Baseball

42 feliratkozó

több mint 5 éve
r.baggio New York Giants Army Black Knights 64 348 — no es importante
Kedvenc MLB csapat: Athletics (deyell), Blue Jays (ZoliMP), Brewers (gamerkr), Cardinals (Al), Cubs (Shawn84), Dodgers (KeyG, slowmotion, danyly), Diamondbacks (Kampman, Löfli), Giants (nagir, zavi27), Indians (labo7), Mariners (Dzsokijuing, Maka), Marlins (adamfaragoo), Orioles (Ray_bp_Lewis, robiroboter), Padres (lol, P@trik), Phillies (dande), Pirates (Fast Willie, Gergőke), Rays (Sobri, Wester), Red Sox (Bruschi85, zemanla), Reds (Jakehomer), Tigers (Johnnyblaze), Twins (Heisman), Yankees (csebi, Darksun3, kapitnono, Matthew99, shawnka, Tito05), White Sox (baggio, Mikey)

Szerkesztette: Löfli
több mint 4 éve
Gergőke Pittsburgh Steelers Michigan State Spartans 2 954 — Pittsburgh Pirates,Chicago Bulls, Aston Villa fan!
Frazier -> Padres, háát én erőst meglepődtem.
Az infielden nem hiszem hogy sokat fog játszani Cronen és KIm miatt, inkább majd az outfielden arra meg bőven ráfér az erősítés.

Cserében kapott a Pirates 3 fiatalt, amiből Tucupita nagyon ügyes és ugyan az a poszt mint Fraizer csak egy fiatalabb nyersebb kiadás.

Én amúgy dobót vártam volna, mert ott igen hadilábon áll a csapat a sérülések miatt.
P@trik
Ezen én is nagyon meglepődtem. Gyakorlatilag a Padres eddig meg sem volt említve vele kapcsolatosan. Nagyon sajnálom,hogy elboltoltuk, viszont az tény, hogy gyakorlatilag top kategóriás farm systemet épített Cherington,ami hosszútávon nagyon bíztató.

több mint 4 éve
P@trik Cleveland Browns Texas Longhorns 2 878 — #HUN-GarrettCardCollector #HunBelieveland #Padres
Frazier -> Padres, háát én erőst meglepődtem.
Az infielden nem hiszem hogy sokat fog játszani Cronen és KIm miatt, inkább majd az outfielden arra meg bőven ráfér az erősítés.

Cserében kapott a Pirates 3 fiatalt, amiből Tucupita nagyon ügyes és ugyan az a poszt mint Fraizer csak egy fiatalabb nyersebb kiadás.

Én amúgy dobót vártam volna, mert ott igen hadilábon áll a csapat a sérülések miatt.
több mint 4 éve
Matthew99 New Orleans Saints 10 102 — Invisible man
Frazier -> Padres, picit telített az az infield, nem?
Löfli
A kettesen is és kint az outfielden is használni akarják. És állítólag Scherzer iránt is érdeklődnek.

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 4 éve
Löfli Tampa Bay Buccaneers Indiana Hoosiers 22 822 — ellenIktriad / #1 BVSC ultra
Frazier -> Padres, picit telített az az infield, nem?

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
több mint 4 éve
slowmotion Dallas Cowboys 26 930 — Cowboys fan
Végre nyertünk, és végre nem baszta el Jansen.
Fuck yeah!
több mint 4 éve
Mikey Cincinnati Bengals 20 577
Az első két meccsen a Brewers egészen meggyőzően beárazta a White Soxt. 7-1 és 6-1.

Jó ez a Sox, csak sajnos ahhoz idén még kevés (Jiménez, Robert és Grandal hiányában) hogy a legjobbakkal meccsben legyen. Szerencsére az AL Central nagyon gyenge mögöttük, így a playoff simán meglesz ezzel együtt is.

Viszont La Russa az utolsó két nap sokat nőt a szememben, mindkét meccsen, amikor kellett, akkor odament és kiállt a csapatért, ami az eddigi ténykedése alapján minimum meglepő volt számomra.

KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION

A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 4 éve
Kampman Green Bay Packers Wisconsin Badgers 31 040
Vajon itthon adni fogják az olimpiai baseball meccseket, vagy keresni kell valami kalóz streamet? 😀
adamfaragoo
Eurosport playeren lesz szerintem
Az M4-en ki van rá jelölve kommentátor, úgyhogy nem tartom kizártnak, hogy valamennyit leadnak belőle, de kb. úgy, mint Rióban a rögbiből, szóval a döntő nagy részét, mást aligha.

több mint 4 éve
adamfaragoo Miami Dolphins 1 460
Vajon itthon adni fogják az olimpiai baseball meccseket, vagy keresni kell valami kalóz streamet? 😀
több mint 4 éve
Uh-oh. They call it 'hullámvölgy'.
több mint 4 éve
Wester New York Jets Middle Tennessee Blue Raiders 9 799 — Jó ötletnek tűnt!
Úgy értem hogy vicc ahogyan rávették őket a névcserére. A mosolygós indián logó lecserélése még oké, de hogy ennyire PC legyen minden, hogy nem hívhatod a csapatodat Indiansnek. A következő Indiana állám lesz…
Heisman
Az extra polkorrekt irányba megy a mai kultúra nagy része, lesz még jó néhány ilyen "Kinizsi" csapat a major ligákban.
Kampman
Majd lesz egy kis csoport akik kikérik maguknak az őrzést és cseszhetik ezt a nevet is.
Matthew99
Minden évben új néven indulnak.
Mikey
Cleveland new names 😀
YoungZeeZee
Cleveland wearenotracists

Lesz ez még így se!
több mint 4 éve
Elcseréltük Rich Hill-t a Mets-hez, amit azért nem értek mert szerintem Glasnow mögött ő volt a legjobb starterünk.
Wester
Fiatalabb nem lesz, cserébe állandóan megsérül.
slowmotion
Na jó, de amúgysem hosszútávon számoltunk volna vele. Elhoztuk Cruz-t, ami azt sugallja, hogy mennénk a WS-ért, közben meg elcseréljük az egyik legjobb dobónk. Szóval mindenképp érdekes a dolog. Persze ha jön Scherzer a napokban akkor nem szóltam 😀

Lesz ez még így se!
több mint 4 éve
YoungZeeZee 9 410
jo ez. cubs logo...tiszta cool tv
több mint 4 éve
YoungZeeZee 9 410
Úgy értem hogy vicc ahogyan rávették őket a névcserére. A mosolygós indián logó lecserélése még oké, de hogy ennyire PC legyen minden, hogy nem hívhatod a csapatodat Indiansnek. A következő Indiana állám lesz…
Heisman
Az extra polkorrekt irányba megy a mai kultúra nagy része, lesz még jó néhány ilyen "Kinizsi" csapat a major ligákban.
Kampman
Majd lesz egy kis csoport akik kikérik maguknak az őrzést és cseszhetik ezt a nevet is.
Matthew99
Mikey
Cleveland new names 😀
több mint 4 éve
Elcseréltük Rich Hill-t a Mets-hez, amit azért nem értek mert szerintem Glasnow mögött ő volt a legjobb starterünk.
Wester
Fiatalabb nem lesz, cserébe állandóan megsérül.
több mint 4 éve
Cubehor Los Angeles Rams 324
A Cleveland Browns borzalmas név, ott is ideje lenne egy változtatásnak, lehetnének mondjuk a Cleveland Indians.
több mint 4 éve
Heisman
Kampman
Matthew99

több mint 4 éve

Lesz ez még így se!
több mint 4 éve
Bruschi85 New England Patriots 1 812 — Patriots és Kaposvári KK fan
 www.sport1tv.hu/podcasts/101879/extra-inning-17-mercedes-a-garazsban/

A lényeg továbbra is Hajrá Pats és Hajrá Kometa-KVGY Kaposvári KK!
több mint 4 éve
Matthew99 New Orleans Saints 10 102 — Invisible man
Heisman
Kampman

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 4 éve
Heisman

több mint 4 éve
Heisman nádor Denver Broncos Oregon Ducks 27 077 — "Montoya por favor!"

NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 4 éve
Kifejezetten tetszik a Guardians, őszintén meglepődtem hogy sikerült ilyen jó nevet választaniuk.

Lesz ez még így se!
több mint 4 éve
Cleveland Guardians… vicc
Heisman
A Marvel fan Indians szurkolóknak tuti tetszik. 😀

Szerintem is jó.

több mint 4 éve
Heisman
Rosszabbra számítottam.

több mint 4 éve
Heisman nádor Denver Broncos Oregon Ducks 27 077 — "Montoya por favor!"

NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz