NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik
CFB követő 2024
1 748
44
01:30 Georgia Tech @ #7 Georgia
Baseball
40 feliratkozó
több mint 4 éve
Kedvenc MLB csapat: Athletics (deyell), Blue Jays (ZoliMP), Brewers (gamerkr), Cardinals (Al), Cubs (Shawn84), Dodgers (KeyG, slowmotion, danyly), Diamondbacks (Kampman, Löfli), Giants (nagir, zavi27), Indians (labo7), Mariners (Dzsokijuing, Maka), Marlins (adamfaragoo), Orioles (Ray_bp_Lewis, robiroboter), Padres (lol, P@trik), Phillies (dande), Pirates (Fast Willie, Gergőke), Rays (Sobri, Wester), Red Sox (Bruschi85, zemanla), Reds (Jakehomer), Tigers (Johnnyblaze), Twins (Heisman), Yankees (csebi, Darksun3, kapitnono, Matthew99, shawnka, Tito05), White Sox (baggio, Mikey)
Szerkesztette: Löfli
több mint 2 éve
előbb lesz szerintem a Giants contender, mint a Padres. ők okosan építkeznek.A Friars lesz a bézból Rangerse. Ők is minden mozgó sztárt felvásároltak annak idején ('94 után), aztán csak nagyobbnál nagyobbat taknyoltak.valahogy megkell próbálni tartani a lépést a dodival.
slowmotion
P@trik
Szerkesztette: slowmotion
több mint 2 éve
A Friars lesz a bézból Rangerse. Ők is minden mozgó sztárt felvásároltak annak idején ('94 után), aztán csak nagyobbnál nagyobbat taknyoltak.valahogy megkell próbálni tartani a lépést a dodival.
slowmotion
több mint 2 éve
A Friars lesz a bézból Rangerse. Ők is minden mozgó sztárt felvásároltak annak idején ('94 után), aztán csak nagyobbnál nagyobbat taknyoltak.
több mint 2 éve
Manaea is a Padresban. Valaki még kellene abba a rotációba, gyenge ez eddig.Darvish
Mikey
Musgrove
Manaea
Snell
Clevinger
+Nick Martínez
Paddack
Gore
Weathers
több mint 2 éve
Manaea is a Padresban. Valaki még kellene abba a rotációba, gyenge ez eddig.Jól sikerült a megszerzése a Yankeesnek. Szép munka.
Mikey
A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 2 éve
Mikey
18 758
Manaea is a Padresban. Valaki még kellene abba a rotációba, gyenge ez eddig.
több mint 2 éve
Mikey
18 758
Garrett Crochet TJS, Lance Lynn pedig a tavaly is sérült jobb térde miatt lesz megvizsgálva... nagyszerű, komolyan mondom.
több mint 2 éve
AJ Pollock a White Soxban, wow.Kimbrel meg a Chavez Ravine-ban. teccik.
Mikey
több mint 2 éve
Mikey
18 758
AJ Pollock a White Soxban, wow.
több mint 2 éve
Mikey
18 758
Lesz mikrofonjuk az umpire-öknek, így végre hallani fogjuk az ítéleteket. Ők is előre haladnak, nem hátra.
több mint 2 éve
Visszaküldtük Cruzt AAA-be. 🤬 Mondván, hogy a védekezésének meg fejlődnie kell, meg meg szeretnénk nézni OF-en is.Ezen azért most háborgok rendesen. 😡vagy csak játszanak a service time-mal, hogy tovább maradjon team control alatt a játékjoga
Gergőke
több mint 2 éve
Visszaküldtük Cruzt AAA-be. 🤬 Mondván, hogy a védekezésének meg fejlődnie kell, meg meg szeretnénk nézni OF-en is.Ezen azért most háborgok rendesen. 😡
" class="embed">
több mint 2 éve
adamfaragoo
1 420
huha.The #Marlins are in talks with INF Starlin Castro, per @mikedeportes.
— Héctor Gómez (@hgomez27) March 30, 2022
több mint 2 éve
YoungZeeZee
8 567
le se ultem mar 4-0 volt az angelsnek 😀egy jo kis angels white sox estere 😀Még jó, hogy ez csak Spring Training...
YoungZeeZee
Mikey
több mint 2 éve
Mikey
18 758
egy jo kis angels white sox estere 😀Még jó, hogy ez csak Spring Training...
YoungZeeZee
több mint 2 éve
YoungZeeZee
8 567
egy jo kis angels white sox estere 😀
több mint 2 éve
adamfaragoo
1 420
Spring Traning meccseken mindig olyan jók vagyunk, kár, hogy csak ilyenkor 😀
több mint 2 éve
www.sport1tv.hu/podcasts/106919/extra-inning-37-torontotol-oaklandig/
A lényeg továbbra is Hajrá Pats és Hajrá Kometa Kaposvári KK!
több mint 2 éve
36 évesen visszavonult Andrew Miller.az Indians WS runjában felejthetetlen volt, akkor én is nagyon megkedveltem
Ami engem illet 2015/16-ban nagy kedvencem volt a Yankees-nél, aztán az Indians-es korszakában is figyelemmel kísértem 16' és 18' között. A Cards-nál ugyan már elvesztettem vele a fonalat, de ettől függetlenül megmaradt nekem ő kiskedvencnek.
