Baseball
Szerkesztette: Löfli
Chris Davis has announced his retirement from baseball pic.twitter.com/4rW3lMi20q
— FOX Sports: MLB (@MLBONFOX) August 12, 2021
KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION
A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
Why is this slide so smooth, though? 👀 pic.twitter.com/4Eu3IT8hXi
— MLB (@MLB) August 11, 2021

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
Robert is visszatért egy 2-for-5 és RBI meccsel, hatalmas boldogság van.
A Jiménez-Robert-Vaughn outfieldnél akkor sem kellene jobb, ha bárkit is választhatnék helyettük.
Remélem nemsoká' Grandal is visszatér és rájátszásra összeáll a csapat. 😊
Nem akarok az ördög ügyvédje lenni, de mintha hallanám a szó közepén az n betűt a dingerből. De lehet csak wishful thinking…Hát végül ennyivel letudták.Pont ugyanezt akartam írni. Én se hallom a D betűt.
Nem tudom, én akárhányszor hallgattam meg a videókat sehogy sem hallottam Dingernek, de reméljük tényleg így volt és csak a TV közvetítésben hallatszott rosszul.
NEW: The Rockies tell me last night’s incident was a fan shouting to get the attention of the Rockies mascot Dinger, not a racial slur. The Rockies have spoken to the fan who confirms this is the case. They’ve also reviewed video from the local broadcast. #9News
— Steve Staeger (@SteveStaeger) August 9, 2021
adamfaragoo
Matthew99
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
Szerkesztette: Mikey
Hát végül ennyivel letudták.Pont ugyanezt akartam írni. Én se hallom a D betűt.
Nem tudom, én akárhányszor hallgattam meg a videókat sehogy sem hallottam Dingernek, de reméljük tényleg így volt és csak a TV közvetítésben hallatszott rosszul.
NEW: The Rockies tell me last night’s incident was a fan shouting to get the attention of the Rockies mascot Dinger, not a racial slur. The Rockies have spoken to the fan who confirms this is the case. They’ve also reviewed video from the local broadcast. #9News
adamfaragoo

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
Szerkesztette: adamfaragoo
A meccs legvégén mikor Lewis Brinson következett 1-2 hazai szurkoló Coloradoba hangosan kiabálta hogy "Nigger", a közvetitésben is végig hallatszott, a kommentátorok hirtelen azt se tudták mit mondjanak.
You can clearly hear the fan. @CoorsField pic.twitter.com/b3VBudyhCR
— Adam Pinsker (@AdamPinsker) August 8, 2021
Shelton pont mostanság mondta,hogy olyan volt a csukló/ alkar sérülése, hogy nagyon sokat vesztett a keze az erejéből, amit hosszú idő visszaszerezni.
Egyébként kint rengeteg szurkoló ekézte őt,hogy így szar,meg úgy. Valóban nem úgy sikerült ez a szezonja ,ahogy én is gondoltam,de ez a sérülés valószínűleg komolyabb volt. Másrészt élete első teljes szezonján van/lesz túl. Illetve állítólag a csapat szeretne vele hosszabbítani és ő is nyitott rá. Remélem így lesz!
Szerkesztette: Gergőke
bunteto.com/egyeb-sportok/amerikai-sportok/tul-a-holtponton-at-bat-podcast-10/
www.sport1tv.hu/podcasts/101976/extra-inning-19-uj-sepru-hogy-seper/

A lényeg továbbra is Hajrá Pats és Hajrá Kometa-KVGY Kaposvári KK!
A három meccsen szerzett pontok eddig 32-7 nem nekünk 😀 És még messze a vége.

The Mets commentators kind of poke fun at the Marlins for having Lewis Brinson as their "cleanup hitter by default" who immediately hits a 2-RBI double. pic.twitter.com/tihAly9WAa
— Major League GIFs (@MajorLeagueGIFs) August 5, 2021

#Rays said Tyler Glasnow underwent successful Tommy John surgery today performed by Dr. Keith Meister in Texas. Most likely out until 2023
— Marc Topkin (@TBTimes_Rays) August 4, 2021
Az egész fórum össze vissza működik. Én is kapok napokkal ezelőtt olvasott üzenetekről jelzést a feliratkozásnál.kicsit off, de moderátort kérdeznék (vagy titeket), hogy egy ideje miért nem kapok emaileket az új bejegyzésekről? (a beállításaimnál mindig is be volt pipálva az email-értesítés, és nincs spamben sem levél, egyszerűen egy ideje, pár hete semmi sem jön innen)Kapcsolgasd ki be, meg ugyanezt pár random topiccal, és akkor újra működhet.
robiroboter
Sobri Jóska

kicsit off, de moderátort kérdeznék (vagy titeket), hogy egy ideje miért nem kapok emaileket az új bejegyzésekről? (a beállításaimnál mindig is be volt pipálva az email-értesítés, és nincs spamben sem levél, egyszerűen egy ideje, pár hete semmi sem jön innen)Kapcsolgasd ki be, meg ugyanezt pár random topiccal, és akkor újra működhet.
robiroboter
Adam Jones Theory of Everything: Sometimes you suck.