Baseball
Szerkesztette: Löfli
Hendriks 😥Ó bazmeg.
Earlier Sunday evening, Liam Hendriks announced he is beginning treatment tomorrow for Non-Hodgkin’s Lymphoma. We’re all with you, Liam! 💚 pic.twitter.com/iLF1IpByp5
— Chicago White Sox (@whitesox) January 9, 2023
Löfli
KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION
A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
Earlier Sunday evening, Liam Hendriks announced he is beginning treatment tomorrow for Non-Hodgkin’s Lymphoma. We’re all with you, Liam! 💚 pic.twitter.com/iLF1IpByp5
— Chicago White Sox (@whitesox) January 9, 2023

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
larrybrownsports.com/baseball/trevor-bauer-not-expected-to-be-signed/609787
Adam Jones Theory of Everything: Sometimes you suck.

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
A stílusából és személyiségéből adódóan a csávóba olyan mérhetetlen bosszú fog tombolni aki bemeri vállalni apróért jó eséllyel kap egy top 10-es kezdőt.Vagy 2 hét után megint csinál valamit ami miatt rászáll az összes szurkoló és a média a csapatára...
P@trik

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
Bauert viheti bárki, ahogy az várható volt:Remélem, nem a White Sox lesz az...
The Los Angeles Dodgers are designating right-hander Trevor Bauer for assignment, sources tell ESPN.
— Jeff Passan (@JeffPassan) January 7, 2023
The Dodgers will eat $22.5 million. Bauer can sign with any major league team for the $720,000 minimum and can play immediately after completing a record-long suspension.
Matthew99
KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION
A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
The Los Angeles Dodgers are designating right-hander Trevor Bauer for assignment, sources tell ESPN.
— Jeff Passan (@JeffPassan) January 7, 2023
The Dodgers will eat $22.5 million. Bauer can sign with any major league team for the $720,000 minimum and can play immediately after completing a record-long suspension.

Térd ha jól emlékszem. De még minorban volt vele gondja.Amúgy én utána se néztem, pontosan milyen sérülése van neki ami problémát okoz most a csapatoknak?Eddig nem volt gond ezzel a régi sérüléssel és gondolta most se lesz. De ahogy öregszik egyre inkább figyelnek rá a csapatok, főleg ha egy fél vagon pénzt akar ellapátolni tőlük.Correa, avagy hogy kell nem ám csak két, de három szék között a padlóra csüccsenni 😀szépen kitol magával?
Twins 10/285
Giants 13/350
Mets 12/315
most val'szeg lesz belőle egy rövidtávú minnesotai szerződés
www.thescore.com/mlb/news/2537620
robiroboter
🤘gaben🤘
Matthew99
adamfaragoo

Amúgy én utána se néztem, pontosan milyen sérülése van neki ami problémát okoz most a csapatoknak?Eddig nem volt gond ezzel a régi sérüléssel és gondolta most se lesz. De ahogy öregszik egyre inkább figyelnek rá a csapatok, főleg ha egy fél vagon pénzt akar ellapátolni tőlük.Correa, avagy hogy kell nem ám csak két, de három szék között a padlóra csüccsenni 😀szépen kitol magával?
Twins 10/285
Giants 13/350
Mets 12/315
robiroboter
🤘gaben🤘
Matthew99
Eddig nem volt gond ezzel a régi sérüléssel és gondolta most se lesz. De ahogy öregszik egyre inkább figyelnek rá a csapatok, főleg ha egy fél vagon pénzt akar ellapátolni tőlük.Correa, avagy hogy kell nem ám csak két, de három szék között a padlóra csüccsenni 😀szépen kitol magával?
Twins 10/285
Giants 13/350
Mets 12/315
robiroboter
🤘gaben🤘

Correa, avagy hogy kell nem ám csak két, de három szék között a padlóra csüccsenni 😀szépen kitol magával?
Twins 10/285
Giants 13/350
Mets 12/315
robiroboter
" Szeretem a jeget, hagyjál békén. "
Főleg ha még fizet is valamicskét a csapatkasszába.Correa, avagy hogy kell nem ám csak két, de három szék között a padlóra csüccsenni 😀Jöjjön hozzánk fene bánja, cserének jó lesz 🤪
Twins 10/285
Giants 13/350
Mets 12/315
robiroboter
adamfaragoo

Correa, avagy hogy kell nem ám csak két, de három szék között a padlóra csüccsenni 😀Jöjjön hozzánk fene bánja, cserének jó lesz 🤪
Twins 10/285
Giants 13/350
Mets 12/315
robiroboter
Twins 10/285
Giants 13/350
Mets 12/315
Ez jol nez kibasztam lentebb görgetni 😅🤣
YoungZeeZee
2023. Jordan Year. 💥 pic.twitter.com/b75SydA3tG
— Chicago White Sox (@whitesox) January 1, 2023
Ki érti ezt.. Remélem nem azért mert Jazz elmegy.
Tegnap még simán elolvastam az egészet mobilon.ja, lehet, nem vágom, ON állásban volt a Bypass, abból gondoltam. de, ja, az EPSN+ cikek fizetősek, nem az insiderek.
Kampman
Mire mentek a nagy FA-költők az elmúlt 30 évben?Tegnap még simán elolvastam az egészet mobilon.
www.espn.com/mlb/insider/insider/story/_/id/35297881/mlb-free-agency-mets-expensive-rank-best-teams
(Az amúgy fizetős cikk simán olvasható Bypass Paywalls Clean böngészőkiegészítővel.)
robiroboter
(Az amúgy fizetős cikk simán olvasható Bypass Paywalls Clean böngészőkiegészítővel.)
Háát, nem is tudom.Sajnálom....sok sikert neki
Bár már annak is örülök, hogy legalább valakit igazoltunk.. Nekünk már ő erősités, ha hozza azt amit eddig, de szokássá vált, hogy nálunk mindenki leromlik 😀 😀
BREAKING NEWS: Shortstop Jean Segura and Miami Marlins are in agreement on a two-year, $17 million contract.@z101digital @ZDeportes
— Héctor Gómez (@hgomez27) December 29, 2022
adamfaragoo