Baseball
Szerkesztette: Löfli
www.clevelandguardians.com/
Adam Jones Theory of Everything: Sometimes you suck.
gondoltam, csak ez a kreténség eszembe jutotti mean the Bronx Bombersno, a végén még nem a Bombers lesz a kevésbé kedvelt nyújorki csapat?usa 🥴😆
slowmotion
🤘gaben🤘
slowmotion
" Szeretem a jeget, hagyjál békén. "
i mean the Bronx Bombersno, a végén még nem a Bombers lesz a kevésbé kedvelt nyújorki csapat?usa 🥴😆
slowmotion
🤘gaben🤘
Szerkesztette: slowmotion
no, a végén még nem a Bombers lesz a kevésbé kedvelt nyújorki csapat?usa 🥴😆
slowmotion
Breaking: Carlos Correa and the Mets have a deal. $315M, 12 years.Kettős igazolással játszik? 🙂
P@trik

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
Free-agent infielder Brandon Drury in agreement with Angels on two-year, $17M contract, pending physical, source tells @TheAthletic.
— Ken Rosenthal (@Ken_Rosenthal) December 21, 2022
Szerkesztette: adamfaragoo
www.mlbtraderumors.com/2022/12/orioles-unlikely-to-sign-trey-mancini.html
AP sources: The San Francisco Giants postponed a news conference to introduce Carlos Correa after a medical concern arose during the All-Star shortstop’s physical.https://t.co/A1Uzpm4upC
— AP Sports (@AP_Sports) December 20, 2022
Megjött a DH.
Adja majd magyar tv?Sport TV-s kontakt:
YoungZeeZee
"Szeretnènk majd közvetíteni, igen, de ez max szerintem közvetlen előtte dől majd csak el, összejön-e"
ez majd márciusban kiderülAdja majd magyar tv?Kershaw ahelyett hogy pihenne WBC-zik? Jó kilátások a Dodgersnek a szezonra.neki ennyivel korábban kezdődött az offseason (sajnos), így beleférhet 😮
Matthew99
de igazából már elért mindent, amit csak lehetett, a WBC eddig kimaradt neki, így, hogy már megvolt a bajnoki cím, engem nem izgat különösebben.
slowmotion
YoungZeeZee
Adja majd magyar tv?Kershaw ahelyett hogy pihenne WBC-zik? Jó kilátások a Dodgersnek a szezonra.neki ennyivel korábban kezdődött az offseason (sajnos), így beleférhet 😮
Matthew99
de igazából már elért mindent, amit csak lehetett, a WBC eddig kimaradt neki, így, hogy már megvolt a bajnoki cím, engem nem izgat különösebben.
slowmotion
Matt Carpenter, Padres reportedly agree to a 1-year deal with a player option for 2024, per https://t.co/Z3s2EpgF39's @AJCassavell. pic.twitter.com/6ZPMGbreY5
— MLB (@MLB) December 20, 2022

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
Kershaw ahelyett hogy pihenne WBC-zik? Jó kilátások a Dodgersnek a szezonra.neki ennyivel korábban kezdődött az offseason (sajnos), így beleférhet 😮
Matthew99

van közte vicces (főleg a hamilton, azzal a képpel tuti valami másik homokos vette meg)Kevesebb lett rajta a haszon, a rengeteg százalék helyett csak feleannyi rengeteg százalék. De masszív margin, az biztos.Aztán hol van ez a tíz dolláros-másfél millás labda egy 5 centes cigibe pakolt 7+ milliós baseballkártyától 😀
slowmotion
robiroboter
Szerkesztette: 🤘 gaben 🤘
Kevesebb lett rajta a haszon, a rengeteg százalék helyett csak feleannyi rengeteg százalék. De masszív margin, az biztos.Aztán hol van ez a tíz dolláros-másfél millás labda egy 5 centes cigibe pakolt 7+ milliós baseballkártyától 😀
slowmotion
Hát, van ez így az ilyen dolgokkal. Elvis gitárja sem jobb, mint a többi, de valakinek megér annyit. Good for him.Persze nem tiszta pénz, meg lehet idővel többet is érne; de akkor is egy 10 dolcsis laszti.Kevesebb lett rajta a haszon, a rengeteg százalék helyett csak feleannyi rengeteg százalék. De masszív margin, az biztos.Volt piaca, eladták. Üzlet egész.Matthew99Biztos bennem van a hiba, de én semmi pénzért nem adtam volna el.
Mikey
🤘gaben🤘
slowmotion
🤘gaben🤘
Persze nem tiszta pénz, meg lehet idővel többet is érne; de akkor is egy 10 dolcsis laszti.Kevesebb lett rajta a haszon, a rengeteg százalék helyett csak feleannyi rengeteg százalék. De masszív margin, az biztos.Volt piaca, eladták. Üzlet egész.Matthew99Biztos bennem van a hiba, de én semmi pénzért nem adtam volna el.
Mikey
🤘gaben🤘
slowmotion
Kevesebb lett rajta a haszon, a rengeteg százalék helyett csak feleannyi rengeteg százalék. De masszív margin, az biztos.Volt piaca, eladták. Üzlet egész.Szép lövés, bedobás. Mondjuk én ennyinek is örülnék.Biztos bennem van a hiba, de én semmi pénzért nem adtam volna el.
🚨 BREAKING NEWS 🚨
— The Collectibles Guru 🧠 (@ericwhiteback) December 18, 2022
After declining a $3,000,000 offer for Aaron Judge’s 62nd Home Run ball, Corey Youmans elected to send the ball to auction.
Well that auction just ended and…
It sold for $1,500,000. pic.twitter.com/OelZ5d6ZVu
Matthew99
Mikey
🤘gaben🤘
Volt piaca, eladták. Üzlet egész.Szép lövés, bedobás. Mondjuk én ennyinek is örülnék.Biztos bennem van a hiba, de én semmi pénzért nem adtam volna el.
🚨 BREAKING NEWS 🚨
— The Collectibles Guru 🧠 (@ericwhiteback) December 18, 2022
After declining a $3,000,000 offer for Aaron Judge’s 62nd Home Run ball, Corey Youmans elected to send the ball to auction.
Well that auction just ended and…
It sold for $1,500,000. pic.twitter.com/OelZ5d6ZVu
Matthew99
Mikey