Baseball

42 feliratkozó

több mint 5 éve
r.baggio New York Giants Army Black Knights 64 348 — no es importante
Kedvenc MLB csapat: Athletics (deyell), Blue Jays (ZoliMP), Brewers (gamerkr), Cardinals (Al), Cubs (Shawn84), Dodgers (KeyG, slowmotion, danyly), Diamondbacks (Kampman, Löfli), Giants (nagir, zavi27), Indians (labo7), Mariners (Dzsokijuing, Maka), Marlins (adamfaragoo), Orioles (Ray_bp_Lewis, robiroboter), Padres (lol, P@trik), Phillies (dande), Pirates (Fast Willie, Gergőke), Rays (Sobri, Wester), Red Sox (Bruschi85, zemanla), Reds (Jakehomer), Tigers (Johnnyblaze), Twins (Heisman), Yankees (csebi, Darksun3, kapitnono, Matthew99, shawnka, Tito05), White Sox (baggio, Mikey)

Szerkesztette: Löfli
több mint 4 éve
Mikey Cincinnati Bengals 20 577
Hamar meggondolta magát 😀
adamfaragoo
Ezek szerint La Russával megbeszélték amit meg kellett. Örülök.

KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION

A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 4 éve
Matthew99 New Orleans Saints 10 102 — Invisible man
Nincs még elég baja az egyszeri Yankees drukkernek:

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 4 éve
😂😂😂

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 4 éve
adamfaragoo Miami Dolphins 1 460
Nincs elég baj, még veszekedni is kell... 😀
több mint 4 éve
Bruschi85 New England Patriots 1 812 — Patriots és Kaposvári KK fan
 bunteto.com/egyeb-sportok/amerikai-sportok/adni-vagy-venni-at-bat-podcast-09/

A lényeg továbbra is Hajrá Pats és Hajrá Kometa-KVGY Kaposvári KK!
több mint 4 éve
Hamar meggondolta magát 😀
több mint 4 éve
Kampman Green Bay Packers Wisconsin Badgers 31 040
Beverte a fejét a medence szélébe?
Matthew99
Lehet, hogy nem látott túl sok jövőt magának MLB-szinten
A minor league pedig egy karrier süllyesztő, lényegesen alacsonyabb fizetésért, szarabb körülmények között kell gürizni, akár éveken keresztül, anélkül, hogy valaha reális esély lenne visszatérni.
Pár éve hallgattam egy podcastet Curt Schilling és Terry Francona szereplésével, ahol pár percig beszéltek arról is, hogy alacsonyabb szinteken már rengeteg olyan játékos van, aki pl. egy-két magánéletbeli változás után (felmerülő lehetséges alternatív karrier, jön a gyerek, stb.) inkább jobban teszi, ha visszavonul, mert a minor league-et onnantól már kilátástalanság tovább folytatni, inkább jobb valami civil munka.

több mint 4 éve

Matthew99
Ami biztos, hogy amióta volt az a bizonyos 3-0 pitch home runja, ami után La Russa nyilvánosan is kritizálta, valami .100 környékén, de inkább alatta ütött heteken át, mielőtt le lett küldve. Előtte közel .400-zal ütött.

Nagyon emocionális lélek, szerintem nagyon megtörhette a dolog. Kár, hogy most adja fel.

több mint 4 éve

több mint 4 éve
Lopez lesérült, Chisholm lesérült, Cooper lesérült, Marte valószínűleg el lesz tradelve. Micsoda hét kezdés 😀
Ezek mellett az már nem is lényeges, hogy 18-1re kaptunk ki 😀
több mint 4 éve
Gergőke Pittsburgh Steelers Michigan State Spartans 2 954 — Pittsburgh Pirates,Chicago Bulls, Aston Villa fan!
Most olvasom, hogy egyes információk szerint Reynolds köré akarja építeni a csapatot Cherington. Ennek nagyon örülök, messze a legkomplettebb játékosunk. Persze Frazier is jó,de pl. sokkal kevesebb home runt ér el.

Amit nagyon díjaznék,az Polanco elzavarása lenne. Pont tegnap nézegettem a statokat és a faszinak több strike outja van,mint ütése és sétája együttvéve. Siralmas. Remélem a szezon hátralévő részében Jared Oliva több lehetőséget kap majd RF-en és Rodolfo Castrot is visszahozzuk.
Gergőke
Maradjon csak szépen Frazier is, második bázison elit teljesítményt nyújt, én most nem látom az utódját. Polanco-ban egyetértünk, a mostani szezonban volt egy egy hónapos fellángolása, azóta 20 meccsen kb semmit nem csinált.

Én lassan Newman elengedésében gondolkodnék, szerintem őt Hayes tudja pótolni védekezésben és - bár sok ütőkontaktot csinál Newie, nehéz kiejteni - de kevés RBI-t hoz.
Willie Parker
Fraziert én is szeretném, hogy maradjon,viszont tudjuk,hogy Nutting mekkora gyökér, ingyen még nem kéne elengedni.