Állítólag nagyban segítette a tárgyalásokat a tulajdonosokkal az új CBA létrejöttéért.
Mike
több mint 2 éve
36 évesen visszavonult Andrew Miller.Ami engem illet 2015/16-ban nagy kedvencem volt a Yankees-nél, aztán az Indians-es korszakában is figyelemmel kísértem 16' és 18' között. A Cards-nál ugyan már elvesztettem vele a fonalat, de ettől függetlenül megmaradt nekem ő kiskedvencnek.
Állítólag nagyban segítette a tárgyalásokat a tulajdonosokkal az új CBA létrejöttéért.
Szerkesztette: Mike
több mint 2 éve
baszki én egy kő alatt élek, de néztem nagyot, hogy ki a fasz az a Guardians, aki ellen hajnalban játszottunk. aztán leesett 😮
több mint 2 éve
adamfaragoo
1 420
MLB & MLBPA agreed on the following rule changes, per @Joelsherman1
— FOX Sports: MLB (@MLBONFOX) March 22, 2022
▪️ 28-man rosters through May 1
▪️ Automatic runner on second in extras for 2022
▪️ Pitcher can remain DH after being pulled from the mound pic.twitter.com/cQQNqjTnbR
több mint 2 éve
YoungZeeZee
8 567
www.sport1tv.hu/sztori/106878/kovacs-sanko-lazar-bence-dijas-a-pufifankokat-elkuldtek-soscukorert/"Mindössze nyolc napot vett el a nézőktől az MLB lockout, így a szezon nem március 31-én rajtol, ahogyan azt eredetileg tervezték, hanem nyolc nappal később, április hetedikén. Meccs azonban nem marad el egy sem, mert a csúszás ellenére is 162 mérkőzéses alapszakasz vár a csapatokra. A Sport TV meghosszabbította együttműködését az MLB-vel, így Magyarországon még hosszú évekig követhetjük itt a világ legjobb baseballosainak küzdelmeit. Tájékoztatjuk is büszkén klubtagjainkat arról, hogy a szezon nyitómérkőzését aznap este hétkor az AMC Mikrón élőben közvetítjük majd, és 22:30-tól a Sport1-en is megmutatjuk majd felvételről. Bivalyerős párosítás jött össze ezen a meccsen: A világ leghíresebb baseballcsapata, a New York Yankees csap össze a Boston Red Sox-szal. Aki még nem olyan tájékozott a sportágat illetően, annak fontos információ lehet, hogy az észak-amerikai sportligákban a Yankees-Red Sox párharc a legősibb és talán leghíresebb rivalizálás."
" Ritkán lehetett hallani panaszkodni. Akkor általában arról beszélt, hogy az amerikai futball mellett másik nagy szerelme, a baseball mennyire periférián van Magyarországon. Mondta ezt azért is, mert abban a sportágban is sokszoros válogatott, aztán egyszer csak az élet úgy hozta, hogy megkapta az esélyt: beülhet a szakértői székbe egy itthon – újra itt tartunk – szinte teljesen ismeretlen sportágat kellene a világ legjobb eseményeként eladni."
Bruschi85
több mint 2 éve
www.sport1tv.hu/sztori/106878/kovacs-sanko-lazar-bence-dijas-a-pufifankokat-elkuldtek-soscukorert/" Ritkán lehetett hallani panaszkodni. Akkor általában arról beszélt, hogy az amerikai futball mellett másik nagy szerelme, a baseball mennyire periférián van Magyarországon. Mondta ezt azért is, mert abban a sportágban is sokszoros válogatott, aztán egyszer csak az élet úgy hozta, hogy megkapta az esélyt: beülhet a szakértői székbe egy itthon – újra itt tartunk – szinte teljesen ismeretlen sportágat kellene a világ legjobb eseményeként eladni."
A lényeg továbbra is Hajrá Pats és Hajrá Kometa Kaposvári KK!
több mint 2 éve
Cherington pedig anno elmondta, hogy egyetlen ember van, aki érinthetetlen és az Reynolds. Fura ez, mert engem meg pont most kezd jobban izgatni a dolog, hogyha beépítik Sheltonék az új arcokat, akkor mire leszünk képesek hosszú távon.Közben meg azt olvasom, hogy nyitottak vagyunk Newman elboltolására.Én ott mondok le a csapatról. Nem igaz, hogy minden értelmes embert elküldünk és a fiatalokra építünk, akik közül hát Hayes-n kívül mindenkinek max fellángolásai vannak. Mikor leszünk készen, 20 év múlva?
Gergőke
Willie Parker
Persze vannak, akik mindig hiányozni fognak és akiknek az elcserélése nagyon fájt ( Marte,Bell), de most sokkal izgatottabban várom a szezont, mint tavaly.
Szerkesztette: Gergőke
" class="embed">