Baseball
Szerkesztette: Löfli
Hamar meggondolta magát 😀Ezek szerint La Russával megbeszélték amit meg kellett. Örülök.
adamfaragoo
KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION
A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
Yadier Molina checks Kwang-Hyun Kim for foreign substances lol
— MLB Foreign Substance Checks (@StickyCheck) July 23, 2021
(Via @cardinalsgifs
pic.twitter.com/WD0jjxXDaR

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
Per sources Marlins Outfielder Monte Harrison was involved in a clubhouse incident in Washington which he instigated a confrontation with teammate Starling Marte. My understanding is the club has handled the situation internally.
— Craig Mish (@CraigMish) July 23, 2021

A lényeg továbbra is Hajrá Pats és Hajrá Kometa-KVGY Kaposvári KK!
Beverte a fejét a medence szélébe?Lehet, hogy nem látott túl sok jövőt magának MLB-szinten
Matthew99
A minor league pedig egy karrier süllyesztő, lényegesen alacsonyabb fizetésért, szarabb körülmények között kell gürizni, akár éveken keresztül, anélkül, hogy valaha reális esély lenne visszatérni.
Pár éve hallgattam egy podcastet Curt Schilling és Terry Francona szereplésével, ahol pár percig beszéltek arról is, hogy alacsonyabb szinteken már rengeteg olyan játékos van, aki pl. egy-két magánéletbeli változás után (felmerülő lehetséges alternatív karrier, jön a gyerek, stb.) inkább jobban teszi, ha visszavonul, mert a minor league-et onnantól már kilátástalanság tovább folytatni, inkább jobb valami civil munka.
Beverte a fejét a medence szélébe?Ami biztos, hogy amióta volt az a bizonyos 3-0 pitch home runja, ami után La Russa nyilvánosan is kritizálta, valami .100 környékén, de inkább alatta ütött heteken át, mielőtt le lett küldve. Előtte közel .400-zal ütött.
In an Instagram post, Yermin Mercedes, an April sensation with the Chicago White Sox, says he's stepping "away from baseball for a while ... it's over."
— Jeff Passan (@JeffPassan) July 22, 2021
Mercedes was sent to AAA earlier this month and had been playing well, hitting .309/.377/.655. pic.twitter.com/11P6EgpiKn
Matthew99
Nagyon emocionális lélek, szerintem nagyon megtörhette a dolog. Kár, hogy most adja fel.
In an Instagram post, Yermin Mercedes, an April sensation with the Chicago White Sox, says he's stepping "away from baseball for a while ... it's over."
— Jeff Passan (@JeffPassan) July 22, 2021
Mercedes was sent to AAA earlier this month and had been playing well, hitting .309/.377/.655. pic.twitter.com/11P6EgpiKn

Ezek mellett az már nem is lényeges, hogy 18-1re kaptunk ki 😀
Fraziert én is szeretném, hogy maradjon,viszont tudjuk,hogy Nutting mekkora gyökér, ingyen még nem kéne elengedni.Most olvasom, hogy egyes információk szerint Reynolds köré akarja építeni a csapatot Cherington. Ennek nagyon örülök, messze a legkomplettebb játékosunk. Persze Frazier is jó,de pl. sokkal kevesebb home runt ér el.Maradjon csak szépen Frazier is, második bázison elit teljesítményt nyújt, én most nem látom az utódját. Polanco-ban egyetértünk, a mostani szezonban volt egy egy hónapos fellángolása, azóta 20 meccsen kb semmit nem csinált.
Amit nagyon díjaznék,az Polanco elzavarása lenne. Pont tegnap nézegettem a statokat és a faszinak több strike outja van,mint ütése és sétája együttvéve. Siralmas. Remélem a szezon hátralévő részében Jared Oliva több lehetőséget kap majd RF-en és Rodolfo Castrot is visszahozzuk.
Gergőke
Én lassan Newman elengedésében gondolkodnék, szerintem őt Hayes tudja pótolni védekezésben és - bár sok ütőkontaktot csinál Newie, nehéz kiejteni - de kevés RBI-t hoz.
Willie Parker
Newman szerintem is pótolható. Szerintem akár Castro is pótolhatja és Hayes maradna 3B.
Akiket még megnéznék az Cruz és Mason Martin. Nálam a jövőben Martiné lenne a 1B. Cruzt viszont inkább kipróbálnám az outfielden,mert sok az errorja ss-ként.
Most olvasom, hogy egyes információk szerint Reynolds köré akarja építeni a csapatot Cherington. Ennek nagyon örülök, messze a legkomplettebb játékosunk. Persze Frazier is jó,de pl. sokkal kevesebb home runt ér el.Maradjon csak szépen Frazier is, második bázison elit teljesítményt nyújt, én most nem látom az utódját. Polanco-ban egyetértünk, a mostani szezonban volt egy egy hónapos fellángolása, azóta 20 meccsen kb semmit nem csinált.
Amit nagyon díjaznék,az Polanco elzavarása lenne. Pont tegnap nézegettem a statokat és a faszinak több strike outja van,mint ütése és sétája együttvéve. Siralmas. Remélem a szezon hátralévő részében Jared Oliva több lehetőséget kap majd RF-en és Rodolfo Castrot is visszahozzuk.
Gergőke
Én lassan Newman elengedésében gondolkodnék, szerintem őt Hayes tudja pótolni védekezésben és - bár sok ütőkontaktot csinál Newie, nehéz kiejteni - de kevés RBI-t hoz.
Meg sem sérült senki, és arra is jó volt ez a hétvége, hogy egy potenciális playoff szériában 0 helyett adjak majd olyan 10-15% esélyt a Soxnak a továbbjutásra.
A D-Backs kommentátorok is csak azt tudják ismételgetni, hogy ez tényleg tökéletesen leképezi ezt a szezont.
The Diamondbacks find a new and creative way to get no runs out of a bases-loaded situation, as Kole Calhoun forgets to run all the way to first base. pic.twitter.com/hpXTXD9ljw
— Zach Buchanan (@ZHBuchanan) July 18, 2021

A lényeg továbbra is Hajrá Pats és Hajrá Kometa-KVGY Kaposvári KK!
Szerkesztette: Mikey
Évekre meglehet a csapat 2B poszton.
Starlin Castro To Be Placed On Administrative Leave Following Domestic Violence Allegations https://t.co/YrNsFGaK4O pic.twitter.com/yK0YOhPohN
— MLB Trade Rumors (@mlbtraderumors) July 16, 2021
Az újonc Andrew Vaughn rendelkezik a legjobb SLG mutatóval azok közül, akik lényegében végig tudták játszani az első 89 meccset. Vaughn .452, Abreu .451, Grandal .436 és Anderson csak .424 és Moncada .390.
Én nem tudom mi van a csapattal power terén, de ennél jóval, de jóval több kellene és jóval több is fog kelleni Abreuéktól.