
robiroboter
szépen kitol magával?
🤘gaben🤘
Eddig nem volt gond ezzel a régi sérüléssel és gondolta most se lesz. De ahogy öregszik egyre inkább figyelnek rá a csapatok, főleg ha egy fél vagon pénzt akar ellapátolni tőlük.
Matthew99
Amúgy én utána se néztem, pontosan milyen sérülése van neki ami problémát okoz most a csapatoknak?
adamfaragoo
Térd ha jól emlékszem. De még minorban volt vele gondja.

több mint 2 éve
adamfaragoo Miami Dolphins 1 460
Correa, avagy hogy kell nem ám csak két, de három szék között a padlóra csüccsenni 😀

Twins 10/285
Giants 13/350
Mets 12/315

robiroboter
szépen kitol magával?
🤘gaben🤘
Eddig nem volt gond ezzel a régi sérüléssel és gondolta most se lesz. De ahogy öregszik egyre inkább figyelnek rá a csapatok, főleg ha egy fél vagon pénzt akar ellapátolni tőlük.
Matthew99
Amúgy én utána se néztem, pontosan milyen sérülése van neki ami problémát okoz most a csapatoknak?
több mint 2 éve

Twins 10/285
Giants 13/350
Mets 12/315

robiroboter
szépen kitol magával?
🤘gaben🤘

több mint 2 éve
🤘 gaben 🤘 Chicago Bears Duke Blue Devils 8 821 — Deion Sanders for president!

Twins 10/285
Giants 13/350
Mets 12/315

robiroboter
szépen kitol magával?

" Szeretem a jeget, hagyjál békén. "
több mint 2 éve

Twins 10/285
Giants 13/350
Mets 12/315

robiroboter
Jöjjön hozzánk fene bánja, cserének jó lesz 🤪
adamfaragoo
Főleg ha még fizet is valamicskét a csapatkasszába.

több mint 2 éve

Twins 10/285
Giants 13/350
Mets 12/315

robiroboter
Jöjjön hozzánk fene bánja, cserének jó lesz 🤪
több mint 2 éve

Twins 10/285
Giants 13/350
Mets 12/315

több mint 2 éve
Ez jol nez ki
YoungZeeZee
basztam lentebb görgetni 😅🤣

több mint 2 éve
beteszem ide is 😀

több mint 2 éve
YoungZeeZee 9 405
Ez jol nez ki
több mint 2 éve
Igazoltunk egy 2B-t amire alapból nem lett volna szükség, és most még lehet, hogy tradelünk is egy 2B-ért.
Ki érti ezt.. Remélem nem azért mert Jazz elmegy.
több mint 2 éve
Tegnap még simán elolvastam az egészet mobilon.
Kampman
ja, lehet, nem vágom, ON állásban volt a Bypass, abból gondoltam. de, ja, az EPSN+ cikek fizetősek, nem az insiderek.

több mint 2 éve
Kampman Green Bay Packers Wisconsin Badgers 30 973
Mire mentek a nagy FA-költők az elmúlt 30 évben?
 www.espn.com/mlb/insider/insider/story/_/id/35297881/mlb-free-agency-mets-expensive-rank-best-teams

(Az amúgy fizetős cikk simán olvasható Bypass Paywalls Clean böngészőkiegészítővel.)
robiroboter
Tegnap még simán elolvastam az egészet mobilon.

több mint 2 éve
Mire mentek a nagy FA-költők az elmúlt 30 évben?
https://a3.espncdn.com/combiner/i?img=%2Fphoto%2F2022%2F1221%2Fr1109389_1296x729_16-9.jpg
Can you buy a World Series? What Mets can learn from the biggest spenders in MLB history
The Mets have thrown money around at a historic rate this winter. Here's how it has worked out for other teams with a similar payroll approach.

(Az amúgy fizetős cikk simán olvasható Bypass Paywalls Clean böngészőkiegészítővel.)

több mint 2 éve
Gergőke Pittsburgh Steelers Michigan State Spartans 2 954 — Pittsburgh Pirates,Chicago Bulls, Aston Villa fan!
Jarlin Garcia is érkezik. Cherigton ráhajtott egy kicsit a dobó szekcióra. 😃 Mondjuk nem lenne rossz, ha valakinek végre elsülne a keze nálunk. Bár nagyon remélem, hogy Roansy lesz majd a No.1. pitcher.

több mint 2 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 46 112 — Így remélem megfelelek nektek.....
Háát, nem is tudom.
Bár már annak is örülök, hogy legalább valakit igazoltunk.. Nekünk már ő erősités, ha hozza azt amit eddig, de szokássá vált, hogy nálunk mindenki leromlik 😀 😀

adamfaragoo
Sajnálom....sok sikert neki