Baseball
Szerkesztette: Löfli
Edwin Diaz egész szezonra off, az szép baszkiAltuve is megsérült, az MLB egyre jobban szereti ezt a WBC-t.
Löfli
Nézz egyenesen előre. Mi van ott?
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
(Bassui Tokusho zen mester tanácsa a Line of Scrimmage-en)
Aaron Hicks calls off Volpe, makes an awkward dive, and cannot come up with this one pic.twitter.com/3fOzSWnwhv
— Talkin' Yanks (@TalkinYanks) March 17, 2023

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
Shohei Ohtani is wearing a Czech Republic hat while arriving in Miami for the semifinals
— Jomboy Media (@JomboyMedia) March 17, 2023
The World Baseball Classic is incredible pic.twitter.com/v7Q2uwUa56

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
Edwin Diaz egész szezonra off, az szép baszkinem szép dolog, de röhögök
Löfli
" Szeretem a jeget, hagyjál békén. "

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
Nyilván azt tudták hogy Venezuela nagy vad és ott jött is Sandy(az más kérdés h nem ment neki).
Viszont izrael és nicaragua ellen bőven elég lett volna a cueto és contreras páros.
A nagy ütközetre megmaradt volna Javier. Nah mind1.
Annak viszont örülök, hogy Soto és Machado is parádés formába van. Jó kis szezonnak nézünk elébe 😊
Szerkesztette: P@trik
Szerkesztette: Matthew99

"A hatvanötödiknek gondolt, de valójában hatvanhatodik epizóddal kezdjük a 2023-as évet, amelyben minden - baseballal kapcsolatos - pillanatot a World Baseball Classicnak szenteltünk."

A lényeg továbbra is Hajrá Pats és Hajrá Kometa-KVGY Kaposvári KK!

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
Volpenel meg ez nagyon kicsi minta, ugye AAAban nincs meg meg a 100 uteshez allasa sem. nekem nem lenne azzal bajom, hogy ott kezd, es szezon kozben ha tovabbra is igy folytatja, es kitakaritjuk IKF szerzodeset akkor a helyere feljonne.Jövőre? Szerintem Volpe-nal kéne kezdenie IKF helyett. Dominguez még nem fog jönni, de azért amit mutat az alapján az év vége felé akár be is mutatkozhat.Egyetértek vele. Ő is és Jasson is nagyon impresszíven nyomják.Pont most akartam én is írni, hogy elég komoly Spring traininget nyomtak, remélem jövőre már a felnőtt csapat közelében lesznek
Now Anthony Volpe homers to right. I'm not sure what else he needs to do.
— Bryan Hoch (@BryanHoch) March 12, 2023
Matthew99
kapitnono
Matthew99
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION
A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
Adam Jones Theory of Everything: Sometimes you suck.
a 21 éves nicaraguai cseredobó Detroitban kapott szerződést.
thecomeback.com/mlb/duque-hebbert-detroit-tigers-contract.html
Mit mondanál a mai Usa meccsre? Nem voltak messze 11-3-nál a leléptetéstől.The legend of Joey Meneses continues.
Matthew99
thecomeback.com/international/joey-meneses-wbc-performance-mexico-united-states.html
Ennyi öröme volt ma az amcsiknakDurva 😀Venezuela beárazta rendesen dominikát.Mit mondanál a mai Usa meccsre? Nem voltak messze 11-3-nál a leléptetéstől.
A nagy nevek csak papíron néztek ki jól.
P@trik
Matthew99
Ezek a közép és dél amerikai csapatok úgy játszanak mintha a bőrükre menne.
1-2 meccsen olyan hangulat volt mintha vért ittak volna.
P@trik
USA fans doing whatever they can to get Randy off his game a little bit 😅 pic.twitter.com/aYxXn5EwOy
— FOX Sports: MLB (@MLBONFOX) March 13, 2023

Durva 😀Venezuela beárazta rendesen dominikát.Mit mondanál a mai Usa meccsre? Nem voltak messze 11-3-nál a leléptetéstől.
P@trik
Matthew99
Ezek a közép és dél amerikai csapatok úgy játszanak mintha a bőrükre menne.
1-2 meccsen olyan hangulat volt mintha vért ittak volna.
Venezuela beárazta rendesen dominikát.Mit mondanál a mai Usa meccsre? Nem voltak messze 11-3-nál a leléptetéstől.
P@trik

Jövőre? Szerintem Volpe-nal kéne kezdenie IKF helyett. Dominguez még nem fog jönni, de azért amit mutat az alapján az év vége felé akár be is mutatkozhat.Egyetértek vele. Ő is és Jasson is nagyon impresszíven nyomják.Pont most akartam én is írni, hogy elég komoly Spring traininget nyomtak, remélem jövőre már a felnőtt csapat közelében lesznek
Matthew99
kapitnono

But he’s clear fav to start at LF right? FOH pic.twitter.com/WpRVyBcgUr
— JC (@CantH0ldMe_) March 12, 2023

We’re officially 2 hours and 35 minutes into this game and it’s 13-8 in the 4TH INNING!
— Ben Verlander (@BenVerlander) March 12, 2023
Time - 2:35 / Innings - 3.1
Egyetértek vele. Ő is és Jasson is nagyon impresszíven nyomják.Pont most akartam én is írni, hogy elég komoly Spring traininget nyomtak, remélem jövőre már a felnőtt csapat közelében lesznek
Matthew99