Newman szerintem is pótolható. Szerintem akár Castro is pótolhatja és Hayes maradna 3B.

Akiket még megnéznék az Cruz és Mason Martin. Nálam a jövőben Martiné lenne a 1B. Cruzt viszont inkább kipróbálnám az outfielden,mert sok az errorja ss-ként.

több mint 4 éve
Willie Parker Pittsburgh Steelers 16 947
Most olvasom, hogy egyes információk szerint Reynolds köré akarja építeni a csapatot Cherington. Ennek nagyon örülök, messze a legkomplettebb játékosunk. Persze Frazier is jó,de pl. sokkal kevesebb home runt ér el.

Amit nagyon díjaznék,az Polanco elzavarása lenne. Pont tegnap nézegettem a statokat és a faszinak több strike outja van,mint ütése és sétája együttvéve. Siralmas. Remélem a szezon hátralévő részében Jared Oliva több lehetőséget kap majd RF-en és Rodolfo Castrot is visszahozzuk.
Gergőke
Maradjon csak szépen Frazier is, második bázison elit teljesítményt nyújt, én most nem látom az utódját. Polanco-ban egyetértünk, a mostani szezonban volt egy egy hónapos fellángolása, azóta 20 meccsen kb semmit nem csinált.

Én lassan Newman elengedésében gondolkodnék, szerintem őt Hayes tudja pótolni védekezésben és - bár sok ütőkontaktot csinál Newie, nehéz kiejteni - de kevés RBI-t hoz.
több mint 4 éve
Gergőke Pittsburgh Steelers Michigan State Spartans 2 954 — Pittsburgh Pirates,Chicago Bulls, Aston Villa fan!

több mint 4 éve
Kiraktuk Kyle Cricket! 🙂 Végre!!! Évek óta vártam ezt a hírt! 😃😃

több mint 4 éve
A második és harmadik Astros elleni meccs valami zseniális erődemonstráció volt a White Soxtól. Előbb Giolito complete game egy engedett ponttal (az eredmény 10-1), majd Rodón, Kopech és Hendriks shutoutolta a csalókat (4-0). Imádtam ahogy 33-35 ezer ember fújolta a houstoniakat, különösen Altuve és Correa kapott, de volt trash can, egy igazit szinte végig ütöttek, egy másik, szivacsból csináltat meg a pályára is be sikerült juttatni az outfielden, miután percekig dobálták a nézőtéren mindenfelé.

Meg sem sérült senki, és arra is jó volt ez a hétvége, hogy egy potenciális playoff szériában 0 helyett adjak majd olyan 10-15% esélyt a Soxnak a továbbjutásra.

több mint 4 éve
A videóban ez így nincs benne, de Calhoun előbb kitért a home plate felé dobott labda elől (ezzel lehetővé téve hogy ott kiejtsék a futót), majd a földre esése után fontosabbnak tartotta, hogy görnyedve a sisakja után nyúljon, minthogy legalább mentse a helyzetet és elérje az egyes bázist.

A D-Backs kommentátorok is csak azt tudják ismételgetni, hogy ez tényleg tökéletesen leképezi ezt a szezont.

több mint 4 éve
Kommentár nélkül rovat

több mint 4 éve
Bruschi85 New England Patriots 1 812 — Patriots és Kaposvári KK fan
 www.sport1tv.hu/podcasts/101803/extra-inning-16-all-star-utan-deadline-elott/

A lényeg továbbra is Hajrá Pats és Hajrá Kometa-KVGY Kaposvári KK!
több mint 4 éve
Jake Burger, aki kihagyta '18-at és' 19-et is két Achilles-szakadás miatt, első hazai meccsén megütötte első HR-ját a nagyok között. Könnybe lábadt a szemem.

Szerkesztette: Mikey

több mint 4 éve
Stallings walk off Grand slam😎😃😃

több mint 4 éve
P@trik Cleveland Browns Texas Longhorns 2 878 — #HUN-GarrettCardCollector #HunBelieveland #Padres
Cronenworth összehozott egy cyclet. A nagyok árnyékában jó iparos módjára építi a karrierjét.
Évekre meglehet a csapat 2B poszton.
több mint 4 éve
YoungZeeZee 9 410
na eso es covid..postponed..remelem a 10 oras meccs menni fog.
több mint 4 éve
Lassan összelehet rakni egy erőszakoló csapatot...

több mint 4 éve
Rájöttem mi a legnagyobb WTF statisztika a White Soxnál így az All-Star szünetig.
Az újonc Andrew Vaughn rendelkezik a legjobb SLG mutatóval azok közül, akik lényegében végig tudták játszani az első 89 meccset. Vaughn .452, Abreu .451, Grandal .436 és Anderson csak .424 és Moncada .390.
Én nem tudom mi van a csapattal power terén, de ennél jóval, de jóval több kellene és jóval több is fog kelleni Abreuéktól.

több mint 4 éve
Jó dolog azt olvasni számos szakértőnél, hogy a Pirates nyomta a legjobb draftot. Cherington nagyon komoly munkát tett le. Remélem, hogy be is vállnak majd.