Baseball

42 feliratkozó

több mint 5 éve
r.baggio New York Giants Army Black Knights 64 347 — no es importante
Kedvenc MLB csapat: Athletics (deyell), Blue Jays (ZoliMP), Brewers (gamerkr), Cardinals (Al), Cubs (Shawn84), Dodgers (KeyG, slowmotion, danyly), Diamondbacks (Kampman, Löfli), Giants (nagir, zavi27), Indians (labo7), Mariners (Dzsokijuing, Maka), Marlins (adamfaragoo), Orioles (Ray_bp_Lewis, robiroboter), Padres (lol, P@trik), Phillies (dande), Pirates (Fast Willie, Gergőke), Rays (Sobri, Wester), Red Sox (Bruschi85, zemanla), Reds (Jakehomer), Tigers (Johnnyblaze), Twins (Heisman), Yankees (csebi, Darksun3, kapitnono, Matthew99, shawnka, Tito05), White Sox (baggio, Mikey)

Szerkesztette: Löfli
több mint 4 éve
Kampman Green Bay Packers Wisconsin Badgers 31 036
Nagyon menő volt ez a kukoricamezőbe kiütött walk-off HR

több mint 4 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 46 175 — Így remélem megfelelek nektek.....
Jó kis HR parádé
több mint 4 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 46 175 — Így remélem megfelelek nektek.....
Nagyon hangulatos ez a fileds of dream
több mint 4 éve
adamfaragoo Miami Dolphins 1 460
több mint 4 éve
Mikey Cincinnati Bengals 20 577
Rodón IL, shoulder/arm soreness. Egyrészt jellemző, nehogymá' egészséges legyen minden fontos ember (visszatért Jiménez és Robert is, nyilván kellett valaki aki az ellenkező irányba megy), másrészt aggódom, mert komoly sérülések szoktak lenni végül az ilyen sorenessekből.

KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION

A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 4 éve
Matthew99 New Orleans Saints 10 102 — Invisible man
Percekig el bírtam nézegetni.

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 4 éve
Eloy Jiménez back-to-back 2 HR, 5 RBI meccsek, ilyet még senki nem csinált a csapat történelmében.

Robert is visszatért egy 2-for-5 és RBI meccsel, hatalmas boldogság van.

A Jiménez-Robert-Vaughn outfieldnél akkor sem kellene jobb, ha bárkit is választhatnék helyettük.

Remélem nemsoká' Grandal is visszatér és rájátszásra összeáll a csapat. 😊

több mint 4 éve
Heisman nádor Denver Broncos Oregon Ducks 27 077 — "Montoya por favor!"
Hát végül ennyivel letudták.
Nem tudom, én akárhányszor hallgattam meg a videókat sehogy sem hallottam Dingernek, de reméljük tényleg így volt és csak a TV közvetítésben hallatszott rosszul.

adamfaragoo
Pont ugyanezt akartam írni. Én se hallom a D betűt.
Matthew99
Nem akarok az ördög ügyvédje lenni, de mintha hallanám a szó közepén az n betűt a dingerből. De lehet csak wishful thinking…

NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 4 éve
Botrányos az ESPN közvetítése azzal az örmény nevű faszival meg A-Roddal. Úgy kommentálják a meccset, mintha kínoznák őket, már amennyiben éppen a meccsről beszélnek, és nem valami nosztalgikus faszságról 30 évvel ezelőttről. Rohadtul tájékozatlanok és pontatlanok. Hát képtelen voltam végignézni a meccset. Pfejj.

Szerkesztette: Mikey

több mint 4 éve
Nem tudom, én akárhányszor hallgattam meg a videókat sehogy sem hallottam Dingernek, de reméljük tényleg így volt és csak a TV közvetítésben hallatszott rosszul.

adamfaragoo
Pont ugyanezt akartam írni. Én se hallom a D betűt.

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 4 éve

Szerkesztette: adamfaragoo
több mint 4 éve
YoungZeeZee 9 410
A jays meg szepen visszajott😀
több mint 4 éve
Ez számomra hihetetlen, hogy még mindig itt tartunk.
A meccs legvégén mikor Lewis Brinson következett 1-2 hazai szurkoló Coloradoba hangosan kiabálta hogy "Nigger", a közvetitésben is végig hallatszott, a kommentátorok hirtelen azt se tudták mit mondjanak.

több mint 4 éve
Gergőke Pittsburgh Steelers Michigan State Spartans 2 954 — Pittsburgh Pirates,Chicago Bulls, Aston Villa fan!
Végre Hayes home run! 🙂

Shelton pont mostanság mondta,hogy olyan volt a csukló/ alkar sérülése, hogy nagyon sokat vesztett a keze az erejéből, amit hosszú idő visszaszerezni.

Egyébként kint rengeteg szurkoló ekézte őt,hogy így szar,meg úgy. Valóban nem úgy sikerült ez a szezonja ,ahogy én is gondoltam,de ez a sérülés valószínűleg komolyabb volt. Másrészt élete első teljes szezonján van/lesz túl. Illetve állítólag a csapat szeretne vele hosszabbítani és ő is nyitott rá. Remélem így lesz!

Szerkesztette: Gergőke

több mint 4 éve
Bruschi85 New England Patriots 1 812 — Patriots és Kaposvári KK fan
 www.sport1tv.hu/podcasts/101939/extra-inning-18-az-emberkereskedelem-vege/

bunteto.com/egyeb-sportok/amerikai-sportok/tul-a-holtponton-at-bat-podcast-10/

www.sport1tv.hu/podcasts/101976/extra-inning-19-uj-sepru-hogy-seper/

A lényeg továbbra is Hajrá Pats és Hajrá Kometa-KVGY Kaposvári KK!
több mint 4 éve
Az utolsó három meccsünkön kőkeményen elvernek. Jobban mint mikor top csapatok ellen játszunk, ez se semmi 😀
A három meccsen szerzett pontok eddig 32-7 nem nekünk 😀 És még messze a vége.

több mint 4 éve

több mint 4 éve

több mint 4 éve
több mint 4 éve

több mint 4 éve
több mint 4 éve
kicsit off, de moderátort kérdeznék (vagy titeket), hogy egy ideje miért nem kapok emaileket az új bejegyzésekről? (a beállításaimnál mindig is be volt pipálva az email-értesítés, és nincs spamben sem levél, egyszerűen egy ideje, pár hete semmi sem jön innen)
robiroboter
Kapcsolgasd ki be, meg ugyanezt pár random topiccal, és akkor újra működhet.
Sobri Jóska
Az egész fórum össze vissza működik. Én is kapok napokkal ezelőtt olvasott üzenetekről jelzést a feliratkozásnál.

több mint 4 éve
Őszentsége Sobri Jóska Jacksonville Jaguars 35 181 — #NoStress
kicsit off, de moderátort kérdeznék (vagy titeket), hogy egy ideje miért nem kapok emaileket az új bejegyzésekről? (a beállításaimnál mindig is be volt pipálva az email-értesítés, és nincs spamben sem levél, egyszerűen egy ideje, pár hete semmi sem jön innen)
robiroboter
Kapcsolgasd ki be, meg ugyanezt pár random topiccal, és akkor újra működhet.

több mint 4 éve
robiroboter 2 247 — Let's go O's!

Adam Jones Theory of Everything: Sometimes you suck.
több mint 4 éve